Изневяра с поне 3-ма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра с поне 3-ма
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3520 пъти
Момичето, което обичах повече от себе си и всичко на света, ме е лъгала в продължемие на година и половина. Според мен аз бях перфектен в отношението към нея, въпреки невъзможността да се виждаме често. Аз никога не съм я предавал, а тя как ми се отплати. Буквално живях за нея... Тя също изглеждаше влюбена. А само няколко дни след като си говорихме за евентуален брак и наши бъдещи деца тя си е легнала с поредния. Дори не съм сигурен дали са 3ма, но и няма голямо значение.

Преди няколко дни разбрах, че ми е изневерила, след което тя започна да си признава за изневерите малко по малко... Чувствам се предаден, нямам желание за нищо... Всичко се сгромоляса върху мен...

В момента тя вероятно съжалява, но аз се питам какво трябва да се случи около мен, за да простя подобна подигравка. Вътре в себе си искам да простя, но знам че няма как да го направя... Ако някой ми каже какво да правя ще съм му много благодарен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ae4872c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, момичето може наистина да те обича, аз имам приятел от 5 години и още след първата година започнах да му изневерявам, не че не го обичам, имам нужда от него, но имам нужда и от друг различен мъж. Сменям ги всичките за по някой др път месец и аиде чао. Но него никога не бих го сменила, за мен може да е идеалният, но искам да се наживея докато съм млада и нямам деца, а не после да разваляме семейства. Любовта е едно а секса друго. Вярно е че вървят ръка за ръка, но аз правя граница, едно е секс и любов а съвсем друго е само секс и страст.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ef6d8b726
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хвани си друга... тази НЕ става! :) Лятото наближава, живей си живота!
Ж. 23

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e4e02e184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Стига бе.... говорите за брак, а тя ти изневерява с поне трима според твоите думи. А за колко още не знаеш? Аз никога, и за нищо на света не бих простил такова нещо! Може би е и въпрос на характер, все пак не знам чак колко я обичаш и какво би направил за нея. Но пак ще кажа - аз лично изневяра не бих простил. Изхвърлям я веднага като някакъв отпадък, да се оправя както знае, и няма начин да ме трогне с думи колко ме обича и с ронене на крокодилски сълзи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9479f9c174
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако простиш сега имаш ли напредстава още колко пъти ще се налага да прощаваш след като се ожените. Режи това на мига и вместо да хленчиш се огледай за ново момиче, не са свършили още ги срещам по улиците и не чакай някоя да дойде в къщи и да ти се предложи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c3985d6e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям номер 4. Иначе, всеки сам си избира. На теб може и така да ти е добре. Поговори с нея, но да ти изневерява системно - това си има своите причини.

Според мен, връзката ви се е изчерпала.

Лаура

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6c8b07422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега ако си хитър претъпи любовните чуства и й предложи, че и ти имаш право на изневери. И друга да имаш същата работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f07157bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах връзка от 5 години с едно момче която приключи и сега съм щастлива от това..изневерих му и то в продължение на една година с едно единствено момче ..ако трябва да бъда искрена не ми пукаше дори не се замислях за него ,освен когато ми пишеше смс да ми напомня за себе си ..според мен не съм постъпвала правилно с него но ако той не беше постъпвал подло и предателски с мен нямаше да се стигне до изневяра ...Според мен си човек който не го заслужава ,предполагам че си много наранен и се чувстваш предаден ..мислиш ли че ако си с нея няма да мислиш как е била в обятията на някой друг? как се е забавлявала? как е копняла за ласки и греховност?Не се самоизмъчвай приключи всякакви контакти с нея .Ще си намериш момиче истински достойно за теб ,което ще те обича и държи на теб и най ВАЖНОТО ВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА!!!!!!!!!!!!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc0175d264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Колкото и да е странно подкрепям номер 1, 2, и 4. И съм против номер 3.

Авторе, мацката наистина не става. Нещата, които казва номер 1, са верни, всяка връзка има от разнообразие, но не по начина, по който ти се е случило на тебе. Махни я тая и си намери друга, която поне да те уважава и да си говори директно и откровено с тебе, а не да те лъже, а като я хванеш изведнъж да те заобичва отново.

Същевременно недей да се влюбваш толкова силно, че да забравяш да мислиш трезво. Никога недей да живееш за някой друг освен за себе си, и недей да обичаш друг повече от себе си. Също така си избий веднъж завинаги от главата, че си бил "перфектен в отношението към нея", защото не си бил и никога няма да бъдеш перфектен в нищо. Проумей, че и ти правиш грешки, и винаги ще правиш, но трябва да ги откриваш, да си ги признаваш, да се учиш от тях и да не ги повтаряш повече. В случая грешката ти е, че не си преценил правилно човека.

Освен това приеми, че във всяка връзка рано или късно ще ти изневерят и/или ти ще изневериш. Недей да ограничаваш момичето до себе си, да я държиш на каишка и да я ревнуваш - както прави номер 3 - защото тогава само ще ускориш тоя процес. Забраненото е по-сладко. С тая разлика, че като ти изневерят, пак ще се крият от тебе (щото ако ти кажат ще настане война), така че пак ще имаш същия проблем като сега.

Научи се да преценяваш хората не според сексуалните им нужди от разнообразие, а според отношението им към теб, и то ИСТИНСКОТО отношение, а не това което ти приказват на думи.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4c8b0e5966
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дали ще и простиш си зависи от теб и твоя характер. Ако ще можеш след това да се погледнеш в огледалото-прощавай и. Относно коментара на номер 1 ще кажа - Искала да живее докато е млада. И все пак щом си намерила такава шушумига, която да те търпи няма лошо да се разпореш . Авторе, стягай се. Мъж си все пак.

Лудак 25

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 15bee8d93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За година и половина -поне 3ма си е сериозно постижение. Обаче е твърде рано връзката ви да се изчерпи. Явно мацката иска да ходи да се развява-зарежи я. Защото ако ги пресметнеш за 10г стават 18мъже, а оттам нататък не знам. Просто не сте един за друг. Вместо да те лъже би трябвало да има доблестта да си признае. Да ти каже в началото. Е все пак ти сам си решаваш, но това е моето мнение.
Маги

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 36bf006d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако бях на твое място, нямаше да й простя. Всъщност, аз съм момиче, но изневяра след изневяра... аз първата не бих простила какво остава за втората, третата, петата... хайде стига вече! Като е решила да изневерява, сама си вкара автогол. Виж сега, възможно е да е изневерила поради супер много причини... първа- може да се е уплашила, ако се е почувствала притисната на темата за брак и деца, втооа - искала е да се позабавлява, и трета - не те желае вече. Причините могат да са хиляди, но според мен вместо да ги търсиш в теб или другаде, просто сложи край на тази връзка. Тя просто не е готова за брак и деца. Не ти трябва такава жена, човече. Знам колко е кофти да се разделиш с човек, който си обичал в продължение на години може би, но единственото умно нещо, което можеш да сториш, е да я оставиш! Поговорете, но не за да продължиш да се обвиняваш и да се самосъжаляваш, а за да си наясно с себе си, че тази жена не е готова за стъпката, която си искал да предприемеш заедно с нея. Отначало ще те боли, но по-добре сега, отколкото късно, защото още си млад и можеш да откриеш любовта, която търсиш, но не с тази жена. Не пропилявай младостта си в мъки! И ако не искаш да се превърнеш в хленчещ чехльо, не се връщай при нея!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3225ac5eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво значи изневеря?? Да се изчукаш с някого 1-2 пъти?? На кого не му се е случвало??? Или 1 свирка?? Това се случва постоянно. Това е все едно да посещаваш един и същи ресторант и да казваш "майсторът е номер едно"Как ще знаеш като не си отишъл поне в още 5-6, не си сравнил качеството, обслужването.... Едва тогава ще си сигурен. Това е като "да си свериш компаса"Жена ми също ми е споделяла че и се е случвало. Защо да се страхувам от конкуренция?? . Ако си хване любовник, това вече означава, че не се представям както трябва, и трябва да се коригирам като поведение, визия и т. н. За мен всеки път трябва да е като за последно, страст, любов. А и размера има значение. Това че сме женени, не я прави моя собственост нито аз нейна. Човек е свободен когато има право на избор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0199d2f8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Чудиш ли се още какво да направиш? Прочети какво си написал. Абстрахирай се от факта, че си го писал ти и се опитай да си отговориш сам. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a3e3c6ee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И как се прощава такова предателство? Как се живее след него?
Ами ако и скимне да продължи след като имате дете? Тогава какво правим?
Ще се чувстваш предаден, наранен. След това вече и озлобен. Но най - добре да се разделите и да я забравиш, а не да живееш с тези чувства.
Трима за година и половина... В началото на една връзка... А после като стане трудно и еднообразно? Колко ще са?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6c9cb10d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Никога не съм била наясно с това какво значи да изневеряваш и да продължаваш да бъдеш със същия човек. За мен след като това се случва, значи определено има съществени неща, които не подлежат на изглаждане(предполага се, че са обсъждани) и следователно връзката е формална. Няма смисъл от такива отношения, защото липсва важното. Прощаването няма да дойде веднага, не се насилвай, но е хубаво да не задържаш негативни емоции. Всеки дава толкова, на колкото е способен в една връзка към даден момент. В случая и двамата можете толкова-не можеш да се тръшкаш колко си дал ти, а тя какво направила и да се вбесяваш от това. Приемаш случилото се, макар че ще ти е трудно, научаваш нещо и продължаваш напред. Светът няма да се срути и ще продължи да съществува и без нея до теб.

Ели

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f78a2403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съжалявам, но според мен тази не й пука за теб и въобще не съжалява за това което ти е казала, жена не признава изневяра на партньор на когото държи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 771c547d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Както беше казал Гетомен в едно свое интервю : "Не вярвайте на курвите! "

Споко на нея ще и мине... въпроса е ти да се оправиш курви по път и над път.. само едно ще ви кажа жените мнооого лъжат... обичайте си ги ама не им вярвайте на 100% щото накрая вие ще сте прецаканите!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2013838c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Какъв брак искаш с нея???? То пред брака какво е, а след това... не ми се мисли. До развода.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec4baa2ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Лично аз си мисля, че изневярата е индикация, че нещо във връзката куца, че нещо съвсем не е наред. Ако наистина обичаш и държиш на някого, не би му причинил подобно нещо. Изневярата е предателство, лицемерие, лъжа. А едни отношения не могат да се крепят на лъжи. Защо, ако обичаш ще правиш нещо с ясното съзнание, че ще нараниш човека до себе си? Това говори, че на въпросният човек хич не му пука, щом може да го направи без да се замисля за последствията. Това е моето мнение. Едно е да обичаш, съвсем друго е да позволиш да те правят на глупак и да си играят с чувствата ти. Ами доверието? Как ще й имаш доверие, след всичко случило се? Как ще преглътнеш болката и разочарованието? Нещата няма да са същите като преди. Защо чак сега се разкайва и съжалява, не знае ли, че трябва да се мисли, преди да се прави нещо. Редно е всеки да носи последствията от постъпките си, нали ужким сме големи хора? Както е казано, който каквото си надроби, това ще сърба. А пък и още повече, че не се е случило само веднъж, а няколко пъти, което само по себе си говори за наглостта и безочието на момичето ти. Няма смисъл да продължаваш безперспективна връзка с подобен човек. Ще си намериш нещо по-добро след време. Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc0175d264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ехаа, не може да бъде! Най-накрая намерих съмишленик в лицето на номер 12!

Казал го е по-добре от мен.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ff4fe3174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Автора съм. Ето че вече станаха 5.. Призна си вчера. Още мисля по въпроса и наистина съм съгласен с всички които ме подъветваха да бяхам на далече, и много им благодаря. Мислех си за това дали съм бил перфектен.. И достигнах до извода че наистина съм бил! Не знаете с какво внимание съм се отнасял към всеки нейн проблем.. Правех много компромиси.. Обичах я и го показвах.. В замяна не получих нищо, освен предателство и огромна болка! В момента тя се разкайва или поне така изгкежда.. Плаче и казва че би направила всичко за мен.. Използва силни думи. Интересното е че след като разбрах надявам се цялата истина.. Ми е все тая за нея. Дори не ми се плаче.. Толкова предаден се чувствам че не мога по никакъв начин да си представя някакви бъдещи взаимоотношения с това момиче.. Та тя не е спирала да ми изневерява.. От самото начало на връзката ни до преди 2 седмици.. С всеки е спала поне по 3 пъти! Края на света дали ще е достатъчен за да и простя?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: eb763c1e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Курвата си е курва пич,няма спиране,
а ти си един голям наивник, извинявай...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 00af905a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Остави я тази к...a. Номеp 1 е същия паpцал, няма пpедстава какво е да обичаш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b7ba984e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мацката НЕ СТАВА! За успешен съвместен живот са необходими уважение, компромиси, доверие... а не после да се питаш от кой са децата! НЕ СТАВА - личен опит. Късай и бягай надалеч - в морето риба много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9b269c5090
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторе, ти в момента не си живееш живота, а се опитваш да решиш проблемите на тази твоя уж приятелка. Тя сама не знае какво прави и единственото което можеш да си докараш от това е някоя болест или объркване.
То за това мъжете предпочитат да ги боли малко, но да не предават себе си, защото после вече няма да са мъже.
Ти реши дали искаш да си мъж, или лукова глава.
R. J.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8b58aaed09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мерси на всички! Наистина съм наивник, но пък повече с нея няма да имам никакви отношения.. Обърнал съм вече нова страница в живота си и връщане няма!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c12462bb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Приятел аз имах подобен случай, имах 1 година връзка, тя ми говори за брах, деца и така нататък, обичах я, и тя мен и изведнъж попаднах на паролата и във сейсбук - разбрах че ми е изневерявала, с един само но колко пъти и в началото преди да заживеем заедно всичките пъти когато е имала работа и не е могла да се види с мен или е била изморена видях че е била с друг, Много трудно решение, понеже живеехме вече заедно НО Я ЗАРЯЗАХ!!! и единственото за което съжалявам е че не съм го направил по рано!!! Такива жени не заслужават да са с мъж до себе си цял живот ще са сами и ще ги подмятат различни, каквато е и майка и!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ff4fe3174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Автора съм! Доста бързо забравих всички чувства, разума в мен надделя и осъзнах че за курви прошка няма!! :) за радост съдбата бързо ме срещна с друго, този път умно красиво и свестно момиче. Всяко зло за добро! :)

 
  ...
преди: 12 години, 18 часа
hash: 55858a7090
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Добре че си го осъзнал, дори не бива и да се помисля за бъдещи отношения с такъв човек. Познавах преди време подобна жена, семейна с голям син. Е тя изобщо не се спираше, въртеше ги по няколко наведнъж и непрекъснато си намираше нови. Аз също бях за кратко в това число, с което не се гордея. Това обаче ми помогна да осъзная, че никога и по никакъв начин човек не бива да се занимава с такива. Чувстваш се ужасно празен и постепенно започваш да приличаш на тях. Как нагло лъжеше мъжът си не ми се иска да си припомням, а той непрестанно я търсеше и се стараеше да й угоди, за да бъде щастлива. Бягайте далеч от такива жени, те не са нито майки, нито съпруги, нито човек на който можеш да разчиташ за каквото и да било!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker