След изневяра, нещата никога няма да са същите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След изневяра, нещата никога няма да са същите
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3031 пъти
Здравейте!

Моята история е много дълга, затова не мисля да Ви губя времето с подробностите. Накратко след една огромна любов и постоянни интриги, лъжи, изневери и от 2-те страни, но знание може би само от едната, връзката приключи. Но не свърши любовта и желанието.

След няколко години почивка и различни връзки, героите се събират вече порастнали... осъзнали се... но този който знае за изневерите на другия и не спира да си спомня лъжите всеки път, когато нещо му изскочи пред очите да го подсети... как би живял? Как би се откъснал от цялата бъркотия, която е създал? Да живеят страхотно, чувстват се щастливи... но дали си заслужава, ако никога не се отървеш от тези мисли(а сигурно никога няма да се) струва ли си да седиш в такава връзка? Естествено не говоря за постоянни мисли по миналото, но моменти в които се изпречи бивша, или нещо напомни... сякаш за 2 секунди цялата болка и яд те завземат отново. Какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: aa4fcaa4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не е трябвало да се занимаваш с бивш. Не само изневяра, може да има всякакъв друг проблем - щом се събереш отново със същия човек, проблемът пак се появява. Не можеш да градиш бъдеще върху стари основи.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 85e275021c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Който обича - прощава. А прости ли, болката изчезва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f2744373d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Очевидно ти си човекът, който знае за изневерите:) Това, че той не знае за твоите, не означава, че ти не си виновна, или не си му причинила същото. Връзката ви има бъдеще само ако наистина сте се променили (иначе рано или късно пак дотам ще стигнете) и ако можеш наистина да простиш за грешките в миналото...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 37907cb207
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че принципно е трудно да оцелее връзка, която е започнала с лъжи. Изисква се действително усилие да се загърбят лошите моменти и въобще - да се обърне гръб на старите навици. Усилието трябва да е взаимно. Вторите шансове в повечето случаи са неуспешни.

Обаче пък, от друга страна, си мисля, че всеки чертае своя път по своя си уникален начин :) Защо трябва да се робува на предразсъдъци? Защо е нужно при вас нещата да се случат отново по лошия начин? Сам/а казваш, че героите са пораснали. Че се обичат и се желаят. Ако тази любов е достатъчна, за да ги държи заедно, защо да се разделят от страх и заради минали грешки?

Ето какъв е реалният ми съвет. Ти вече веднъж си надживял/а раздялата с този човек. И си оцелял/а. Значи - ако се наложи, пак ще оцелееш. Но ти съзнателно си дал/а втори шанс. Не започвай нещо с негативна нагласа. Ако ще е гарга - да е рошава :). Отпусни се, довери се, наслаждавай се. Каквото има да става, то ще се случи. Все пак любовта трябва да носи щастие, а не да те гризка отвътре непрекъснато.
Желая ти успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 50f38ded08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хей, каквото било било!... Остави миналото да си бъде минало, не разбуждай заспалите духове :D E, имало е изневяра, и ти е неприятно, всеки път като си спомниш. Ама защо се връщаш назад? Не казваш ли сама, че сега сте щастливи, какво тогава те вълнува какво е били преди!!! :)

Ммм... изневярата е лично според мен, отвратително нещо, особено когато човека до теб знае, че го обичаш! Изневярата е ябълката на раздора :)) Хвърля прах от ревност и яд в очите на иначе така обичащите се. И за какво? За някакъв си миг на страст с друг, прокраднал се за части от секундата в съзнанието ни!!! Е да, но при теб, вие вече сте преминали през този етап. Големи хора сте! И мисля, че и двата сте надрастнали миналите си грешки. Според мен, цялото минало отново се прожектира в теб, защото от цялата работа, ти си била в пъти по-наранена!... Много неприятно, иии... той сигурно е пръв ти е изневерил, след което за да си го върнеш един вид, си го направила и ти с друг. Което е довело разкриване на истината и всеки е поел по своя път. До като накрая, не сте осъзнали, че не бива да бягате един от друг :)

При теб е навик, усещането да си наранена! И когато видиш някоя бивша му, в теб се заражда отново страха, че той ще се отдалечи от теб, и ще иска да бъде с други. Че отново ще те пренебрегне!!! Какво пък?!... Заедно сте сега, ами вземи захвърли тези ненужни мисли. Започнете на чисти, бъди с него, сякаш никога не са се случвали тези изневери!... :D Щастието е по-важно! ;) Мен ако питаш, миналото да си "гледа работата", живей, и прави живота си по-добър от преди. А че го обичаш, се разбира от тези "панически" мисли по миналото, че си била наранена. Сега се заедно, не оставай миналата болка, на проваля сегшното ти щаствие. Вярвам че и двамата сте си взели поука, и няма да повтаряте грешките си!... ;)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5c4708a6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най - лошото нещо е да живееш в недоверие. Ако и двамата не можете да забравите, то пътят ви ще е труден. Всяко камъче ще бъде способно да обърне влака.
Помисли сама за себе си: Можеш ли? Искаш ли? Ама реално дали искаш. А не от тъга по отминалите дни. Помисли ако утре ти каже, че ще замине по работа за 3-4 дни ще бъдеш ли спокойна? Задай си всички въпроси и ако отговора ти е ДА без резерва, то опитай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f6f5169873
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Давам ви няколко месеца

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3cd419de99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Струва ми се, че връзката ви е доста обременена и няма да се получи, за да започнете на чисто като чели е нужно да имате сила да загърбите напълно случилото се, а това е страшно трудно. Лично аз смятам, че единия от двама ви просто иска да си отмъсти на другия с повторното събиране в стил ето на виждаш ли че съм по-доброто от всички други, а сега чао защото ти не си най-доброто за мен.
Зорба.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ff27d23c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля че връзката ни има голям шанс да проработи, най-малкото...колко често след толкова черни ризи, продължаваме да обичаме пак толкова силно човека до нас и мислим и плануваме бъдещето. Не си залагам главата, че ще стане то ще се разбере. Истината е че първа аз изневерявах, че фазата отмъщение мина, че сме разбрали грешките си и дано не ги повторим, миналото си остава в миналото не гледам назад, защото не харесвам нито него нито себе си тогава, новото начало наистина е много трудно, предвид историята и не на последно място доверие има...всъщност поне аз към него не съм изпитвала толкова силно доверие от много години, може би защото си мисля че съм преживяла прекалено много и в насоката в която най ме боли, няма вече с какво да ме учуди...или както сте казали по нагоре съм оцеляла, сега пак бих.
На номер 6, всичките ми отговори са ДА. Нямам наистина нищо от което да се оплаквам, а аз съм супер взискателна, капризна и непоносима- истинско зло.

Само това ме притеснява, че бързо се паля, и много стабилно. И все ще си се тормозя сама с повод или без повод. Затова питам за Вашето мнение...Ако имате перфектната връзка с любовта си, получавате повече от това, за което някога сте мечтали...дали тези изблици на болка са причина да се откажете...все пак най-вероятно до живот ще ги има, независимо от честотата им.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker