Влюбени мъже и голи жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбени мъже и голи жени
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 10462 пъти
Здравейте.
На мен ми е интересно мъжете/приятелите на другите жени гледат ли снимки на дупета/гърди/голи манекенки и фолк певици? И как жени, реагирате на това?

Не трябва ли да има някаква граница? И само не ми казвайте, че е напълно нормално, защото на никоя жена не би й станало приятно мъжът до нея, който твърди, че много я обича и харесва, постоянно да гледа голи жени.

Една вечер се стигна до там, че бяхме в леглото след секс и си говорим. И той ми разказва как в залата, която тренира имало някакво списание, Плейбой май. Някаква си манекенка, която по принцип не му харесвала чак толкова, но сега "страшно му б

ила харесала, сигурно защото я е бил видял гола". Разбира се, стана ми болно. Можеше да не е чак толкова откровен, лежейки до приятелката си след секс.... Простак ли е или просто не ме харесва и уважава??

Не ме мислете за някоя задръстенячка. Самата аз му казвам като ми хареса как изглежда някоя жена, понякога обсъждаме заедно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4d95f0990f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Нормално е мъжете да гледат, макар че с моя приятел не ми се е случвало досега. Малко се е изцепил наистина, но не мисля че е нещо особено :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 494bc86dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понеже искащ съвет от жени май не трябва да се обаждам-мъж съм. Запомни - всеки мъж с удоволствие гледа снимки или на живо голи жени /ако твърди друго-лъже/. Аз например много харесвах като малък Клаудия Шифър. Като съм я видял гола какво-да не би да имам 3 деца от нея-не от жена ми са. Виж с гледане не става-това е условен рефлекс. Виж ако се слага на приятелките ти, на всяка срещната е друго. Ти преодолей това че мъжете гледат-просто гледат пожелават и толкова. Пак ти казвам ако е галфон не е проблем гледането. Хубаво е че си говорите!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9e583f1b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И моят мъж гледа такива неща, и порно си гледа самосиндикално. В началото това ме притесняваше леко и си задавах същите въпроси като теб, дали ме харесвам достатъчно, стигам ли му само аз, но после осъзнах че за него съм номер едно, другото е плакнене на окото без значение. Ти самата никога ли не си заглеждала друг мъж, не ти ли е харесвал някой и да си кажеш, този е егати пича, или леле какво тяло има. Но какво от това, твоята половинка продължава да си те кефи най - много. И един съвет, не му прави проблем за това и не се опитвай да му забраняваш, защото ще продължи да го прави, но тайно. Просто спри да мислиш и да се измъчваш от такива глупости. Мъжете са си воайори. Защо не му спретнеш някой стриптийз, че да има материал за размисъл:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db3dd7c409
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори аз се заглеждам, въпреки че съм жена, но... Усещането не е приятно. Особено ако на картинката е някоя доста засукана и има нещо, които ти нямаш (по-хубав бюст, дупе, крака, каквото си искаш). Бившият ми приятел, например, се захласваше по порно с определен тип жени, които бяха доста по-различни от мен като визия. Имах чувството, че иска нещо различно, че не съм това, което търси и т.н. Това съмнение в мен стигна такива размери, че по едно време се спука като балон и спря да ми дреме. Всеки мъж зяпа, няма какво да се прави. Смешно е, защото се опитват да се оправдаят с "природа е", ама в същото време хората искаме да минаваме за много цивилизовани и модерни... то и космите са си природа, ама ги махаме, нали. Та, когато е удобно, това е първият клон, за който се хващат. Как да е, примири се. Вярно е, че може да ти спестява подобни изказвания, но така или иначе ще се заглежда. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 37d3512a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това е най-нормалното нещо на света мъжете да се заглеждат, а на жените това им харесва, така че няма нищо нередно.
Иво

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4711943ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Който казва, че не го прави значи лъже... това ни е вродено, като инстинкт.... И аз гледам, дори веднъж хванах моята приятелка да разглежда едно от списанията ми Playboy, С огромно учудване открих, че и тя им се любува, казва това или ново ми харесва /от бельото/ и т.н.... Мисля, че си е напълно нормално да гледаш

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a499d63fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му ако ти хареса мъж и виж как ще реагира.... да обсъждаш жени с него.... а ако той тръгне да обсъжда мъже с теб?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d180671780
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен е просташко, когато се прави демонстративно. И показва неуважение към жената до него. Когато си е сам да си гледа, но не и да сравнява жената до него е разни манекенки и фолк-гърли... И нека някой мъж ме поправи ако греша.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a499d63fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хайде сега на жените им харесвало да гледат жени, брей. Но не ни харесва да гледаме мъже и как става тоя номер? Защо неправо не обърнем всички резбата като не ви харесваме. Жените обръщат внимание на това, което ви се харесва, за да ви се харесат самите те после, ако има нещо друго, можете малко да се замислите, защото то може да се стигне до по-далеч, от мечтата ви- приятелката ви с друга.

П. П. NoBody, на мъжете им било вродено, а на жените? Съвсем се убедих какво представляваш, толкова си пропаднал и нямаш избор, че дори гледаш плейбой. :Д Дано приятелката ти да не е във въображението ти. :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d7f3e9e2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ауу не! Писна ми от такива мъже, които си мислят, че им е вродено=простено! Абе мъже вие да не мислите, че и жените не се заглеждат бе? ! Я ги виж ти... то им било вродено това, а на жените не. Те само ще страдат, страдат, страдат... МА нали са поо-чувствителни. Пълни глупости! Жените не само, че се заглеждаме по мъже, но и по жени. Всеки обича да гледа голо тяло, дори и да не признава. Както всеки обича да гледа порно, няма значение от пола. Всички обичаме да се самозадоволяваме, да се чукаме... който си мисли, че само мъжете мислят за това е пълен глупак. Не знам кой простак е измислил това, че мъжете са по извратените копелета и САМО ТЕ обичат да гледат и да правят това или онова... Избийте си от главата тея простотии! Ах как мразя тази дискриминация мъже-жени.... Мъже, ако тръгнем да мислим по вашата логика, то на вас ви е простено и да изневерявате, и да се държите като парцали с нас, само защото сте мъже? ! А бе слезте на земята бе!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b81889c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мила отварително е.. и аз ужасно се дразня, че това е един "боклук" (за да се снима по списания със ясното съзнание, че ще е обект на нечия че*ия ), а мен ме подценяват! Даваш им всичко, гледаш да му е добре, пренебрегваш дори себе си понякога в името в неговите очи да си " Най- добрата ", а той вижда чужда хубост и е привлечен от нещо друго, което дори не е истинско. Но в крайна сметка няма за какво да се притесняваме толко, защото просто му е направило впечатление, но за да е с теб и щом наистина твърди, че те обича.. онази едва ли може да се сравни с теб :)!

Ех.. и аз се дразня, когато виждам някои неща! Изглеждам добре, висока съм, но нямам много големи гърди нито съм изрусена, нито съм с такова перверзно излъчване. Но в крайна сметка поне съм истинска и който иска, да ме оценява такава каквато съм!

Тези жени също не са толко перфектни, но все пак "професионалните фотоапарати ", " 5те тона фон дю тен по тялото ", "силикона ", " боята за коса ", "пластичните операций " и просто едните мега високи токчета и секси корсетче.. създават грешна представа.. Но всъщност всичко това ми говори, за един, , фалшив - преопериран индивид ", чиято красота ще се махне веднага след като се изкъпе и излезне в естествения си вид :)!

Не се нервирай за глупости, и му кажи на този твоя , какъв готин пич си видяла на телефона на приятелката ти и какви хубави мускули е имал. А и да не пропуснеш да му кажеш как бокерките, който е рекламирал са постигнали ефекта " УАУ "!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60ee571619
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гледам и не вярвам на ушите си... още ли има хора, които се впечатляват от това, че половинката им (без значение мъж или жена) се заглеждала по снимки? ! Боооже, ква е тая детска градина ве...

Оня ден в събота се бяхме събрали да играем покер, като тоя път имаше доста непознати на масата. Единия от тях беше супер як пич. Мойта по принцип си пада по мъже с тъмна коса и светли очи (аз не съм нито едно от двете), а тоя на масата беше с тъмно черна коса и светло сини очи, отделно че в лице беше изваян, като изваден от списание. Тя цяла вечер не спря да ми шушука за него, зяпаше го през цялото време, то и аз го зяпах, щото пича наистина беше един на милион, чак ми се прииска да обърна резбата... Като си тръгнахме по пътя пак него обсъждахме и после след секса вечерта пак за него говорихме...

И ся кво, по вашта логика аз да я зарежа или да си помисля, че не съм й достатъчен, само защото се загледала по някъв, който ОЧЕВАДНО е по-готин от мене, както и от 99% от населението?

Правили сме си експерименти преди време, да пробваме нарочно да не обсъждаме мъже респ. жени, по които се заглеждаме по улицата или където и да е, да видим какво ще се получи. Е нищо не става, то ти идва отвътре братче, като видиш някой/я пич(ка) ти се иска да споделиш, и с кой да споделиш, ако не с най-близкия ти човек? !

Това дето ви притесняват такива неща, е от собствените ви комплекси и неувереност, нищо друго. Който квото ще да разправя...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fa67e8c337
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 11, не всяка жена от корица на списание е боклук или плашило без фотошопа. Много странен коментар.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea38ae1874
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ами хах.. Номер 13, мисля че говориме за голи жени :) , сама прецени..

Ненн

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5a52b2bd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не знам за какво "говориме", но не всяка жена, която се снима гола е боклук. Преценила съм вече.

Лоша

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a67ff42d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами да ви разкажа една случка. Миналото лято на плажа до нас имаше един много готин мъж. Абе картина отвсякъде и в лице и в тяло, да не отделиш очи от него. И мъжът ми забеляза че го гледам и дори го коментирахме. Какво от това, че съм го гледала-пичът си беше готин. Нямам проблеми с гледането-Господ затова ни е дал очи. Е беше по-готим от мъжът ми, но какво от това? Стига човек да си знае цената и да не проявява глупави комплекси, гледането не е проблем.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ece9b16aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Правите от мухата слон. Голяма работа, като се е загледал. Мъжете обичат да гледат, а и жените също. Няма нищо лошо в това. А пък и да кажеш за някого, че е хубав, не значи непременно, че имаш чувства към него и си тръгнал да скачаш в леглото му. Аз и за много жени съм си мислела колко са красиви и сексапилни, но това значи ли, че съм лесбийка? Даже не знам къде е проблемът в тази тема.

Алиса

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8d9d9fe00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Щом не ти е драго да слушаш откровения - защо тогава си споделяте и обсъждате?
Ти сама си свалила бариерата, после се чуди защо ти разправя като на авер - от коя бил еректирал...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0a2a4124f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Радвай се, че ти разказва :) Така поне знаеш какво е в главата му, не го прави тайно от теб, няма нищо по-хубаво от това. Означава, че все пак те приема за близка, много близка :) А що се отнася до това дали се заглеждат или не... И за жените и за мъжете е едно и също, всички гледат, по различен начин, но гледат. То е като да видиш добре предложено ястие в ресторант и да не се загледаш, хе-хе! Че на кой не биха му текнали лигите :) Важното е после какво ще консумираш, а не какво си видял!
От прочетеното разбирам, че си късметлийка, повярвай! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker