Къде е границата и кога трябва да спра да го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде е границата и кога трябва да спра да го обичам?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2428 пъти
Имам си приятел от месец. Познаваме се от деца. Пред хората изглежда божа душица, не пие, не пуши, по чуждо за сега не съм го видяла да се заглежда, точен, прагматичен , но има нещо в него което ме притеснява. Не сме говорили за чувства, аз съм му показала моите. И той е наясно със тях. Той крие своите или поне не ги показва. Като че ли няма емоции, това ме дразни...

Аз съм много емоционална и чувствителна. Обича да се заяжда от време на време с мен, това не е болка за умиране. Проблема е, че понякога го прави пред хора, като ясно иска да покаже с това кой командва. Като сме двамата е хрисим като агънце. Стана нещо което ме ужаси леко. Бях зле, болеше ме главата 3 дни, не спях нощем от болки и даже ходих до бърза помощ в болницата няколко пъти за да разберат какво ми е.
Казах ми че имам възпален лицев нерв... Той знаеше за това. Малко след това дойде до стаята ми и започна да се заяжда с мен пред съквартирантките ми. Аз му споменах че не съм спала цяла нощ от болка, а той ми отговори, че е можело да припадна и така, пак съм щяла да заспя.
Направо онемях. Не знаех какво да му кажа.

Знам че има черен хумор, но когато се бъзикаш със здравословното състояние на някой твой близък човек, ми се струва жестоко и безсърдечно. Ядосах се, но си замълчах. После по скайпа го почнах и му написах всичко което мисля. Той ми се оправдаваше, че така се шегувал. Заболя ме много и друг път го е правил. Исках да се разделя с него и му намекнах, тогава той се размекна и започна да ми казва неща, които не беше казвал никога. От рода- мисля си за теб, сънувам те и така. На мен ми трябваше малко за да му простя, но не знам, ако това се повтори дали вече ще издържа. Това липса на любов ли е или нз...

Как разбирате, кога уважението между двама души изчезва къде е границата. Обичам го, но мисля че трябва да се разделя с него. Опитах, но не можах... Досега не ми е казвал, че ме обича, наистина не знам защо иска да е с мен... И най-вече, защо продължавам да съм с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 72f28a4b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя е луд.... по-добре бягай на далече от такива! Не го търси известно време, остави той да те търси, дръж се безразлично и ако пак ти каже нещо го изгони! Обиждай го и ти!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6730b196bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обидите се натрупват постепенно и накрая нещо съвсем малко преобръща нещата. Сигурно си започнала да ги натрупваш вече и ти. Аз казвам за себе си така - ядосат ли ме - губя интерес и си отивам без обяснения. Щом се колебаеш, значи все още го обичаш и затова му даваш шансове. Въпреки всичко, опитай да поговориш с него за това как се държи и какво те обижда в поведението му. Ако те изслуша и разговора се получи, ще си наясно дали да престанеш да се срещаш с него. но знай, че мъжете трудно се съгласяват на тасива разговори. Избери удобен момент. Ако разговора не се получи, може би това е границата.
Успех
Рут

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 745ad5a299
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма такова нещо като граница или пък смисъл, дори и логика в любовта. Като обичаш някой оставаш до него дори и да те наранява, дори и да е сериен убиец със стотина трупа в задния си двор ;/ Много мои колежки са с хора, които обичат, хора които се държат с тях ужасно грубо и гадно. Но все пак са с тях... Преди да се влюби, едната беше супер горделива, заядлива... не можеше да й кажеш нещо накриво и тя да си замълчи - направо щеше да те изяде с парцалите... а сега я правят на нищо, а тя е тиха и послушна като котенце :(

Ти сама решаваш с кого да бъдеш и как да се държат с теб. Ти си решаваш..

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d96ae55e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоз пич не е луд, ами прост.
Това е много по опасно.
Така, че беги бързо от него.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: feb4464148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами първо е невъзпитан и второ явно по-скоро студен по природа. В смисъл, че има такива хора - не умеят да се държат с другите, не проявяват никога емоции и чувства. Ако ги изпитват естествено - незнам. Какъв е той не става ясно, но е видно, че сте доста различни като емоционалност, изразяване на чувствата, а даже възпитание. Не мисля, че ще се чувстваш комфортно с такова момче. А ако жената не се чувства специална за някого то ила няма чувство за лично достойнство, или е толкова влюбена, че чак заслепена. Да, но до кога? Ти избираш. Съвет няма как да се даде, защото примерно аз не бих понасяла и един ден подобно отношение и проява на грубостп и неуважение и то пред чужди хора. Нали не ти се иска да се срамуваш, че си с него пред околните? !

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b2532ca563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хммм... :) Той май не знае как да се държи с теб!!! Казваш че е прагматичен, ама като гледам в него има натрупани някакви вътрешни притеснения, които си изкарава на теб, чрез своя нетактичен нрав. Не, не дава дума само чувствата му, очевивно, че той тай много неща в себе си! Не само чувставата си, ами поначало, е от оня тип, дето потъват корабите в тях, дълбоки води :D Ха, не споменаваш на колко години е, но с такова му държание, изглежда като неопитен да общува с жена! Което би значело, че може би ти си му първата сериозна приятелка, или че има сериозни проблеми в социланата си среда и общуването си! ...

О.. за заядливостта му пред хората, ами би трябвало дa разбираш, че той се нуждае от самочувствие, да покаже на другите че владее положението! За да не го помислят за някой слабохарактерен! ... Ама в това му е същината на проблема, че го касае повече как го виждат другите, на место как го виждаш ти, и какво мисляш ти за него :) Разбирам, че всичко което той прави не ти харесва, неприятно ти е, даже нетърпимо и ти писва!!! Но и разбери, че надали се държи така с теб, нарочно, мисля, че е крайно объркан човек. Прави някакви опити да общува с теб, но не му се отдава. Трудно му е, дори пред теб да се отпусне, кофти положение за него. Ама нали знаеш, че връзката е нещо двустранно, и той парви така, защото ти си му позволила! Как ли? Ами като не го спираш, като не му дадеш да разбере, че така не може да продължава! :) Че или ще се унормализа, или всеки да си знае пътя.

Обаче, не може да се отрече, че той има нужда от теб! :) Има чувства, иначе просто щеше да се примири с искането ти да се разделите!!! Не умее да изразява чувствата си, да оцени и да се наслади на любовта. Или да прояви загриженост! А на теб, да малко ти трябва за да му простиш, защото го обичаш ;) Еее, вярно, държи се отвратително с теб, и не заслужава чувства от твоя страна, но какво можеш да направиш ако обичаш някой? Просто го обичаш! ... Дори волята ни е непосилна спрямо сърцето! Никой който обича, не може да се откаже лесно :) А и има шанс че може да се промени! Поговори с него, кажи че го обичаш, ама бъди откровена с него, свали всички карти. Кажи му че колкото и да го обичаш, държанието му ти е много неприятно, и че те наранява! Иии... ако продължава същия дух, независимо че чувствата ти, ще трябва да го напуснеш! Нека разбере, че наитсина е ударил часа в който ще трябва да избира дали да се промени и да е с теб, или да си бъде сам!!! Уверен съм, че би избрал теб :)


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker