Незнам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам какво да правя
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2050 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 г. Запознах се с едно момче (на 20). Той не е от моят град, но си писахме повече от 8 месеца. Вече го познавам много добре и знам, че има приятелка и има желания да правим секс. Той ме покани на среща в моя град, но не отидох.

Знам, че пише такива неща и на други момичета. Той попринцип си е много хубав, с хубаво тяло, казвал ми е, че му се натискат. Аз страшно много го харесвам и искам да сме заедно, но знам, че има приятелка (от 2 год. ) и знам, че щом си пише такива неща с други няма да може да ми е верен.
П. П Не съм някоя грозна, но той ме спечели и искам да ми кажете какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 69687dad58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пфф...не прави секс с него! даже не се и срещай с него!! Бахти...постави се поне за малко на мястото на приятелката му. Ти не си нищо по-различно от другите момичета мила, просто ще си поредната преспала с него. Да не мислиш, че след като правите секс и той ще зареже приятелката си и ще дотичка при теб???? Колкото и да ти харесва, остави го!!! Колкото и да е трудно, това е найй-правилното нещо, което можеш да направиш! Инак, ако го направиш, ти ще си тази, която ще страда!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b5c54aeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз мисля така, не прави грешката да си лягаш с него. После ще ти е още по-гадно и ще съжаляваш. Щом виждаш, че не е сериозен и се занимава и с други няма смисъл да си с него. Толкова и на приятелката си е верен. Даже бих те посъветвала и да не се виждаш с него защото ще почнеш повече да го искаш. И ако можеш и да не му пишеш ще е още по-добре. С времето ще го забравиш. Той не е последното момче на света. Има и други красиви и с хубави тела. А щом казваш, че не си грозна ще си намериш някой по-подходящ. Надявам се да съм ти била полезна. :) Горе главата и УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3faeeef52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, добре де познаваш го много добре и как точно? ! Защо си мислиш, че го познаваш, те хората с години живеят заедно и не се опознават изцяло ти по фейсбук си го опознала... нищо лично към теб, просто виж как постъпва с гаджето си, с което от 2 години - що за човек постъпва така (хайде да си намери една, един път що годе разбирам ама... )? Виж ти явно осъзнаваш и то добре, че той иска само секс нали? Заслужава ли си да станеш момичето за секс - т. е да те търси само когато иска да спи с теб... дори не специално с теб, а просто с някой... той още не те е виждал и искал да спи с теб, ако само това искаш и ти ами действай тогава, човек трябва да прави от време на време някоя и друга глупост, но ако искаш нещо повече и не си привърженичка на секса за една нощ, просто се дистанцирай и в двата случая ще съжаляваш, но поне в единия ще си имаш уважението :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker