Обичам и двамата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам и двамата
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3136 пъти
Животът ми е протекъл с много трудности, но винаги съм била много силна и се справях с Божията помощ. Младите ми години, когато хората помнят като най-добри при мен бяха много тежки. Омъжих се на 20 години, бях студентка и бебе гледах, но благодарение на прекрасния си съпруг успявахме да се справим с всички трудности. Винаги ме е обичал, грижил се е много добре за мен, но преди пет шест години моя съпруг ми разказа как в най-тежките години, когато живеехме в лишения ми е изневерявал с една негова колежка, която уж ни беше семейна приятелка.

Бях потресена, отчаяна, исках да го напусна, но той се кълнеше, че никога повече това няма да се случи.- Тогава отиде в църквата и се изповяда. Бях възхитена от неговото поведение и като чели тогава разбрах, че вина съм имала и аз. В трудното ежедневие го отблъсквах, тогава разбрах, че го обичам повече от всичко на света. Въпреки че много ме болеше му простих. Само след една година срещнах един мъж на работа, който много се интересуваше от мен.

Постоянно ме търсеше, канеше на среща и понякога си мисля, че подсъзнателно се срещах с него, като че ли исках да си го върна на моя съпруг. Постепенно се влюбих, а когато за първи път преспах с него, разбрах че така не може повече. Спрях да се срещам с него, вече го отбягвах, а когато го срещах случайно цялото ми тяло потръпваше. Той също ме гледаше с голямо желание, но през последните две години всичко отмина. Вече не го виждах, а когато се срещнехме само се поздравявахме и нищо повече. Но тази есен се видяхме случайно. Прибирах се от работа и той спря с колата, предложи да ме откара до нас.

Тогава ми каза, че много съм се променила и ме покани на кафе. Отговорих му, че не пия кафе, но той пожела да се видим и да си поговорим. Съгласих се, излезнахме след няколко дена една вечер и съвсем ненадейно правехме секс. Чувствах че не трябва, но две години като чели съм мечтала затова. Прибрах се у дома и най-лошото е че не чувствах вина, а като че ли пламъка се разпали. Обичам и съпруга си и се чувствам много добре с него, но желая и другия. Нима е възможно да обичам и двамата. Винаги съм била много силна, никога не съм позволявала чувствата да надделяват над разума, но сега, когато нищо не ми липсва позволявам на всички чувства да ръководят живота.

Винаги съм се ръководила от разума, а сега чувствата са силни. Чувствам вина към съпруга си, но чакам с нетърпение да ми се обади другия и да прекарам час два един или два пъти в месеца. Той също има семейство, аз знам, че нямаме никакво бъдеще, но съм на кръстопът.- Вярвам в Господа, а се чувствам и грешна за постъпката си. Дайте ми някакъв съвет. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: b1b2cb5984
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, нали знаеш, че от 2 стола да паднеш най-боли, така че си помисли добре!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: ff74337bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намирам се в почти същата ситуация, считам, че има много динамика и изменения в живота на човек. Вина не изпитвам, дарявам красота и споделеност.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 575fe1fbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моя приятелка е в същата ситуация. Казва, че се чувства много добре, това внася динамика в живота и. Аз не знам, нямам дете, нито съпруг.....

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7529a8e8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Моята история е почти същата! Много ще се радвам ако изявите желание да поговорим! Моят и-мейл: rumenova_b@abv.bg Ще чакам с нетърпение писмото Ви! Поздрави!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: de420ab9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спри да се виждаш с този мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker