Мъж Риби и жена Лъв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж Риби и жена Лъв
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 12750 пъти
Здравейте! Аз съм жена Лъв и имам връзка с мъж Риби. Ще ми е интересно да разбера, какво мислите за тази комбинация и за характера на рибите. Коя зодия, според Вас изневерява най-много и с коя зодия сте имали горчив опит?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 01f9db17d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хлъзгави! Бягай далеч!

от опит

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8fc90fcbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще извиняваш за може би не до там полезния коментар, но ти мъжете по зодията им ли ги избираш? ! И връзките си ги анализираш според това какъв зодиакален знак е партньора ти? ! Той един мъж, ако си е коцкар по природа, и най-великолепната зодия да е (която и да е тя) няма да има влияние върху него. То си е до характера на човек, до начина му на виждане, до възпитание, ако щеш. Да, всяка зодия си има нещо специфично, но като цяло всичко е строго индивидуално. Ако сега тук някой ти напише, че именно рибите изневеряват най-много, а пък ти се разбираш с твоя човек и нещата между вас са ок, ще го зарежеш ли или нещо от сорта? Аз мога да ти кажа, че двама бивши мои приятели бяха Везни и докато с единия връзката ми беше уникална, с другия беше кошмар. И двамата си имаха по нещо типично за зодията им, но като цяло... коренно различни хора.
Иначе, ако толкова много те вълнува това, в интернет е пълно със сайтове, където можеш да прочетеш коя зодия каква е и с кого (не) си подхожда.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7937b917cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Какво имаш предвид под хлъзгави, доста често го чувам това определение, обаче така и не разбрах какво означава.

Ая

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 75cbc796ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужасна комбинация, а от връзката с рибок нямам добри спомени. Напълно съм съгласна с номер 1.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6a70403c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочети характеристиките за всяка зодия на Линда Гудман... много верни неща пише. Там e описана и съвместимостта на всяка зодия с другите, но все пак не се осланяй само на това, хората са различни! ;)

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bed04f5f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Склонността към изневяра няма нищо общо със зодиите. Връзката не е от най-удачните, поради факта, че рибите са воден знак, а лъвът е огнен-сама можеш да си направиш извода. Аз също съм зодия "лъв" и никога съм нямала нищо общо с риби, даже и като добри познати. Но все пак това са условни неща, без да подценяваме астрологията, която сама по себе си е сериозно нещо, зависи от самите хора дали ще я бъде връзката или не. Дали двама души си подхождат зависи не само от слънчевите им знаци, а и от разположението на останалите планети в хороскопите им и доколко има съвместимост между тях. Нищо не ти пречи да опиташ -макар че провалът на връзката няма да зависи само от това каква зодия сте, същото важи и за успеха на отношенията ви. Звездите са важни, но не са определящи в отношенията с даден човек.

Ели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 103d44cf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се влияй от зодии.

Аз съм дева, първият ми приятел беше близнаци - какво стана - ами изневеряваше ми с най-добрата ми приятелка, телец като зодия. Зарязах го и беше ужасен житейски опит, защото бях и доста млада и наивна. Моли ме и да се омъжвам за него, представяте ли си - това не е ли хлъзгаво, и то от близнак!
До колкото ми е известно, оженил се е за другата, от много години са заедно, нямат деца. Телец и близнаци значи.

Вторият ми приятел, с когото сме от 8 години заедно, е Риба. Много сме щастливи заедно, макар че Дева и Риби не си подхождало.

Един изотерик пък, наш приятел, без да искаме ни изчислил датите на раждане - били сме родени един за друг и като дата, и като година.

На кого вярвам - на приятеля си. Зодията не е от значение, човекът е!


Какъв е като характер (ако ще помогне) - праволинеен, сериозен, работохолик, леко егоистичен и егоцентричен, умее обаче да обича, но само една жена, верен е поне емоционално, за другото - човек никога не може да знае. Чудесен човек, приятен и интересен събеседник, знае си своето и го отстоява. Това е моят рибок, но моля - хванете си свой!
ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a58ef986a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не мисля, че изцяло трябва да се осланяш на тия глупости за зодиите. Аз също съм жена лъв и съм имала връзка с риба, е да имаше разминавания, но като цяло той беше човека на който всичко мога да споделя и да ме изслуша без излишни философии и критики. Беше приятел. Иначе хич ги няма в романтиката и жестовете, ако можеш да приемеш тоя факт и да не очакваш, че ще се сети и помисли с нещо да те зарадва ще си добре, ако не ще страдаш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7937b917cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 2, само не разбрах от къде си ги направи тези изводи? Май си пропуснала да прочетеш " Ще ми е интересно да разбера... " или май просто ти се заяжда с някой? ! А иначе верно ли мога да прочета в интернет, ако толкова много ме интересува? Мерси, че ми каза :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0d8fe59cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7.. да те светна малко по въпроса... близнак и стрелец са зодиите които най много коцкат от зодиака.. близнака е изключително непостоянен типаж.. дева и риби.. всяка зодия си има противоположност.. примерно телец -скорпион.. дева и риби.. нали се сещаш че противоположностите се привличат...

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e29165225
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аз съм зодия Везни, а баща ми и най-добрата ми приятелка са Рибки. От целият ми род баща ми е единственият човек, за когото знам, че не е изневерявал. Самият той често се възмущава на такива хора и им се чуди на акъла.

Най-добрата ми приятелка има 6 годишна връзка и не е криввала от пътя, въпреки че е доста красива. Имала е ухажори, била е преследвана, но винаги успява по елегантен начин да им се изплъзне. С коя зодия съм имала горчив опит ли? С телците и въпреки, че бях много наранявана от едно теле продължавам да изпитвам влечение към представителите на тази зодия. Съдба, какво да правиш :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 845b5a87fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво нещо е невжеството, ще съсипе хората

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b5dc7df5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пълни глупости!!! Хайде вярвайте на зодийте и страдайте. 21 век сме, а още някои хора и то предимно от женски пол още вярват в неща които са пълна измислица и не са доказани.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8480ebfd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм жена, зодия Лъв. Първата ми "голяма" любов беше с мъж Риби. Романтични и нежни, но труден характер като цяло. Обичах го много, беше и първият мъж с когото стигнах до интимност, но всичко приключи по грозен начин след изневяра от негова страна. Нямам хубави спомени от него и връзката ни.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd816644af
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Определено Рибите са един от знаците склонни най-лесно към изневяра. Това се дължи на слабата им съпрутивитилност към флиртове, любознателноста им, света от мечти в който живеят, както и нуждата да заобикалят проблемите а не да се изправят лице в лице с тях. Колкото до съюза с Лъв-Бягай надалече изобщо от огнени знаци, ти си воден и съюза ще е труден мъчителен и неплодотворен, особено с неподвижния Лъв-ще има да те командори, няма да зачита емоционалните ти нужди и деликатност, и винаги ще излиза правия. От една страна ще ти даде известна стабилност но с твърде голяма цена.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7826444826
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Аз съм Риби, бившият ми приятел Лъв. 5 години връзка. Сексът - върховен в началото, после не. Трудно се получава такава комбинация. Много компромиси. Разрушителна връзка, не градивна. Хармонична привидно. Повече са противоположностите, отколкото допълването. Крайности във всяко отношение. Трудно е дълготрайно разбирателство и съжителство. Рибата е привлече от доминиращия и покровителстващ горд лъв, но е неразбрана и самотна, лъвът е привлечен от загадъчната и мистериозна риба, но е потиснат, не я разбира често и след време губи лъскавата си грива.

Всичко това е без значение и пълни глупости, ако двама емоционално и психически зрели човека имат общи принципи, виждания и сходства от различно естество. Зодиите са просто далечен ориентир и едно наум за това, къде могат да възникнат проблемите. Бъдещето и успехът на една връзка зависят от усилията и желанието на двамата участници в нея.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cafa02875a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До номер 9 (от номер 2) : това, че явно не ти е харесал начина ми на изразяване и по-конкретно самото ми мнение по ''проблема'' ти, не значи, че се заяждам, повярвай ми. Когато пускаш някаква тема трябва да си наясно, че вероятността да пишат много и различни хора е голяма. И ако твоето или масовото мнение не съвпада с това на някой друг, е напълно нормално!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af3ea796cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Имам опит с лъв мъж и вече стана бивш. Най-ужасните и безпокойни 3 години от моя живот. Заради него намразих връзките и любовта. Постоянно ми вдигаше скандали и драми. Все искаше да е център на внимание, да съм постоянно с него. То не беше сърдене, не беше ревнуване ( и от братовчед ми !! Смятайте) , пълен ужас. Странен човек беше, търсеше под вола теле. Фукаше се че може да купува и постоянно ми купуваше неща. Казах му, че не искам постоянно подаръци, а той се сърдеше. Психиката ми се промени много. Много ме натоварваше и все се чувствах тъжна. Спря да ми пука накрая, обясних му, че не искам да сме повече заедно и той все още ми досажда, явно си мисли, че е незабравим и ей така , кажеш ли, ще размисля и ще се върна при него..да, ама не. Попита ме - къде сбърках ? Къде ли ??? Не се и осъзнава какво е правил даже. А беше голям мъж на години. Уби нещо в мен, хора. Някак не искам повече никакво обвързване с мъж, промени ме много тази връзка. Както каза номер 20 - обсебващи и си мислят че им принадлежиш. Много вярно. Напълно подкрепям коментара ти. Постоянно ми повтаряше - моя си, това онова. Искаше да ме върже, едва ли не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 46939af0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23, защото е бил лъв ще да е било да знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0a7c8e37b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм зодия Везни и в момента през последните 6 месеца една колежка в работата - малко по-голяма от мен, зодия Лъв, така ме е впечатлила, че постоянно мисля за нея! Интересното е, че и трите връзки, които съм имал до сега са с представителки на въпросната зодия! Няма такива като тях в леглото! Убеден съм в това!!! И не, не си мислете, че съм човек, за когото секса е всичко!!! На първо място е взаимното уважение и разбиране!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker