Връзка от разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2068 пъти
Какво мислите за връзките от разстояние?

В моя случай ни деялт 400км като преди тази раздяла бяхме заедно от една година и сме живяли заедно около три месеца. Причината е, че получих назначение на по-висока позиция в същата фирма, а имам задължение да работя за тях по договор и нямаше как да кажа не, заради неустойките.

Имам нужда от човек до себе си и точно от него, особено коагто всичко все още ми е ново в този град. Нямам много приятели тук. На моменти ми избиват нервите и дори гледането на двойки по улицата ме избива на сълзи. Непрекъснато му звъня по телефона, което започва да го дразни, но аз не мога да се спра. Правим планове за напред, но той чака нещата от самосебе си да се наредят, т. е. аз да получа назначение обратно в неговия град, което не виждам скоро да стане.

От друга страна неговото преместване е трудно, защото намирането на работа в по-малкия град за него е много съмнително сега. Пред това съм имала и друга връзка от разстояние и моя праг на поносимост и изчакване е много нисък. Много искам да се съберем. Живеем така вече девет месеца. Пътуваме непрекъснато, повече аз. Станала съм много ревнива, въпреки че нямам поводи, но се хващам за всяка дреболия. Страхувам се да не го изгубя. А в момента са съквартиранти със сестра ми и зет ми и ако се появи друга жена, той няма как да го скрие. Имам си две живи камери :о).
Благодаря ви за изслушването и коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e0c55dcc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила
Според мен просто се успокои опитай се да уравновесиш емоциите си, защото освен че това вероятно дразни и него съсипва и теб и няма смисъл, теб те дразни неговото отношение че е малко безразлично към случващото се, но помисли че вероятно има причина за това, и ако изчакаш търпеливо ще разбереш защо се получава така. Просто спри за момент да го мислиш отдаи се повече на работата когато можете се виждайте прекарвайте си добре и изчакай естествения развой на събитията, просто защото ако и почнеш да го притискаш то вероятно нещата ще станат по зле за вашата връзка, а и ти сама каза че неговото преместване е трудно може би той просто се е примирил със ситуацията, а и все пак и няма какво да направи нали така ти самата го каза.

Е да може да ти каже че вашата връзка е по важна примерно от работата и да пожелае ти да се преместиш там и да започнеш нова работа, но в момента положението е трудно в страната и безработицата е голяма, помисли че той може да е помислил за вариянтите. Просто небързай с погрешните изводи.
Успех от мен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker