Как да го накарам да споделя повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го накарам да споделя повече
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4501 пъти
Здравейте!

Всички тук, които споделяте и четете сте страхотни. Много хубав сайт. Реших да споделя и моя проблем и ако някой с повече опит от моя може да ми помогне ще съм много благодарна.

Имам сериозна връзка, с много споделени съвместни планове. Обичаме се много и той е най-близкият ми човек, най-добрият ми приятел и най-добрия мъж за мен. Винаги, когато имам някакъв проблем предпочитам да го споделя първо с него. Винаги когато съм излизала някъде или в края на деня ако се е случило нещо различно му разказвам. Самия той проявява внимание и интерес. Обаче той някак не обича да споделя толкова много. По принцип само по значими неща, ако мога така да ги нарека.

Например аз ако имам някакъв проблем с приятелка ще му разкажа. А той не би ми разказал. Сега знам, че има напрежение между него и най-близкият му приятел, но не ми споделя какво, защо. Забелязала съм, че по принцип си е такъв. Но ми се иска да го накарам да се отпусне и да ми споделя повече, защото смятам че по този начин връзката ни ще бъде по-силна и ние самите по-близки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 361006b7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Хубаво е, че искаш да си по-близка с него ;) Хммм,... мда, ама виж, за да споделя, не бива да го караш да го прави, а да го предразположиш, като му правиш същото което и винаги правиш!... Да му споделяш за себе си, и да му задаваш по някой и друг въпрос с който да разбереш за него, ако сам не се сеща да каже :)) Ама в никакъв случай не бъди много настоятелна или сериозна, трябва а е като просто разговор, за да не си помисли, че имаш определена цел! Разбира ли? В най-общи линий това е първият начин ;) E, обаче, преди да правиш каквото и да е, е добре да го разбереш! Момчето ти, има твърде силно чувство за лична неприкосновеност :)) Като нрав сигурно е доста сдържан, и организиран. Ама го няма никакъв чом се стигне до споделяне на чувства и емоций, за него нещата са само до както ти каза, важните неща който са се променили, с който той те информира!... За жалост, надали си дава сметка, че ти искаш не просто информация, или факти, а искаш да бъдеш всеки ден, близка до душата му, затова те вълнува и да сподлея повече, за да знаеш как се чувства, какво му е, как е? Обичаш го, и те е грижа за него :)

Ех,...:D Той може би си е изпатил доста преди, от хора които са си играли с неговите чувства, с неговата откровеност и доверчивост! Иии, постепенно е ограничел, свойта откритост. Знаеш, за да се предпази!... За да не е винаги по-същия начин, за да не бъде наранен. Но и може би, не му се иска да те натоварва със свойте неща :) Или да те намесва, излишно! Знам, че за теб е важно, че за теб той е важен, и всичко което е свързано с него. Зареди с търпение ;) Според мен, той се и притеснява малко, как ще реагираш на някой неща който би могъл да ти сподели. Зависи как се държиш с него, и какво е разбрал за теб от разговорите ви. И хоп... отиваме на втория начин! Не е съвсем уместен, ама почти винаги има ефект :)) Да намелиш свойте споделяние, лека дистанция, за да почувства една липса, на твойта близост! Та, за да възтанови баланса, от липсата, би започнал сам да споеля, за да те подтикне и ти да го направиш!!! ;)

Ха, като казах търпение, да знаеш, всичко си е свързано с времето :D Колкото повече прекараш с него, най-добре реално, ще се отпуне и ще те въведе в свойте предели! ;) Аааа, кога общувате! Предполагам, че повечето време си пишете. Ако искаш да го хванеш по-отпуснат, удобно време е да си пишете нощем, тогава ще е спокоен, и част от "защитните му прегради", ще са свалени! :)) Именно тогава и би ти казал, много от което преди не е.

Винаги можеш, просто да поговориш с него, за неговата сдържаност. Да му кажеш, че няма от какво да се притеснва, че не е нужно да се държи, сковано! :D Или да му разкажеш нещо на него, за себе си, което не си казвала на никой, за да разбере, до колко му имаш доверие :) Нека силата бъде с теб! :D Ще се справиш ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: becb542120
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Моят баща е същият, не споделя с никого от семейството, нито с мен като дъщеря, нито с майка като съпруга. Предпочита да седне да пие няколко ракии и да стои така умислен няколко часа. За всеки проблем, дори и семейните, той сам търси решение. Това е много лошо, защото на моменти става много изнервен и напрегнат имам чувството, че той самия едвам издържа, но характера си му е такъв и аз не знам как бихме могли да го променим.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e34d62d9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Добре какъв точно ти е проблема? Не всеки има нужда да споделя всичко, още по-малко пък ежедневни баналности и незначителни неща. Това не значи, че не сте близки или че той иска да се отдалечава от тебе. И при нас тя има тоя навик, вечер като се прибера се чувства длъжна да ми съобши целия ден кой кво казал, кой с кого пил кафе, къв виц разказал. Тия неща изобщо, ама ИЗОБЩО не ме вълнуват. Дори обратно, натоварват ме, защото ми се пълни главата с глупости. Казах й го на няколко пъти, в началото реакцията беше цупня ("теб не те интересува какво се случва с мен..."), с течение на времето постигнахме някакъв компромис - сега информационния спам е значително по-малък, а това, което е останало от него, просто съм се научил да го игнорирам и да слушам колкото да не я прекъсвам и това е.

По същия начин и на мене никога няма дори да ми мине през ум да разправям подобни дреболии. Това е абсолютно губене на времето за мене, особено при положение, че повечето действащи лица тя дори не ги познава и най-напред трябва да обяснявам кой какъв е.

Не виждам по какъв начин това ме отчуждава от нея. Когато наистина имам потребност да споделя нещо, тя ще е първият, който ще научи - преди майка ми и баща ми и разбира се преди каквито и да било "приятели". Но когато едно нещо за мен е незначително, аз не му обръщам внимание и не изпитвам никаква нужда да говоря за него. Дори да имам някакъв "проблем", ако знам какво да правя и мисля, че ще се справя сам, също нямам потребност да говоря за това. Не че го крия, ако ме пита ще кажа, но от само себе си няма да ми хрумне да разправям.

Така че не се филмирай за глупости. Ако иначе отношенията ви са добри, просто приеми, че той не се чувства длъжен да занимава целия свят с проблемите си и предпочита да си ги реши сам. И предпочита когато е с теб да си прекарвате времето с по-приятни занимания.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 977d86f14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   До номер 3

Да, Кубрат имаш право! ... Ама погледнато само от твоята
гледна точка е така :) Разбира се, че не всеки се чувства добре да споделя всичко, особено ако денят му е бил натоварен. Обаче пък, когато тя ти споделя, го прави точно защото ти си най-близкия и човек, и когато един споделя, очаква и другия да го направи! Мисля, съвсем нормално си е ;)

Реално, ако нямате никакви възникнали минали противоречия, да не споделяш всичко, няма да те отчужди от нея! Но, пък и така и нищо няма да те досближи с нея :D

Какво мислиш иска една жена, когато има мъж до себе си? ! ... Естествено не само сексулни отношения. Темата на авторката е многоооо показателна! ... Защото има мъже които, абсолютно нищо съществено не споделят, и търсят приятелките си, като че ли само за някой услуги :)) И ето защо няма нищо странно, че авторката иска да види повече от него. Имат връзка, и тя иска в негово лице да вижда и свой приятел, с който да може да споделя, а не само интимен партньор. Когато двама са заедно, не би трябвало да се ограничават в свойте думи, нито да считат че нещо е ненужно или досадно! :D Защото представете си, ако тя споделя колкото и вие, как ще се развива връзката ви, за какво ще можете да си говорите, ако винаги, търсите нещо съществено и специално, а да кажем, няма такова! В такъв случай, май за нищо няма да си говорите... :)) Това ви казвам, все един е нужно да споделя, като така поддържа връзката, въпреки, че ще е неприятно на който го прави, че другия, не се включва! ... Отношенията в една връзка, е хубаво да са двустранни :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ecaeeb89b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм авторката и наистина много благодаря за мненията на ~winterfire~. Той абсолютно точно е вникнал в това, което искам и нещата, които е написал са на 100% вярни.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e34d62d9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Уинтър, да ти кажа и аз преди време мислех като тебе - че няма тема, дето да не ме вълнува и че всичко ми е интересно. Е да, ама в един момент като почнеш да одъртяваш лека-полека, а същевременно информационния поток, който минава през главата ти, се увеличава непрекъснато - тогава мозъка ти ще, не ще започва да филтрира много брутално, защото иначе ще изпуши. За всяко нещо, което минава през главата ти, първия въпрос е "Засяга ли ме? Иска ли се нещо от мене? Аз искам ли нещо? Имам ли проблем с това? " Ако на всичките въпроси отговорът е "не" - бам, в коша. Не ме вълнува.

И аз само до преди 2-3 години страшно много се дразнех на хора, които комуникират на тоя принцип, и ги мислех за арогантни и надменни. Някои от тях наистина са. Но не е задължително. Просто това е инстинкт за оцеляване на мозъка, нищо друго.

А иначе спокойно, не сме останали без теми за разговор - такива, които вълнуват и двамата.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker