Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2084 пъти
Здравейте, искам съвет и помощ как да изляза от тази ситуация и как да постапя най разумно.
Ситуацията е следната, играя в един ансанбъл където са и въпросните лица от целия любовен триъгълник.

По стечение на обстоятелствата ни махнаха стария хореограф и ни сложиха нов, който е на 22год. (а аз на 24год. ) момчето е младо симпатяга, но с танците нещо не му се отдава, въпросното момиче което също е от от танциорките веднага си го хареса, нали е рус сас сини очи :D и веднага почнаха да се свалят, разбира се без никой да разбере. И така те тайничко са започнали да ходят, по принцип нали между хореограф и танциорка не трябва да има взимоотношения, но въпреки това те са го направили.

С въпросното момиче само да спомена, че до този момент ние сме на здрастй-здравей, като всички други без аз да знам за тези неща! Това става ноември 2010г.

В края на м. януари част от ансамбала се организираме и отидохме на хижа за 2дена, разбира се аз и хореографа сме отговорници на групата като най-големи.
(Забравих да кажа че ТЯ е на 17год. )

И настаняваме се, всичко върви по вода всички се забавляват, но с въпросното момиче започнахме да си допадаме много като характери, голяма част от купона смея да твърдя, че ние го правихме, мога да кажа че много яко беше през деня :).

Вечерта се събрахме в една от стаите и там всеки се раздаде и ТЯ заедно с други от компанията, излязахме да пушат вън на терасата и ние бахме завити заедно с едно одяло и дригите с друго и така, всички влязаха само ние останахме и тя ме попита искаш ли да ти покажа как се пуши воинишката и аз ДА и тя вдиша от цигарата долепи устни и ме целуна аз я изгледах учудено и тя ми вика хареса ли ти и аз ДА :) и така започнахме да се целуваме, макар и за кратко време. До този момент аз пак не знам че са заедно!

Вечерта явно са я изкарали заедно, като на сутринта аз забелязах, че тя не е в стаята си, а те бяха съседни стаи с хореографа, повече от логично е...
И на другия ден я попитах дали има нещо между тях и тя ми каза, че ходят и я попитах снощната целувка какво беше и тя не знам (любим отговор на жените:D).

И така не след много врме пак се събираме ансанбълът, само че този път без него (хореографа) и целувката пак се повтари! И така всеки път аз си имах приятелка и тя си имаше, но като се събирахме по купони се целувахме.

Танцовият сезон свирши и той си замина за В., той си е от там и след 2 седмици я заряза по skype, под предлог, че всички взели да научават и. т. н

И от този момент на татък аз бях човека до нея, който и беше утехата и опората, като приятел после преминаха нещата и от другата страна, допуснахме се един до друг изцяло!

Цяло лято бяхме заедно, през което аз съм и споменавал, че той като се върне всичко ще започне от начало, аз я виждах, че има още чуства към него и я карах да ми каже по с време, тя ме уверяваше, че няма и аз реших да видя до къде ще стигне всичко това.

Оказах се прав, той се варна обади и се за кафе, почнаха да се виждат, без да ми казва, чуваха се пак без да ми казва и така тя изпадна в ситуация между нас двамата, не иска да изгуби мен, но пък чуствата я дърпа към него (той й е парвият следователно аз 2-рия).

Много сме си приказвали най вече, аз какво мисли да прави и да помисли, че не може да има хем мен, хем него. И казах да вземе решение каквото и да е аз ще и го уважа, защото на мен много ми е гадно и се измъчвам.

И в момента сме още в тази ситуация, ние се виждаме а пак ходи с него, опитах се да се отдръпна, но все пак играем в един състав, и винаги като се видим и все нещо ни дърпа един към друг, не можем без да се чуем или видим, както при мен така и при нея. НО чуствата я дърпат все кам него знае, че е грашка, но явно е роб на чувствата си и не знае какво да направи!
Това е общо взето.

Въпросът ми е: как АЗ в да постъпя в тази ситуация? Като и двамата искаме да сме заедно, но тя няма сили да остави единия от двамата, не иска да загуби мен, не иска и да остави него заради чувствата си? А двамата се измачваме :(


Блъскам си главата ден и нощ и не мога да намеря отговор как да постапя и какво да направя, така че хем тя да намери отговор за себе си, хем и аз да спя спокоино, защто сега хем я имам, хем я нямам. Играя ролята на любовник, а той нищо не знае какво става.
Всяко мнение е важно за мен, благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88f9167b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дистанцирай се от момичето. То не знае, какво иска и избира несъзнателно по-решителния и инициативен мъж. Дай ? да разбере, че ако не се откаже отнего, завинаги ще те загуби. Ти заслужаваш повече от това да свириш втора цигулка.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0b2ae4942a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Постапи - стапка по стапка.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9ec64ee08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Точно тези стъпки са ми трудни да ги направя и не-знам дали си заслужава и незнам какжи да са ми то стъпките, а пак ми липсва и искам да сам с нея :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker