Как да постъпя за да не ги нараня? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя за да не ги нараня?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2329 пъти
Здраавейте!
От няколко дни се чудя дали да пусна темата, да поискам съвет... тъй като никоя от моите приятелки не успя да ми помогне с що годе нормален отговор, реших да видя какво ще ме посъветвате вие.

Така историята е следната, преди месец се запознах с две момчета, много добри приятели (поне така се водят), едното веднага ми направи впечатление, тихо, мистериозно, уникално красиво и по - голям е с 10 години, така че направо мъж го слагам :), но с него едва си размених една дума, може би защото имаше повече хора и не бяхме на някое тихо място.

С другото обаче което си е на моята възраст кажи речи 4 години по - голям си приказвах цяла вечер, симпатичен ми стана, но нищо повече. След около 2 седмици вече бях забравила за тях докато по - възрастният не е искал телефона ми от моята приятелка и ми звънна.

Тя ми сподели, че е женкар понеже и двамата са нейни познати отдавна. Както и да е не знам защо навих се да излезем. Да ама момчето се оказа супер кухо, много готин, но и адски кух. А уж вишист вече завършил.... както и да е, излязохме и от сутринта до вечерта бяхме заедно, накрая се събрахме в едни приятели, е в крайна сметка спахме заедно, знам че искаше само това, но и мен ме устройваше.

По принцип никога не спя с някой на първата среща, но не знам защо го направих.... мда ако трябва да призная секса беше повече от ужасен, за секс с човек на 30 години беше толкова нескопосан, че ме хвана смях по едно време. Наистина беше адски зле... но това не е важното. На другия ден искаше пак да се видим, но аз започнах да го отбягвам, по очевидни причини - не заради лошия секс ами заради това, че няма какво да си кажа с него.... имам нужда да водя интелигентни нормални разговори с някой, който не го интересува само как да ме на*бе.

Като се прибрах онази вечер видях, че неговият приятел ме е намерил във фейсбук и ми е писал. Говорих си с него и имаме толкова общи неща, приличаме си и не знам. Объркана съм, от началото знаех че ме харесват и двамата, но избрах по външноста(пък и единия пое инициатива, а другия реши чак като се хвана приятеля му.... ), сега толкова съжалявам, никога не съм постъпвала така и точно сега намерих. Иска ми се да изляза с момчето на моята възраст, но как като е добър приятел от години на този другия? !

Не искам да съсипвам приятелски отношения.... не съм такъв човек, а и постъпих ужасно, като к*рва направо. Вбесявам се на себе си.... вие как бихте постъпили? Ще направите ли нещо или ще оставите и двамата намира, все пак са приятели? Освен това трябва да спомена, че по - възрастният пътува често понеже работи в чужбина - не знам как си е намерил работа при положение, че не разбира и половината от нещата за които му говориш.... и иска не точно връзка ами един вид приятелство за секс.

Мен това не ме устройва, а и не искам него - както казах тъп, не го бива в леглото, женкар иииии мога да изброявам още много, единственото му качество е, че е привлекателен, но не толкова, че да се прежалиш за него. Общо взето да си формулирам въпроса - искам да се сближа с другото момче, но не знам дали е редно да го правя и не знам дали няма да е кофти за двамата....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: decd803f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай ти да не останеш накрая наранената.

Доста си наивна. Не ти светна нещо - не се обажда този човек, тъкмо пускаш на приятеля му и те намира във фейса, а преди не те е търсил.

Мъжете са такива. Единият споделил, че си му пуснала лесно, гледай сега, какво става. И двамата не искат повече от едното ч... с теб. Съжалявам.

Не се занимавай и с двамата типа просто и си гледай живота и друг път не бъди толкова лесна, че ще ти се лепнат още повече.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e511010a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вкарваш се в сапунка, според мен щом не са намесени чувства значи няма от какво да се безпокоиш. В смисъл по-възрастният иска само да си има сигурна креватна партньорка, няма чувства, няма драма... Опитай с другото момче, но преди флирта ви да прерасне в нещо сериозно бъди откровена и му кажи, че си спала с другия човек. За в бъдеще да не се чувстваш като лъжкиня, а той като глупак като научи

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 19392c6f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Както и да е не знам защо навих се да излезем. По принцип никога не спя с някой на първата среща, но не знам защо го направих.... "
Всеки прави грешки, но се чудя как така не искаше да спиш с него, но сте били цял ден заедно и накрая ти го е..... Според мен вече е много трудно да спечелиш свястното момче, дори да му кажеш ще те възприеме като ку*ва и няма да му е конфортно да знае, че приятеля му те е пробвал. Ако не му кажеш, ще е още по - голяма грешка. Ако толкова го харесваш, му кажи всичко и рискувай!

- stinger

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4afddfb3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според теб кое ги прави толкова добри приятели, при условие, че са толкова различни? Дали не надценяваш момчето, с което искаш да си? Хората се сближават с общите си интереси. Какво ще прави един умен с един тъп човек, а? По-добре се опитай да го опознаеш, преди да си хлътнала.
А колкото до големия - една вечер не означава връзка, нали? Още повече, че не сте си го казали.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a4ec219537
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Добрее, всеки прави грешки, не е голяма работа което се
случило :) Аммм,.. какво е това чудене в теб? Как не си
си задала въпрос дали да спиш с по-големия, и то на
първа среща, как не си се поколебала? А се колебаеш сега, за нещо толкова обикновенно, в сравнение с първото!!! Не се питай, дали ти ще нараниш някой от двамата, та още с нито един от дамата нямаш нищо. Питай се дали те няма да те наранят!... Даже се изненадвам, че отношението на първия не те е наранило, видяла си го какъв е, искал е само да те използва, а ти може би си имала да провериш какво ще е да си с него. Или просто си се нуждала от този секс! :D Както и да е, това е минало, заминало ;)

Хаммм... според мен, приказливия и симпатичен, ти се видял, като че иска само повърхностни неща от теб, че се занимава с теб, че те прикотква, за да те оплете в мрежите си :)) И бягайки с тази мисъл от него, си се оплела в мрежите на мълчаливия, който ти се струвал от типа дълбоки води, по-мистериозен, зрял и опитен :) Виж, хич не се притеснявай, редoвно някое момиче, среща такива като него и в началото сe заблуждава!!! Външността, наистина не е приоритенa, искаш да бъдеш с някой стойностен, някой свествен, първо го опознай, и виж какъв е по-личност, по-характер, по-душа!... Историята ти е много поучителна, поредно показно, че по-възраните мъже, изобщо могат и да не са по-зрели и опитни. Не са ти нужни години, за да бъдеш опитен в кревата :)) Нито за да бъдеш човек с който може да се говори!... Всичко е до какви сме и какви не сме.

Забавно е, че така лесно очите се лъжат :D A, че сте правили секс, какво от това?!... То си е между теб и него! Симпатичния, и да му е приятел, надали ще си говорят кой с коя е спал. А и, ти не си ничие притежание, нито трофей, че да се скарва с него и да си развалят разбирателството, би било глупаво!!! Хмм.. след като мълчаливия, е зле в приказките, надали ще иска да изгуби дори един свой приятел :) Та, преспокойно, се сближи с момчето което харесваш ;) В реда на нещата си е, като си кривнала от пътя, да смениш посоката на правилната за теб.

Колкото до Лаура :) Съгласен съм с нея, че си била много наивна! Обаче, не съм съгласен с "И двамата не искат повече от едното ч... с теб."!... Лаура, това е леко предубедено, как можеш да си сигурна че и другия е същия като първия? Ако е искал само да я оправи, защо ще си прави труда да общува толкова с нея, който е за едното чукане, не му е до много приказки. А и приказките водят до опознаване и сближаване от онзи тип с възможните чувства.


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b43f0e1405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си момиче което незнае какво иска и накрая от 2 стола на земята.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4bbf08d928
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ГИ нараниш? Онзи, с когото си преспала няма как да го нараниш. Повече от очевидно е, че не иска сериозна връзка => не му пука за теб.
Колкото до другия... И относно него съм песимистично настроена, но все пак няма лошо да го опознаеш. Може да се окаже по-качествен. Ако се получат нещата между вас, най-добре му признай за грешката си да преспиш с приятеля му, защото и без това може лесно да научи от трето лице... Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c4f92fb5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да подбрах си погрешно заглавието... както и да е. Казах, че знам, че съм постъпила ужасно - поне за себе си, казах че знам че съм сгрешила и съжалявам , ако бях такъв човек нямаше да ми пука, въпроса е, че греша за първи път и ме измъчва самата грешка. Знам и че и аз не знам какво искам.... а защо спах с това момче и аз не знам... нито бях пила, нито нищо, просто го харесах... това е знам как звучи повярвайте!!! Не бих повторила грешката си за нищо на света. Колкото до другото момче то не ме потърси веднага след като е разбрал както казаха някои, а след като бяхме излезли всички заедно. Вероятно е разбрал, но всеки прави грешки, аз не му държа сметка кой с кого е спал. Имала съм само сериозни връзки досега и значително малко на брой, наивна съм знам го.... но това е положението.... благодаря за съветите ще видим какво ще стане и какво не. Ммм а да относно това, че на по - възрастният не му пука за мен - ами още по - добре зашото и на мен не ми пука за него... просто не искам да ги скарвам, тъй като само това ми се напомняше от приятелката ми (тази която ги познава преди мен). Нямаше да е лошо да ме предупреди за какво става въпрос след като се оказа, че и тя е спала с по - възрастният, но както и да е... миналото си е минало.... отново благодаря за коментарите

Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b6580aab0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм съгласна до някъде с първия коментар. И според мен втория те намира във фейс-а след като първия му е споделил, че е бил с теб. Игнорирай ги и двамата. С приятели не е хубаво... заради самата теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker