Вече не виждам усмивката на лицето му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не виждам усмивката на лицето му
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2353 пъти
Това ме натъжава повече и от най-големият скандал, и от най-жестокото предателство, и от най-силната ревност! Вече месец той постоянно е тъжен, няма желание за нищо... приятелят ми е прекрасен мъж на 20 години, който пее страхотно и умее да рисува. Но вече около месец, той постоянно се затваря в банята и плаче, а когато излезе очите са му червени, но той казва, че нямало нищо. Само една вечер успях да го попитам защо се държи така, а той ми отговори, че нито аз, нито семейството ми/му сме виновни, а това си е негова работа. Изброих много неща - изневяра, недоверие и др. неща, но той се ядоса и каза, че не е свързано с никой друг освен с него и да не съм питала повече.

Той не иска да излиза, не иска да пее, ляга си рано, но изобщо не заспива... какво да си мисля? Разбрах, че не е нещо свързано с нашата връзка, но тогава какво е? Защо го няма желанието за живот в него? Беше толкова забавен човек, който има огромно чувство за хумор и "гореща кръв".

Разговаряли сме и естествено той казва, че ме обича, както и аз него. Но какво би било толкова лошо, че четири седмици да не живне малко? Моля ви, помогнете....! Какво би могло да бъде и защо не иска да ми го сподели? Толкова много го обичам и искам да върна предишното му настроение!

П. С. Жена, 19 год.
гр. София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 35bfed849c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Болест някаква?... Кофти предположение, но това ми дойде наум, след като изключих изневяра и проблеми в семейството. Бъди по-настоятелна, със сигурност има нужда от подкрепата ти, за каквото и да става дума.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8383502585
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как може ние да знаем какво може да му е ?
Ако той сам не се отвори и не ти каже какво му е, няма как да разбереш.
Може би трябва да спреш да го питаш и по този начин да го притесняваш. Дръж се все едно няма нищо и в крайна сметка може би той ще почувства нуждата да дойде при теб и да си излее душата.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b05db09874
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Сигурна ли си, че не е болен от нещо или някой не го заплашва... Моят приятел иначе е по същият начин, но в доста по-леки степени, има си моментите на щастие, докато при теб е притеснително... Не се съмнявай в него, просто му кажи, че го подкрепяш и каквото и да има, ти си с него и си готова да му подадеш ръка... Възможно е да се чувства виновен за нещо, да е направил нещо на някого и сега да страда, да са му казали, че е болен от нещо, някой да го тероризира или заплашва.. Но само ти можеш да разбереш какво всъщност става, поговори с близките му и намерете общо решение. Със сигурност ще ти съдействат да му помогнете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d519694110
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, остави го да изживее това, каквото и да е то. Не го разпитвай, щом не му се говори няма да ти каже, колкото и да го мъчиш. В момента се е затворил в себе си и явно изживява нещо свое, в което ти нямаш право да се бъркаш. Той когато реши, сам ще ти сподели. Просто бъди до него и го подкрепяй, когато има нужда. Бъди търпелива, докато премине през този период.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cd39f4c6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изчакай според мен. Проучи дали някой негов близък не е болен, или пък просто има проблем в работата си. Усещаш ли застой в сексуалния живот? Може самият той да има някакъв здравословен проблем. Но най-важното е да си силна и да му покажеш, че си с него. М33

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 28941a75d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Подкрепям Дориана. Дори бих предложил ако има начин махни се от него за 1-2 седмици. Щом се заключва в банята, значи иска да е сам, което е обяснимо в неговото положение. Ти като си около него, а още повече пък като го разпитваш непрекъснато, само го задушаваш още повече. Ако живеете заедно иди при вашите или някъде другаде за малко, ако живеете отделно още по-лесно, просто не се виждайте известно време.

Никой тук не може да ти каже какво му е, само той може, но ако изобщо происка ще е като му мине. Недей да си буташ носа където не ти е работа. И най-вече недей да се филмираш и да почваш да си правиш свободни съчинения какво може да бъде, като разбира се ти хрумват най-сапунените възможности (изневяра, недоверие, "аз съм виновна", бла-бла). Приеми, че има неща които не са твоя работа и никога няма да бъдат.

Аз имах подобен, макар и много бегло подобен, случай като бях на 15-16. Една нощ не можех да спя и в 2-3 посред нощ бях слязъл долу по пижама и бях легнал на предния капак на колата, облегнат на предното стъкло. Беше лято, точно приятно време да стоиш навънка след дневните жеги, лежах си хладния капак и гледах звездите и луната (имаше пълнолуние). Най-интересното е, че аз по принцип много държа да са ми чисти пижамите и дори на стол вкъщи не сядам с тях, преди да съм се преоблякъл, а сега лежах с тях на прашната кола. Майка ми по едно време се е усетила и беше ебати истерията, сигурно е помислила, че съм избръмчал тотално. Добре че беше баща ми да я прибере обратно вкъщи и да я убеди да не ме разпитва какво правя там. Нищо ми нямаше, нищо не беше станало, никой не беше виновен. Просто така ми се прииска.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a44d4949e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аторката:Благодаря, хора! На истина не трябва да го притискам, но той се държи така подтискащо и тъжно, а не иска да обели и дума! Разбирате ли, връща се от работа казва едно "здрасти" и после "лека нощ". Не иска да яде на вечеря, когато сме само двамата. Не ми изглежда болен, личи си, че нещо душевно го натиска и затова няма апетит. Например бяхме отишли на хижата преди 9 дена и каза, че му е лошо и отива да се освежи. Аз го проследих (не знам защо), но чух, че запсува и после се разплака. През целия уикенд, докато всички се забавляваха в снега и на барбекю, той ровеше из снега и стоеше отстрани. Къса ми се сърцето като гледам така, а защо не иска да ми сподели?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60d9db8f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много хора са в такова състояние включително и аз.
А нищо не се е променило, от 4-5 месеца съм в същото състояние като това на приятеля ти.
Даже утре отивам на лекар, дано не ме изкарат ЛУДА.

Lola

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e05a7b6edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ДЕПРЕСИЯ, поговори с него!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5148615343
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   загубил е много пари, хазарт или играе на борсата,
предстои му дело, издънка някаква... затвор
болест, както спомена колегата по-горе

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8627968d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така бях и аз когато, разбрах че имам малки кисти на яйчниците. Ревях по цели дни, беше ме страх, че няма да се оправя и че някой ден когато приятелят ми иска деца, аз може би няма да мога да му родя и че ще ме отхвърли колкото и да ме обича. Разпитваше ме какво ми има защо рева постоянно, но аз не казвах, не исках да разбира от какво ме е страх, но след време си признах и може би малко ми олекна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker