Заболя ме много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заболя ме много
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2540 пъти
С него съм от три години, година и половина живеем далеч един от друг. В труден период е, помагам му, не ми тежи, обичам го макар да е лош с мен. Нагрубявал ме е хиляди пъти, обиждал ме е всякак, но винаги му намирах оправдание и го извинявах пред себе си. Но в събота сякаш нещо умря в мен. Беше притеснен, попитах го хиляди пъти и го молих да сподели. Увърташе, увърташе и накрая се почувствах все едно ми се изплю в лицето...

Каза ми "Ти не си човека, с който мога да споделя нещо лично и да ми помогне"Говорила съм била глупости, нали човек, когато има някакви притеснения и ги споделя с друг човек, другият трябва да го успокои, а когато има финансови проблеми да му помогне. Започнах да го разпитвам, нали трябва да съм наясно и да предложа някакво решение на проблема му, той се ядоса и ми каза това.

Разревах се, почувствах се жалка и смешна, осъзнах колко ниско съм в очите му и колко съм му неприятна. Живеех си с нагласата, че за тия 3 години съм му доказала, че може да ми каже всичко и заедно ще измислим решение на каквото и да е било. Ама изглежда действието се развивало само в моята глава. Сега в мен се борят гневът, бесът, обидата... и защитата му.

Не му мрънкам, не му намилам, говоря му резервирано, на сила и още повече ми е болно, че той даже не осъзнава колко много ме заболя и колко много неща му простих и колко много компромиси направих със себе си заради него. За него това било глупости...

Сега ще кажете да се разделим и ще си разреша проблема, но не мога... на знам какво е това любов или мазохизъм и аз не съм наясно, но сърце не ми дава дори да му затворя телефона, когато ме обижда и ме мачка като хлебарка. И някак с времето се изгубвам все повече и повече, увереността ми, самочувствието ми, всичко сякаш е погребано. Изливам си душата тук, защото нямам сили отново да се изправя пред него и да споря и отново и отново да ме залее с помия. Имам нужда от разбиране този път, не от неговите нападки. Не знам много ми е болно и за пръв път не знам как да го оправдая. Знам, че ще ми мине, но сега ми е много смотано

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2d56b6d3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Време е да се освободиш от него.

Не вярвам във вампири, но май енергийни такива има. Накрая ще се разболееш с такъв човек.

Ако нямаш сили да скъсаш с него, изполвай това, че живеете в различни населени места. Запиши се на танци, фитнес, на курс по език - просто не се затваряй вкъщи. Намери си хора, с които да имате общи интереси, не отказвай, когато приятелки те поканят на кафе, обади се на роднини, приятелки и ти поеми инициятивата за излизане.

Нарочно си забравяй телефона, не му вдигай винаги, бъди заета, бъди недостъпна.

С течение на времето ще намериш отново себе си и ще ти се стори изключително лесно да се освободиш от него, въпреки че той ще се е „променил“, ще е почнал да търси твоето внимание, не се подлъгвай.

В крайна сметка всичко зависи от теб. Ти решаваш, но с този човек не сте един за друг.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7e06205bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно предпочиташ да си с този човек цял живот и да страдаш, само защото го обичаш. Какво ще стане обаче след време, когато той започне да си мисли, че ти си само някаква даденост, тъй като независимо от обидите продължаваш да си с него ?

Помисли си много добре дали е редно да си с човек, който не може дори да ти сподели страданията си. Мисля си, че май не е сигурен в любовта си към теб.
Помисли за себе си, сложи себе си на първо място.
Успех !

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9e6b7d23fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ей това винаги ми е било чудното, как така става, че когато "мачкаш" една жена тя все повече и повече ти тича по гъза! Абе душа хич не те съжалявам, ти сама си си избрала този път!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b2fdda94c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А някаква вина в себе си намираш ли? Има ли обяснение студенината му? Дала ли си му повод за недоверие?...Защото е много лесно да се махне с ръка - "Абе оставяй го!"...и разни такива... Познавам подобна ситуация, където жената се прави на жертва, но всъщност сама е виновна за ситуацията, защото не знае какво точно иска, любовника си, съседа, или оня симпатичен младеж отсреща...А после мрънка, че приятелят й и няма доверие, и се държи студено...Я поговори със себе си, и ще намериш отговор, сигурен съм...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker