Шефът! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Шефът!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3991 пъти
Ами от няколко месеца съм в една фирма.. единият от шефовете (с десетина години по-голям) ме сваля.. всъщност той вече не е в същата фирма и оттогава е още по-напорист. Непрекъснато ме кани на разни концерти, дискотеки и т. н. или ми измисля разни забавления.. къде сме щели да ходим примерно. И за утре имам покана да излезем, но не знам..

Първата причина, че той много често все още идва в офиса, не знам как ще се развият нещата, как ще се гледаме после. Не искам да съм леката, но в същото време ми харесва :) и искам наистина да изляза с него! А ако изляза с него, независимо какво ще се случи (нищо или всичко) после отношението му към мен ще е друго..

Другата причина! :D Имам сериозен приятел, с когото живея.. но с него нещата хич не вървят. Все съм упрекната за нещо, виновна, глупава... (имам и за него истории тук "Аз ли съм виновна" се казва, ако ви интересува)

И въпреки, че нещата не вървят, не мога да го направя, не мога дори да изляза да пийна нещо с друг (голяма съм консерва) А и ме е страх, че някой негов познат може да ме види вечерта и тогава съм си отишла.. какъвто е бесен моя приятел.. Все пак София не е толкова голяма, а пък и аз съм такъв карък.. Като трябва да се крия никога не успявам.. за каквото и да било (болничен, университет.. ) може би с негативните си мисли го предизвиквам :D
Кажете, да изляза ли с тоя човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 117d158087
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет карай стъпка по стъпка
1-во намери си друго жилище
2-ро скъсай с настоящия, щом не върви и се изнеси
3-то излезни с БИВШИЯ шеф и ако стане, стане, ако ли не - не.

Никой няма да те помисли за лека, ако не си лека и скъсаш първо с момчето, с когото не върви. Той не работи вече във фирмата, нямаш проблем, освен своите си спирачки и скруполи.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b1d313d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво казва сърцето ти? Щом сегашния ти приятел се държи като с парцал със теб не трябва да го търпиш! Да не ти пука че ще те видят, ако те видят с него кажи на гаджето си че не може да се държи така с теб - като с боклук и че късате защото имаш достойнство. И така отиди при този който те сваля. Ако имаш проблеми и там - вкъщи при родителите.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f7711709c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следвай съветите на №1

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 57c61972e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не прави дори опити да се криеш от настоящия ти приятел, колкото повече се криеш толкова по-съмнителна ставаш.
Излез с шефчо... може пък съвсем по друг начин да се окажат нещата, не знаеш докато не пробваш...
Предполагам звуча цинично, но всеки си има свое гледище.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4cb245023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Недей да излизаш с шефа, защото в крайна сметка не е почтена спрямо приятеля ти, а пък с последния поговори сериозно. Разкажи му как сечувстваш и оправете нещата ако можете. Когато човек се чувства пренебрегнат може да му се харесват и крайно неподходящи. Не мисля че служебните отношения, даже и бивши трябва да стават нещо друго освен служебни. Тези отношения никак няма да са трайни.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до номер 6 от авторката: Ами с приятеля ми сме водили разговори безброй пъти или по-скоро съм слушала упреци как трябвало да се държа, за да бъдем ОК.. А той само да кажа, не се чувства изобщо длъжен към мен, приятелят ми.. той започна пръв. Пише си непрекъснато с други и ги сваля. Намирала съм чатове как си урежда срещи за секс с друга. После като му кажа, че знам той ми казва "еби се" тръгвай си.. аз плача, на него не му пука и ме гони.. и съм го търпяла, плювал ме е в лицето когато се скараме, удрял ме е.. мисля че моето време настъпи!
И излязох с този човек снощи! :))) Чувствам се невероятно! Бях забравила какво е някой да бъде такъв кавалер с теб! Държа се много почтено. Разговаряхме много дълго. Той ми каза какво иска. Аз му казах моето положение какво е. След края на вечерта само ме целуна по ръката! Каза ми да забравя, че ми е бил шеф. Каза, че иска да ме открадне! Честно да ви кажа това ми дава кураж да зарежа настоящата си връзка, която така или иначе няма бъдеще и за която всички мои приятелки са твърдо против! :) Чувствам се така, както не съм се от години! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пак е авторката: http://spodeli.net/4/story-20807.html ето линк за историята с моя приятел, преди да се появи шефа :) За да не ме упреквате излишно :) И да сте наясно с положението ми И вижте последното ми изречение! Нима, това което ми се случва сега не е отговор на желанието ми! :))))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 117d158087
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До Аврорката - враво, но не забравяй точки 1 и 2. Ако останеш само на 3, ще се вкараш в голямо мазало.

Надявам се, че вече си търсиш нова квартира.

Успех

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea4ff98e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До Лаура
Няма да остана на 2 със сигурност. Ще изляза още няколко пъти с този човек и ще действам! Той ми предлага директно да съм се нанасяла при него, но няма да го допусна. Просто е прекалено прибързано :) Ще си намеря квартира :)
Искам само да съм сигурна в новия човек :) И се моля на Господ да е наистина сериозен :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 117d158087
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво авторке! Много правилно разсъждаваш.

Заслужаваш!!!

Лаура

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Благодаря ти Лаура за подкрепата :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пак е авторката
Откакто излязох с шефа, станах мълчалива.. мисля си за това, което ми каза.. общо взето ме омая. И вкъщи пред приятеля ми се държа по-странно, не говоря, не показвам интерес! Не мога да се преструвам, едвам успявам..
Той го усеща и знаете ли кое е най-смешното - държи се по-добре! :D Но не ме пита има ли нещо, ами само ме гледа все едно че иска да ми прочете мислите :D Не съм вярвала, че могат така да станат нещата! Одеве като си легна почна да ми вика "ела до мен" (понеже аз бях на компютъра), аз му казвам защо, той "ела, искам да ме погалиш и да ме целунеш" Винаги съм го целувала и галила.. тези дни не го правя. Преди винаги го е омаловажавал, а сега изведнъж...
Така ми е още по-гадно да направя някаква по-сериозна крачка! Плаче ми се! Преди се молех на Господ да срещна човек, който ще ме обича.. И сега какво да правя? !? ! Истината е че още обичам приятеля си.. Много трудно ще ми е да го направя, въпреки че знам, че бъдещето ни изглежда тежко..
В същото време, новият човек, шефа, има също надежди към мен и ме пита днес наясно ли съм със себе си, защото и той не искал да бъде наранен.. Той ме иска веднага, колкото се може по-скоро, а на мен ми трябва време.. а лошото е, че приятеля ми става по-добър и на мен ми е още по-трудно.. Егати парадокса!
Боже, не съм вярвала, че чак в такава ситуация ще изпадна.. исках да дойде този момент, но не съм подготвена!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 117d158087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здрасти, проблемите ти идват от това, че почна с точка 3, преди първите 2. Не виждаш ли?

Приятелят ти, много ясно, че ще почне да се държи по-добре с теб, защото усеща, че си се дистанцирала, но въпросът е, мислиш ли че ще е така след година, след две?

Как ще се държи с теб, когато те има сигурна, има 2 деца от теб например?

Ти решаваш, не мога да поема отговорността за живота ти, но после не писи тук - изпуснах любовта на живота си заради сигурното и лесното. Да, на всеки му е по-лесно да стои в шибаната си ситуация, вместо да направи нещо, за да я промени.

Ето, например тук има десетки хора, които мислят, че държавата им е виновна за лошото положение - и какво, всичките са още в България и всеки ден можеш да ги намериш в кръчмата да мрънкат. Промениха ли ситуацията, държавата си? Няма дори пред урните на избори да ги срещнеш.

Не биди такава. Не си мисли, че днес, утре ситуацията ти, ДРУГИТЕ ще се променят за твоя угода. Няма да се случи. Ако ти не промениш нещо, ако ти не сграбчиш новата възможност, не чакай старата да те сграбчи и направи щастлива. Който иска питомното, накрая изпуска дивото.

Прав е шефът ти - не иска накрая той да остане наранен. Щом дори ти е предложил да живееш при него, значи има сериозни намерения, но не си мисли, че ще те чака вечно да се нагушкаш със сегашния си и да го чакаш да се промени. И той е мъж, и той е човек и има нужда от жена до себе си. Утре може да срещне друга и да си създаде с нея уютно гнездо, докато ти ще чакаш старото да се промени. Не си мисли, че той е прост човек, много добре знае, ти при кого се прибираш нощем и не вярвам да чака дълго и да продължи да се прави на глупак!

Лаура

П. П. Направи стъпки 1-2, преди стъпка 3. Не случайно така ги бях подредила! Ти отказваш да живееш при новия (с право), но оставаш да живееш при стария? Какво искаш същност? Паралелна връзка, любовник? Това ли заслужаваш, това ли заслужават мъжете в живота ти?

Дори нищо да не се получи с „шефът“, помисли - мислиш ли, че ще се получи с приятелят ти, когато не се е получиЛО в миналото?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea4ff98e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Лаура, аз знам, че нещата няма да се оправят със сегашния човек! Просто сега, когато се държи по-добре ми е гадно, не искам да страда.. а ако си тръгна, знам че ще му е гадно (може и да греша де). Това ме притеснява! А аз мисля да си тръгна от него. Пак казвам не бих могла да водя две връзки едновременно, за момента няма и втора, все още се ухажваме с шефа. А пък и той наистина няма да ме чака.. И както каза ти не искам след време да съжалявам, че съм го изпуснала. Просто сегашния човек с доброто си (изневиделица) държание ме обезоръжава! И аз ще изляза лошата. Опитвам се да го провокирам да се скараме, като не го слушам.. ама той не реагира! Много ми е жал, 3 години сме заедно вече.. :( Мисля си кой ше го изглади, кой ще му изпере дрехите като ме няма.. Той тези неща не ги умее :(

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 117d158087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Уф, неспасяема си. Накрая и ти ще пишеш тук като омъжена за не когото трябва. Оправяй се. Аз се опитах да ти помогна, но от теб си зависи.

Имам приятелки като теб - едната си има любовник, другата издържа мъжа си.

Да не си лошата? Ами ти си свободен човек, решаваш си сама. Едно научих за „добрите хора“ - накрая завършват винаги зле. Човек не може да угоди на всички. Наранявате неправилните хора.

Мнението ми е - губиш си времето.

Вълкът козината си мени, но нравът не.
Няма да мине и месец и приятелят ти ще се върне при старото си поведение, само че не знам, дали другият ще те чака, дали ще иска да бъде с безхарактерна жена.

Успех -

Лаура

П. П. има достатачно истории тук на жени, които са с мъже, които не искат и не са искали, разведени с 2 деца. Прочети ги, прочети историите тук и тогава реши

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мерси Лаура отново, за търпението и съветите! :* :)
Успех и на теб!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522b0ea691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Лаура, благодаря на Господ, че ми показа, че не трябва да съм със сегашния човек. Тази вечер пак ме унижи - с влачене ме изнесе в коридора и ме заключи! Стоях половин час :D Смея се и плача.. Радвам се че така стана, повече от сигурна съм вече! Мислех, че е станал по-добър, а просто не му е пукало.... Оф....... главата ме заболя :D :) Стягам се! :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea4ff98e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката - виждам, че последния коментар съм го писала преди 1 месец и 16 дни, а колко неща ми се случиха от тогава досега... Пробвах с шефа, но не ми хареса, той се държеше добре с мен, но нямах тръпка.. а и секса не го биваше, пък и почти нямаше такъв. А и само за един месец заедно той почна опити да ме променя и нещата станаха рутинни за отрицателно време, колкото и странно да звучи.. и аз не съм мислела, че за 1 месец можеш да се чувстваш все едно си с този човек от 5 години.. Никаква емоция... ами само да мислим какво ще ядем тази вечер и забавлението ни да е да пазаруваме в кауфланд хаха Не обича да се лигавиш с него.. не мога да го погаля или да го закачам.. дразнела съм го, да се махна.. и тооо всякакво желание ми се изпарява.. Викаше ми отвреме навреме за глупости. А и ми се подиграваше, задето съм пила БГ алкохол и съм яла наденица.. Както и да е, не ми харесваше. Опитах се да го харесам, защото щях да имам стабилни отношения с него.. Сериозен беше наистина, но го оставих.. а той нищо не попита! Никаква емоция, това били нещата от живота.. Ето тази апатия ме отблъсна.. Иначе има забавно чувство за хумор, забавляваше ме, ако трябваше да се свърши нещо, не отлагаше, грижеше за мен..
Направо ще го кажа - пак съм с бившия! Ще ме осъдите, знам, както всички мои близки направиха.. Майка ми даже не ми говореше, въпреки че не знае нито една подробност от отношенията ми с бившия настоящ. През цялото време мислех само за него докато бяхме разделени. Аз всъщност го напуснах наистина. Събрах си багажа един ден докато го нямаше.. После плака като се прибра. В началото не му казвах, че съм с друг, после му казах.. от което той стана още по-убеден, че ме иска обратно. Последваха безброй обещания, обяснения, рев... Цветя.. Обичам го, какво да направя :) В момента се чувствам жива и спокойна :) А за този месец, в който бях с другия бях като дрогирана, отслабнах, не можех да спя, пушех нон стоп.. А сега вече качих :D В интерес на истината благодарение на тази раздяла осъзнах много мои грешки, той неговите също. Преди бях много ревнива, сега знам, че иска само мен.. Каза ми, че никога не ми е изневерявал, писал си е, но до друго не се е стигало. Той можеше и да ме намрази, задето съм отишла веднага при друг, но не! Интелигентен е, работи и с такива хора, високопоставени.. надявам се да му повлияе това и да загърби агресията.. Непрекъснато ме държи за ръка, целува ме, гушка ме, абе най-нормални отношения.. Преди играеше игри на компютъра - сега всичките ги е изтрил. Оня ден готви, ама наистина готвене, не просто да изпържи 2 яйца. Знам, че иска да сме в хармония и аз искам и ако нещата са така, както сега, ще съм адски щастлива :) Пожелайте ми го! :) Аз ви желая много здраве и много любов! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96aa928fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Лаура, поздравления за разумните съвети, жалко, че авторката не се е вслушала в тях.

Авторке, радвам се, че си щастлива, но мисля, че си направила голяма грешка. Четох предишната ти история "Аз ли съм виновна" и смятам, че с шефа или без шефа, отдавна е трябвало да напуснеш този човек. Отношението му е било ужасно, за съжаление смятам, че много скоро отново ще стане такова. Рев, цветя, обещания, това е само маска, докато не се почувства отново сигурен в теб и не те приеме пак за даденост. Приятелят ти не се е променил, просто такива хора не се променят. Дали е интелигентен, както си написала, не мога да съдя, аз смятам, че един интелигентен човек не се държи като животно (извинявай, да те влачи??? обижда и унижава? ).

Пожелавам ти да си щастлива, разбира се, заслужаваш го и си личи, че в момента си ужасно щастлива! :) Но, мила, имай едно наум... за да не страдаш отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker