Дали ще се получи между нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще се получи между нас?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2688 пъти
Момиче на 15, той е на 21. Познаваме се от близо година от интернет. Преди това той ме е знаел от семействата ни. Излизали сме, но тогава нямах влечение към него. След това се започна. Харесвах го, писахме си закачки и при мене все повече се усилваше. Неусетно го обикнах. Плакала съм дори когато не ми е отговарял.

Един ден ще ми пише, ще се държи супер а на другия или няма да отговори или само на здравей, какво правиш и до там. Понякога ме е засягал с някой неща, но не са толкова важни. Целувки, мечета всякакви глупости си пишем. Уж на майтап да се вземем. Искал да е излезем пак, но все не мога. Приятелка ми казва, че той ме харесва. Но от брат му разбрах, че и с други си пише.. И други закача. Е да не ми е гадже, че да не пише, но умирам от ревност!

Аз си хванах гадже вече 5 месеца, но той е просто перфектен! Не ми излиза от главата, искам да съм с него! Чудя се и да излезем не знам докъде ще го докараме. 6 години разлика малка съм на години за него. Сериозен човек съм относно някой неща, но когато ме хване лигавенето.. Излизам понякога и с брат му, който е по малък и от мен. Явно за това и ме има за дете. Приятен ми е, но се чувствам ужасно като знам, че той би предпочел по-големи и зрели момичета. Не знам дали има чувства към мен. Иска сериозна връзка. Живеем в един квартал, приятелски семейства, но не знам дали ще излезе нещо. Казвала съм му, че го харесвам макар и намеци да е било и той ми е показвал интерес. Не искам всичко да е било само на майтап! Кажете ми какво да правя.. Ще ми се да излезем пак и може би тогава бих му казала, че искам да съм с него. Лошото е, че ме е страх от отговора му..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: df09deffac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен несигурността ти, от историята ти, не се вижда да има друг проблем!!! ;) Какво те спира, да му предложиш да излезете и тогава когато сте малко по осамотени, да му кажеш какво искаш? ... Нали не мислиш, че би те отблсънал! Не си създавай заключения, преди да си видяла какво би станало :D До колкото виждам имате много близки неща, живеете в един квартал, семействата ви се познават! Да не говорим, не сте някакви си непознайници, писали сте си 1 година. Мисля си, че една година е предостатъчно време, за да решиш дали искаш да бъдеш с някой! :) Ооол, да не говорим че сте се виждали, излизали сте и тнк. Аз лични проблем не виждам, какво като си по-малка от него? Какво като той е по-голям! 6-ст години разлика не са много, поносими са, ако има чувства :)

Хмм... за да си изясниш какво да правиш, първо го разбери! ... :D Че се харесвате е нещо видно и за двама ви :) А различното му държание, че не винаги е предразположен, че се случва да е и по-прям и резервиран, ами има хора, които не винаги са готови за разговори, особено ако деня им не е бил приятен, мисля разбираш? ! .. А да, за другите момичета :)) Момчето си е момче! ... :D Нормално е да общува и с други момичета, може би не е сигурен в чувствата си, затова подържа контакти и с други. Обаче, е добре и да внимаваш, на 21 е и като нищо може пък и да търси не просто връзка а секс! :D Как ще разбереш ли, ами ако има чувства към теб, ще се реши да бъде с теб, и няма да ти говори за разни сексуални работи, не и преди да се опознете по-добре! ... Ето как отиваме на следващия етап, че е трябва да го опознаеш!!! Да, да, писали сте си, ама ако
не е било нещо съществено, то няма как да знаеш какъв
е! Опознаванeтo е свързано със споделянето :) Той да ти каже, неща за себе си, които са важни и съвързани с него. И когато знаеш, достатъчно за него, ще можеш да си кажеш, да аз го познавам! ... :)

Съветвам те, да му направиш едно предложение за излизане, там където си пишете! ;) Това е начина... Деиствай директно и смело, искреността, цена няма! :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d7880dd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, трябва да излизате, да си общувате очи в очи. Иначе с тези скайпове и щуротиитой може какво ли не да ти праща. Освен това има разлика между това да общуваш през интернет и на живо - при втория вариант ще разбереш по-лесно какви са мислите(чувствата) му спрямо теб. Аз лично бих казала, че 6 години е нищо разлика, НО когато хората са по-възрастни (например 30-36). Ти си още много млада и възприемаш нещата по различен начин. Например: можеш да послушаш съветите на хората за "на живо", но няма да послушаш никой, който ти казва да не се занимаваш с него(дори и да има железни доводи за това), нали? Момчето може и да е добро, но 6 години за твоята възраст е много, смятам аз. Въпреки това, обаче, пробвай се - най много да не получиш това, което си очаквала. И я карай по-полека - няма за къде да бързаш. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker