Търся съвет от мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся съвет от мъже
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2919 пъти
Ще се постарая да съм кратка. Случката е в чужбина, и да поясня, че мъжете мислят малко по-различно. Законите тук са такива, че мъжа очаква одобрението от жената и не прави първата крачка за нищо на света. Това им поведение е продиктувано от законите, които защитават жената.

Шефа (местен) ме назначава на работа. Аз-омъжена с голям син. Започвам да работя с много мъже (от други държави като мен). Доста бях ухажвана. Като на всички казах, че съм омъжена и не искам друг мъж. Но шефа ми (разведен с приятелка и 2 големи сина) започна да ме ухажва и не спря цяла година и половина. Голяма атака беше, въпреки, че се страхуваше да не го уволнят и въпреки, че има приятелка. Подаръчета, бонбони за празниците. Имах специално внимание. Въпреки сериозните ми думи, че съм омъжена и не искам друг мъж-не издържах. Влюбих се в шефа. Говорихме, че се харесваме и той каза, че иска връзката ни да продължи и в бъдеще. Аз се съгласих естествено. Ухажването продължи и в един момент той се "покри". Научих, че заминава в родния си град, на същата позиция и в същата наша фирма. Обадих му се преди да замине. Каза, че той иска да спре за сега и не може да продължи напред заради позицията си, заради приятелката си и заради мен, че съм била омъжена и по-специално, защото съм казала на всички мъже в службата, че не искам друг мъж. Обясних му, че това не се е отнасяло за него. Тогава ми отговори, че при промяна в обстоятелствата ще ми се обади. Аз се ядосах и му казах-край. Приключваме до тук. Той обаче най-настоятелно каза, аз ще ти се обадя, ще ти се обадя. Аз отново-за какво ще ми се обаждаш? А той отговори-за да продължим напред, откъдето сме спрели, защото и аз... Аз ще ти се обадя, чу ли!?

Така завърши нашия разговор преди повече от месец.

Е, мили мъже, кажете какво да правя? Разума ми казва: Не мисли за него, не го чакай, но сърцето се разкъсва от мъка. Не мога да ям, да спя... Помогнете ми със съвети, моля. Според вас да го чакам ли?

Да поясня:
1. че не сме имали интимна връзка, ако това има изобщо някакво значение, де..
2. Шефа ми има голямо търпение. На работа не вземаше веднага решение, а чакаше, чакаше и изнервяше доста от подчинените си, ако и това има някакво значение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 954018adf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никъде не прочетах за мъжа ти в историята.. къде е той.. и каква роля изпълнява.. или си го ползвала само
за параван за пред другите

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9a49f5be6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би иска да си изясни ситуацията. Изчакай малко и ако не ти се обади го забрави.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4fd05ce99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен просто си му давала знаци, един мъж никога не продължава да ухажва толкова дълго, ако жената отсреща не му показва одобрение.
Замисли се колко си искрена към мъжа си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d7dbe6856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш да запазиш брака си и обичаш мъжът си, напусни работа. Явно шефът е нахален и не разбира от дума, но това е правилното решение, ако не те е омаял вече.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a5073bd9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво ли не правят жените за 5 шоколадови бонбона- зарязват съпрузи, деца, отговорности... Какъв съвет искаш от нас? Направи една ОГРОМНА услуга на съпруга си- разведете се колкото може по-скоро. Всеки ден споделен с теб е изгубен за него. Не мисля, че си човек способен да дарява радост, любов и щастие. Това го е усетил и шефът ти и затова е избягал. Предпочел е приятелката си пред теб. И можем ли да го виним? Днес се сваляш с него зад гърба на мъжа си, а утре ще хукнеш след някой друг мъжага от финеса например. Не се ли усещаш какво представляваш всъщност? Коментар 1 ти го е казал- къде в цялата история е съпруга ти? Най-неприятни от всички са ми егоистите. А детето ти как ще се почувства? Хубаво си подчертала, че е голям, но и на 60 години да е, пак ще му стане криво от постъпката ти и ще се срамува от теб. Ей на това му казвам аз на дърти години да станеш за резил

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1df1756f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Мъжа ми е реален. Започвайки работа във фирмата не съм си и помисляла, че ще се влюбя. Аз съм доста сериозна и стриктна и исках да разберат всички мъже това, че не искам друг мъж. Не съм искала да ползавам мъжа ми за параван, но за съжаление така се получи.

А той след като знае, че имам мъж, и съм казала това, защо не спря? Защо след като и той има приятелка, не се спря? Каква е тази ваша логика мъже, не разбирам?? Ловци сте, разбирам, ама не мислите ли за последствията? Или само така се забавлявате и наранявате жените?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ff54927f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с 2, даже мисля, забрави го веднага, без да изчакваш. Нещо гнило и тъпо ме звучи тоя шеф. Голям използвач и тарикат, манипулатор.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1df1756f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: За шефа ми мисля, че той може да е искал да докаже, че не съм толкова силна, колкто се мисля и за това ме е атакувал. Може да съм го провокирала с това, че не искам друг мъж и се е амбицирал да ми докаже обратното.

А за знаците номер 3: Не съм му давала знаци близо до края на годината. Дори поведението ми беше надменно. Е, накрая не издържах. Все пак и аз съм човек, грешна като всички други.

Като цяло не намесвам съпруга ми в цялата история, защото той няма вина, а и защо ли да го намесвам, като въпроса ми беше : Дали да чакам шефа ми да се обади.
Ако имах нещо предвид за съпруга ми, щях да задам друг въпрос.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e9de2f9463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще те изчука и чао, та по добре бягай от фирмата. Иначе всички жени сте сериозни;Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a5e85d520c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обади му се. Така и така си тръгнала по стълбата надолу.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c027a6dd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Съгласен с номер 9. Нито си първата хлътнала по шефа, нито последната. А той ще те мине и чао... При това съм 100% сигурен, че ако има и други жени в офиса в който работиш се е пробвал с повечето! Като толкова вярват в законите и тия глупости дето си мислиш, само си помисли, че това което са ти правили всички мъже там /включително и ШЕФА/ са категоризирани като "Сексуален тормоз на работното място". Проблема е в тебе.

И моя съвет е да напуснеш работа, не си струва да се съсипваш брака си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker