Всяка вечер умирам малко по малко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всяка вечер умирам малко по малко
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3065 пъти
И така аз съм мъж на 32 гд. Женен с две деца. Всичко беше наред докато не се запознах с моята да я наречем, , ф, , ,

Когато я видях за първи път направо унемях - беше толкова красива, а очите и зелени направо ме подлодиха, беше дошла на гости при сестра си за да преодолее раздялата с бившия си. Тя беше само на 20, а беше преживяла много тежки мигове, сприятелихме се понеже се падаме нещо като сватове, и малко по малко успях да я накарам да се влюби в мен.

Бяхме заедно три месеца, а аз толкова я заобикнах че забравих дори и за децата си. Тя реши да си тръгне за да не ми развали семейство и и си замина. След няколко месеца разбрах от сестра ?, че е бременна и не може да махне детето защото е била на големи месеци, знаех че това дете е мое, знаех че тя не ми казва за да не страдат моите деца. и така тя роди детето ни при родителите си. Обаждах и се много пъти за да се съберем - не ме интересуваше нищо. Само исках да съм с нея и детето ни

Но тя не пожела каза ми че не иска заради едно дете да страдат много други. Сега се е омъжила мажът и мисли че детето е негово, а аз не спирам да я обичам кажете ми какво да правя не издържам вече, дори мисля да отида и да разкажа всичко на мажа ?. помогнете ми моля ви се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e85d8b4eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам дори кое е правилното решение... Кажи на всички на жена си, на децата си на родителите на мъжа и... но по такъв начин по които колкото е възможно да бъде по малко болезнено.. кагото всички вече знаят и тя може да се престраши да бъде с теб.. но първо помисли какво ще причиниш на всички около теб.. другия вариант е да забравиш за всичко случило се между вас и да продължиш да живееш със семейството си.. лошото е че всеки път когато видиш онова дете.. ще се чувстваш ужасно знаейки че ти си неговия баща... но според мен дори сега да замълчиш.. един ден всичко щеизлезе на яве..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 22471c4a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уважи решението и.. замълчи и продължи живота си. Само не намразвай своите деца, заради грешките, които сам си направил.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 339ed85ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хубаво е поне, че щом ти не си помислел за семейството си, момичето го е направило. Виж, сега тя има семейство, ти имаш свое, не е ли редно да я оставиш? Защо да страдат децата ти, съпругата ти, нейният съпруг, дори вашето общо дете? Затова понякога се мисли навреме, а не когато се случи всичко. Тя очевидно иска да те забрави, но може поне да ти позволява от време на време да си виждаш детето! : )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4e54fa32ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че трябва да спреш да живееш в лъжа. Животът е прекалено кратък за това. Напусни жена си, щом не я обичаш и търси контакт и към другото си дете.

Ако другата жена те обича, ще потърси начин да е с теб. Ако ли не - поне ще можеш да спиш нормално, макар и сам. Можеш да бъдеш баща на децата си и така, на всичките си деца.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4e54fa32ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че трябва да спреш да живееш в лъжа. Животът е прекалено кратък за това. Напусни жена си, щом не я обичаш и търси контакт и към другото си дете.

Ако другата жена те обича, ще потърси начин да е с теб. Ако ли не - поне ще можеш да спиш нормално, макар и сам. Можеш да бъдеш баща на децата си и така, на всичките си деца.

Лаура

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfcc47e39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти какво мислиш да направиш? Стегни се, поговори с нея! Кажи и че искаш да сте заедно и че знаеш че детето е от теб! Дори да отрича и кажи че ще направиш ДНК тест за доказване на бащинство. Така или иначе истината ще излезне наяве, по добре вземи си признай преди да се е разбрало. Ще нараниш жена си, но ще я боли много повече ако разбере от другаде истината. Сега вече наистина няма какво да губиш, нали не искаш лъжата да ти срине света? Отивай при момичето и и кажи, че искаш да сте заедно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfcc47e39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А да те попитам нещо, авторе, ти като разбра че е бременна от теб, какво направи? Да си и предложил някаква сигурност? Да си и предложил да се разведеш и да бъдете двамата?

Сега умираш от болка, но отговорност тогава пое ли?
Явно си предпочел да живееш в лъжа и сега плащаш за това. Ако тя не ти прости, живота ти ще продължи да бъде ад, повярвай ми! Искаш или не ще намразиш собствените си деца, жена си и всички, защото подсъзнателно ще ги обвиняваш за болката и последствията. Ти си виновен, че не си се развел още тогава и не си бил решителен в действията си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d6a1a86084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят съвет : БОЛИ.... НЕ БОЛИ - НАПРЕД и това е!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfcc47e39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти даже не знаеш какво се е случило точно. Докато си се правил на великият псевдоморалист и си и говорил, че семейството е на първо място, че няма да се разведеш и другите оправдания за живот в лъжа, тя е знаела че е бременна от теб. Когато си и обяснявал как това е "само страст ", че всичко между вас е незначително и маловажно, тя е взела това решение.
Поставил си се сам в позицията да си срещу нея и любовта и, а не с нея. "било късно за аборт " не е било късно, затова не ти е казала. За да си спести разговора, в който ти, подхранен от предразсъдъци и страх, щеше да се опитваш да я манипулираш
да направи аборт.

Ти си представлявал за нея заплаха, вместо сигурност. Сам си я поставил в ситуация, в която е трябвало да избира между теб и бебето. Избрала е.
Сега те боляло и не знам какво още. Когато човек е безотговорен към себе си, към чувствата си и живее заради клишетата и правилата, боли. Когато слушаш страховете си, боли. Когато човек поеме отговорност (това от което те е страх ) обикновено се чувства щастлив и другите проявяват разбиране.

Ти къде беше, когато тя е носила под сърцето си вашето дете? Помогна ли и емоционално? Подкрепи ли я по някакъв начин или стоеше примирено и страхливо при жена си и се вайкаше какво ще стане, ако жена ти разбере?
То по -добре да беше разбрала, че да се разведеш и да поемеш отговорност и сега да си щастлив, ама късно е либе за китка...

Сега по най-болезнения начин ще разбереш защо не трябва да се живее в лъжа и защо страхливите хора губят.
На твое място бих се развел за да се опитам да бъда с нея. Поне да опитам, разбираш ли? Ако стане, ще си щастлив, а ако не поне ще знам, че съм опитал и няма да ми се налага да живея в лъжа. Да не спя и да мисля какво би било ако...
Ако съдя по постъпките ти обаче, ти нямаш смелост да го направиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker