Моля Ви за помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля Ви за помощ!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2640 пъти
Случвало ли ви се е да сте близки с едно момиче (смисъл още да не сте се целували), но близки в смисъл тя да ви гушка, да ви търси и тя по някой път, и изведнъж от нищото да спре да отговаря на съобшенията ви или на обажданията, да не вдига, да се прави на луда всеки път, и т. н. Ами на мен ми се е случвало и то горе долу с 50% от момичетата/жените с който контактувам.

На 20 съм и контактувам с хора на мойта възраст предимно.
И ако не ме разбирате какво искам да кажа, имам доста примери.

Например преди седмица си говових с една с която съм се виждал 1 път само, но си имаме скайповете и телефоните си разменихме малко по-късно. Та пишем си 1-2-3 дена и аз решавам да я поканя на втора среща да се видим. Тя само ме попита кога и къде и се разбрахме за следващия понеделник към 3 еди къде си. Окау, минават 4-5 дена в който не си бяхме писали щото аз не съм влизал в скайп все пак студент съм и уча и нямам много време. и идва неделя вечер реших да й звънна тя не вдигна.

После писах в скайп, отговори ми и ми каза че не съм бил звънял. И в скайп се държеше не като себе си а доста по-студено. (то се усеща просто). Каза че нямало да се видим утре защото имала нещо друго важно и аз предложих следващия уийкенд. И тя каза че ще ми пише да ме уведоми още утре. Ми това утре си мина отдавна не се е сетила за мен изобщо. Писах и един път и не ми отговори и това беше. А иначе предишната седмица толко добре си приказвахме и Нищо не разбирам.

Знам че има момчета с моя проблем. Пък и до сега аз не съм изпитвал нищо друго освен самота. Близост с момиче съм имал само с едно и то 2 пъти само (не секс). Освен самотата всичко друго ми е непознато и много ми тежи този факт. Вярно е че всяка жена е различна и че всеки е различен ама те жените излиза, че правят едни и същи неща и почна да ми писва малко от техните номера спрямо свестните момчета като мен.

Защо винаги свестите сме сами не знам, ама е факт.. Та тези момчета който знаят тази причина поради която жените спират връзка с теб от нищото и са я преодолели или са разбрали как да не се стига до там моля ви за помощ... Тъп въпрос е знам, но не знам как да го задам по друг начин

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b79e9add16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Защо винаги свестите сме сами не знам“ - защото не сте свестни.

Проблемът явно е в теб - не е било само едно момиче.
Според мен, имаш някакъв проблем - може би досаждаш, може би разочароваш при първа среща, може би не оставяш жените да се изкажат и се правиш на голямата работа. Ти си знеш.

И още един съвет - оттърви се от девствеността си, моля те - няма нищо по-неприятно от потящ се и пъшкащ девственик насреща. Дори имате неприятен мирис и от 100 км. ви личи!

Плати, ако трябва, но девствеността на 20 не е достойнство! Особено при мъжа!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: de127a5b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Боже, какво е това да правиш любовно предложение по скайп. човече тези неща се правят лице в лице и в изключителни, ама изключителни случай по телефона. Освен това какво ти пречи след като сте се договорили чак за след седмица да се видите да й се обадиш два-три пъти просто да се поинтересуваш как е или тебе те интересува само на датата на срещата да е добре и по възможност да не е в цикъл.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f26e845e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   автор: Престанете да ме нападате! Така първо няма да си изброявам качествата повярвай ми свестен съм, като гледам как се напиват и напушват всички и как момчетата на мойта възраст гледат само пиене и пушене а аз уча и взимам стипендия и т. н и т. н.. второ кой е споменавал за любовно предложение? Аз искам да я видя не да я наеба. Трето въобще не търся секс в момента. Търся това да общувам повече с жените и по правилен начин. А й не виждам какво лошо има да си девствен на 20. Аз не бих правил секс за 1 нощ на топзи етап от живота си, защото секса е механичен а общуването и обвързването не може да е механично.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2235455a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всяка жена била различна лииии? Не мисля така повечето са едни и същи като поведение, като държане и т. н. И наистина зарежи тези скайпове, фейсове и тем подони глупости! Ако искаш да не си сам стани от компютъра и се огледай, но не в интернет! Казваш, че си студент това ще рече пона на 20-21... и трябва да оправиш детското си мислене!

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b739ce97bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами аз не мисля, че е лошо човекът да е девствен.. има по-важни неща от това. И е хубаво секса да го правиш само с правилни хора, не ей така само, за едното ебане. На мен първия път ми беше така.. Понеже закъснях и всички приятелки ме гледаха все едно съм болна. И направих го с един олигофрен и нямам никакъв специален спомен от случая. Като се сетя ме е гнус и ми е отвратително.
А относно проблема с жените - така е и при мъжете, не само при жените. Някъде губят интерес. И така те режат, като не ти отговарят. Помисли момичетата, които сваляш какво търсят и ти какво им предлагаш. Може те да не са дорасли за твоите разбирания и затова да се притесняват. И давай по-спокойно. Съвсем нормално е да се случва така. Минаваш на следващата! Успех! ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7f524e904e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Свестните момчета не обшуват с жена един път седмично. Това си го запиши някъде с големи букви.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3616ab7c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Докато едни си пишат и си уговарят срещи по скайп за седмици напред, други действат!

Има едно правило в бизнеса и в естествения подбор: "Не големите изяждат малките, а бързите изяждат бавните! "

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d2cf1a706
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съгласна съм с NoBody но не напълно! Добре де, аз мисля, че проблемът на всяка жена идва или от твърде голямото й самочувствие, или от несигурността й, или просто казано всички търсят внимание! Това не се отнася само за жените, а и за мъжете! Светът ли стана такъв не знам, но е 'модерно' всички да се държат с другия леко дръпнато, правят се на надути, и на недочули.
Авторе, нарочно ти е казала "не си званял" момичетата понякога се дразним от нахалните мъже... Абе спри да и званиш! Търси я само по проклетия скайп, там е по-сигурно, че ще ти отговори като Не себе си, а на тела въобще не я търси. Моето мнение е, че това момиче не те харесва и мрази натрапниците! Така че, спри да я търсиш! Не пиши, все едно нищо не е станало! Очевидно тя не иска да има нищо общо с теб. Ако те харесваше нямаше да се държи дръпнато или поне не толкова време. Абе личи си кога едно момиче те харесва и кога не.... Така че, спри да я търсиш и да и сваляш звезди. Да не е последната я... айде със здраве!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 658c15ccf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много бързо се отказваш и самоубеждаваш че това или онова не ставало :) Като не става с малко, повече усилия и внимание вложи де! ... Нали не очакваш момичетата само да ти се предлагат :D Това няма как да стане!!! Оккк, направил някой опити, нищо не е станало, като едната улица е затворена, мини по другата! Това ли са всички момичета, знаеш че не! Вземи си извади поука от цялата работа, учи се от грешките си ;) До колкото разбирам нямаш притеснителност, обаче мой човек имаш друг проблем, който изобщо не е по-малко значим! Не се ли досещаш, че когато предложиш среща, трябва да продължиш да контактуваш с нея! Защо ли? Ами това не е агенция за уреждане на срещи, нищо не е точно гарантирано, тя не ти е в кърпа вързана. И момичето може да е казало да, но за нея, ще е важно да общува с теб, през оставащите дни, за да се убеди че тази среща ще си струва! За да те опознае малко повече, и когато се вдите да ви е по-лесно да проведете разговор :)

Хмм.. До тук не би трябвало да има за теб нищо изненадващо! Въпросът е, защо така лесно се отказваш? Ако е студено и си в гората, палиш огън, но за да не изгасне, го подклаждаш на определени етапи. А не да палиш огън и да бягаш на някъде другаде :)) Същото е със срещите, като ти каже да, ти не спираш общуването с нея! Иначе, как мислиш ще се почувства тя, какво ще помисли. Че не ти дреме за нея, че не се вълнуваш от нея, че си от онези момчета, дето искат нещо бързо и искат само него, без да искат да се сближат! А така, ще си помисли, че не искаш нищо друго от нея освен секс! :)) Какво друго да си помисли, оговорили сте си среща, а теб те няма на линия! Нали виждаш на къде отиват нещата, че все едно ти не се вълнуваш от нея, а просто си искал да я видиш на живо! Не звучи много добре. Разбирам че си студент, ама едно момиче, се нуждае и от внимание! А три пъти да сте си писали, може да не са и стигнали за да разбере какъв си, ако през повечето време сте приказвали някакви странични неща :)

Аааа, за другите дето са били много гушкави с теб! ;) Ха, ми в един момент са видяли на къде отиват нещата, че ще се стигне до нещо интимно или сериозно! А или не са искали да бъдат така с теб, или са видяли нещо в теб което не им е харесало! ... Внимавай какво показваш, ако мислиш, често за секс, тъй като си девствен, или прибързваш със сближаването, защото не искаш да си самотен, те ще виждат това, и няма да им прави добро впечатление! Особено ако е в началото. В началото твоя задача е, да се интересуваш от нея, на една такава среща, посвещаваш своето време на нейното :) И преди да си кажеш каквото и да е, не е нужно да мислиш нещо за да го правиш, без да съзнаваш пак може да издаваш с нещо неща които не се харесват!!!


До 1

"И още един съвет - оттърви се от девствеността си, моля те - няма нищо по-неприятно от потящ се и пъшкащ девственик насреща. Дори имате неприятен мирис и от 100 км. ви личи! "

Хаха, много филми гледаш миличка :) Не знаеш ли, че един мъж може да не е девствен и пак да се поти, ако се притеснява, или е срамежлив! ... Лично аз съм виждал, девствени които с нищо не показват че са такива, нито се потят, нито нищо!!! Смешно е, явно ти срещаш такива мъже, дето ти се потят и ти пъшкат на първа среща :)) А да, един мъж може да направи и нещо такова ако е и любен! Ех имало и други признаци а? ! ... Потенето и пъшкането :D не са признаци за девственост! ... А да се отърве от девствеността си като плати, е отвратително! По-добре да изчака, и да го направи с момиче към което да има чувства! Че да си е струвало това чакане ;)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f26e845e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор: всичко ми хареса освен че един/една от вас каза "престани да й звъниш ами и пиши по скайп"?? Е ти сериозно ли.. Аз между другото звъня веднъж на 3 до 5 дни смис нямам няква схема за звънене просто не искам да досаждам като звъня всеки ден. Ако бъркам ме поправете но по принцип не е ли по-удачно да се чуем по телефона от колкото чат?

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d2cf1a706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбира се, че е по-удачно, но повечето жени се дразним от постоянното търсене по телефона... явно и твоята мацка е такава. НЕ че предпочитаме виртуалния контакт, просто... абе по нарядко и звъни, явно се дразни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker