Турчинът и аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Турчинът и аз
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2654 пъти
Писах относно този проблем преди около три месеца.

Но не ми се рови из архива на сайта, а предполагам и на вас, така че ще разкажа накратко.
Един турчин започна да ми пише. Обръщаше се с мен с нежни имена, говореше мили думи. Аз бях споменала, че ще ходя на екскурзия до Истанбул, където живее той. Тогава предложи да плати престоя ми в хотела, което аз категорично отказах.

Послушах съветите да не ходя при него.
Той обаче беше решил да прави резервация в хотел в един курорт, за нас двамата. И трябваше да стоя там с него цяла седмица на негови разноски. Много се уплаших и отказах. След като не приех, той спря да ме търси.

Цял месец не ми беше писал.
Старата песен започна, когато една моя приятелка му звънна. Той веднага след това се обади, но аз затворих. Измислих си глупаво оправдание, на което той не повярва.

Беше споменал, че е в някакъв сервиз. Попитах го каква е причината. Можеше да обясни, че колата му е повредена. Вместо това се тросна, че това било мъжка работа и не влизало в моята. Вечерта ми обясняваше как цял ден съм била в мислите му.

След това отиде в банята, като каза, че след малко щял да се върне. Аз обаче бях изморена. Написах му съобщение за 'лека нощ' и си легнах. На другия ден написал, че аз не мога да чакам и съм го накарала да усети липсата ми.

Аз не бях особено словоохотлива, защото не исках да развалям добрия тон.
В една социална мрежа харесах страницата на един хотел в Турция, защото ходих там през лятото и в този хотел бяхме отседнали със семейството ми. Коментирах и някои от снимките. Той видял и ме попита дали много искам да ида в този хотел. Аз казах, , да'' и той тогава ми каза:, , Можехме да отидем и да си направим хубава почивка, но ти отказа. ''.

Говори така, сякаш без него не мога да ида пак и зависи от него. Този път не си премълчах. Исках да поговорим за отношенията ни, но той замаза положението с мили думи. Наближаваше 12 и ми каза да си лягам.


Каза, че щял да ме чака и ако много съм искала, щяла съм да намеря начин да отида при него. Имам чувството, че не разбира, че имам ангажименти тук и не мога просто така един ден да си събера багажа и да тръгна.

Същевременно с това продължава да се държи мило. Бил на някаква изложба на мотори, но на повече от половината снимки, които е качил, има турски модели, които са участвали в рекламата на моторите. Същевременно твърди, че искал само мен.
Най-много ме притеснява промяната в отношението му. Дали говори така, защото още ми е ядосан, че отказах да заминавам с него, или като е видял, че му звъня, е решил, че съм хлътнала, и е проявил истинската си същност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: aace4a177c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудя се, защо си губиш времето с този човек. Слава Богу, че не си се подвела да отидеш „на почивка“ при този, като нищо да те бяха омъжили на сила.

Нямаш ли си други проблеми, а се занимаваш с този турчин - турчин не заради етноса, а заради поведението и отношението към жената. За него се подразбира, че трябва да си знаеш мястото и да не задаваш въпроси за „мъжките работи“, че ти самата не можеш да си позволиш нищо (туркините не работят) и т.н.

Спри да контактираш с него и се дистанцирай, докато е възможно. Личи си, че си умна жена, че мислиш и обмисляш и си достатачно скептична, за да стигнеш сама до правилното решение. Браво, че написа историята си, за да могат и други жени да прочетат и да си направят изводите.

Питам се, защо ли, след като влезнахме в ЕС турците станаха толкова влюбчиви?

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aba3c3f572
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Незнам какво да ти кажа... аз съм в почти същото положение... запознахме се в интернет от 4 месеца си пишем, мили думи обяснения в любов, молби да отида при него, но мен ме е страх той е от Бурса казва, че там е опасно за чужденки които са сами, че не може да се довери на никой щял да ме пази и т. н.... имаме си телефонните номера но досега не ми е звънял и той често се сърди, до колкото знам са горделиви, ако не му пиша 2-3 дни и той спира да пише и така се изчакваме кой пръв ще пише... аз мисля че той е сигурен че си хлътнала здраво по него но се дразни че се дърпаш и се опитва да те накара ти да го търсиш така както той го е правил до сега... едно нещо знам с сигурност - много са горделиви...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: eb05c2f33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момиче,
сигурно си много объркана от отношението на този човек към теб, провокирал те с противоречиви сигнали, които ти не можеш да разбереш.
доста често публикуваш историята и въпросите си под различни имена; представяш се ту като загрижена приятелка на момиче, което е ухажвано от турчин, ту като самото момиче.
ако толкова те е заинтригувал и искаш да разбереш същността му защо не му предложиш той да дойде в България и да отседне на хотел, за да се опознаете по-добре /не казвам да спите и двамата в този хотел, а да му предложиш място за спане/. Така ще разбереш намеренията му, а иначе за ходенето в Турция - кажи, че на този етап ти е невъзможно да пътуваш поради ангажименти и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 07b7206333
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 1. От всичко, което си написала си личи, че си доста наивна, така че не позволявай на това да те отведе по грешен път. Как така ще ти казва да си знаеш работата? Нито ти е съпруг, нито ти е баща. Но ти продължаваш да говориш за него.
Внимавай с кого се занимаваш, за да не ти се случи нещо, което не можеш да върнеш назад. Има много опасни хора, които се крият зад мили думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker