Смея му се на лъжите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смея му се на лъжите
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3813 пъти
Историята е дълга ще давам колкото мога по накратко.

Имах неангажираща връзка с един мъж. Той е на 30 аз на 19 и двамата бяхме с точната представа, че правим само секс, забавлявахме се без нищо по сериозно. В един момент обаче аз почувствах, че искам нещо по сериозно и му казах че търся вече връзка а той ми каза, не ме чакай страдал съм достатъчно намери човек, който те заслужава, и си запазихме приятелските отношения. Намерих си приятел бяхме заедно около 8-9 месеца. Бяхме или още сме това не ми е ясно... звучи смешно но факт.

С приятелят ми имахме доста тежък период, и си дадохме малко почивка след което той дойде и ми каза че иска да бъдем заедно. Но тъй като ходил на лекции и зала сме щели да се виждаме нещо от рода на петък събота и неделя, или пък когато не ходи на зала. Аз го приех като вариянт тъй като и аз имам доста работа в момента и не мога да мърдам много насам натам. Последните няколко дена ми се обаждат обаче приятели които ми казват "аз видях мъжа ти еди къде си", "абе видях го с колата" и ми е ясно че излиза през седмицата и ме лъже.

Питам го по телефона ко прай неска бе? "ами гледах филм". Не бях такова момиче преди, ако някой ме лъжеше щях да го разкъсам на парчета. А сега когато му слушам лъжите ми става смешно и се смея а той ми вика "защо се смееш"а моят отговор е "радвам се че се обади" а мислено си викам боже сега ще се надвиваме на лъжи.

Почнахме много яко да се лъжем. Аз отново потърсих господина за неангажиращата връзка, не сме се виждали но си пишем и ми е много добре. И сега след няколко дена всички ще ходим на дискотека, лошото е че нашите комппании на нас тримата обичаме да ходим на една и съща дискотека. 30г. мъж си мисли че нямам приятел, защото и аз си мислех че нямам, а в един момент бившият ми казва че сме заедно и не сме се разделяли, явно аз съм пропуснала тази част.

Сега си контактувам и с двамата, на 30г. мъж казвам цялата истина, а приятелят ми го лъжа като някоя циганка, лошото е че даже не изпитвам чувство за вина. Промених се не знам как така но се промених. Аз бях нежно момиче търсещо само любов. Сега обаче играя някаква игра на лъжи която почва да ми харесва. С така нареченият ми "приятел" сме много силни характери и двамата имаме чувството за собственост, адцки ревниви сме и не можем да кажем край като истински КРАЙ на взаимоотношенията ни. Даже не се чувствам объркана, знам че искам да се виждам и с двамата... не знам дали е нормално всичко това обаче. Странно е как се променят хората... ще бъде хубаво ако някой каже дали е имал подобни ситуации или просто да си изразите мнението...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 705dece54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи се ориентирай към трети, че тези двамата не вършат :D

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 74319a73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами такъв е живота, постоянно сме в лъжи. Ето, казваш, че си се променила и това е добре, защото любов няма, всичко е интереси. Затова бъди гъвкава, маневрирай и си гледай интереса.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d50cb09174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, мила.
И аз съм момиче на 19г. и доскоро бях в твоята ситуация. Имах неангажираща връзка, но не само за секс - имаше и чувства. Обаче на мен ми омръзна и сложих край на всичко. Не стига, че беше неангажираща връзка, ами се чувствах като в затвор. За всяка моя крачка трябваше да давам отчет. От там се започнаха и с лъжите от моя страна. Също не чувствах вина. Излизах и с други момчета, забавлявах се с приятелите ми. Осъзнах, че не съм щастлива с този човек. Дълго време ми трябваше да събера сили, накрая го направих и аз не знам как, и сега се чувствам по-пълноценна от всякога.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9a59e4d448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мдаа... хората се променят! Ама най-бързо се променят интересите им и исканията им, ако в един момент си помислят, че всичко което имат е даденост :D Виждам че си объркана и усещам, че искаш да промениш нещата, но пък от друга страна както си сега, ти е добре и знамеш, че ако се лишиш от нещо, ще имаш липса, която трудно ще запълниш! ... ;)

Ей.. ама не можеш да продължаваш все по-същия начин! Какво в действителност очакваш? Възрастният мъж, той ти казал, с него няма да може да имаш нищо сериозно!!! За него си е само секса, и разтоварване. Не ти се иска да се лишиш от него, защото за теб също е разтоварване, но още по важно, на него му казваш истината, това ти действа добре и успокоящо, да има някой с който да си напълно истинна. А защо него не го лъжеш, ами няма какво да губиш! Реално сте си никакви. Той се явява, само запълващо звено! Той ти дава вниманието и времето, което твоят приятел, не ти предоствя. Та за него това, обаче, какъвто и секса да правите, той не е твойто бъдеще, той ще ти е само като познат.

Ммм... а твоя приятел, си мисли, че може да те играе и разиграва! ... :)) И без някой да ти беше казал, все щеше да се сетиш и сама, че не ти казва истината! Време е, да си зададеш въпроса, защо не ти казва истината, какво крие. Дали има нещо основателно и сериозно, или прави същото което и ти си правила. Да е немерил друго момиче, с което да е само за секса. Смешно и глупаво, ще е ако се разгравате, по-толкова очевиден начин! :D Ако го обичаш, все ще се намери решение. Ако той няма никакви чувства към теб, до сега да те е разрязъл. Лъжете, за да продължи да бъде с теб, както и ти вече го лъжеш!!! Лъжите, са началото на края за една връзка. Можеш да оправиш всичко, ако спреш лъжите, ако му кажеш, че знаеш че той те лъже. И ако отговора му е такъв, че иска да бъдете заедно, то разкрий му и ти че не си съвсем искрена с него. Когато истините лъснат, най-ясно ще се види, колко държите един на друг. Обичате ли се, ще продължите да сте заедно :) Ако ли не, за теб все ще се намери и друг, различен от двамата.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fd08d83b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Играете и двамата на криеница, а всъщност никой никого не търси..

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e82ba7adca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми след като се чувстваш добре.... Забавлявай се, но и внимавай да не се засекат, че накрая ти ще излезеш виновна. Лъжеца винаги ще се измъкне, в крайна сметка ти не си го хванала в лъжа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c255c893cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката
номер 5 ние сме говорили аз съм му казвала много пъти да ми казва истината защото рано или късно всичко се разбира а той все твърди "аз не лъжа" е как да не лъже, хората с които е на кафе ми казват че са били заедно, защо ме е нямало мен. Обичаме се, искаме да бъдем заедно, обаче не си даваме пространство, защото ревността ни е голяма. Апък и сега той като видя че наистина ми пука за него реши да ме прави на глупачка. Сигурно няма полза от лъжите но след като свикнах той да ме лъже, и аз започнах по неговия начин и дори не ме боли когато знам че е излъгал явно вече съм с имунитет към лъжи.

Номер 7.
Те двамата се знаят кой-кой е засичали сме се заедно по заведения, но не се познават лично. 30годишният знае точно как стоят нещата с "приятелят ми". А приятелят ми знае че съм имала минало с този човек, но не подозира че сега подържаме връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker