Чувствам се притисната и много объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се притисната и много объркана
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3159 пъти
Здравейте прочетох доста теми в този сайт но ненамерих подобна на моята, затова ви пиша сега имам нужда от съвет, упрек или каквото и да е. Просто искам мнение различни гледни точки. Търся безпристрастност просто и така та по темата.

Момиче на 23 години сам, през живота си имах няколко несполучливи връзки, които мн ме нараниха, последното разочарование приключи преди около 1 година и 4 месеца, като първите 5 месеца ние само се чувахме нещo като навик. През това време аз се запознах с друго момче, което не е моя град. Аз самата бях твърде изтощена от това да се боря и да вярвам в една връзка, а растоянието беше проблем за мен и му казах, че го харесвам, но разстоянието е проблем и че не мога да му кажа да зареже работата, приятели и семеситво и да дойде да живее тук, а аз самата не бях готова за подобна крачка, трябва да отбележа, че той е по голям град с повече възможности, а аз не исках той да спира своето израстване, което щеше непременно да се случи, ако се беше преместил.

Той като истински женталмен беше готов да го направи, но аз така или иначе немисля, че бяхме готови с две думи аз го спрях и приключих всичко още в зародиш, просто афектирана от всичко случило ми се досега исках да почина от емоции. А и не исках той да ми ближе раните. Останахме си приятели, но контактуването ни значително се ограничи по разбираеми причини.

И така аз не исках връзки неисках чувства, но все пак имах нужда от секс, и с бившия ми направихме оговорката приятелски секс. До преди 5 месеца тогава сложихме край и на този си вид отношения не останахме приятели, не се чуваме нито си пичем с две думи не поддържам никакъв вид отношения с този човек от 5 месеца.

2 месеца след като приключих всякакъв вид контакт с бившия случайно се засякохме с вапрросното момче, за което ви разказах по горе и незная просто се случи нещо. Миговете прекарани с него въпросната нощ, бяха толкова различни и специални за мен досега не се бях чувствала така с никoй друг, и така излизахме няколко пъти прекарвахме си страхотно. Трябва да отбележа че преди нещата да станат по сериозни тоест преди да започнем връзката си, когато осетих на къде отиват нещата му признах за приятелския секс с бившия нежелаех да започвам връзката на базата на лъжа или премълчаване, той ме разбра не ми направи проблем, кофти му беше но го преглътна без и думичка да ми казва. В последствие нещата между нас се задълбочиха и взехме решение да заживеем заедно, аз да се преместя в неговия град, решихме че това е най разумното а и аз самата го пожелах, той е мн щастлив че ще живеем заедно, което по план ще се случи след няколко месеца.

И така стигнахме и до моето объркване щастлива сам с него, но правя неща които дори и мен самата озадачават и не мога да си обясня защо така се получава. Когато ме запозна с техните, реакцията ми беше здравейте приятно ми е и в следващия момент баща му се пошегува с мен, а аз нося на бъзик доста, а единственото, което направих е да се засмея леко да се отдръпна назад и да идем в неговата стая, от което на мен самата ми стана неудобно от моето тъпо държание, той и дума необели за моето грубо отношение, напротив постоянно ми кказва, че всичко е наред и няма от какво да се притеснявам.

По необясними причини аз не си позволявам да го запозная с моите родители (може би защото в предишната ми връзка те повлияха доста за нейния край ), а може би и защото не се чувствам готова имам някакъв необясним страх, страх ме е и да го допусна твърде близо до мен. А и когато се сетя за преместването ми засяда бучка в гърлото. С времето става все по зле повече започвам да се тревожа и притеснявам, а основателна причина нямам. Той не ме притиска с нищо, но аз се чувствам притисната не зная мн сам объркана. Искам да му кажа да забавим темпото, но ме е страх че ще го нараня не искам по никакъв начин да го нараня, но знам че ако му кажа това ще го нараня. Ако му го кажа той ще се съгласи с мен само и само да не направя крачка назад, но зная че това ще го нарани и ще се пита какво е направил, а той няма вина за нищо. Не искам да си мисли, че има защото той няма вина за моето объркване.

Ще бъда признателна за всяко мнение, без значение подкрепа, упрек или просто изразена гледна точка.
Благодаря ви за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: a0ec9ef0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забелязваш ли как постоянно повтаряш - "НЕ СЪМ ГОТОВА"....замисляла ли си се за какво изобщо си готова тогава?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2e084aa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Къде е секса тук, в тази статия.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4642ed11cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 3.. що за повърхностно мислене имаш.. секса прави ли връзка????

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8a0ebc3f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мдаа... много неща са важни, за да си сигурна дали искаш нещо! ;) Ама знаеш ли кое е най-важното - да се чувстваш щастлива, да се чувстваш окрилена дори само че си с него!!! А ти си щастлива с него ;) Лошото е, че излишно се притесняваш! От какво се притесняваш? От че той е готов да ти предложи нещо което всички други не са могли? ! ... Или страха ти е какво ще се случи по-натам? ... Разбери, когато се случва нещо хубаво, когато виждаш че всичко е ок, не се опитвай да го усложняваш, а го изживей! Сама си обяснила, няма никаква причина да си объркана, освен че всичко се случва толкова бързо! Хах... но момент, почакай малко, дали наистина всичко е твърде бързо, или на теб ти е някак твърде крайно и различно! ... Защото ли? Ами от теб се очаква да се преместиш в друг град, това е голяма стъпка, и ще водиш нов живот! Нормално си е, да ти идва малко в повече и да се притесняваш какво ще става и какво ще правиш!!! Ама според мен, в което иска той, да бъде с теб, не е избързване. Спомни си колко време е минало откакто се познавате! :D Едва чак сега, си напълно свободна и решена да бъдеш с него, и което е можело да стане постепенно още от преди, сега се разгръща изведнъж! ... ;)

Офф, момиче, не бягай от щаствието си, дори не си го помисляй, по всичко изглежда че той те обича много!!! Колкото и да си била наранена преди, позволи му да ти даде което ти е нужно, любов, защото от него ще я получиш в големи количества. Къде се вижда любовта в него ли? ! ... Еми въпреки времето и разстоянието, не се е отказал от теб, не си е намерил друга, запознал те е с родителите си, допуснал те е до личния си живот!!! Повярвай, това не го прави всеки мъж за всяка жена, мисля си, че за него си по-различна, просто за него си жената с главно Ж ;) Обичате и е решен да бъде с теб, да споделя, прекарва свобственото си време с твоето! ... Виждаш ли, няма защо да се страхуваш!!! Човек като него, който е бил готов да зареже всичко, само заради теб, не би те наранил! Него го е грижа за теб ;) Хммм.. Ти си това което иска, а той е което искаш ти! Еее, какво има да се замисляш, наслади се на което ти предстой :) И не забравяй, едно много важно нещо, реакцията му, когато си му съобщила, че си спала с бившия си! Наранило го е, ама не е го е спряло да те иска ;)

Виж, живей и бъди щастлива, обичайки го, като бъдеш с
него! А останалото, ами и за него има време. Нали не си мислиш, че ще ти се обиди, че не го допускаш до живота
си, все ще те разбере, ако вече не е усетил че ти е трудно да се доверяваш! Така е, чувствата, са по-сложни за осмисляне, но пък от кога е нужно да осмисляне действията си породени от чувства :)) Чувстваш и действаш, действаш и чувстваш, а мислите, не са ти нужни, ако следваш сърцето си! ... А че го обичаш, не се и съмнявам ;) Отпусни се, може би предстоящото, те изпълва с едно напрежение от очакването. Всичко ще мине добре! :) Няма да е лошо да поговориш с него, че защо да ти обиди, или да се почувства неприятно, ако му кажеш, че темпото с което всичко се случва, те стресира малко! Кажи му го, това не би променило нищо. Той би оценил че си искрена, и ще види и колко си чувствена :) А за родителите си, и до тях ще се стигне, когато си готова да го срещнеш с тях, без да се притесняваш! Едно е сигурно, той не би се отказал от теб!!! Мхмм, не би... :)

На каквито и да си случвала преди, те са минало! Знаеш,
че той не е като онези, а и за да искаш да се преместиш, ти чувстваш, че е човека за теб :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e666a3701e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От АВТОРКАТА
Благодаря ви за коментарите.
Искам д акажа само до Н 3 че секса го има секса е страхотен не съм го споменала само защото немисля че моя проблем има нещо общо със секса и че не всичко е секс.
Благодаря на ~winterfire~ за думите точно от това имах нужда да чуя. Все пак реших да поговоря с приятеля си да споделя моето притеснение, да вярно е не му стана приятно но аз все пак исках да знае аз как се чувствам и че въпреки това плановете ни остават.
Когато споделих с него мн по леко ми стана и се чувствам по добре и да моите притеснения вероятно са напразни и просто трябва да се отпусна. И да той е прекрасен и се чуствам добре с него и той с мен.
Знам че просто ттрябва да се отпусна и че няма да ме нарани поне не го очаквам защото все пак никога човек незнае, но не етолкова просто след филмите които съм изживяла все пак ще се опитам и още веднъж благодаря :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker