Половинката ми е злобен човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Половинката ми е злобен човек
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4938 пъти
Здравейте!
Имам човек до себе си, с който много се обичаме. Обаче с времето колкото повече се опознаваме, толкова лоши негови черти започвам да откривам. От година и половина сме заедно и сме на 27 години.
Моя приятел по принцип е много добър човек, забавляваме се, обичаме се... обаче не знам поради каква причина, от време на време става много злобен.

Съзнателно или не(според мен не се усеща, но знам ли... ) тази злоба най-често рефлектира върху мен. Все едно аз съм му някаква конкуренция, с която трябва да се състезава.

Аз наистина го обичам и винаги съм гледала, когато усетя, че не се чувства добре да го развеселя или успокоя. Когато няма самочувствие да му кажа нещо хубаво, някой комплимент. Радвам се за неговите успехи. Но той не е такъв, дори започвам да си мисля, че едва ли не, когато аз имам проблеми и съм нещастна той се чувства по-добре. Но когато съм доволна, щастлива или постигнала нещо той започва да злобее.

Аз усещам това нещо и дори не смея да се похваля. Говоря за дребни, ежедневни и не толкова значителни неща. Пазя си всичко в мен си за да не отключвам тази злоба в него. Прави го във всякакви ситуации. Дори намесва и семейството ми. Изпитва озлоблене и към майка ми и баща ми, които се държат прекрасно с него и много го уважават. Не знам защо е такъв. Много ме наранява така, не е нормално да изпитваш злоба към човека, който обичаш, не е ли така??

Не съм говорила с него така конкретно, както съм го написала тук, но е имало много пъти, в който след злобна негова реплика сме се скарвали. Или на мен ми е ставало криво и той го е виждал и усещал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2d0b8cd835
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някои хора възприемат чуждите успехи за лични неуспехи. Те са тези, които са дружелюбни в обществото, а сред близките са тирани. Трудно е да се живее с тях, но често и на тях самите не им е лесно да съжителстват със себе си, така да се каже. Защо са такива е сложен въпрос. Отговорът е - индивидуално е. Възможно е те самите да са били подтискани като малки, но не е задължително. Може да си поставят високи летви, които не могат да изкачат, но не е задължително. Може да искат да имат всичко, а това няма как да стане, както знаем и затова да изпитват завист, да се озлобяват, но пак не е задължително. Едно е сигурно - да се живее с тях не е лесно. Ти сама решаваш дали ще продължиш по път, който веднъж открил се като стръмен и каменист, повече няма да бъде равен, лек и приятен. Повечето ще те посъветват да го оставиш, но аз няма да го правя, защото ако можеше и искаше да го направиш, то отдавна да си го сторила. Прецени колко от себе си си готова да жертваш за тази връзка и на каква цена. Тогава реши да продължиш ли напред с този човек или пак напред, но с друг.

П. С.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e90f1f0615
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Зарежи го щом е такъв злобен. Или пък първо опитай се да поговориш с него, защо така се получава!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f41dd8dfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, лошо. Личи си, че го обичаш, иначе нямаше да търпиш. Понеже не Ви познавам, нищо не мога да те посъветвам. Чудя се какви ли са причините за тази ревност и злоба. Дали той е постигнал това което е желал, дали е в стрес защото се бори за нещо.... не знам и не мога да съдя. Дали е някакъв труден етап в живота му или твърде много стрес, който има нужда да се лекува? Ако това ти върши някаква работа - виж какво можеш да направиш. А може и просто да е такъв характер и винаги да си е бил такъв?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker