Мъжът ми се оказа бисексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми се оказа бисексуален
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 18952 пъти
С него сме заедно от година, иначе от 5 години като двойка... И днес разбрах, че е бисексуален..

Видях негови такива снимки (стари), говорих с негови приятели, той е имам бисексуални контакти с други мъже, не веднъж е казвал, че няма нищо против тройка с мен и приятеля му или с мен и още едно момиче.. За мен това звучеше противно, това с приятеля му го приех на базик, а с момичето - изревнувах.

Както и да е, ревността при нас не е проблем.. Проблем е, че не подозирах, че той, моят приятел може да изпитва влечение към мъже и да е имал сексуални контакти с тях.. Объркана съм, огорчена и просто не знам как да постъпя.. Вече не мога да го погледна със същия поглед.. Нямам нищо против такива хора, но не и мъжът ми... Не мога да понеса мисълта, че е изпитвал удоволствие в легло с други мъже, мисля само за това, докато правим секс.. Побърквам се, отвратително гадно ми е..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 47a3f2e98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Кофти е, че го е скрил. Не е честно направо. Имаш право да скъсаш с него. И не, защото е би, това той не може да контролира, но е честно да бъдеш честен с партньора си, а той не е бил

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59853adb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съгласна с Лаура!

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e2eac3891
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Преди няколко години Ален Делон сподели, че е имал хомосексуално преживяване, като млад. Тогава никой не извика "Ууууу педераст! ". Може би защото това се случи в цивилизована държава. Чудя се, ако Стефан Данаилов направи подобно изявление, как ли ще ревне целукупния БеГейски народ?

Каго млад човек прави какви ли не щуротии, на които после гледа с почуда. Авторке, не бъди толкова ужасен лицемер. Помисли пак над думите си - "Нямам нищо против такива хора, но не и мъжът ми... ".

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ea71cbf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ако знаеше, че е такъв, би ли била с него?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3144bd1370
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Дядо Торбалане, едно е всеки да е правил ''какви ли не щуротии като млад'' и друго да продължава да ги прави (или да иска да му се случат отново). Авторката пише, че не веднъж мъжът и е предлагал тройка с друг мъж! И аз съм абсолютно съгласна с Лаура. Предпочитам човекът срещу мен да е открит, дори и да науча нещо кофти, за да си направя все пак своя собствен избор, нима и авторката няма това право? ! Ако не и пречеше този факт, нямаше да го дискутира тук, нали така. Аз също нямам нищо против хомо и би сексуалните по принцип, но не мога да бъда с такъв мъж... кое му е толкова сложното, че има да се мисли над тези думи. Колкото до това, дали ако е знаела, че е такъв дали е щяла да бъде с него, аз от моя гледна точка ще кажа, че ако това е бил някакъв отминал период от живота му, не виждам причина да не бъда с този човек, но да го крие, а в същото време мераците му за други мъже да не са престанали... е извинявай, ама да си търси мъж тогава!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 263afb8027
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Благодаря ви изключително много за коментарите... Нямате представа какво значи за мен най-вече подкрепата, която ми оказаха номер 1,2 и 5... Номер 5 е казал/а всичко, което имах в предвид чрез историята си... Ако беше минал етап в живота му щях да разбера, но не мога да бъда с човек, да мисля за семейство и деца, докато той мисли за тройка с друг мъж... Обичам го безкрайно много, но просто се чувствам покъртително, след като сега разбирам, че аджеба през 5те години заедно, той е бройкал мъже с мен така да се каже, без да ми сподели нищо... Чувствам се обидена, предадена ии не знам още какво... Много го обичам, но някой всичко си има граници...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7fbc0815a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   И аз си вкарвам вибратор понякога и ми е любопитно как ще е да ми го вкара мъж или да му духам, но не ми пречи да е*а приятелката си с голямо удоволствие и какво от това?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6205f0b89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   "Както и да е, ревността при нас не е проблем"
...
"Не мога да понеса мисълта, че е изпитвал удоволствие в легло с други мъже, мисля само за това, докато правим секс.. Побърквам се, отвратително гадно ми е.."

О, значи все пак ревността е проблем.


Кубрат

П.П. И Лаура е права, но май не е точно това проблемът на авторката.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 900ce67923
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Немалка част от мъжете имат хомосексуални фантазии с други мъже. Не биха си признали, не биха и предприели нещо, или пък биха, при удобен момент, но това не е ненормално.
Наистина не е честно, че твоят приятел не ти е споделил това свое влечение, още повече, че то не е само част от миналото му, а е склонен да му си отдава и сега.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 61524d1acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук не става въпрос за ревнот или хомосексуализъм, а за човек, който не е готов за семейство а само за сексуални игри. Зарязвай го щом нямаш бъдеще с него ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dbe01bb242
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Подкрепям напълно номер 5 и авторката! Аз не бих била с такъв мъж, и съм отказвала на такъв! И ако пак ми предложи такъв, пак ще откажа! Не желая мъж, който иска мъже! Ако се възбужда от стимулация на ануса и простатата, аз прекрасно ще се справя. И ако го прави с мен, си е 100 процента хетеро. Но щом се възбужда от мъже, членове, дупета мъжки, си е мека китка поне от едната страна. Ако ще от другата да харесва жени, малко ме касае, това ми звучи като помиярщина - к'от дадат... А още по-гадно е, че е крил, ама те и за това го правят, хитрите гадини, защото знаят, че повечето жени отказват да имат връзка с тях, като разберат за разностранните им "интереси"!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b418e47c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   №9, изказването ти разбира се е абсолютна глупост, поне що се отнася до хетеросексуалните мъже.
Това е все едно да кажеш, че немалка част от хората имат сексуални фантазии с родителите или с децата си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fbb394c962
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   По-добре го остави да си живее спокойно с жена, която няма да има подобни терзания. Според мен ти не го обичаш истински и при най-малкият проблем на пътя ви си готова да го зарежеш. Доста си слаба и дори от написаното съдя, че още не си разговаряла с него по този въпрос, а си го обсъждала зад гърба му с негови приятели. Долна постъпка, която със сигурност ще го огорчи. Човекът ти не е гей, а просто има склонност понякога да експериментира в леглото. Много хора са като него- не са хомо, но от време на време обичат да разнообразяват половия си живот. Не е убиец, не е изнасилвач и не е направил нищо нередно. С тийнейджърския си акъл е спал с мъж, харесало му е и вече няма против след време пак да го направи. Това не означава, че не те обича и че не държи на теб. Много жени прощават на мъжете си хилядите тайни изневери, а ти не можеш да му простиш, че навремето е спал с мъж и че ти е споделил, че отново би го направил стига ти да си съгласна...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6bfef8389b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Еее, какво толкова. Аз пък не бих направила проблем заради такова нещо. Все едно повечето жени не са се целували/натискали/лизали с приятелка. Но на това се гледа като нещо нормално.. Аз съм жена и преди имах едно гадже, с което много се обичахме. Той сам ми беше признал, че е имал в миналото гей-преживяване. Това не пречеше да правим страхотен секс.
Просто авторке преувеличаваш. Не мисля, че има някакъв проблем.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b77ede9485
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Голяма част от мажете са имали хомосксуални фантази, друга по - голяма част са провали. И магат пак да проват, други го правят всвки ден. Но те всички го крият... Небиха го казали кой, за ни задржат за себеси и ако така започва една лъжа, следва да ни маниполорат.. Тогава ни губим вяра в свбеси а иние трева да ибираме... Зарежиго

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 478bc78f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   супер кофти ситуация...
Това е болест... съжалявам за всички хомосексуални, но не го одобрявам
Авторке-а ти си напълно права да се притесняваш ако гледаш на него сериозно... щеше да е ненормално да не ти пука чак толкова.
Знам, че звучи рязко, но наистина ако все още има влечение към мъже се разделете.
Аз също съм имала няколко хомосексуални моменти-целувала съм приятелки, и с една приятелка се целувахме и на други места. Но не съм съгласна, че това е лицемерие... Защото както има бивши наркомани, които са успели да се преборят с болестта си и са успели да заживеят нормален живот, мисля че по същия начин има и хора, които са се преборили и с хомосексуалните си влечения.
Това е моето мнение! Успех

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1a0b8ee537
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Разбирам напълно авторката, защото и аз скоро открих същия факт. След няколко месечно терзание защо секса у дома несе получава, и съм смятала че им адруга жена, се оказа че любимия разглежда сайтове с мъжки дупета и си говори по скайп за мъжки секс. От думите ме ставя ясон че това му харесва. В моментав който разбрах истината, от една страна изпитах ярост и отвръщение, защото много лично приемах неговата студенина към мен. Никакъв интерес последните месеци. Взех да се гледам по често в огледалото - ама колкото и д агледах не откривах нещо което, всеки един дуг мъж не би харесал. Сега вече гледм на любимия само като на приятел, и несе терзая. Много мислих, опитах се да се поставя и на неговото място- то трябва да си доста силен за да признаеш че ти харесват и мъже, но може би страха да не бъде изоставен е по силен, защото това е една дълбоко пазена тайна, която той не иска да стане достояние на околните. И сега незнам- аз секс с него няма да правя просто вече не мога - но мога да си говоря и общувам по други теми спокойно, да споделяме да посещаваме различни места - кино театър екскурзия и тн, но без интимни контакти. Засега държа на неговото приятелство, дано самоне вземе да се държи икато мъжка
к, , , , , а

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 318532c98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Абе, то не може да се удържи, честно. По-силно е от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8ce94e8ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не знам защо - аз съм момче и си харесвам момичета, заглеждам се за дупета, цици и т. н, но имам и такъв интерес леко към мъжа. Честно ви казвам - питах сексолози, не искам да имам влечение към мъж - правя всичко възможно, имам воля и се надявам тя да ми помогне да изтрия този интерес - ок, няма нищо лошо, всеки се ражда бисексуален, в течение на времето и под действието на хормоните, човек се квалифицирва като мъж или жена и с кого трябва да спи (сексуалната идентичност), докато половата се определя след самото оплождане (да не намесвам генетиката и хромозомите).. И така де - мисълта ми е, че искам да премахна тази страна от мен, пак казвам, че си харесвам момичета, но не знам защо имам и такова влечение леко, все пак като истински мъж трябва да премахна това влечение, защото то се отразява не само в сексуален план, но и на редица други неща от живота. И искам някой ден, като си намеря приятелка, да нямам това терзание, тази неспокойна мисъл, тайна, за която говори допитващото лице... :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2d5eefda0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Няма според мен нещо нередно.

Стига да те разтоварва това, какво.

Но с жените - задължително трябва да си спиш с жени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f4f426a1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Леле н19 и н14... ужасявам се от такива задръстени изказвания като вашите, ама съвсем сериозно! Аз ако имах гадже дето е с би наколнности с удоволоствие бих се съгласила друг мъж да споделя леглото ни.. :)) Но не и друга жена, не само защото бих изревнувала от нея, а и защото самата аз нямам никакво сексуално влечение към моя пол. Ние, хетеросексуалните трябва да прокрепяме хората с различни полови влечения от нашите. Разбира се с изключение на такива дето имат влечение към дечица или към роднините си - това е наистина отвратително и недопустимо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9523347f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   и аз мисля, че съм точно в такова положение като авторката, обидно и гнусно е, че не го признава НЕ, направил е личен избор, ами изобщо защо се хваща с жена да си отмъщава за нещо ли, не ревнува, ами как да ревнува бе хора, та той не вижда ЖЕНАта в мен, той търси и жадува МЪЖ. Унизи ме пред мъж който вероятно "харесва", а забелязва симпатиите му към мен... ох, какво доживях!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 31ebd354f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   При мъжете винаги са кратковременни увлеченията. Мисля, че нямате кой знае каква привързаност. Няма хомосексуалност в чист вид. Някакви влечения, по скоро.

Сигурно е млад човек. Няма нищо интересно на другия бряг. Хормони.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d81afcfe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Познавам едно момче от седмица и той ми сподели че е бисексуален. Много се радвам че е откровен с мен. Така е трябвало да постъпи и той с вас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: f7ee9306cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз също съм бисексуален но за мен не е проблем. Познавам бисексуални мъже- като певеца от Кълчар Клуб -Бой Джордж.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 46b18adb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Причините за подобна реакция като на авторката и много от жените писали по коментарите са само 3 - ревност, хомофобия и комплекси. Като явно са комплексите в повече, понеже другите 2 причини са отречени изрично - дали ментални или чисто сексуални, няма много значение. Евентуалните глупости с доверието които може да се ползват като довод, не вървят при толкова дълги връзки.
Затова е добре да се знае доколко си пасват сексуално двама човека преди да се "обвързват". А е явно че и без бисексуалността, сексуалните ви предпочитания са доста различни. Мъжа явно е отворен към всякакви подобни изживявания, докато всичко друго освен "стандартното" предизвиква я ревност я "майтап" в авторката. Така че явно най-добре ще е да си останете приятели евентуално, след като не можеш да го приемеш това негово влечение.
А за глупостта написана от номер 13 - ако мъж обича да му "стимулират" простата и задника, съвсем не е хетеро. Има такива с ментални проблеми които им е трудно да приемат че са би/обратни, но със сигурност не са хетеро. Но както е казал народа - мисли си каквото те кара да спиш спокойно вечер.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 2a66174aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Освен Ален Делон, и Жерар Депардийо си е признавал, че е бил хомосексуален на младини по известни причини. Но това не му е попречило да стане мъжкар и баща. Е, проблемът е, че синът му не беше благополучен, макар и много талантлив.
За твоя случай - мисля, че трябва да си поговориш сериозно с него, без грубости, но твърдо. А именно, че за за да е глава на семейство и баща, трябва да се ръководи не от мимолетни сексуални прищявки, а от чувството за отговорност и да стане по-зрял. Трябва да му дадеш време за размисъл, и ако е готов да израсне, ти би могла да го подкрепиш морално. Обаче, ако видиш, че не желае или не успява, трябва да го напуснеш. Значи, че не е издържал изпита на живота. В края на краищата, на младини може да си такъв или онакъв, но семейството ти налага да си достоен мъж, баща, и българин. В четите навремето според четническия устав педераси и курвари не са били допускани - смятали са, че няма да могат да се бият за България и просто ще оплескат работата. Това има някакъв смисъл... Човек трябва да владее себе си, а не да се вее по вятъра, като есенно листо. Независимо, дали ти изневерява с друга жена, или с мъж, изневярата си е изневяра. С тройки, четворки и отворени бракове никакво здраво семейство не може да се изгради. А ако не е здраво, то не си струва.
Що се касае до секса, защо не си купите дилдо и ти да му масажираш простатата редовно? Сигурно ще хареса и на двама ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 03b19aafe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Здравейте! Аз съм омъжена от 21 години за мъж, който преди година ми призна, че е бисексуален. Вече е опитал с мъж, не му е харесало, но продължава да търси други партньори и да опита пак. Аз се мъча да съм му приятелка и опора в тази ситуация
, но той се страхува, че ще го изоставя, когато ми омръзне да ми изневерява. Аз го обичам все още, той е баща на две деца... как да го изоставя? Но и това положение ме отблъсква и отвращава. Играя роля пред него, за да не посегне на себе си. Той ми сподели, че самият той не иска да е такъв, че го е срам от себе си и че се обвинява за болката, която ми причинява. Повярвайте ми- много ми е трудно. Не знам как да продължа напред. Не знам.
Благодаря!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2a66174aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Реакцията ти е напълно естествена. Това са все плодове на влизането ни в Европейския съюз и всички тия перверзни "норми", които ни налагат. Да се разбие бракът като институция, а оттам и ние да изчезнем като народ. А сега и Истанбулската конвенция... не че обичам насилието, но понякога жената има само полза от един отрезвяващ шамар. А ако може за такова нещо да те осъди, то мъжете губят най-ефикасната форма на въздействие. Ето ти го твоят мъж, който не е съвсем мъж, и ти не знаеш какъв е... Ако хомо-връзките му са си останали в миналото, би могла да ги преглътнеш. Има много примери такива - Юлий Цезар, Жерар Депардио... Ако ти измени с мъж, то си е измяна, напускай го.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 834db4ecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Това, че някой има хомо и би-терзания не значи, че трябва да ви ги тропне на главата. Вие не сте му майка, сори. Всъщност, това са дълбоко лицемерни и страхливи мъже, които се женят, за да си осигурят алиби, а се озъртат наоколо кой да им го сложи. Еми, няма как да ми харесва мъжът ми да е една мижитурка-чекиджия.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3a9ea3a71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Не е нормално един мъж да е педал! Аз защо не съм изпитал нищо към мъже и не ми е минало дори през ум. Отвращавам се само при мисълта от подобно нещо. Това е извратено, а от такъв човек всичко може да се очаква. Не е нормално жена да си трае или да се опитва да го разбира. И да има предложение за тройки и жената да си мълчи отново. Предлага ти друг мъж да дойде и да те опъне? Такъв обед за вярност ли си давахте на сватбата? Почне ли да криви от пътя някой, после спирка няма! Винаги се почва с едно, после следва други и тн. Тези които са опитвали какво ли не или престъпниците, да не мислите, че от раз са станали такива. За това и идиотите на запад са пред тотален разпад на всякакво ниво. Духовен морален и какъв ли още не. Содом и Гомор, пастички да ядат. Едните пари ги държат само. В Холандия искат инцеса да го узаконят дори! Искат да си го слагат в устата на бебета си! Ама тук поклонниците на чуждото ги дават за пример дори...
Авторката дори секс прави с мъжа си педал, още. Да му бие шута и да си намира мъж. Оставете педалите сами. Това заслужават! Бъдете поне вие жените на ниво и покажете достойнство!

Леон

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7347775a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Мислих много по темата, жена съм и стигнах до простият извод. Всички си приличаме, когато сме влюбени. Когато някой те прави щастлив, какво значение има възрастта му, ориентацията му или религията му... проблема не е в бисексуалността на партньора, а в това дали той е полигамен или моногамен. Лъжата няма място в една връзка. Има много примери за силно хетеро двойки в които единият партньор тормози другия, физически или психически, асексуален е или пък е луд. Изневярата няма пол и ориентация, предателството също... затова сега като се замисля, аз първо бих гледала дали човекът с който съм ми е приятел и дали ме уважава. Защото силната страст и привличане, без тези други взаимотношения се превръща в едно пошло консуматорите, а то не е любов.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ee168f3c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Авторке, какъв ти е проблема на теб, че мъжа ти е БИ-сексуален? Ако толкова държиш на него - поговори с него. Ако не искаш да спи с други мъже - му предложи да си купите един пенис колан с дилдо и като правите секс първо той да те оправя, а после да се надупи и ти да го оправяш. И пак ще си живеете щастливо, ще си пазите тази ваша тайна и това е.
Аз съм на 33 години (мъж) и признавам, че веднъж ходих на компаньонка, която ме оправи с пенис колан. Просто ми беше любопитно. Масажира ми простатата и свърших два пъти. Като въпросните оргазми бяха много по-добри от обикновените. Може на мъжа ти също да му харесва да му масажират простатата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67028ec11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   44, абсолютно. Но до това заключение човек достига, когато преодолее дребните си желания и прищевки. И разбере, балансирано, че не бива да търси партньор по някакъв свой си образ, който си е навил на пръста - искам “точно такъв човек”. Тогава стават и проблемите. Авторката несъзнателно е имала връзка не с човека до себе си, ами със своите си изисквания. Когато те не са били “срещнати”, просто престава да се интересува от човека до себе си. Ами ако той не иска да ги има тия влечения? Ами ако я е обичал? Ами ако се е жертвал за нея и за това да са заедно? Но това няма значение за нея, Аз не мога да съм с Такъв (циганин, педал, негър, беден, слаботелесен - избери си категория). А всъщност, АЗът е същественото, тя търси отношение със себе си.

Разбира се, отношенията са това - човек открива възможностите си - за сексуални отношения например (дали му “става”), за понасяне на трудности - дали търси само и единствено своите си прищевки - тук имаше една тема. където мъжете в плодотворна възраст предпочитат да карат джет ски, пред това да се обрвържат (! ) - въобще - партньорите си разкриват какво “имат” налично, какво ще носят във връзката като хора. Ако това си пасва, ако и двамата имат морален капацитет - да са верни един на друг - има условия нещо градивно да стане. А това, че не всички хора са идеални мисля човек го разбира още в ранните години на училище.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 834db4ecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Koй с кого си го слага, не ме интересува, но мъжът ми да е пълен лицемер, докато съм напълно ангажирана с нашия брак-еми, някак, не става. Да, не съм му и майка, да се оправя с терзанията си сам.
По темата- за себе си бих взела решение, без да пиша, независимо с каква цел, по форумите. Това е много лично и човек съобразява много неща.
Спомням си, бях в Несебър и седяхме в ресторант. Около нас имаше 2 маси с компании. Едната с позастаряващи 2 двойки, а другите бяха младежи. В един момент, виждам срещу нас в коридора на тоалетната, възрастният мъж лепва една силна целувка на младия мъж от съседната им маса и излезна. Кога се бяха харесали, евентуално, познали в мераците, не знам. Еми, тъпо е. Не че хетеро не биха го направили, но..

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 93c4992e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   И аз нямам против би и хомо хора, но не и да са такива лицемери. Едно е да ти каже отначало, че е такъв и ти да решиш дали можеш да го приемеш, съвсем друго да се е представял като хетеро и изведнъж- изненада. Аз съм имала приятел гей, чисто приятелство и винаги съм се чудила колко по-точен е бил във всяко едно отношение от хетеро мъжете. Направо да не повярваш. Първо че никога не го е крил и не е заблуждавал никого, но дори въпреки че сме били само приятели се е държал много по-кавалерски към мен от хетеро мъже или там би. Аз лично не бих искала мъжа ми да си ляга и с мъже и предпочитам този с който съм да е бил искрен. Да не говорим колко женени с деца се навъдиха дето си се чукат тайно с мъже, направо ми се повръща. То да ти се отще да се занимаваш с някой в днешно време, че не се знае каква изненада ще ти сервира утре- може и да ти предложи да си живеете тримата с любовника му мъж. Аман вече от прекалена разкрепостеност и свободомислие, то вече станаха само животински нагони без мисъл, да не говорим за уважение към човека с който си. Направо го зарязвай тоя, че не се знае какво може и да ти лепне накрая от тия тайни забавления. И тия дето говорите как авторката трябвало да се примири едва ли не, ами не няма да се примирява, защо да се примирява! Ето тя вече психически не е добре и и е гадно като прави секс с него( аз не бих правила след такова откритие). Значи вие я съветвате да го приеме, да ляга всеки път с него и в главата и да идват мисли как се е въргалял с мъже. Вместо да си намери мъж, който иска да спри с жени. Тя трябва да прави компромиси и то на фона на това, че той я е подвел и я е излъгал, за какво за да му е добре на него и да мърсува с мъже. Откъде на къде изобщо давате такива безумни съвети. Все едно тия мъже не искат жена им да им изневерява, но тя изневерява и някой започва да ги съветва- ама стига всеки си има влечения, прояви разбиране. Да всеки може да си има влечения, но това не означава да се представя за един, а да е съвсем друг!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67028ec11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   48, ама къде видя връзка - между проблемите на хората от детството и това, че е базисно да си честен спрямо партньора си в една връзка? Хомосексуализма е проблем на отношението майка - син до пубертета включително. Липсата на морал е личен проблем, много по-дълбок от това. Защо свързваш едното с другото? Нима сме такава жертва на идеалите си, че не може да видим света както си е, а не както ни се иска да бъде. За жалост има много хора с проблеми, и човек първо трябва да оправя своите, преди да е тръгнал да поучава другите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1dee0b67e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Чета тука темата и се хиля, преди това бях попаднал на друга как жените не са бисексуални като правят секс с други жени защото не можели да се влюбят, а мъжът като прави секс с друг мъж е бисексуален смях. Както и да е аз съм би мъж на 45 и да възбуждам се да правя неща с мъже но не от всичко, не си представям че може да се влюбя в мъж. По въпроса с мъжът ви не ви е казал защото е имал идея как бихте реагирали, подмятал е разни теми преди това да опита почвата, но не е усетил че ще може да се разкрие и си е премълчал. Женен съм от доста години и гледам как реагира половинката ми, ако се разкрия най вероятно ще последва развод. Имам много добри приятелки които анатемосват би мъжете, но в същото са впечатлени от мен. Сексуалността на човека не определя самия човек. Ако решиш че повече не можеш дс живееш с мъжът ти остави го, но ако е свестен човек може би ще загубиш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d3f7099118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Ей голямо чудо, че са му обърнали хастара някой и друг път на мъжа ти? ! Жените такива долни мръсотии правите и после мълчите като риби, всеки има право на какъвто си иска сексуален живот. Като ти пречи, хвани си някой патриархален нерез от дълбоката провинция да клати теб и още пет квартални, ама нали не е обратен поне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2d167fb8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Къде го чукаш, къде се пука... Искахте императори- Цезар, легенди- Ален Делон, а сега недоволни от статуса - недокоснати богини. Този път много хубаво- не е на хубаво или от всичко по много, но се оказа, че не Ви понася. Мъжката любов е най- дълбока и Вие го знаете чудесно, но не искате да делите и затова скверните. А, ние нямаме нищо против когато сте с "приятелка" на спа за уйкенда....

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 68e94a6d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Като си представя как си топи чушката в мъжки лсйна и просто следва довиждане. Изневярата си е избевяеа, независимо с кой пол е.
Авторке, и мъжът ти е този, който ти е съпруг. За такива като тизи има други названия - приятел, любовник, гадже, но всемоще нв ти е станал мъж, така че си свободна да изхвърлиш надалече този таралеж в гащите.
Чудя се на някои жени. Нямате ли самочувствие и достойнство?
Сега имате проблеми, а по-късно ще станат двойно повече.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3b9bd25596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Аз лично съм имал фантазии как някой чука жена ми пред мен, но не съм имал никога фантазии с друг мъж просто явно такива са си хората които са би. Не го разбирам, трудна ситуация..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker