Не искам да ме гледа така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да ме гледа така
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2103 пъти
В петък телефона ми звъни... той е :
-Здрасти!!! Да те взема от работа?
-Мне, стой вкъщи ; ).
...
На път за вкъщи се случи нещо, което не пожелавам на никоя жена(сигурно се досещате не искам да го казвам). Една жена ме намерила до един мост в безсъзнание. Помня само, че това говедо ме замъкна долу до реката и... Имам много рани и ключицата на лявата ми ръка е счупена.

Бях два дни в болницата сега вече съм у нас и изпитвам страшен срам от приятеля си ;(. Трябваше да му кажа да дойде, но не исках да се разкарва ;(. Също и аз винаги съм била по-силната психически, той е бил в много трудни моменти преди и аз съм му помагала, сега аз се чувствам ужасно, заради мен и той.

Гледа ме с сълзи в очите и сам каза, че не знае как да ми помогне, но не му се сърдя, защото и аз не знам как да си помогна. От утре вече имам запазен час при психолог, но исках да го кажа и на вас: Много ми е трудно като ме гледа с тези очи, това е най-гадното от всичко, а дали ще можем да водим нормален полов живот за напред?

Дали ако това, което е харесал в мен се промени, ще седи с мен само от жал?
Мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 96f2e61513
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредната измислена история... дори не е оригинална

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5edfd56f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дали нещо ще се промени между вас, зависи от теб.

Щом си силната във връзката, трябва да го увериш, че не е виновен за случилото се (да, той се чувства 100% виновен, че не те е взел от работа), второ - трябва да му кажеш, че за теб нищо във връзката ви с него не се е променило, ти си си същия човек, същата жена, но просто си наранена и имаш нужда от време и подкрепа, за да минеш през този период. Дай му и т.н. „exit - опция“ - нека не се чувства задължен да бъде с теб сега - не си най-добрата и весела компания - кажи му, че може да се раздели с теб (няма да го стори, споко), но не ти трябва човек, които да те съжалява!!! (другия път, когато те погледне с кучешки поглед, можеш да му фраснеш еднам, за да спре)

Дай му чувството, че ти е необходим, че може да стори нещо за теб. (макар, че много не може да стори, просто си сама в този момент). Желай си някакви ястия, някакви дреболиики и нека той да ти ги изпълнява и да се чувства необходим.
Не знам и не искам да знам, какво ти е, но ако искаш да спасиш връзката си и действително си по-силната от вас двамата, трябва да поговориш с приятеля си.

Иначе, на теб психологът ще ти помогне, но не и без теб самата. Не забравяй, че не си виновна, че не си единствената жена, изпадала в такава ситуация. Просто нищо не си могла да направиш. Не мрази насилника си и не се трови с отрицателни чувства. Иначе - тялото той може да е насилил, но не му давай достъп до душата си. Помисли малко - вътре, дълбоко вътре, ти си си същата. Раните ще зарастнат, ти ще се пребориш и ще продължиш напред, а това е най-голямото наказание за подобни престъпници.

Какво същност е станало - някои ненпормален представител на човешката раса е наранил тялото ти. Е и? Ти си много ПОВЕЧЕ от това и не бива да позволяваш телесното и външното да ти определят живота, както и това престъпление над тялото ти да промени живота ти и начина ти на живот.

Това е най-страшното изпитание - да продължиш да живееш след случката. Вярвам, че ще успееш, защото си личи, че си силна жена, мислиш логично и подредено и няма да се оставиш на нещо такова да те пречупи - най-хубавото в живота предстои, не се оставяй на този престъпник да ти го вземе!!!

Лаура

П.П. Пожелай си от приятеля всякакви глезотиики с чиста съвест, това ще го зарадва много (може най-после да стори нещо). Какво ще кажеш за някакъв домашен любимец? Не съм съвсем безпристрастна, аз съм фен на котките, но виж в youtube - има всякакви животинки. Котките лекуват, в това съм сигурна, лягат ти на болното място и го лекуват. Поздрав с този клип
http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker