Той е моето момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (100822)
 Любов и изневяра (23897)
 Секс и интимност (11777)
 Тинейджърски (20534)
 Семейство (5089)
 Здраве (8087)
 Спорт и красота (4224)
 На работното място (2312)
 Образование (6207)
 В чужбина (1342)
 Наркотици и алкохол (961)
 Измислени истории (742)
 Проза, литература (1531)
 Други (13972)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е моето момче
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3730 пъти
Случвало ли ви се е да срещнете някого, който да е идеален за вас? Той далеч не е перфектен, но е идеалният партньор за вас, тъй като отговаря на всички ваши критерии? На мен ми се случи.
Първото ми влюбване, не като това на възрастните, а платонично, детско, съвсем невинно беше свързано с Него.
Пътищата ни се разделиха, но по-късно той отново се появи в живота ми съвсем неочаквано и преобърна целия ми свят само за миг.
Вече отдавна не съм го виждала, но това не влияе на чувствата ми. Дори напротив - сякаш се засилват. Всеки спомен с него е толкова красив. Всяка мисъл за него е приятна.

През лятото бяхме в една компания. Но той по принцип е затворен човек и не допуска хората близо до себе си. Имахме една детска закачка, когато веднъж ме уплаши в тъмното. Иначе само се гледахме и навярно отстрани сме изглеждали като глупаци, но и двамата не сме никак общителни.

От тази компания успях да се сприятеля с двама души, но не сме си чак толкова близки и не може просто ей така да ги подпитвам за него. Със самия него пък се чуваме само по празници..
Освен мен има още две момичета, които се навъртат около него, но той засега не се е спрял на никоя. Те му пишат, снимат се с него, пращат му песни, а аз стоя все така безучастно отстрани. Той от своя страна е все така сдържан в разговорите си.

Около мен също се навъртат кандидати, но сърцето ми отказва да ги приеме. Каквото и да казват, каквото и да правят, те не могат да са като него.

Докато се опитват да ме спечелят по различни начини, той отдавна е станал притежател на сърцето ми, без да е направил нищо. Някои дори се правят на плеибои, а той не е такъв. Може да се похвали с доста хубава външност, атлетично тяло, но не сменя момичетата като носни кърпички.
Аз опитвах да бъда с други, но не се получава. Понякога дори изпитвам угризения. С любимия ми не сме заедно, но сякаш го предавам, като излизам с други.

Опитвах се да го забравя. Казвах си, че няма да съм с друг, но няма да мисля и за него. Не се получи. Когато си представя, че го няма вече в живота ми, сякаш в душата ми се появява една празнина и тя вече не е цяла.
Не мога да го забравя, не знам и как бих могла да се сближа с него. И двамата сме по-затворени хора и може би чака аз да пристъпя към действие, а аз пък чакам него. Не искам веднага да му се хвърлям на врата, но едно приятелство би било добро начало.
Много съм объркана. Не знам да се откажа ли, да предприема ли някакви действия и ако да, какви. Знам единствено, че той е моето момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5fd074f590
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

1.   1- Хората не са предмети, не се притежаваме, ние сме отделни личности всеки е за себе си и е гадно да се казва " той е мой; тя е моя"
2- Ще използвам известна реплика " Искаш нещо-бориш се, Не ти стиска- губиш го". Решаваш, че искаш него, бориш се, защото, ако всеки чака другия... охооо. Решаваш, че искаш да го забравиш, бориш се, както можеш, както ти идва отвътре.
3-Постигаш го! ^^
Това е цялата ти дилема. Историята е уникална, много хубаво написана и се усеща, че ти липсва достатъчно, но не е пълна, не си казала как сте скъсали и защо. Оттам идва проблема и заради това няма как да ти се помогне напълно, зависи кой има по-голяма вина и кой колко е бил наранен.
Зу-За

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 275d6120e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

2.   Колкото и да е затворен ако те харесва и иска да се получат нещата ще направи нещо по въпроса.. Прочетох историята ти(той не прави нищо)но ти си се успокояваш, защото знаеш че е затворен.. Желая ти успех, дано да не съм права.. Надеждата умира последна аз имах връзка 2 год. залъгвала съм се.. някои хора искаха да ми отворят очите но аз не им обръщах внимание и сега си понасям последствията.. Ако продължава да не прави нищо по въпроса или ти направи нещо за да му покажеш, че ти пука или се откажи до като е време.. На колко години сте?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3c6e69a403
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

3.   Хей, колебанието на страна! ... ;) От какво се притесняваш? Нима той не е твойто момче, както го наричаш! Нима не си влюбена в него? ! . Слушай, понякога трябва да направиш нещо което не искаш, за да получиш това което искаш :D Разбираш ли. Кое не искаш ли, ами в теб има безпричинно колебание, чийто причинител, е страха, че той може да не те приеме и да те отблъсне. Нo защо да го прави! Ти си сама, той е сам, въпреки че имате толкова въможности да бъдете с друг. Ти се пазиш за него, а както изглежда и той за теб! Да, ясно е, че и двамата сте затворени, ама когато обичаш някой, ще трябва да се престрашиш!!! Не е унизително да направиш първата крачка, проблемът на да си по-затворен е, ... че може да правиш едни намеци, да си мислиш че другия ги разчита, а в действителоност, това което показваш, да е нещо съвсем различно! Та докато ти стойш и неправиш нищо, но и си нямаш приятел, очаквайки той да сам да ти предложи, може би, той вижда нещата по друг начин! :D Да си мисли, че не го харесваш, защото не проявяваш никакво желание, и не му обръщаш никакво внимание! ...

Мдааа, според мен ето как стоят нещата, или ще се вземеш в ръце, и ще направиш нещо, или ще се лишиш от една от най-големите си мечти, да бъдеш с него! Знаеш ли как ще се справиш, погледни на нещата от забавната страна, това че и двамата сте стеснителни, необщителни, ви приравнява в една по-близка степен един към друг, вие сте си подобни!!! ;) Ха, а неговата затвореност, ще да е като твойта, в смисъл, ако друг направи първо действие, той ще откликне. Иначе, как ще се стига да си правят други снимки с него и тнк, значи все пак общува, ако друг прояви желанието :)) Ама какво значение има, онези не са били неговия тип, представи си, че и той сега е в същите мисли като теб, представи си, че мисли какво да направи за да го забележиш, за да бъде с теб!

Хммм... ами не допуска, ако е бил преди много наранен от някой, или не иска да се впуска в разговори, защото има неща да кажем от живота си, за които не му се говори или споменава! Кофти е да си по-затворен, ама положителната страна е, че ако се сближиш с него, той ще те допусне и ще бъде откровен с теб :) Хах, ето за това обаче се иска време и също така ти да му довериш нещо от себе си! А какво по хубаво, от да му довериш собствените си чувства ;) Да му покажеш, че той присъства от много време в сърцето ти! ... Искаш да си с него нали? ! ... Тогава не се отказвай от него, пребори се със собствената си затвореност и притеснение, като направиш нещо. Ето към какво първо да се ориентираш, би могла да му се обадиш, уж да го чуеш как е, да поговорите малко и да му кажеш че е хубаво да се видите някой път. Не уточняваш кога точно, за да не си
помисли, че спецaилано му се обаждаш за среща, но вметваш някой възможни дни в които си свободна, и чакаш да видиш какво ще ти каже :) Едва ли ще ти откаже! ...

Или ако знаеш кога и къде може да се намира, го пресрещаш някъде, като ще изгледа че е било съвсем случайно! ... Ако стане на въпрос, запътила си се на някъде и така, следва разговор, като винаги правиш така, че да не сте си казали всичко, и да има още какво да си казвате, за да има и следващ път, а и причина! :)

Хрумва ми, един много романтичен начин! Който първоначално е индиректен, ха, да ти кажа, най-добре е внимателната и тактична директността, пред смутоляването и увъртанията. Струваш ми се като голямо момиче :) Което е съзряло, за да взема решения! Иии, ... ето и по-роматичния, той сигурно си има някакъв профил, я в facebook, я в skype, нaправи си един друг профил и от там му пишеш. Подготвяш го за което ще му кажеш в реалността!!! Казваш му само че има едно момиче, което има чувства към него, но той не и обръща внимание, че тя го обича и тнк. Идеята е, че ще го накараш да се размисли коя ли е тя!!! И ако се покажеш пред очите му, без да става дума дали си ти това, той ще има вече едно наум, и ще прояви повече желание да общувате. Каквото и да става, направи каквото е по-силите ти :) Ще видиш, обича ли те, нещата ще се получат!

На мен ми се случи :) Това е да знаеш, че е идеална/лен за теб, не защото е перфектен/а, а защото чувстваш, щастието си обвързано с нейното/неговото. А дали тя/той, ще отговаря на пълните критерий, мисля че е все едно, ако сърцето ти купнее за нея/него, ако я/го обичаш, за теб ще е всичко което искаш. Разкрий му се, покажи му какво е за теб :)


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker