Страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страст
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2990 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 17. Няма на кого да споделя, няма кого да помоля за помощ... Четох много истории за момичета, влюбени в най-добрата си приятелка и искам и аз да споделя моята мъка.

Когато се запознах с едно момиче на един купон, не осъзнах каква грешка съм направила, не осъзнах как ще страдам. От начало не беше нещо сериозно - не бях силно привличана от нея, просто я харесвах като човек. С течение на времето аз я опознах, сближихме се повече и станахме наистина неразделни. Тогава много се прецаках. Въобразих си, че ще можем да избегнем мъжете и разбитите сърца.. Тя беше най-голямата грешка в живота ми. Обичам я, обожавам я дори. Започнах да я желая и разбрах, че няма да е лесно да я получа, тъй като ненавиждаше лесбийки..

Не знаех какво да правя, трябваше да й кажа за чувствата ми, но с това нямаше да я спечеля, ами напротив - щях да я загубя.. Не минаваше и ден, без да мисля за нея, а когато е в ума ми треперя цялата. Говоря за невъзможна, страстна любов..

Веднъж й споменах за лесбийки, а тя ми се развика и от тогава ме подозира. Започна да ме отбягва и ми се разсърди за дълго време.. Не знам как успяхме да се сдобрим, но вече не сме същите приятелки както преди. Тя е труден характер и се радвам, че е до мен, но имам странното чувство, че ще я загубя. Никой не може да ме разбере... Тя ме третира ужасно... Страх ме е, та аз я обичам.. Много хора ще ме намразят ако разберат за това. Аз самата знам, е това не е много добре за психиката ми, защото полудявам... Обичам я, обожавам я, искам я, луда съм по нея, постоянно я мисля, за това как я обичам и как бих дала живота си за нея... А тя не знае, узнае ли - ще ме изостави. Прецакана съм, нищо че сме в много добри отношения..

Винаги, когато я видя ми се иска да и се нахвърля и... , винаги, когато ме хване за ръката ми се иска да не ме пуска! Когато ме гледа в очите не знае какво излъчва. Обичам я ужасно много, но тази любов е забранена (според обществото)... За мен тя е нещо повече от обикновено момиче, тя е моят живот, моята любов, тя е моята най-добра приятелка и в същото време моята страст, тя за мен е идеалното момиче. Има перфектно тяло, уникална визия, а държанието и движението й ме карат да полудявам, изкарват ме извън нерви, карат ме да я притисна до стената и да й направя някои неща... Да, знам, че това е нещо необикновено, но я искам до полуда!

Но защо трябва да се измъчвам? Едва ли любовта между две жени е толкова отвратителна! Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан, независимо от правилата, законите и обществото! Аз какво да направя, за да не ме изостави? Искам да й кажа, но е твърде рисковано, а не мога да живея без нея! Правила съм всевъзможни неща, но не ме обикна толкова, колкото аз. Наистина нямам представа какво да правя. Спомените ни са просто уникални, а не искам да разбия приятелството ни - няма да си го простя (ще направя куп глупости и ще се намразя). Моля ви за съвети - да й кажа ли, или да не рискувам? Ще се получи ли нещо изобщо? Благодаря за прочита, надявам се да получа съвети, защото просто.. я обичам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 04a3953ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи ?. Така във вички случаи печелиш.

Ако тя те отхвърли поне няма да се мъчиш. Иначе какво - ще си до нея до края на дните си? :) Ами като си намери гадже(или по-лошо мъж)?

Ако не те отхвърли:
-или много те обича като приятелка и не иска да разруши приятелството ви само заради ориентацията
-или след време си оставя вратичка за връзка с теб.

Аз лично не виждам смисъл да криеш - всяко зло за добро.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5d5803af57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не и казвай. Хората казват, че силната любов трае 5 години. Не знам колко е вярно, но рано или късно ще спреш да я обичаш така, както сега. Ако тя те отблъсне ще страдаш много, затова по-добре си премълчи чувствата защото те ще отминат.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ee4c0f0e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти я обичаш и тя е права. Не бъди лесбийка. Случва се платоническата любов да избие в еротична, особено за млади и развиващи се психически хора. Като не се контролират после цял живот страдат. А сега техните проблеми ги пренасят наглавата на обществото и искат да ги приемат хората за нормални.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ddd1e8e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 3 - всичко е в главата според мен.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 99e0b1f691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Опитай се да и кажеш. Но не с думи. Знам че нещата изведнъж могат да станат много грозни, но не може да чакаш докато тя си намери някой. Пробвай.

Но преди всичко се подсигури, че тя мисли същото за теб, каквото ти за нея, като приятел имам предвид.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 99e0b1f691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   #4 е от painbooster

Забравих да се подпиша ;/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a4217c4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (авторката) Благодаря за съветите! :) Всъщност мисля, че приятелството ни е важно за нея.. , въпреки че се държи грубо с мен! :) Но просто вече не мога да се понасям, когато съм покрай нея.. Едвам се въздържам.. и мразя това чувство.. Е, дано късметът този път да не ми изневери..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9749856fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да искаш любов от някого който не те желае?
хмм, къде е границата м/у илюзията и реалноста,
защо на първо място искаш нещо неосъществимо и после се измъчваш?
ехх да можехме да имаме всичко което пожелаем....
слез на земята и пренастрой мирогледа си, мерси

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker