Дали има край? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали има край?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3089 пъти
Здравейте. Реших да се обърна към вас за съвет. Ето и моята история - влюбена съм, не обичам може би е по правилно да напиша, едно момче. С него имаме връзка вече повече от половин година. Връзка - може би силно казано - не се виждаме всеки ден, виждаме се само заради секса.

Няколко пъти е показвал че има нещо към мен, не е само секса, но.... Той е много горделив, не показва своите чувства, а много добре знае, че аз не съм такава - секс и после кой от къде е. Много съм объркана - искам го, постоянно мисля за него, съгласна съм на всичко само да не прекъснат срещите не. А дали не се унижавам по този начин.

Когато сме заедно е много мил, държи се прекрасно с мен, но е много по различен от другите. Знам, усещам че начина по който ме прегръща, целува - това не може да е лъжа, но все още не го признава. Кажете какво да правя, дайте ми съвет. Ще се побъркам така. Благодаря на всички предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: bddcb23686
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имай търпение скъпа!

То се възнаграждава винаги - в твоя случай или ще е богато или .. достойно!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: dbdfb63e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти заслужаваш нещо много по-добро. Мисля, че това не е любов от негова страна. По-скоро това е усещане за притежание и владеене. Ако искаш да бъдеш щастлива и обичана - опитай се да се влюбиш в друг. Този човек ще ти носи повече мъка отколкото радост. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 1ee2657573
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Внимавай много в тая ситуация.. Тва е мн неприятно ако той влага само физически нужди във връзката си с теб.. а ти си влюбена в него :( мн е неприянто дори и аз сам го правил... но мъжете са боклуци.. ако не ти е показвал 4е те обича! повтарям ПОКАЗВАЛ... за]ото е едно е да го казваш друго е да го показваш... просто го остави колкото и да ти е трудно! По-лесно и добре ще е за теб... говоря от личен опит... но сърцето ти ще ти каже най-добре какво да правиш...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3413a3d58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, един мъж може да държи на теб, но да не ти е казвал че те обича. Мъжете много трудно казват тази думичка. С вниманието си, с ласките си той би трябвало да ти показал какво изпитва към теб, може да е само физическо привличане, ок, трябва да си наясно с това обаче. Затова попитай го направо, поговори с него, сподели своите чувства без да си настъпателна и да го притискаш, просто поискай той честно да ти каже как те възприема - само като любовница, като приятелка - гадже.. Помоли за го за откритост, а после реши ти как ще постъпиш от тук нататък. Ако ти е добре с него и не искаш друг мъж бъди си пак с него, но не очаквай повече, ако не по-добре опитай да спреш и търси друг мила ....много е трудно решението когато имаш чувства и няма взаимност..

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 79ceb60b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Комплексарите вън от стаята! Ти въобще имаш ли някакво самочувствие и достойнство! Как изобщо си допуснала да се отнасят така с теб! Този хубостник сигурно има много проблеми с жените или с майка си и по този начин се докзва на себе си, колко е готин и как се вижда с жени само за секс! Много е готин, ще пов...а.................

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker