Защо не иска да чуе за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не иска да чуе за мен?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5627 пъти
Мъж съм и женското мнение ще ми е от полза, поне вие мили дами, можете да ми помогнетес вашите съвети да разбера истината.

Преди години имах връзка с жена, разделихме се и от тогава не иска да чуе за мен, интересно ми е на какво се дължи това, не сам я докосвал с пръст, може да сме се карали но много се и обичахме, съдя по това което правеше за мен.

Та въпроса ми е, според вас защо не иска, нито да ме уче нито да ме види, да може да е наранена, може още да има чувства, знам ли... вие кога процедирате толкова сурово, спрямо един мъж.

Да подчертая не съм и изневерявал, не ми е минавало и през ума, колкото се разбирахме толкова се и карахме :( В момента си имам друга жена, но това не спира да ме гризе от вътре, с времето останаха само хубави спомени и приятелски чувства е поне от моя страна, но ми е интересно след толкова време и с толкова хубави моменти, едно приятелско отношение толкова ли много коства, след всичко което стана.

Не искам да съм с нея на този етап от живота ми, но защо не иска приятелско отношение? , само да кажа тя поиска да се разделиме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd8a5e067d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, това само тя си знае, иначе - какво ти пука, нали си имаш друга?
Така е по-добре.
Аз лично също съм прекъснала всякакъв контакт с бившия, дори го блокирах във фейсбук, когато разбрах, че си е направил, защото ме лъжеше с най-добрата ми приятелка, най-вече отричаше това. Ако си беше казал като мъж и се бяхме разделили - ОК, но да знам и той да ме лъже -грозно е.

Според мен в твоя случай по-скоро новият ? е забранил да поддържа контакт с теб. Така е по-добре!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93b456f5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва ли е до неискане и нежелание :) Понякога няма никакъв реален проблем! ... Ок, важното е да осъзнаеш, че едва ли има някаква огромна пречка, а и да има, те са за да се преминават. Ииии... щом не е при теб, това е било нейнито решение.

Може да е било напълно спонтанно, като жена да не е харесала ако се е чувствала задушена от връзката ви, или ревност, ако си я проявявал в повече :D Никой не обича, прекомерната ревност и нарушаване на личното пространство до задушаване. Или типичното, обсебване стaващо когато един е твърде прибързан към друг, и е готов да го лиши от свободата му, за сметка на свойте желания! Не казвам че си такъв :) Само давам пример, за да имаш някаква представа! ...

Хммм... ама има друг случай, в който тя може да е осъзнала, че не си подхождате, че не си човека за нея! Да, би било глупаво, ирационално... Ама и такива работи ги има! Тя да те обича много силно, но да бяга от теб! Защото, защото не знае дали ще е добре да сте заедно. Ако иска да изгради сериозна връзка, и да създаде семейство, може би не се вижда като изградила каквото иска с теб! Може би не е видяла добро бъдеще за себе си с теб и ето защо е преустановила всякакъв контакт. Не вярвам да и е било лесно! В живота се случва да вземаме и решения който са и против нас, като си мислим че са за наше добро! И често грешим, но това е друг въпрос :)) Та... ако си се вгледал добре в себе си и не си видял къде е причината, то не я съди за действията й.

Бих ти предложил, да я потърсиш, колкото да и покажеш че не си я забравил! Че искаш да поговорите по приятелски :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 57d0e33ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Първият коментар няма никакъв смисъл. Откъде можеш да знаеш и дори предполагаш какво може да се е случило с чувствата й?
Има много варианти и ако не намериш начин да говориш с нея няма как да разбереш. Моят съвет е да си поговорите добре ( но само ако ако си напълно убеден, че искаш да си с нея и следователно, че осъзнаваш как с това ще нараниш сегашното гадже ).
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 577bf6bd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1 Автора съм, тя не иска да е с никой

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b212f54204
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм мъж. Също прекъснах всякакви контакти с бившата и тя остана доста очудена. Понеже не смятам да се виждам с нея повече, ще изясня на теб свойте мотиви. Когато се разделихме бях страшно нещастен. И постоянно си мислех, че все някога ще се съберем. Въпреки това не предприех нищо по въпроса защото все още смятам, че нейна е вината. И един хубав ден просто реших, че за да продължа напред трябва да изгоря всички мостове назад. Престанах да си вдигам телефона когато тя ми звънеше. (след раздялата първите месеци си останахме приятели и се чувахме), а в последствие я блокирах от Скайп и Фейсбук. Всяка от тъези стъпки ми беше трудна в началото, но сега се чувствам напълно готов да продължа живота си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 72232380e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм жена.. незнам тя защо го први, но аз също съм постъпвала така с бившите си когато съм била наранена или чуствата ми към тях са били прекалено силни за да ги загърбя.. също така е възможно да неможе да гледа на теб като на притял.. да иска да бъдете нещо повече :) надявам се че съм била полезна

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c484c7b5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ще ти го кажа по един доста по-прост начин - "Приятелството в любов прераства, но любовта в приятелство никога!".
По ей тази причина аз също не поддържам контакт с бившите си. Не мога да си представа, че ще излезна да се забавлявам с някой бивш, все едно, че никога не е имало нищо между нас. Дори да сме се разделили мирно и кротко! Това е без значение. Ако въпросната твоя бивша в момента се държи с теб като с приятел по-добре ли ще ти е? Няма ли да си втълпяваш непрекъснато, че рано или късно пак може да има нещо между вас?! Не съм съгласна с тези приятелства - това е само надежда за изоставения. В случая за теб. Гледай си момичето и изобщо не прави опити дори да е търсиш!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad7ecc8902
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Оф...абе хора защо не говорите повече помежду си?! Авторе, след като сте се разделили ти поне потърси ли я? Говорихте ли? Ако не сте, трябвало е! Трябва да се говори. Ние няма как да ти кажем защо приятелката ти се сърди и не иска да те чуе повече.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 577bf6bd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Благодаря на всички за съветите, както и за вашата гледна точка, оценявам че си направихте труда, искрено ви благодаря на всички който се отзовахте, с вашите коментари и съвети. Днес разбрах нещо за нея, стигнах до извода, че ако човек не те търси, просто не му липсваш, а щом не му липсваш значи няма нужда от теб. Пътищата ни се разделиха отдавна, тя пое по своя, аз се застоях, краино време е да премина по моя път, както каза едно момче, цитирам я за да не употребявам заучени фрази, или клишета:"краино време е да счупя всички мостове зад мен, да ги оставя в миналото и да гледам, бъдещето" Благодаря още веднъж на всички.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c7f5627708
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте една моя приятелка от друг град ми е сърдита и не иска да му чуе по телефона защото имала работа във тях. До кога ще се сърди за това и дали ще ми поговори?

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d3eab6347a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, не ти ли се е случвало към някой да изпитваш жизнена нужда да не го чуваш, знаеш в момент, в който емоционално се чувстваш така. Ами просто всеки човек понякога изпитва същото, има си нещо, което го кара да изпитва именно тази нужда, но по свой си начин.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d3eab6347a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, като видите човек от "сръдлив тип" освен да стоите на километри далече няма друго по-добро от това. Дали се сърдят за малко за много, дали уж прощават и после ви принуждават всеки ден от живота да си плащате напоняйки какво сте "им"сторили. Това са хора без воля, без отговорност и без надежда да надникнат малко по-встрани от егоистичното си преживяване дори на общи неща. Тези хора никога не желаят да опитат нещо различно, да се научат, да се социализират. За това каквото и да се случва за бедите и каноничните им стереотипи винаги ще търсят и намират вина в другия, независимо какво коства това на човек.
Когато някой може да отправи поглед и мечтите му са точно до там, докъдето достига усещнето за собствена значимост, как може да помиските, че ще дочаката емпатия.
Аз съм добре, излизам, запознавам се, връщам си предишното аз. Е, 7 години не се наваксват лесно, но чакането далеч не е добро. Понякога вместо да ти извади някой очите и вземе че ти изпише веждите.
Близките планове, хубаво е да си има яснота та дори и за два дни да е въпрос.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker