Как да хванем, че един мъж ни изневерява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да хванем, че един мъж ни изневерява?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 21083 пъти
Как да хванем, че един мъж ни изневерява? !
а)мъжа става потаен
б)изключване на телефона или телефона е на тих режим (безшумен)
в)съмнителен е към вас - разпитва ви къде ходите, кога ще се приберете..
г)обноските се променят.. :[
И няколко дребни неща:
а)мирише на чужд парфюм
б)купува си ново бельо
в)започва да ходи на фитнес
г)често има делови вечери
д)дълго кафе с приятел
е)раздразнителни и заядливи
ж)провокира скандал, за да може да се види с друга..
!! По-добре да си мнителна и да се подготвяш за зимата, но ако дойде лятото нека е добре дошло.. Ако един човек дава всичко от себе си няма начин да изневери, правят го за разнобразие, да начешят мъжкото си его, да кажат вижре ме колко съм вървежен!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d52b9a907a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре го каза!!:):):)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ba06e72be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А стиска ли ни да го хванем, че ни изневерява?
И като го хванем, какво - развод?
Ами ако мъжете си изневеряват по принцип, невзависимо дали ги хващаме или не?
Ако не желаеш някой да се бърника из вътрешните ти работи, ти също не бърникай из чуждите. Необходими са малко свобода и лично пространство, струва ми се.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2bafbb69c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

3.   Като бивша любовница и настояща съпруга, мисля че имам какво да кажа по тезите на авторката.

а) мъжа става потаен

Има интровертирани мъже, които винаги са „потаини“, но точно тези не вярвам да имат любовници.
Точно изневерникът ще разказва открито, къде е бил и какво е правил (всичко предварително премислено), а верният няма да има, какво да разказва толкова - от работа - вкъщи. Това може да се стори потайно, но е истината. (не е мислил предварително и може в първия момент да няма отговор). Вие знете ли, къде сте били преди седмица в 14 ч.?

б) изключване на телефона или телефона е на тих режим (безшумен)

Телефон на тих режим, когато сме заедно - това е признак на уважение. Тъкмо мъже с напрегната работа, с много отговорности не могат да имат личен живот без да изключат телефона или да са на тих режим. Всяка любовница има едно основно правило - НИКОГА, ама НИКОГА не търси мъжа по телефона, винаги той те търси, а това може да направи и мъж с тих телефон!
Пълна глупост и мазохизъм, щом искате мъжът ви непрекъснато да е на телефона, когато е на разходка или на ресторант с вас!

в) съмнителен е към вас - разпитва ви къде ходите, кога ще се приберете

Такъв е всеки ревнивец. Не е нужно сам да изневерява. Има изневерници, на които точно не им дреме, къде и с кого е жена им, за да имат повечко време за себе си (връзката си). Мъжът ми съвсем случайно хвана любовника на бившата си жена - коментар - „Странно, хич не ми дремеше. Дори се зарадвах, че имах повод да я оставя лигитимно. “

г) обноските се променят

Човек или има обноски, или е простак. Това зависи от първите 7 г. в живота му и по-скоро от възпитанието на родителите му, не на любовницата му.

И няколко дребни неща:
а)мирише на чужд парфюм

Като любовница не съм ползвала парфюм в деня на срещите ни. И до днес ползвам само леки тоалетни води, които едва ли могат да се преборят с аромата на риза, изпрана с омекотител.

б)купува си ново бельо

Има известна истина. В началото на връзката ми носеше дори скъсано бельо, за което му направих забележка. Мили жени - купувайте хубаво бельо на мъжете си, не е нужно любовницата да го прави. Има страхотно мъжко бельо - не е банален подарък, зарадвайте мъжа си.

в) започва да ходи на фитнес

Не е вярно. Моят започна да ходи на фитнес, чак като се раздели с жена си и заживяхме заедно, защото аз реших да се погрижа за здравето му - заедно се записахме и ходим. Във фитнеса съм виждала обаче доста явно вярни на жените си мъже, които дремят (дори спят) на лежанките или зяпат телевизора, удобно излегнати от някои дюшек. Мили съпруги, осигурете мирен, приятен дом на съпрузите си, за да не спят по уредите, моля ви! Има хора, които искат да тренират!

г) често има делови вечери

Отчасти е вярно, но може да са делови обяди например или дори делови закуски. Няма ограничения. Не можете да си представите, колко креативен е такъв мъж, не можете да го хванте, най-много да се изложите страшно, тупвайки се изневиделица на някое късно съвещание.

д) дълго кафе с приятел

Отчасти вярно, но само за афери, никога дълги любовни връзки. Тайната на такива връзки именно е, че няма трети лица, които да знаят, а дори приятел може да се изпусне. Може мъжете да се хвалят за разни забежки, но пазят в тайна любовницата си, ако имат чувства и искат връзката да продължи. Жененият е страшно ревнив към любовницата си (рядко се виждат, не може да ? се обажда често) - едва ли ще я дели с други.

е)раздразнителни и заядливи

Не е вярно, точно обратното. Един сексуално задоволен, влюбен мъж е по-уравновесен, има повече енергия и избягва караници и конфликти с жена си, за да има свободата да ходи на разни „служебни вечери“. Най-вероятно точно изневеряващият мъж ще е в добро настроение, няма да му пука много за поредния семеен скандал (знае, къде да се разтуши) и ще създава впечатление на много спокоен човек като цяло.

ж)провокира скандал, за да може да се види с друга

Напротив, точно обратното. Той гледа да има сравнително добри и мирни отношения с жена си, за да може да не задава тя глупави въпроси.
Чак, когато мъжът е решил вече да се разведе с жена си, но не знае как и кога точно, решава да не търпи поредния семеен скандал (мъжете гледат да не провоцират такива, доказано е, че шумове с високи дицибели могат да им причинят инфаркт) и отива при любовницата си и то открито. Иначе - мъжете, всички видове мъже не могат да понасят женско викане и излизат от стаята и жилището, не за да отидат при друга жена, а от чувство за самосъхранение.

...

с две думи - пълни глупости....

Авторката само си търси поводи за скандал и търси под вола теле...
Същите точки могат да бъдат написани за жена, а жената е доста по-непостоянна от мъжа и съвсем става мазало.

Точни признаци, симптоми в поведението на мъжа няма. Нашата връзка никога не беше разкрита от жена му, макар, че продължи с години.

Има една сигурна причина обаче - ако мъжът ви не е щастлив в брака ви, ако действително има чести караници, ако често спи на дивана, ако е напълнял, полинял и нещастен, ако и работата не върви, депресиран е- с голяма вероятност ЩЕ си намери любовница. Когато горните симптоми са изчезнали като с вължебна пръчица и той изглежда и по-млад, и по-енергичен и по-уравновесен - мисията е изпълнена.

И последно

Ако един човек ИМА всичко до себе си няма начин да изневери, правят го за НЕ ЗА разнобразие, НЕ ЗА да начешят мъжкото си его, А да кажат вижте ме колко съм НЕЩАСТЕН!!

Всеки мъж предлага брак, представяйки си спокоен дом, семейство, любов и хубав живот, никой не се жени, за да има после любовница, да се крие и да изживява тайно любовта.

Не го забравяйте, когато инициирате поредния семеен скандал, изпратите мъжа си на дивана или го изпратите на работа със скъсано бельо или дрехи.

Грижете се за мъжете си, мили жени, някой друг може да го стори вместо вас и повярвайте ми - няма да разберете, търсейки „симптоми“, лекувайте ПРИЧИНИТЕ.

А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 36dbec8d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... ''да си мнителна''към човека до теб... e що за отношения са това.... подкрепям 2, та какъв е смисълът да се преследваме;освен самоунижение и неприятности друго няма... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c739f47d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Moже би тук трябва да се доуточни нещо, което авторката е пропуснала.
Когато един мъж е влюбен извън семейството си и когато един мъж изневерява просто ей така за спорта, его и похотливост, нещата са различни.
В единият случай наистина, понякога има промяна в поведението му, но ако е второто и мъжът има нещо межу ушите си, ще се разбере, ама на кукуво лято.
Забелязал съм един безспорен факт.
Независимо как и поради що един мъж кръшка, съпругата му разбира почти винаги последна.

парадоксалчу

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e021c9178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Към номер 3... евала, много добре казано. А другите да прочетат по няколко пъти мнението й и да го запомнят, защото това е истината.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5b73c95fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората са казали:Да не следим, защото ще се хванем. И после какво ако го хванете-развод или постоянни кавги? Подкрепям А. с две ръце. Няма нужда от проверки на телефон, следене и т. н. Така само се разрушава една връзка. Ако е решил да изневерява ходи го спри.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ba11db48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз пък правя проверки... Не заради друго, а за да знам кога е с любовницата за да мога и аз да си хойкам на спокойствие :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3344f83875
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Подкрепям А.

Честно казано никога не съм одобрявала следенето и проверката. Може някой да ме нарече тъпа или наивна, но за мен от това нищо положително няма да излезе.

И колкото тривиално да звучи, ако някой реши да кръшка, винаги ще намери начини да го направи - особено обиграните.
Започнат ли проверяванията на телефони, сайтове, дрехи и следенето, започват да се разпадат и взаимоотношенията между хората, независимо има или няма изневяра.

А и нали имаше една мисъл, че любовта е да дадеш възможността на някого да разбие сърцето ти и да се надяваш той да не го прави. Перефразирам, защото не се сещам как беше. За мен любовта, приятелството се основават на доверието, колкото и понякога да е трудно. Ако нямаш доверие на някого, какъв е смисълът изобщо да си с него - излишни тревоги и нерви, които и без това в днешно време никак не са малко.

Ако впрегнем усилията и старанията си да разобличим някого в изневяра, в това да му дадем всичко, от което се нуждае и да е щастлив, убедена съм, че изневерите значително ще намалят, да не кажа изчезнат..

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97f5f22aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 направо ме изкефи! Обаче какъв е смисъла от цялата работа да си стоиш в някакъв брак, който си е формален и да се чудиш как да си ходиш на спокойствие? ! Напускаш брака и продължаваш и повече не се бракуваш, за да не се повтарят ситуациите.

Ели

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 421ced8133
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Глупости... Това са такива клишета! Едва ли има още толкова глупави мъче, които го правят....
Изброените неща не са гаранция за съществуваща изневяра, липсата им също не е гаранция за вярност.
Аз моя го хванах сама без наличието на НИТО ЕДИН от тези признаци...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2180023df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мили момичета(евентуално и момчета), които твърдите, че ровенето в т.нар. лично пространство е грешно, долно, унизително... Аз мислех по същия начин като вас. За мен физическата изневяра не е толкова голяма драма.

Най-болно и обидно ми е когато ме лъжат. А най-лесно е да излъжеш човек, който ти вярва. Всичко това е въпрос за манталитет, култура, възпитание...

Има ситуации, в които по-добре малко да си отвориш очите, да си напрегнеш мозъка, вместо под носа ти да те правят на глупак и да живееш в заблуди. За мен последните 48 часа бяха шок...

Не съм семейна, но имам сериозна връзка. Мъж който се кълне в любов до живот едва ли не, всички планове прави с мен, сваля звезди... Жената на живота му съм била. Е, съжалявам, но явно при някои хора представите за любов, искреност и доверие се разминават.

Аз като се поразрових по-надълбоко останах изумена с какъв човек съм. Радвам се, че открих всичко преди да съм се подвела да тръгна да се женя за него или недай си Боже да забременя от него.
Разбира се има безкрайно много и различни случаи..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e61de6da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз изневерявам много хитро на жена си,
излизам по анцуг,
в офиса се преобличам и се впускам в живота.
Не че жена ми е лоша, просто ми е омръзнала и търся реализация, нов допир и любовни емоции, неща които тя не може да ми даде, колкото и да е добра с мен.
Така и не разбира, защо понякога се връщам толкова щастлив и изтощен от "фитнеса".

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 96f850838b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И аз също. Всеки е индивидуален, както и изневеряващият мъж. Аз забелязах разсеяност, умисленост, нищо от гореизброените. Е, после разбрах.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f7f4144298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 13, дано жена ти да разсъждава като номер 8:) Сигурно има много неща, които и липсват в брака ви...е, свят широк, има откъде да ги получи:)
Номер 8, не че това, което правиш, е решение, но да ти кажа честно, някак ми стана гот като прочетох написаното от теб:)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8acb8a312b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Още едно доказателство за това, че времето в България не се цени. Как ви се занимава с такива глуппости: проверки, следене и бла бла. Ако един човек иска да направи нещо, ако щете и на главата си застанете, той ще го направи. И не е ли по-разумно да инвестирате това време в занимания с партньора вим вместо да се правите на детективи? Напълно подкрепям А. и Лоша.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 53f94ba46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До номер 3 - Страхотен коментар!!! И чувството за хумор също много ми допадна :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bf82a19fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   до 17 от номер 3

Аз съвсем сериозно говоря - ако госпожите престанат да се занимават с глупости, а с мъжете си, ще има по-малко любовници

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9b4463df17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако човекът, който изневерява е достатъчно предпазлив, няма начин да го хванеш. Просто човек има ли желание да кръшка, ще го направи по един или по друг начин, и би могъл много умело да се прикрие. Затова не си губете времето в преследвания и слухтене, а си живейте живота.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 001cd85b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До номер 3 - напълно съм съгласна, кратко, точно и ясно. Дано го прочетат повече съпруги.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ba06e72be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   18, това, което за тебе са глупости, за други хора са безкрайно вашни неща. Престанете да пречупвате всичко през собствените си виждания и да обявявате другите за неадекватни. АКО Земята беше квадратна, а не кръгла, много неща щяха да са по друг начин. Но тя не е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bf82a19fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   От номер 3

Препоръчвам на номер 21 да направи следните „глупости“
- да провери разпечатките от телефона на мъжлето
- да хакне компютъра
- банковата сметка? Разпечатки!
- да наеме детективско бюро

... и да ме покани на партито по случай развода.

Аз, ако разбера, че партньора ми ме тараши, преследва и анализира по този начин, бих се развела.

И брака, и сериозната връзка си имат своите граници - да преследваш, изследваш човека, които обичаш, на когото би следвало да имаш доверие е унизително и неоправдаване на неговото доверие към теб.

Жалка работа...

И времето, и усилията биха били много по-добре инвестирани в на пръв поглед банални неща - малки подаръчета, хубава вечеря, дребни жестове, повече креативност в леглото, изненади...
Ето, този петък с моят човек сме в Рок клуб, където алтернативна група ще свири АС/DС. Местата са страшно ограничени, но аз знам, че приятелят ми си умира - отделила съм време да НАУЧА, кога и къде ще се свири, да осигуря места, да организирам компания.

Ще си прекараме чудесно. Коства ми 20 лв., няколко телефонни разговора и мисъл за любимия. Е, можеше да инвестирам парите и времето си в хакване на профили и телефони...
Другата седмица ще измисля нещо различно, както и той за мен. Да се следим и да се преследваме е унизително и грозно не само към партньора, но и към себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e021c9178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Нека да хванат мен, пълен съм със системи. Аз съм мъж на 44 почти и изневерих на жена ми още на 4-тия ден от сватбата и знам, че ще горя в ада-но поне ще е топло-мразя зимата. За една изневяра си признах доброволно, но това пък сплоти брака ни, иначе беше пред разпад. И тогава жена ми каза:"Като толкова ти се чука нещо друго го направи, но не вкарвай чуства". И ето, аз получих благословията за секс с други жени, но нали съм пич и знам, че трябва да отвърна със същото. Затова такива неща, като проверки, ама къде си, кога ще се върнеш, какво правиш, проверка на телефони и всички останали методи на шпионаж са ни чужди. Естествено аз не го правя пред нея / да си чата, пиша смс-и. И двамата сме достатъчно зрели, за да не парадираме. Вечер сме заедно, през деня кой какво прави-смееш ли да попиташ:)? Знам само едно, че жена и свлачище тръгнат ли няма спиране. Всеки си има своята свобода и за какво да се развеждаме, като това няма да го намерим никъде другаде.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80244add9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Към № 3. Скъпа бивша любовнице и настояща съпруго, за половината от твоите дообяснения съм напълно съгласен, но с останалата половина въобще не съм. И това са точки: а)-от основните и точки г), д), е) и ж). Първо кой мъж в България си купува сам бельото бе скъпа? Е може и да има такива, но те на пръсти се броят. Какво кафе с приятели и то дълго има българския мъж? Най близко до истината е да ухае на ракия/водка, коняк уиски или бира/, само че тогава неминуемо ни личи дългото кафе. Определено когато един женен мъж е потаен, капризен, заядлив да не говорим да мирише на чужд парфюм, то той 100 на 100 си има любовница, или поне някаква тъпкачка. Стига глупости бе жени. Колко време ви трябва да бъдете любовници и съпруги за да разберете, че има ли промяна то това 90% е на сексуална основа. Хайде със здраве. Пък №3 да си мисли каквото си ще. Явно това, че е била любовница не я прави по-умна. Нищо не е разбрала и не си е извадила поука.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 001cd85b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   На мен пък ми се струва, че не схващате основното послание на номер 3 - времето е ограничен ресурс. Можете да го инвестирате или в това да следите мъжа си, или в това да му осигурявате приятно прекарване с вас, за да е по-малко мотивиран да гледа навън. Колкото това кой става потаен и заядлив и кой - спокоен и усмихнат, след като е изневерил, предполагам, че хората са прекалено различни, за да може да се каже със сигурност, че щом е заядлив е изневерил или щом е щастлив е изневерил. А чуждият парфюм си е голяма глупост - не мога да повярвам, че средно умна любовница ще си сложи парфюм, та веднага да го хванат. Това е като да му праща смс-и, докато жена му си е там.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e021c9178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   №24 е толкова далече от Земята...

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 226e2baa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Като мъж, съм напълно съгласен с номер 3, ясно защо от любовница е станала съпруга, най си права за това, че мразим женски крясъци! Имам само едно НО.
Първо, аз никога независимо дали съм с жена ми(всъщност не сме женени) или с любовницата ми не съм на тих режим. Не съм съгласен с това, че мъжете винаги търсят любовниците си. Моята ме търси вкъщи (естествено не ми говори любовни слова), тя хем е страшно женствена, хем е мъжкарана и като говорим за коли и футбол-ела ми кажи как жена ми ще се усети... та в тая връзка N:5 е прав, че съпругата разбира последна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: dd47f7b187
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   До №3-хареса ми коментара ти-мисля, че долу-горе точно и интелигентно описваш нещата от позицията на бивша любовница. Аз искам да вметна няколко акцента от позицията на съпруга на която мъжът и е изневерил. Вярно е това за бельото-докато мъжът ми ми изневеряваше, ме караше да му купувам ново бельо.... и аз купувах... измисляше си там причини и аз като последната овца се връзвах... Раздразнителни и заядливи... тук ще ти се противопоставя... ти твърдиш, че това не е така, но моят иначе тъй мил и внимателен, с великолепно чувство за хумор съпруг наистина се промени към лошо.... правеше ми забележки... къде основателни.... къде не... гледаше ме по начин, за който не желая да си спомням. Всичко приключи твърде бързо... то и нямаше друг начин, защота ми изневери с по-възрастна от мен жена... че и грозна... а на теб искрено ти желая повече успех като съпруга, отколкото като любовница....

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 6342cd438a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мисля, че точно в тази тема искам да се вместя. Мъжът до мен, харесвайки години наред малкия си корем, сега се втурна да спортува, купи си нови дрехи, и започна да пази диети. Доста години сме заедно и това не се е случвало досега.
От една страна може и да се е променил към по-здравословен начин на живот. От друга- може и да ми изневерява. Побърквам се от мисълта.. Той работи главно сред жени, и все си мисля, че някоя му е завъртяла главата.
Така да искам да разбера.. Някой ако може да помага...
Съмнявам се за една негова колежка, която е с дете, разведена.
Нямаме деца. Аз съм на 27 години, и ако ми изневерява, много бих искала да разбера истината, за да си продължа живота занапред, тъй като след 3 г ставам на 30, а знаете тъпото ни общество как разсъждава. И се притеснявам за себе си адски много. А ми писна да живея в предположения и догадки.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: a64a276adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   номер 3, много добър коментар. И все пак изневеряващият мъж е с по-добър тонус и изглежда по-дбре, оттам започват да му се лепят и други жени. Това важи и за изневеряващите жени. И? Какво правим в случая. Искаме по един умрял труп по схемата работа-къщи или някой наистина добре изглеждащ партньор до себе си? Аз нямам еднозначен отговор. Не е ясно защо се получава така, някои го обясняват с човешката природа. Имам чудесна жена вкъщи, не мога да желая по-добра. Но и при мен - ако някоя ми завърти главата, набирам енергия и ставам креативен. Ха, едва ли ще допусна повече да има такова завъртане, защото си изпатих много въпреки че не ме хванаха, но факт е - че животът иначе е много сив и предвидим. По-красиво е човек да прави изненади в семейството разбира се, това виждам като решение. Иначе - темата по какво може да съдиш че мъжа ти изневерява, мисля, че трудно ще се хване в калъп. А и мисля, че истински интуитивната жена надушва, че е така. Затова един съвет към мъжете - не се отпускайте много, дръжте постоянно форма, защото когато нещата станат много зле и се появи любовница спасителка и направо възкресителка - тогава - съпругата ви трябва да е съвсем сляпа, за да не забележи промяната. Така, че и на мъжете не им е леко - умират бавно в тъпотия - или биват заловени от съпругата с безкрайни наранявания и за двамата. Просто дръжте равномерно ниво - мъжете са по-постоянни от жените и не са толкова емоционални и мисля, че съветът е добър :)).

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 3ba06e72be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   31, що пък за критерий дали да си продължиш живота напред или не е изневярата на мъжа ти?! Ти ако си си го решила - продължавай си, недей да си търсиш оправдание с неговите изневери... Не мога да разбера - вие градите нещо заедно, или всеки си мишкува нещо поотделно? Ако е последното, защо изобщо сте заедно?! Действайте си поотделно и си се чукайте отвреме-навреме!
Пък ако градите нещо заедно, не трябва някакви си изневери или други временни явления да ви пречат... Така или иначе не можеш да разбереш какво е решил и мисли другия, така че по-добре дай най-доброто от себе си, и едва ако забележиш че за един достатъчно дълъг период от време той не влага нищо във връзката ви, тогава вече мисли сериозно за раздяла!
Аз си уважавам жената и семейството, и същевременно си пердаша любовничките чат-пат. Не ги търся, не ги планирам, не ги "свалям" нарочно, нито ги ловя по интернет, просто се появяват в живота ми понякога и после отшумяват за година-две. Не правя демонстарции, пред никого не парадирам, не наранявам, просто - човешки работи.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 58c2b78d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, 31 съм.
Можеш ли да споделиш как ги намираш, като не ги търсиш? И в какво време изневеряваш?
Не се заяждам или нещо подобно, а търся отговор.. за да мога да си помогна за моя случай.
Ако виждаш жена ти как се качва на автобуса за работа, и след това я виждаш как слиза от него, как никога не закъснява от работа, кога би следвало да ти изневерява?

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: ef70f982b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До №31 - почти на 100 % процента изневерява или се кани да го направи. Вместо да живееш в догадки, слагай картите на масата и си отваряй очите и ушите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: e7a26e1325
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Според мен да хванеш партньора си в изневяра е лесното. Много по-трудно е да повярваш, че това се случва.
Ако разкриването на изневерника борави с факти, то поискването да разбереш цялата работа борави с чувства.

Била съм свидетел на толкова абсурдни неща, че те биха били смешни ако всъщност не са жалки.

Една жена - целият град знае за изневерите на мъжа й, а тя пак го оправдава и му вярва, че е жертва на женската прелъстителност и похот и ходи милата да се разправя с любовниците му, вместо да му потърси сметка на него.

Та.. въпроса как да го разберем дали изневерява е лесен. Мисля, че обаче е много по-трудно да поискаме да повярваме на фактите, които виждаме.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: facdaaa535
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Драги изневеряващи мъже и жени,тук виждам някакво самохвалство във вашите приключения!Мислете добре,като изневерявате защото моята половинка, след като изръчна сайтовете за запознанства, скайпа в течение на десетина години се разболя от папилома вирус, а после рак!Така сега рака ни раздели завинаги!Причинителите на папилома вирус не се влияят от презерватив!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b3a55aabdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   37 това може да се случи и на човек, който не изневерява, няма нищо общо с изневярата, може да се случи на всеки, единствения начин да се предпазиш е да се въздържаш! ако можеш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f72d7d68d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Хора засрамете се... Вие също може да сте на мястото на лъгания... Дали тогава ще мислите по същия начин? (Говоря ако въобще можете да обичате... )

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d827fb1b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   ами лъгания просто да се разведе/раздели.Да не говорим ,че има случаи ,в които лъгания знае ,но си трае поради различни причини

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2f1f18a594
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   има една приказка: " аде не се дебнеме, че ще се хванеме".
много е вярна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker