Дали е с мен, за да го забрави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е с мен, за да го забрави?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2249 пъти
Здравейте, момче на 22 години съм и от септември месец смея да кажа съм влюбен, както никога до сега. С въпросното момиче се познавахме много от преди товса, но до миналото лято не съм и обръщал внимание, а и знаех, че си има сериозна връзка.

Изведнъж стана така, че покрай общи приятели започнахме да излизаме и аз някак си започнах да изпитвам в началото симпатии към нея, но след това тези симпатии станаха нещо повече. При нея положението беше, че тъкмо се беше разделила с досегашния и приятел, с който са били 3 години заедно. Той е с 12 години по-голям от нея и когато са започнали тя е била само на 17 и твърди, че той е първата и любов.

В момента сме заедно, но тя много често го споменава, което мен разбираемо ме дразни и тя го знае, че е така, но продължава с неща от сорта "ние с него така, той с мен се държеше така, той това, той онова.. ". От време на време се чуват и пишат, което нещо аз не мога да спра поради думите й "Той е част от миналото ми и не мога да не общувам с него" знаейки, че не ми е приятно.

Понякога си мисля, че тя е с мен само и само да го забрави и като отворя тая тема та казва, че с мен се чувства добре, че той е минало за нея, че аз съм мъжа сега до нея. Но нещо дълбоко в мен ми подсказва, че това са просто думи. Според вас и казаното от мен дали са напразни съмненията ми и какво е по-добре да направя да продължа напред и да видим с времето какво ще стане или да се откажа докато нещата не са станали прекалено сериозни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2e8309b681
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм честеб с теб братко.. ако търсиш любовта зарежи момичето и си намери друга! Ако търсиш секса и кефа от една връзка действай и не се раздавай толкова за нея.. била е с 30 годишен мъж все пак ти си по-лека категория за нея.. просто го осъзнай това тя от малка си е падала по по- възрастни :) просто си хабиш емоциите и времето..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1712e00c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе прочети тази история:
http://spodeli.net/4/story-22929.html.След като го направиш ще разбереш каква е истината.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7db6c70259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тогава защо са се разделили след като толкова милее за него?
Много са ми странни такива хора, не съм злобна и злопаметна, но след раздяла с някого макар и след 2-3 годишна връзка, не поддържам никаква връзка с бившия. Разбрали са се да се разделят, всеки тръгва по пътя си и това е, кви са тия глупости "да си останем приятели" айде при засичане няма нищо лошо да се поздравят. Та така не е преодоляла раздялата все още и е много объркана... Ако я обичаш бъди търпелив и прояви разбиране, ще се осъзнае след време

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b53f57d29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да съм крайна, но според мен като се разделиш с някого, не трябва да поддържаш връзка с него. Минало-заминало. Проява на неуважение е да споделя пред теб какво е било с него, къде са ходили и какво са правили. Крайно неприемлива ми е и позицията й "Той е част от миналото ми". Именно заради това, той трябва да си остане там.
Според мен е по-добре да я оставиш за известно време. Нека да усети липсата ти и да си изясни какво иска и защо го иска.
Да отговоря конкретно на въпроса ти-да, твърде възможно е да е с теб, за да го забрави. Друг е въпроса дали ще успее.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1785c7d209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз подкрепям следната теза - 1 възможно е, въпреки да са се разделили още да има чувства към него и да й е трудно да го забрави. 2 ако, тя те обича и уважава достатърно, след като си й казал, че не ти е приятно да общува с бившия си, най-нормалната реакция според мен е спре да общува с него, за да не те наранява, та нали сега ти си новата й половинка и съответно си й по-важен.
3 поговори искрено с нея, обясни и спокойно това, което усещаш и от което се притесняваш. Кажи й какво изпитваш към нея, колко държиш на нея. Бъди максимално искренкъм нея и виж какво ще ти отговори тя. Ако отново ти каже, че той е част от миналото й и ще продължава да поддържат отношения, по-добре се отдръпни. Мисли с главата си, а не със сърцето.
Успех :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d434c78db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хора, незнам какво да ви кажа нещата не са ми много по вкуса. Напоследък е започнал да и се обажда, за 8 март и е звънял, след това още веднъж и те си се чуват, даже искал и да се виждат. Незнам какво да направя наистина....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b241086891
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Послушай съвета на номер - 5 !!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0048631a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам какво да кажа или да направя. Усещам, че нещата просто не могат да се променят или поне аз така си мисля. Тя си ми казва какво искаш нали сега съм с теб, а не с него, обаче при всяка удобна възможност пак почва той така, ние с него така и мен това супер много ме изнервя, а тя го знае много добре. Дори последният път след като правихме секс и си говорихме след това, тя най-спокойно си ми каза, че досега най-добрия й секс е бил с него и едва ли щял да се повтори някога, при което аз реагирах доста бурно, тя се усети, но на другия ден все едно нищо. Не знам вече и аз какво да правя, страшно много я обичам и тя много добре го знае, но просто не мога да търпя нещата да продължават така, явно може би е с мен, защото много и угаждам и изпълнявам всяка прищявка!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 84c0f7b7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По това, което казваш и по начина, по който го казваш си личи, че вътрешно си наясно как трябва да постъпиш.
Аз бих те посъветвала да се разделите за известно време.Така ще разбереш какво чувства момичето, дали трудно преживява раздялата, или й е все едно. Ако се окаже второто, недей да страдаш, ще срещнеш друга, която ще те оцени. :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d29bc79cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, аз съм преживяла абсолютно същото което описваш ти. И аз бях в нейното положение на същата възраст в подобна ситуация и вярвай ми бях срещнала мъжа на мечтите си и от ината си използвах някой друг само и само да го накажа и се опитвах да го забравя, но за една жена това е много трудно и е огромна грешка, особено за човека който използвам за да задоволя собствения си нагон и да забравя някой с когото съм била дълго време и още повече спомените все още да говорят. Тя въобще не е скъсала с него, а постоянно мисли за него и всичко това я връща все повече и повече назад и повярвай ми ще дойде момента в който ще си излишен и ще те изрита от живота си и според мен този момент е много скоро. Ти ще си някакво момченце което е използвано за да види еди кой си че и без него може да се оправя, но не е така, една жена не мисли като теб. Лично според мен трябва да се ориентираш в друга посока и колкото се може по-скоро да приключиш тази връзка, за да не стане след това болезнено за теб. Ако искаш мога да ти разкажа много повече за психологията на жените и особено за моя случай ми пиши на ********** bg

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ada365f070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Докато четох историята на номер 10 имах чувството, че съм я писала аз самата. Подкрепям я напълно и аз съм постъпвала така и до ден днешен не мога да забравя голямата си любов, да не говорим и че той ми беше първия и това още повече засилва нещата. Имала съм няколко връзки за тези 2 години от които сме разделени, но вярвай ми той винаги е бил в мислите ми и аз не съм преставала да поддържам връзка с него, било то смс, чат, обаждане по някой повод или когато е пиян. Нито той може да ме преживее, нито аз него, но просто загубих доверието в него и няма да му позволя отново да ме лъже. Моят съвет е да я оставиш, помни че рано или късно те отново ще потърсят начин да са заедно, може би просто сега е наранена или объркана и за това ти казва, че той е минало, но това е чисто и просто една заблуда.

Ж21

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa9adf123c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе аз съм мъж на 29 години, бягай докато не е късно изживял съм го същото като теб, така те заблуждава, че си нямаш и на идея колко. Толкова ще съжаляваш, че въобще си се влюбил в такава жена. Вярвай до 2 месеца вече ще е с него и ще ти каже "Просто съжалявам", това е класически случай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker