Мисълта за него ме изяжда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисълта за него ме изяжда
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2541 пъти
Здравейте, не знам дали ще можете да ми помогнете с адекватни съвети, но мисля, че поне ще ми олекне като споделя нещо, което ме тревожи и изяжда от месеци.

Имах връзка с мъж, който за 3 години ме лъга, лицемерничеше и ме съсипа психически. Знам, че не си заслужава и отдавна приключих връзката си с него. Дори се преместих временно на друго място само и само да не се виждаме и да няма какво да ми напомня за него. Обичах го... или поне имаше нещо, което все да ме тегли към него, но се завръщах с все по-голямо разочарование, обида и болка.

Проблемът е, че той ми пише на профилите в нета, гледа ми ги постоянно и мен това ме дразни много, усещам някаква болка и яд, обиждала съм го дори, казвала съм му всичко което мисля за него. Пробвала съм и с добро и с лошо. Не спира обаче... имам чувството, че му доставя удоволствие да ме дразни и тормози.

Най-лошото е, че знам как да го игнорирам-спирам да си влизам в профилите. Но някак си ме е яд, така се чувствам пак зависима от него, пак под негов контрол. Най-добрият начин е безразличието, но невинаги успявам. Чудя се как е възможно толкова много да го мразя, дори ми е противен, знам, че не си заслужава дори да се сещам за него. Тези негативни чувства ме изяждат, искам да се отърва от тях и от него... но не знам как. Ако някой се е чувствал по същият начин бих била благодарна да сподели с мен как е превъзмогнал всичко. Ще полудея вече... и другото, което ме интересува и не ми дава мира...

Защо въпреки обидите към него(които са напълно уместни и заслужени) и към сестра му дори не го спират да се занимава с мен. Искам да разбера защо нищо не го спира, какво очаква, че може да постигне. Как мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: feb5695815
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той е енергиен вампир, ти си неговата жертва.

Защо не му блокираш профила? Дори можеш да му блокираш телефона при мобилния оператор...

От теб зависи дали ще продължиш да си жертва...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63e41c0f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм, имах връзка с подобно лицемерно човече 3 години и наскоро я приключих, този път завинаги. Имам усещането че не го мразиш, а все още не си го превъзмогнала и те боли. При мен беше така. Колкото и да си повтарях, че не си заслужава, че не го искам, нещо все ме теглеше към него. Искам да ти кажа как аз го преболях. Не беше лесно, но сега се чувствам много по-добре. Простих му. От цялата си душа и сърце му простих поведението с което ме унижаваше и задушаваше. Не съм го виждала нито чувала почти месец, но знам че дори и да се случи, нищо между нас вече не може да бъде същото. Така че послушай ме ако искаш, прости му и престани да проверяваш дали те следи и колко пъти ти гледа профилите. Игнорирай го където можеш, блокирай го където трябва и избягвай да посещаваш местата където можете да се видите. Невидени очи лесно се забравят :) И да знаеш, че не може да мразиш човек, ако много си го обичал. Когато спре да ти пука, когато ти стане напълно безразличен дори и като го чуеш и видиш, това вече е края. Преди да станеш безразлична към него, нищо не е приключило и винаги ще бъдеш зависима. Прости му и се освободи сама.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 37c15a5dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ей, запази разсъдък ;) Струва ли си да лудваш за едното нищо? Почакай и се изясни! Защо бягаш от него? ... Какво може да ти направи той? Колкотo повече бяга, ти го караш той да взема ролята на преследващия, да проявява все повече интерес към теб! ... Знам, неприятен ти е, и не
искаш нито да го виждаш, нито да го чуваш! Искаш да го
забравиш, да се събудиш един ден, и все едно никога да не си била с този човек. Ама разбираш ли, че държейки се като потърпевша и по-слаба, той няма лесно да се откаже! Ако наистина не го обичаш ;) Какво мислиш е било нужно? ! ... Просто да го изличиш от живота си, да не му обръщаш никакво внимание! ... Хммм, по твойте думи, оставам с впечатлението, че ти не си готова да го отхвълиш и махнеш съвсем от живота си. Запитай се, дали той е спрял да присъства в сърцерто ти, или ти се мъчиш насила да блокираш чувствата си! Защо ли? Ами ако искаше да не ти пише в профилите, просто щеше да го блокираш, без да му четеш какво е писал! ... :D И дори и да си прави различни профили в което се съмнявам, ти пак четеш какво ти е написал, значи все още имаш чувства, той предизвиква някакви емоции в теб ;)

Хах... нищо чудно че го мразиш! Чувствата са като магнита, докато ти е бил приятен, си го обичала, била си положителна! Показал е своята друга страна, търпяла си го, търпяла си го, и се се настроила негативно към него, ето защо сега го мразиш :)) Но най-вече, защото той не се отказва, а ти някак не можеш съвсем да го игнорираш! И това те дразни, че не ти се иска да имаш чувства, ама все още имаш! Опитваш се да ги влагаш за подклаждане на омразата си! ;)

Виж, кофти му е било отношението, това с лъжите, лицемерието, бляяяккк...! Обаче, май любовта ти е била доста силна, за да издържиш 3 години с него! Ето какво мисля, правилно се определяш, още си зависима от него! Не знам как го приемеш като хубаво или лошо. А той - той също е зависим от теб, в пъти повече :)) И не спира да те "преследва" или по-правилно "досажда"! Защото има чувства!!! За съжаление, е горделив, за да си ги признае, и е взел също като теб една крайност, с намерението да те подразва, като ти показва, че не те е забравил и не е отказал от теб :) Та картите са в твойте ръце ;) Ти можеш да го разкараш тотално, или да му дадеш още един последен шанс! От теб зависи :)

Иии... двамата имате нещо един в друг, на теб ти е трудно да се откажеш, а той пък не се отказва! ... :D Може би, ако опиташ отново с него, би могла да го вкараш в правилния път и държание! Aко ли не! Да го отстраниш от живота си, е съвсем оредимо :)) Просто е, намираш с кой да си, и готово, вече имаща приятел, той ще види че не си сама, и постепенно вниманието му към теб ще намалее! ... Или се връщаш към нормания си живот, без да ти пука дали го виждаш или не? ! ... При което сам когато разбере, че ти е все едно, ще си помисли, че си го преодуляла, и пак ще спре да се занимава с теб! ...

Лично според мен, е добре да поговорите на живо, имате какво да си казвате и доизясните! Ама от теб си зависи, опитай какво можеш и виж какво ще стане :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 68875b8326
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че трябва да го блокираш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d3bcf8a276
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто си му разбил сърцето, сринал си му мъжкото достоинство и още купища болки си му причинил... И сега какво? Другите са ти виновни а читавата не си ти. Действаш на принципа, крадеца вика дръжте крадеца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker