Бихте ли си гледали бей вкъщи? Анкета! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли си гледали бей вкъщи? Анкета!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3087 пъти
Ще дам описание на "бея" и защо го наричам така, а после моля ви, дайте ми по едно обективно "Да" или "Не".

Беят е на 34 години. Безработен от много време, без образование, без амбиции и без желание за живот ( нормален) като цяло. Обича да седи на лаптопа, с часове да гледа глупави клипчета, да гледа тъпи филми или просто да броди из фейса като хищен индианец след ранен бизон преди няколко века.

И сравнението никак не е случайно или пресилено.
Освен тези очарователни черти на иначе избухливия му характер, нека добавя и голямата му страст към скъпи цигарки и храни и заведения, която го кара да казва заветното " Аз за 500-600 лв. няма да работя! ". И наистина не работи.

Кара една таратайка (за мен), която за него е слънцето и водата. Не може да е без яка музика, не може да е без лети джанти. Нищо че няма застраховка и преглед...

И сега идва култовия момент - той обича к*рви( не съм сигурна дали може в сайта да го напиша с тази думичка и предварително се извинявам, но това е много важно за историята). Обича си шаврантии, разпоретини... вече се сетихте. Зарибява ги по кафенца, във фейсбук, на улицата... където може.

До тук добре ли звучи? На мен ми звучи противно, егоистично и абсурдно. А най-абсурдното е, че има прекрасна жена и страхотно дете, които търпят всичко това. Не знам как става този номер с търпението на жена му, нито на детенцето, но аз лично не бих го търпяла и ден.

А това продължава с години и всички в неговия дом (не че е негов де, но там живее) живеят с пълното съзнание за случващото се. Може би само малкото не знае всичко, но подозира. Какво подозира? Че баща му е боклук? Вероятно... И е право!

Живот си живее човекът. Аз го наричам "бей" образно като един олицетворител на експлоатацията и безочието. Човек, на когото всеки му е длъжен- да се съобразява с него, да го храни, пере, чисти и търпи най-вече.

Човек с голямо самочувствие без покритие. Човек с много излишни НЕморални ценности. Човек, а дали и всъщност е човек? И последно - човек с късмет! Късмет, че не е моя мъж... Тогава бих го вкарала в сървайвър... Това е друга тема.

Е бихте ли си гледали такъв модел търтей у вас?
Или имате вече?
Или се отървахте от него?
Внимавайте да не си вземете само по-нов модел...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b7cf94b75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз точно не бих, но има такива който биха, и нямам нищо против тях, те си избират начина на живот. Щом го търпят сигурно има защо. На теб авторе какво ти пречи бейят като не е у вас, не пречи на теб, не теб тормози?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: acb10cb468
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом като не е твоя мъж, защо изобщо си се загрижила кой какво и защо търпи? Който търпи негов си проблем, така мисля.
Аз дали бих търпяла това - не.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7d2ca0f7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, не бих. Лошото е, че много български семейства си отглеждат "бей"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1c4191ffdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти да не се бориш за сърцето му, че така навътре приемаш нещата?

Иначе в последните ти изречения, освен ирония, има и голяма доза истина - така както описваш нещата, за някоя жена може наистина да е въпрос на хоби да отглежда такъв модел!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4c47e74212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тази жена, която е с бея приятелка ли ти е? Кажи й само това -да бяга далеч, колкото се може по далеч. Никога не бих търпяла такъв, колкото и красив да е... Просто ще му бия шута на втория ден... той е боклук с главно Б!!! А ако тази жена е решила да го търпи, да го храни, да му слугува нейна си работа, явно е мазохистка. Няки жени обичат да бъдат мачкани, малтретирани и унижавани! Така те се чувстват по спокойни. Е, тяхна си работа, но такива бклци, като въпросния тип е за изхвърляне или да го прани при майка му. За мен това не е нормално!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f7916b5641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не виждам тебе какво те засяга как живеят хората, освен ако не си ти жена му.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ec1a130ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   молете се да му дойде акъла

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5c81239c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   .... и защо ние да внимаваме, след като ти пишеш за такъв''идиот''... и ако си без мъж вероятността да попаднеш На такъв е голяма.... та така, че мила... бъди внимателна... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b34c03b5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо си вреш носа в чужди работи?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 881f53e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хм, аз си имам подобен тип в дома си, но съм му дала изпитателен срок - изтече ли, няма да е мой ангажимент. Ще си търси друга, която да го издържа. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cf3f3aacba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Добре, чета и ми става смешно и дразнещо. Аз съм мъж. Не оправдавам такива мъже, като този и не съм. Но като се замисля, нали вие жените от повече от 20 год. ревете за равноправие и еманципация, за това да сте равни на мъжете и т. нт. Е постигнахте го. Нима има малко жени в България, които живеят от години на гърбовете на мъжете си? По цял ден, докато половинката им превива гръб се гиздят, пудрят и се чудят в кое кафе да влезнат, кое парцалче да си купят, а голяма част от тях и с кой пич да се изчукат. Познавам такива фльорци и за това коментирам.
- Моя глупак е нощна на мината и съм сама. Може да идваш. - Тази реплика съм я чувал от устата на една такава.
Така, че когато искате равноправие и еманципация, сега ще търпите и това.
Арабите гледат по няколко жени, но какви права имат те? Само да изпълняват желанията на мъжът си и да възпитават децата. Хойкат ли на горе на долу по барове и дискотеки, сложили късите полички и лапнали цигарите, като каруцари. Дааа, ама не.
Затова си мълчете и работете. Ако не хванете и се омъжете за някой арабин. Тогава той ще работи а вие в харема цял ден ще си лежите.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a03ce6e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пълни глупости, жената просто описва българската реалност само, че погледнато негативно през нейния монокъл. Истината е, че повечето свестни мъже нямат възможност за реализация. В същото време не искат да загубят и най-малкото си достойнство, като се наведат и се хванат за палците и позволят някой да им го нахаква изотзадзе за 500-600 лв. Това пари ли са бе малоумници такива, това са по-малко от помощите в Германия за социално слабите месечно. Едни 300 евро от които като се извядят данъците 10%, са около 8 евро на ден. Знаете ли че за нископлатена работа в Германия дават по 8 евро на час? И какво държите му сметка, че не иска да робува на чужденци дето са "дошли да правят бизнес" в България или на нашенци, чиято цел е да слугуват на чужди интереси? Защото по-добре господари на себе си и свободни от колкото гъзодавци за жълти стотинки. Защото това е форма на протест срещу системата, срещу шибаното правителство, срещу близките им които са се продали за без пари. Постоянно чета разказчета за някоя жена дето се отдава на шефа си само защото я било шубе да не си загуби работата или защото се страхувала да не остане без пари. Ами майната им на такива. Не ми се иска да защитавам някой, който не познавам, нито да се поставям на негово място, въпреки че в известна степен съм на негово място. Никой няма право да съди човека и да му се сърди, че иска да е щастлив и свободен. Никоя не може да му държи сметка за свободолюбивостта защото всяка, която не го харесва е свободна да си търгне, щом не я устройва. А толкова като не е доволна да намери начин да излезе от положението, без да очаква от някой нещо, все едно и е длъжен. Обаче много по лесно е да загърбиш проблема отколкото да се справиш с него. Но тя след като е решила да се ожени за този човек значи тя е приела съдбата си и никой не може и не трябва да и въздейства. Сама трябва да си реши дали да продължи с този човек или не. Защото всички знаем че винаги може да бъде по-зле. Познавам хора които бият благоверните си, децата си, подиграват се с родителите си... Каква е гаранцията, че възпитания и работлив лицеприятен банкер или счетоводител, който всеки ден срещаме не е изверг? Няма такава! Но не е необходимо да го рабираме едва когато е късно нали :) Хората трябва да се борят с комплексите си и проблемите в тях самите, а чак тогава да се замислят за тези на околните. Значи ако въпросната се оплаква от поведението на младежа то би следвало да потърси изначало от къде произтича всичко. Дали ако съпруга и работеше за 5000-6000 Евро щеше да е по-щастлива? Ами ако изкарваше повече пари, тя за какво ще му трябва? Дали отношението му ще се промени и ще започне по-често да посещава други жени и да си намира развлечения... Парите не са всичко бе хора, не са гаранция за щастие.... Това да си сам е все едно да си мъртъв. Веднъж докато се разхождах в късния летен следобед по централните улички на Хамбург чух една проститутка да казва на своя позната, която се оплакваше от мъжа си: - Ти нямаш представа колко си щастлива, че не си сама и имаш някой до теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94802fcefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12 - да ти имам и протеста - да тормозиш половинката си, майка ти или сестра си, държайки се като бей!

Никой не ти е виновен, че не си постигнал нищо в живота.

Мъжът ми е почнал от нулата, без един лев в джоба, живял е дори в жилище без парно и с външна тоалетна като студент, но я го виж сега - вярно, не може една чиния да измие, не знае, как се включва пералнята, но работи по 10 часа на ден МИНИМУМ.

Ако това е бей - да, с удоволствие се грижа за него. Аз не работя по 10 часа на ден и нямам чак такива отговорности. Когато той се върне от работа, му е сготвено, изчистено и подредено. Гладя му с кеф ризите, чистя му обувките, но когато не съм тук и той сам си се оправя, просто му е кеф да го глезя след работа и на мен ми е кеф да го глезя, защото много работи и не е никакъв балкански „протестиращ“ бей.

Кой, каквото да ми говори - има мъже, които заслужават, има и такъва, който нищо не заслужават от една жена, защо да се грижим за тях, когато са мързеливи бейове?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 224bedfa01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   12, попитай мързеливия защо не работи, да те научи на акъл. Значи, робинята му трябва да е щастлива, защото не е сама и има възможност да издържа свободолюбивият паразит?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 141196bff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   12-нали се сещаш, че всички такива уж "протестиращи" срещу системата висят на гърба на някой. Ми като не го кефи да работи за 500лв. да се спасява сам. Някой длъжен ли е да го гледа, защото той не искал да се наведе? Един мъж, ако е истински мъж, ще е готов на всичко за семейството си, не за 500, ами и за по-малко ще работи, ако няма друг вариант. Толкова сте глезени днешните мъже, че нямам думи просто.
И предпочитам да съм сама, отколкото да влача на гърба си един такъв цял живот. Не, благодаря. Ако си сам- бил си като мъртъв. Пълни глупости са това.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a03ce6e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Абе 13 ти си от злето най-злето. Най-големия кошмар на един мъж е да си намери жена домакиня, защото това може само да го съсипе. Никой мъж не иска у дома си домакиня, една мърдосваща се хленчеща и изтъпяла жена - слугиня, която освен да чисти и да ходи да му прислужва не става за нищо. Затова мъжете почват да си хващат любовници защото искат тръпка, някакво увлечение. На мъжете, които се трудят по 10 часа на ден не им пука затова, че е изчистено и подредено и им дреме на гъз. а за това колко ризи си изгладила :) Това което мъжа ти у теб е една слугиня.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a03ce6e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 15, ами да и аз това казвам, тая ако иска да се разкара, изобщо няма какво да седи и да му се тръшка на момчето. Ето визи няма, ако му се работи ще ходи да се реализира в чужбина. Ако не му се работи ще продължава като до сега - явно си е намерил начин да преживява. Ама тъпотийте дето ги говориш, че ако е бил истински мъж ще работи и за по-малко от петстотин лв... не ставай смешна :)
това е мисленето на една слугиня, една тъпа робска душа, една закостеняла и безперспективна никаквица-самотница, която не може да преглътне, че някой успяват защото не са се продали за жълти стотинки. В случая младежа явно се грижи за семейството си, явно и не само за него :) обгрижвал и други жени... то май това е проблема а не че го хранели и му плащали разходите. А кой е лудия? Тоя дето дава баницата или тоя дето я яде? Изобщо не е виновен човека, бей бил, хахаха смешнички такива. Просто толкова са му мечтите и целите, задоволен е с "една таратайка, която за него е слънцето и водата" както пише по-горе. Ами тая проста жена дето си го е харесала такъв тя да го мисли! Тя е щастлива, личи си след като добре го обгрижва, а тая дето пише всичко това се изяжда от злоба защото лакомията и алчността че няма и 1/2 от това я изгарят.
Какво им се бърка на хората не мога да разбера, да ги остави да си живеят живота!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94802fcefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16 - нещо не си ме разбрал, аз не работя 10 часа на ден, което не значи, че изобщо не работя, нали?
Работя си нормално по 8 часа на ден, ако нямам командировка някаква, тогава човекът се оправя сам, но работя по-малко от него, какво и да ми чисти ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 141196bff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   17, 15 съм- първо- хайде по-леко с обидите, не знам как успя да прецениш, че съм "една слугиня, една тъпа робска душа, една закостеняла и безперспективна никаквица-самотница.. ", но си много далеч от истината. Някои били успявали, защото не са се продали за жълти стотинки :))) Голям смях! Героят от историята как по-точно е успял, че не разбрах? На това успех ли му казваш? За останалото съм съгласна, жената сама си е виновна и не е за съжаление, а на авторката не й е работа да се вре под чаршафите на хората.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb19f31073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм същата като №18. Работя, въртя къщатата и се грижа за трима студенти.

Втори брак сме, мъжа ми е бизнесмен, който 20 години с първата си жена не е видял изгладена риза и чиста къща. Сега аз му давам това което му е липсвало, той ми се отблагодарява с финансова сигурност и добро отношение. На път сме да построим и собствен дом за нас двамата и да си изживеем старините заедно ако е рекъл господ.

Бей съм гледала и от личен опит ще ви кажа, че управия няма. Това е вид животно, като болест което се загнездва в теб и те убива бавно, ако не спреш всичко навреме. Предишния ми съпруг беше същия и почти ме беше съсипал. Години наред му се молих да не постъпва така защото ще ме загуби.

Той си мислеше, че това е невъзможно и една сутрин като се събуди установи, че безплатната прислужница е избягала. Беше много възмутен от наглоста ми. Разказах му мръсната мамица и го оставих сам като куче. В началото изпитвах угризения, които споделих в този сайт. Прочетох мненията, които бяхте писали и разбрах, че съм постъпила правилно. Сега гледам само напред и се радвам на добрия си живот, който преди дори и не съм подозирала, че може да съществува.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94802fcefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, браво! Радвам се, че си намерила помощ тук, иначе - може ли линк към историята ти?
Интересно е да се види, от какво си се измъкнала, благодарение на силна воля и надявам се - на съветите тук.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a03ce6e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Я кажете за колко работят вашите бейове :) какви пари изкарват та сте толкова доволни.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94802fcefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От 21

Часът е 19:41, яденето е сготвено, апартементът е изчистен, не ми се глади...Не умрях от малко домакинска работа!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 22f75c6fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Към авторката.
Относно последното ти изречение, в така искренното ти и пламенно изповядване :
Не дърпай бика за рогата, защото знаеш ли колко бързо твоят модел може да се ъпдейтне!
Един контра въпрос :
Шафрантии знам какво е, ама ''разпоретини'' що за животно е?
И сега за да не бъда ептен голословен най смирено искам да те подсетя за една максима!
'' до един успял мъж, винаги има една умна жена''
Може пък човека просто да си я търси... кво като няма гражданска на колата... нали са й алуминиеви джантите!!!

Няма ли пред кого да си оплюеш брачният избор, че го правиш тук? !

аааа и забравих най -важното... има и по- лоши случаи.
Ще ти го кажа под формата на анекдот.
Две приятелки ей такива като тебе разговаряли :

Едната казала :
- Всички мъже са гадове... и пият!
А другата отвърнала :
- А пък моя даже и яде!

парадоксчу

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa156f7fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз, ако имам избор, ще си взема куче. Излиза по-евтино.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9930a91af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 22, ще ти кажа - за нищо, купувам му даже и цигарите. Аз самата не пуша. На килограми е 3 пъти повече от мен и винаги е гладен и жаден и иска сготвено, а без сладко не може. Дали ще го оставя да си бейства сам - да, със сигурност. Никой не е длъжен да влачи другия на гърба си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db2a2b2dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Да 22/ Не съм никоя от дамите, дали мнение до момента, но моят бей печели предостатъчно и определено неговата добра реализация е част от добрите ни отношения и здравата ни връзка. Аз си знам цената, той също - допадна ли сме се, опознали сме се и сме създали емоционална връзка. А после ? Гледай бей цял живот?

На една гола любов не се гради семейство. С годините освен всичко, сме създали и финансова връзка. Може да има търкания и моменти, в които ни е тежко, но и двамата много добре знаем, какво сме изградили заедно. Определено не съм натоварена и на половина, колкото него, но трябва ли? Каква е функцията на жената в едно общество ? Да прави милиони и да плаща на гледачки да гледат децата й? За мен приоритет са децата ми, спокойствието на мъжа ми и уюта у дома. Работата ми ме държи социално активна и ми задава ритъм, не ми позволява да се отпускам.

Прочетох за мрънкащите и отпуснати домакини.. убедена съм, че както аз, така и жените писали преди мен съумяват да работят, да се грижат за дома си и дори да се поддържат в добра форма и да се позволяват глезотийки.

Ако аз смогвам с всичко изброено, то и мъжа ми трябва да умее да подсигури децата ми и мен. И отново, да. Стабилен мъж, който има капацитета да ми подсигури всичко нижно, заслужава отношение като към бей.

12, тепърва навлизаш в живота или комплекси са те задушили и поста ти е вик за помощ?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea93202587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Хахах малко късно виждам темата....
Аз имам такъв от 2 години и половина. Разликата е, че моят работи, но все реве, че няма пари... няма за букет цветя, няма за почивка ама има за джанти от 1000лв....
Аз обаче съм далеч от мисълта да се оплаквам. Такъв съм го избрала, сега ще го търпя.... Не ми харесва положението разбира се, но съм се примирила вече...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 82904656f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Нищо ново под слънцето. Аэ даже имам точно такъв поэнат.
Жена му работи на две места и гледа да е перфектната майка, съпруга и домакиня. Е и той работи, но има и достатъчно свободно време, преэ което се чуди къде да си раэвява онаэи работа.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b893443d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Aми да опиша моя "бей"
- на 34 години
- опел вектра по стара от него
- не желае да работи разли4но от мениджър и по нагоре
- аз с бебе на ръце му це моля да работи защото на 350 лв майчинство трима човека..... пари за мляко нямаше... а той "аз няма да работя ква да е работа" (това продъли 2 год... слава богу ся работи за 1000 лв от които му удържат със запир 1/3)т.е 4исто 550 лв
- вишист- машинен инж ама дрелка незнае как се държи
- по цял ден грухти и пърди......
- къпи се от понеделник до петък- съббота и неделя не и сега е осмърдял спалнята (но там не влизам)
- Самочувствие на база нула или въздух под налягане в скъп костюм....
-Ходи на море (аз съм от морето) и спи по цял ден не му се ходило на плаж камоли само заради детето
- За 08.03 и РД за 2011 полу4их подарък то4илка да меся баници а той да яде..... за 2012 нищо не получих
- пари в семейния бюджет все няма...... даже и за кафе с жена му но може да ходи със всяка друга измет и да плаща сметките...
- жена му работи на две места ... а той гордо заявява че я гледа и нея и детето.....
- при разговор за раздяла ме заплашва с детето че няма да ми го даде...

И жената на "бея" се изнася в сряда да таи сряда и му оставя детето... което сигурно ще ми върне на 2-рата седмица
Едно време жената на "бея" го траеше защото го обича, после заради детето, а ве4е не го и мрази защото тва пак е вид чувство....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb19f31073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От 20:
Съпругът ми има търговска фирма с няколко склада на едро. Върти бизнес за милиони стокооборот и над 100 човека персонал. Никога не съм чула в града някой да каже, че не е изплатил заплата на работник. Верно е че при тях се работи зверски, но минималната заплата е 600 лв. без таван нагоре. Той започва работа пръв и приключва последен най малкото, за да затвори складовете и офисите и да включи охраната. Почива 3 дни в годината коледа, нова година и великден. Как да искам от него като се прибере да пере, чисти, готви и глади. Как аз да не свърша всичко това, като за 8 март се събудих с букет в леглото, като нищо разумно което съм поискала не ми е отказал. С чиста съвест ще му простя, че не знае да прави салата и да пържи яйца. Всичко е взаимно заменяемо, той ми дава едно, аз му се отблагодарявам с друго. Най му е драго като се отнасям добре и проявявам заинтересованост към проблемите на двете му деца, които са вече големи. Другата страна на моята история е споделена тук :"Жестока в името на живота". Прочетете я и ще разберете, че за всичко има изход и добро решение. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ДОБРА ВОЛЯ.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a03ce6e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 31 е добре де ти за кого си се омъжила, за някой който целта в живота му е да почива 3 дни в година и през останалото време да е отдаден на фикс идеята за пари ли? Защо не му кажеш да намали темпото, един път се живее, за какво са ви всичките тези пари? Защо не се наслаждавате на живота? И това е прекалено...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker