Има ли и други като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли и други като мен?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2425 пъти
Много съм нещастна. Винаги се влюбвам в този, в който не трябва и любовта ми винаги е несподелена. Влюбчива натура съм, любов от пръв поглед важи в пълна сила за мен, но когато се влюбя е наистина истински!

За някои хора любов от пръв поглед е невъзможна или прищявка, но не е така. Винаги до сега съм се влюбвала от пръв поглед. Вече втора година рева за един.... Отдавна не поддържам връзка с него, защото приключих всякакви контакти с него, но все още го искам.

Толкова съм хлътнала, че съм готова да се вкопча в обятията му, веднага щом ме потърси или ми каже нещо мило. Всъщност това беше до миналата година де, решена съм да го забравя, но не се получава. Не мога да продължавам да страдам толкова дълго по несподелените ми любови.

Всяка несподелена любов до сега съм е изживявала по 2-3 години мъка. Не мога повече така... ще пропилея младостта си. Има ли и други момичета като мен? Как го преодолявате по-бързо? С други мъже? Аз не умея да се преструвам, просто никой не съществува за мен, когато съм влюбена :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 43b7e10ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето лекува всичко. И това ще мине.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6168b9101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Че какво те притеснява???
Просто си направи равносметката-дали си заслужва, ако си заслужава, започни да работиш по въпроса, има мъже които просто им прави впечетление когато една жена чупи всички срериотипи и доказва, че има чувства.
Мъжете които не биха оценили това мисля, че да много големи дебили.
Започни да правиш нещо- не се измъчвай, вредиш си, а може да промениш нещо ти самата.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1dc4f4a20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като знаеш, че си лесно влюбчива защо продължаваш да си го причиняваш?
Просто не обръщай толкова внимание на мъжете, не се вкопчвай в тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7bf7a30689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ехх, това ми е познато до болка. Предполагам, че си по-голяма от мен /все още съм ученичка/. Аз също винаги съм обичала нещастно. Харесвала съм 2 пъти, но съм ОБИЧАЛА само 1 път. Все още го обичам този човек, вече 4 години.. колко сълзи съм проляла.. за никой така не съм плакала.. НИКОГА. Аз също съм опитвала да го забравя, но не се получава. Винаги, когато си мисля, че вече съм го преодоляла, той се появява и всичко се връща с пълна сила. Той не говори с мен, преди бяхме само приятели. Хората са казали, че очи, които не се виждат, се забравят. Може би има нещо вярно в това, защото когато от дълго време не съм го виждала, не мисля чак толкова много за него, но такива периоди има рядко, тъй като учим в една гимназия. Много ми е трудно и на мен.. не знам какво да ти кажа.. може и ти да опиташ да го избягваш този човек, но ако няма начин да стане това, ще е по-трудно да го забравиш. Друг вариант е да се бориш за любовта му.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1eb792cf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спри да идеализираш хората и да им придаваш качества, каквито искаш да притежават и се опитай да ги видиш такива, каквито са. Влюбваш се в илюзии, не го ли осъзнаваш?

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 114b0e71c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, нормално е когато се влюбиш, никой друг да не съществува за теб! :) Именно в това се състой любовта, есенцията на щастието която така ни изпълва, че не се
нуждаем от нищо друго освен прекрасното чувство и да сме до който обичаме!!! Виж, ти просто имаш красива душа, вярваш в любовта, в теб има някаква посята роматичност,
която търси начин да разцъфти за някой :) Мисля си, че в живота ти присъства малко любов, чувстваш се самотна. А същевремeнно в теб има толкова неотдадени чувства, преизпълнена си от свойте мечти, от желанието да обичаш и да обичаш! Виждаш, другите момичета на твойта възраст, че си имат приятели, не са сами, и ти се иска и ти да имаш някой до себе си, да имаш кой да обичаш, и кой теб да обича, просто да усетиш уханието на пролетта цъфтяща, когато споделяш чувства с друг.

Аз също вярвам в любовта от пръв поглед, ама не
пропускам и факта, че опознаването също е важно :) Тоест, доверяваш се на чувствата си, изпитваш ги, но и правиш всичко което можеш, за да се сближиш с който си обикнала!...И да видиш какъв човек е! Той дали знае, че го обичаш? Дали ти не го обичаш само от далеко? И той да е останал в други впечатления. Щом чувстваш, покажи му тези свой чувства! Ако не превъзмогнеш притесненията си, винаги ще продължаваш така. Обади му, поговори с него, и предложи му да излезете! Кое в теб надделява, притеснението, или гордостта? Опитай, ако стане стане, ако не, поне няма да се измъчваш :) И една подсказка, хрумвало ти е, че може би се влюбваш в такива който не се влюбват в теб! Около теб няма ли и други момчета, няма ли поне едно момче, което да е било влюбено в теб, да е искало да общува с теб, да ти е предлагало да се видите, а ти да не го харесваш и да си му отказвала.

Хммм... интересно, номер 6!:) Ама ако начaлния проблем, се е изразявал в прекомерна влюбчивост в "илюзорни идеали" както казваш. Следващия етап, е пълна игнорираност от противополoжния пол, пълен непокизъм и безчувственост! А е доста неприятно. Така, един ден срещаш подходящия човек, но хоп, появил се е нов проблем! Вече не се доверяваш лесно на любовта, и колкото и подходящ да е човека и дори да те обича, не му имаш вяра, и се съмняваш в него. До това води, ако напълно се дистанцираме от това което сме били преди!...


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0713fa59f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно си решила да живееш много щом всяка приключила връзка я изживяваш после цели 2-3 години.
Зорба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker