Повече от приятели, по-малко от двойка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повече от приятели, по-малко от двойка...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3538 пъти
Здравейте! Моята история е много често срещана, затова сигурно много хора ще припознаят себе си в нея. Става въпрос за отношенията с моя най-добър приятел. Познаваме се повече от 2 години. Аз съм на 20, той на 22. Супер момче е. Забавляваме се, имам му доверие, съветваме се, помагаме си, както всички приятели. На фона на всичко това, обаче, стана така че преспахме заедно... не си мислете, че съм от тези момичета, които се дават лесно. Той ми е вторият, след 4-годишна връзка, както и аз на него. Уж си бяхме говорили на шега, че накрая някой от двамата ще се влюби, но не го вярвахме.

Той е от този тип момчета, които не обичат да изразяват емоциите и чувствата си. До някъде ми харесваше, но след като стана това между нас просто искам да знам повече за това, което изпитва. Правихме секс преди 1 седмица, като след това 1 вечер спах у тях, но не правихме нищо понеже бях в цикъл. Цяла вечер се гушкахме, целувахме... всичко беше супер. Сигурно веднага ще кажете :"Какъв е проблемът, та вие сте си гаджета", но не е така. Нищо такова не сме си говорили, но нито аз съм била с друг, нито той.

Много често мисля за него знам, но не знам той какво чувства. Беше ми споделил само, че аз отговарям на всичките му "критерии" за момиче, но много го дразнело постоянното ми командване и инат. Какво да направя като съм си такава, скорпионче... Виждаме си се, чуваме си се, пишем си и така всеки ден. Дали има шанс да си останем само приятели като загърбим неудобството от това, че сме правили секс или неизбежно ще се случи отново... Споделете от ваш опит. Какво е станало при вас? Просто исках да споделя!
Благодаря за вниманието :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ac6dffcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Според мен, веднъж като сте правили секс няма връщане назад.
Щом сте се разбирали толкова добре през това време, защо не опитате да се съберете ? Няма как да стане ако не говориш с него за чувствата му. Това е единственият начин.
Успех ! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdd51fb9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато се случи нещо такова между приятели, колеги и т. н., вече никога нищо няма да е същото. Отношението ви един към друг се променя, казвам го от личен опит. Аз имах нещо подобно с колега, мислех си, че каквото се е случило си остава между нас и си остава там, където се случи и ще забравим за него, но когато си пишем или се чуваме, той не пропуска по някакъв начин да ми намекне за случилото се, да ми намекне, че мисли за мен и т. н. За съжаление никога вече няма да бъдем просто колеги, винаги ще мислим за това, което е било между нас.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a1bf10b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Значи ли това, че изходите са 2-или ставаме повече от приятели, или приятелството ни остава в миналото? Нима не е възможно нещата да си останат така? Ох, много ми е объркано, искам да разбера какво ще стане. На него му личи, че му е супер гадно, когато види или разбере, че някое момче ме сваля. Постоянно ме пита кой има интерес от мен. А и за мен от голямо значение е това, че аз съм не само второто момиче, с което е правил секс, а и ВТОРОТО, което е целувал... Благодаря за мненията! :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ac6dffcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ем, според мен няма изход, защото каквото и да става, винаги ще се сещате за това, че сте правили секс. Но не съм казала, че е невъзможно да останете приятели, само от вас со зависи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdd51fb9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От номер 2:Не е невъзможно, но е много трудно. В моя случай, както ти казах, аз се опитвам нещата да си останат така, да не намекваме постоянно за случилото се между нас, но той не пропуска да го направи, сякаш само това му е в главата. Така че ще бъде много трудно да си останете просто приятели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker