Любов от пръв поглед? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2870 пъти
Здравейте искам да ви споделя моята може би твърде обикновена и скучна историята. Може би ще ви прозвучи глупаво или наивно, но все пак ще си направя труда да го споделя.

Миналият петък се прибирах скапана от тежката седмица. Зад мен идваше някакъв мъж и му задържах вратата на блока, предположих, че няма ключ. Качихме се заедно в асансьора и тогава се загледахме един в друг... не мога да опиша този момент... нещо се случи с мен. Разменихме си усмивки, той ми пожелава лека вечер и слезе на етажа си.

От тогава нямам покой, имам чувството, че той е любовта на живота ми, че най-после го намерих... но това възможно ли е?Д али беше любов от пръв поглед?

Не съм го виждала от тогава, но някъде вътре в себе си съм сигурна, че съдбата ще ни събере, защото сме родени един за друг.
В очите му видях всичко от, което имам нужда...
Вие имали ли сте такива моменти? Вярвате ли в любовта от пръв поглед?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0a39b250a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познато, но човекът беше един мой колега от предишната ми работа.
Нищо не се получи. Въпреки че ме харесваше /личеше си по погледа и държанието му/, беше различен от останалите, се хвана с една колежка макар че дори една доста наблюдателна колежка ми каза, че той не харесвал това момиче, тя постоянно го търсела и му досаждала такива неща ми казваше. Тогава се чудя защо е с нея?
Бяхме излизали тримата 2-3 пъти на кафе и от последния път той стана много студен към мен, а преди беше много мил и усмихнат. Не сме се виждали от три години, а аз все още мисля за него и го сънувам, чувствам се като пълна идиотка да мисля за човек, който дори най-вероятно не ме помни.

Lola

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 81bbc8984a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От историята на Lola май става ясно, че ако съществува влюбване (не бих казала любов) от пръв поглед, то не е гаранция, че и другата страна е усетила същото. Макар че, много мои познати са ми казвали за съпрузите си, че още при запознанството им са усетили, че това е човекът с главно Ч. Авторке, пожелавам ти и при теб да е така :) А, този човек не си ли го виждала и друг път? Ако ти е съсед, би трябвало да сте се засичали. Дано да го видиш пак :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 41ba36b96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, просто си изпуснала влака. Нали не смяташ, че един човек има безкрайно много време на разположение, та да те чака да кандисаш? Дори и да те е харесвал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3bb9901617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   честно казано не вярвам в любовта от пръв поглед, може би това е сексуално желание, но едва ли любов...

Ето моята история:
Веднъж като отивах на лекции видя едно момиче пред мен. В момента, когато се обърна и ме погледна направо онемях, ни звук, ни картина, направо ми спря дъха - буквално. Тя ме попита нещо, а аз мълчах известно време като риба ;/ По пътя си говорехме на различни теми, разбрах дори че сме били на един купон, че сме имали общи познати. След около една година разбрах, че сме били съседи - на 10 метра от квартирата ми е живяла. След още известно време опознаване, преспахме заедно няколко пъти и някак голямата любовта изчезна, сякаш щракнахме с пръсти и край

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 725269965e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Очите на един човек могат да ни кажат много повече неща, отколкото думите му. Довери се на интуицията си! Потърси го :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9b21d55787
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз като 1 май изпуснах влака... и наистина усещането е различно, имаш чувството че това е твоят човек. И аз за себе си все още го имам за съответния човек, той пък от своя страна говорил пред общи познати, че съм различна и не съм като другите които познава, ноо в същото време нищо не предприема а в момента е свободен, било го страх да не го наранят отново... времето си минава и аз все повече губя надежда, но не спирам да мисля за него и то постоянно. Много кофти тръпка. Та съгласна съм с това, че усещаш Човека дори след минимален контакт с него. Успех на всички в наешето положение!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0a39b250a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №4, тогава не знаех дали ще остана на работа. Бях нова, нямах договор и не знаех дали ще ме одобрят.

Lola

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 43744e593a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Я Я Я, има си приятелка. Б Б Б, да те инфро само. Влюбването трае няколко години. И да стане нещо между вас, на което силно се надявам да не стане нищо, няма да е много дълго, нито ще е истинско. Според мен двама души трябва да ги свързва съвсем други неща, отколкото едно момулетно вллюбване. Но кой съм аз, че да ти давам съвет. Аре...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59cab88103
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей... историята ти не е ни най-малко скучна! Бих казал, че е даже много интригуваща. Показано, как любовта може да се зароди само от един поглед! ... ;)

Направи каквото ти казва сърцето, не е време да се притеснваш или страхуваш!!! Бъди смела... Знаеш го къде е слязъл, опитай да разбереш къде живее, научи повече за него! И щом в петък си го срещнала, този петък, или следващия, гледай да бъдеш в същото време на същото място, и може отново да се пресрещнете ;) А щом сте в един блок, въпрос на време е отново да го видиш! Стане ли така, заговори го, дай му разбере че си го харесала, и би искала да общуваш с него. Или бъди по-керативна, и ако разбереш къде живее, му напиши едно кратко писмо, с което да разбере, че си зайтригувана и се интересуваш от него! Не е казано, че трябва да споменваш коя си. А само да продразниш любопитството му. И да предизвикаш момент в който като се видите, ще потръгне общуването.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c93e0c4c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не ми се е случвало, но щом си го изпитала, значи е възможно. Надявам се да е споделено и тогава наистина имаш шанс.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f2ecb589e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С мен се случи това. Вече 2 години го обичам. Видях го, погледа му ме изпари цялата, бях безсилна той се появи като лекарство за предишна любов и като вирус, за сегашния ми живот. Пропуснахме си шанса, щото аз съм горда и двамата сме една зодия все горди хора. Никога не разбрах дали е имало нещо и няма да разбера! Затова ти действай моето момиче! Още повече че е от входа ти, а ние бяхме от едно общежитие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker