Самата действителност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самата действителност
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3260 пъти
Докато ти стоиш и плачеш над старите ви хронологии, той е навън и създава нови приятелства.

Докато теб те измъчва въпросът, , Да му се обадя ли, , ... , той звъни на приятелите си и организира поредния запой.. Докато ти лежиш на леглото безнадеждна потънала в спомени, той създава свои такива в нечие чуждо. Докато ти говориш на приятелките си за него, той говори пред своите за новите си завоевания.

Но в един слънчев ден ти ще вършиш всяко негово действие. А той ли? Той ще последва всяка твоя стъпка на отчаяние и самота. Колелото се върти днес страдам Аз утре страдаш Ти.... Идва ден, в които осъзнаваш какво си загубил и... тогава това нещо, което така ти липсва се връща отново при теб.

Започват отново моментите на щастие и равносметката за това, което си изпуснал и това, за което си чакал твърде дълго... Важното е само, че всичко отново си идва на мястото и ти можеш да полетиш отново на крилете на любовта и да си върнеш загубените моменти. Трябва само на време да осъзнаеш, че този човек, с който си изживял така хубави мигове и наистина си обичал трябва да бъде отново с теб и че не е трябвало никога да си отива...

Но затова е времето, за да отмие лошите спомени и на тяхно място да се настанят незабравимите и за двамата мигове.
... Но не всяка приказка има хубав край! И не се знае дали ще те сполети късметът, който са имали някои хора, да преоткрият отново любовта, да полетят на крилете и и да преоткрият отново старите чувства, които са били заровени някъде дълбоко, но които са се обаждали, за да напомнят за себе си!
Любовта е чувството, което ни кара да живеем и заради което си струва да живеем. Дано всеки съумее да го изпита и - най-важното - да умее да го задържи, защото: "Човек може да се влюби хиляди пъти, но да обича само веднъж! " и не трябва да пропуснем шанса си!

AntiBiotiChe... =]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4e0d6a0189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   AntiBiotiChe, много хубаво казано, но повечето хора едва ли биха искали отново да са с бившите - те затова са бивши.

Нещо си сменила думите.

„Човек може да ОБИЧА хиляди пъти, но се ВЛЮБВА само веднъж“.

Аз обичам котките си, майка си и т. н., но съм влюбена само в Него - капито? Имаш логически проблем.

И не си губи времето да вярваш, че бившият ще те оцени някога. Човекът явно търси истинската си любов по партита и седенки, а ти и след 5 г. ще си го чакаш, ако продължаваш така.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6d5388f2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си струва изобщо да се тормозиш за някой, на когото не му пука за теб и твоите тревоги и болежки. Миналото си е минало. Прелистваш страницата, започваш на чисто, срещаш нови хора. Животът продължава да тече, така че не си губи времето в самосъжаление и негативни емоции.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7a46357045
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Точно така, Лаура.

Щом те е застигнало нещастието, вече е късно, спасявай се.
Никога няма да е същото, дори да се събереш с въпросния човек. Повярвай преминах през това.

Сега е като кошмар. Още по зле. Събирането след сериозна раздяла, влоши нещата многократно. Макар че съм с нея, се чувствам толкова сам.. всяка вечер без нея имам чувството че бих си легнал със друга, стига да намеря тая любов която изгубих при раздялата.. Търся вниманието на някоя друга, дори поглед, усмивка. Нещо което да ме стопли отвътре. Но от друга страна болката ме изпива, болката от самотата, и не знам какво искам. Секс или близост? И двете ги получавам от нея, но.. какво липсва? И в следващия момент ме наляга онова чувство което ми натяква как всичко е безсмислено и празно, как близостта е безсмислена, а секса е просто едно.. чукане... И съм студен, точно толкова колкото света е студен със мен и се чувствам загубен в тая цементова джунгла.. Свирепи погледи, студени лица... И когато чашата прелее, отново искам близостта, секса, целувките и гушканията. Сладостта.. ах... Нуждая се от тях. Наслаждавам им се докрай, защото не го мисля, но знам някъде много дълбоко, вътре в мен... знам какво ме очаква когато остана сам, далеч от нея.
Ах, този глад...
Обичам я и я мразя.. ОТ ДЪНОТО НА ДУШИЦАТА СИ..

painbooster

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker