Как да забравя за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да забравя за него?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5816 пъти
Как да престана да го търся?
Накратко: Познаваме се от 10 години. 5 от тях бях щастлива, чувстваща любовта му и грижите му. Другите 5 са пропити от сълзите ми по него, от усещането за измами, от лъжовните думи, че ме обича.

4 години майсторски отбягваше въпросите ми какво съм аз за него. От половин година знам, че има друга. Опитах се да го забравя, изплаках си сълзите, провалих си здравето. Живота изгуби цвета си. Пак започнах да му се обаждам понякога. Само в службата му, защото той си смени телефонния номер. Било му хубаво с мен, смеем се, общуването било интересно и интелигентно, но не ми дава телефонния си номер?

Прекрасно разбирам, че съм оглупяла съвсем и достойнството ми някъде се е затрило. След всяка среща се съсипвам и пак го търся.

Днес разбрах, че е зарязал другата, но пък си харесал нова миналия месец. Бърза да се жени за втори път, че минава 50. А аз съм женена (друг въпрос дали щастливо) и не ставам за брак с него и не ме иска.
Как може да съм толкова заслепена и да продължавам да търся обич от него? Дали не трябва да се лекувам от такава зависимост? Как да го изтрия от живота си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8d36d882ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "А аз съм женена (друг въпрос дали щастливо)"
Е от тая твоя реплика и от погледа на момче с непринудено много опит в сферата на сапунените сериали в реалния живот мога да ти кажа директно ЗАЩО НЕ ТЕ ИСКА:

Ако той знае, че ти си женена, но не щастливо, значи мисли, че си несериозна и че ако тръгнеш с него, след време и тази връзка ще имаш за несериозна, защото, надявам се не звуча консервативно - бракът е нещо СЕРИОЗНО, не може да се вричаш на някого във вярност, а след време да се колебаеш и да искаш друг. Просто ти казвам директно защо не те иска от мъжката гледна точка. Мъжете не обичат да се чувстват като ПРИЩЯВКИ.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 64c784615b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има много добри антидепресанти на пазара :) майката на една колежка беше изпаднала в депресия и доколкото разбрах наистина живота и се е оправил с хубава доза успокоителни :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5b7f898469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Знаеш ли, едно от изреченията ти ме заинтригува. "било му хубаво с мен, общуването било интересно," но не си дава телефонния номер. Защо не си дава телефона? Защо си го е сменил?

Мога да ти кажа от опит - за да не го търсиШ ни. и КОЛКОТО ДА ТЕ БОЛИ, знам, че е тежко, защото съм го преживяла не се унижавай повече, защото съм сигурна, че той със другата ти се присмиват след теб и дори може би те съжаляват. Не допускай да те съжаляват, а вдигни глава. Ще го преодолееш, ако трябва отиди на психиатър да те консултира, да ти изпише успокоителни, но унижението е най-грозното нещо.

Той просто не се интересува от теб и ти трябва да го оставиш да си живее живота както знае. А още повече, че си омъжена, а може и от това да те отбягва, защото е усетил накъде отиват нещата. Но имай достойнство и пробвай 1 месец да не го търсиш. Ако ти си все още нещо за него той ще те потърси. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: db517a2430
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си му изгодна партия защото си имаш мъж, а човека му минават годините. Той иска жена деца, а ти какво можеш да му предложиш освен един гол секс?? Там е отговора който търсиш. Ти му губиш времето, а и явно ти се е насител вече, за това си е сменил телефона за да не му пречиш на новите връзки.Помисли си дали си струва да му се натискаш?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 46f0c05776
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абсолютно съгласна съм с номер 4.
Помисляла ли си някога какво можеш да дадеш в бъдеще (да оставим миналиоте 10 години) на този мъж?
Ако искаш нещо истинско да му дадеш, трябва да се разведеш и омъжиш за него.
Не може така да си играеш с чувствата (или очакванията) на другия, мислейки само за себе си.
А пропо-дали първият му брак е приключил заради теб? Това за нас няма значение-отговори си сама. И АКО е така, напълно го оправдавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker