Компютърът е по важен, а аз не съществувам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Компютърът е по важен, а аз не съществувам!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2649 пъти
Не знам какво става, всичко беше страхотно. Но от известно време никакво внимание не ми обръща, за него съществува само компютъра. Идва от работа и сяда на него, ляга и заспива, а сутрин със ставането пак е там. Все чете политически статии.

За секс изобщо не говориме, вече сам забравила какво е това. Но все пак аз съм на 25, а той на 35. Имам чувството, че компютъра му е гадже, сеща се за мен само когато трябва да направя нещо или да помогна за нещо, иначе ме няма.

Не знам не ми се иска да се разделяме, искам да съм с него, но това вече е нетърпимо. Моля ви кажете какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7e38d27290
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че връзката ви се е изчерпала. На друга вълна е, ти не се интересуваш от неговите теми - той това може пък да каже.

Време е за промяна. И той ще е щастлив без теб, и ти. Животът е кратък, за да го пропиляваме така.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 84a2534234
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е как какво-сядаш и говориш. На него може и да не му е приятно, но има проблем и той трябва да се разреши. Висенето пред компютъра е следствието, не е причината за поведението му. Да сподели за какво става въпрос. Ако няма ефект от това зависи само от теб колко можеш да понесеш да си в конкуренция с компютъра.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 530170ff5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И ти му вярваш? Че на 35 години може без секс? Просто си е намерил някоя кака в някой сайт за запознанства и те баламосва с политическите статии, а ти му се връзваш. Тия неща се решават в зародиш, недей да търпиш подобно отношение. На 25 години няма право да те изоставя така. По отношение на това какво да правиш.. Ами ако компютъра ви е общ, започни да сядаш по-честичко и ти на него, намери си нещо "важно" да вършиш и ако той припряно ти дава зор да ставаш, сети се че политиката не е заек да избяга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cb3a8c6a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах, ... компютърът а! :D Спокойно, едва ли може компютъра да те измести съвсем... Твоичкия, се е самовглъбил в тоя компютър!!! :)) Ако това което прави не е толкова важно за него и съществено, или иначе казано, ако може и без него. То е ясно :) Проблемът му, ще да е, че ежедневието му е омръзнало, абе гони го скуката и меланхолията. Ииии.. ето защо не гори от голямо желание за теб. В случая ти си с него, не си ли забелязала промяна в държанието му, освен че се е "зомбирал" пред монитора, когато ти си до него! Ще да знаеш, ако една жена, не може да привлече погледа на мъжа, а монитора го прави, то мъжа има голям проблем!!! ;)) Май няма да мине без да поговориш с него.

Мисля си, че е възможно и да има нещо което не ти казва, и за да не видиш, някаква по-съществена промяна в отношeнието му, се държи безразлично! Което би било странно :) Защо не се погрижиш да привлечеш погледа му и да го откажеш от "изкуственото гадже"! Така де, жена си, изполвай своя чар ;) Облечи нещо по което ще го предразположи и стимулира да изостави невидимия свят.
Еее.. не само от това се нуждаете, ако питаш мен, направо го хвани за ръчичка и го изведи навън! ... :D Че като гледам, не ми е ясно кога за последно той е правил нещо по-различно, от да убива скуката със скука :)) Ти си "забравила" какво е секс, а той е забравил че има теб до себе си!!! Припомни му ;)

Мдаа, не знам как си със социалните контакти, но на него явно нещо му липсва, и той се стреми да го компенсира чрез компа! :) Не искаш да се разделяте, ами не го прави, дай му предложение да излезете, ако ще и на една разходка!!! :D Според мен, все още му е рано за критическата, 35 не са чак много, ама не са и малко! ... Все нещо трябва да му се прави, не може живота му да се върти само около глупавия комп! ... Най-малкото има теб ;) Ще е много глупаво да продължи да те пренебрегва! Ако не успееш да го откъснеш oт зомбиленда :)) То сериозно го хвани и му кажи каквотo тук си написала! ... Да му е ясно! Едва ли ще иска да те изгуби, заради глупости... :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0f4fe499fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе мацка яя провери чатовете или профилите му, ако има такива в сайтове за запознанства... малко ме съмнява заради политика да те е изолирал така, ама все пак поогледай хронологиите в компютъра...

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 64364dccbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Познай къде влиза след политическите статии и ти като заспиш, казвам го от позицията на болшинството мъже тук, за съжаление си му омръзнала
М29

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2fb62d0659
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм имал такива периоди, предвид че съм доста запален по компютри. Точно както описва авторката, с тая разлика, че не съм занемарявал секса: работа -> вкъщи на компютъра -> секс -> пак на компютъра -> ядене пред компютъра (квото намеря в хладилника) -> душ -> пак компютъра -> спане -> компютъра -> работа (пред компютър) -> университет (с компютър) -> вкъщи на компютъра ->...

Най-интересното е, че това дори не ми се струваше странно, а най-нормалния развой на ежедневието. Направо не знам как ме изтърпяха тогава, но в един момент ми присветна някаква лампа, че ВЕРОЯТНО това не е много приятно изживяване за отсрещната страна. Повече не съм повтарял тази грешка.

Между другото да говориш с него няма да помогне, поне при мене нямаше файда, пак си знаех моето. Просто трябва да узрееш за идеята, друг начин няма.

А, може би трябва да спомена, че бях на 20, не на 35.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0ff98301b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 5, колкото и да не ти се вярва наистина са само политически страници и статии.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1f05ec9499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   хайде интригата е готова.. веднага го вкарахте човека в сайтове за запознанства, изневери и т. н.. плюс това хора разберете това че вие сте хипер сексуално активни съвсем не означава че всички са така.. понякога като ви чета и имам чувството че за единия секс живеете.. хубаво е че човека има интереси.. аз пък бих полудяла ако имам мъж който 24 часа в денонощието да е лепнат за мен.. всеки си има лично пространство..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker