Дошъл е моментът да взема решение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дошъл е моментът да взема решение!
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3719 пъти
Пиша тук, макар че се чувствам некомфортно и на показ. Просто не ми стига това, че споделям с родители, приятели... боли ме и търся лек.

Обичахме се 8 години. Бяхме си първи, обещахме си да сме единствени. Бяхме на 18.

Нямам думи. Като малка в семейството си изживях тежки моменти-изневерите на баща ми, обиди, скандали, много болка и унижение. Превърнах се в една красива и безкрайно подтисната от страхове млада жена.

Той... млад, неопитен, романтичен, жадуващ Голямата Любов, влюбен, Господи, обезумял от любов по мен. Спечели ме, доверих му се, влюбих се, обикнах го, пожелах го за цял живот, пожелах да нося в себе си частица от него... пожелах да имам дете от него.

Той не ме разбра... сякаш до мен все още беше онова оглупяло от любов момченце, а вече сме на 27. Аз съм жена, искам да го имам, тялото ми го желае. Искам да родя детето му... странно е! Природата е по-силна от волята да сдържам тези емоции в името на това да не го изплаша и отблъсна.

Скарахме се. Той превърна едно приятелство във сексуална връзка, от която не можа да се откъсне. Лъга ме, кри се, въвлече и момичето да ме убеждава в невинността на отношенията им. Всичките ни приятели разбраха, родителите ми, неговите родители. Разкритието беше шокиращо за всички...болезнено, отвратително, убийствено за мен.

Приключи връзката си с нея. Поболя се. Обезумя от срам и чувство за вина. Аз преспах с друг. Бях за кратко щастлива, после отново самотна.

Сега се виждаме отново... като приятели? Спим заедно, говорим, плачем заедно, упрекваме се... страдаме, защото нищо вече не е същото и миналото ни преследва.

Той иска да продължим напред заедно. Убеден е в решението и желанието си.

Мен все още много ме боли. Целувам го, имам го, но част от мен е умъртвена. Зная, че мога да бъда с друг и да ми е хубаво. Пуснах друг в сърцето си. Той все още няма лик и име, но е там.

Живея на предела на два свята и не мога да направя решителната крачка. От целувките му ми горчи. А той се нуждае от тях като от въздуха... Мисълта да го изгубя прави живота ми сив и прозрачен.

Как искам отново да обичам така чисто и невинно, да вярвам... просто да съм щастлива...

Мразя тази болка, която се е настанила в сърцето ми. Искам да я изтръгна, но тя е там, защото хората, случката, лъжовните думи, скритите погледи съществуват в миналото. Всичко това се случи и аз го изживях, чух и видях.

Какво следва оттук нататък?

Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: d7e21d450f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пишеш красиво !

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3aaa818124
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да не ни се иска, не можем да продължим да живеем с миналото, а да се научим да се адаптираме към настоящето. Само от теб зависи, какво решение ще вземеш. Дай си време, помисли, разбери какво чувстваш.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 543e6888da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам да го кажа, но тук няма нищо чисто и невинно... приятеля ти е отишъл с друга, ти - при друг, какво очакваш да последва??

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e4b5af92b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любовта е ВСИЧКО! Продължи напред колкото и да боли! Късмет.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6f50e1417e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И не след дълго ще се убедиш, лесно е глава да отпуснеш, трудно е да продължиш... !
Сърцето ти е разбито и объркано, не знае как да се събере, за да е цяло, никога няма да бъде това, което е било, но именно тези трудности ни правят човеци, различни и силни. Това са изпитания, които, когато ги преодолеем получаваме награда, макар да не я виждаме, било то промяна към добро, щастливи моменти. Обичах го, но не е късно за друг, млада си, от целувките му ти горчи, но щом позволяваш да те целува, значи не е така, значи действията от миналото ти горчат. Бъди силна и се изправи пред това, което те тормози, не позволявай на спомени да помрачават настоящето, в крайна сметка живеем сега, а не преди!

Болката ще утихне, ще мине, ще боли още малко, но ако той се промени и сте щастливи, болката по-бързо ще си отиде, хората грешат и се променят всеки ден. Дай му шанс, 8 години е бил с една жена, искал е опитал е друго, щом се е върнал при теб - това говори само за себе си, ти си преспала с друг, ти не си по-различна, той е бил първи? Все някой е трябвало да бъде. Не си на 15 да обичаш чисто и невинно, ти си жена , обичай истински, както можеш , а не както си някога, обичай даже по-силно и по-истински... Избери един от двата свята, оцвети го и ще видиш, че ще се получи, защото си си помогнала ти самата... след това позволи на човека до теб да го направите заедно, за да видиш, че щастие има за двама.. защото "Светът е за двама" !!! :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 6cab77c004
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какъв съвет да ти дам. Съмният аз преживях нещо ужасно преди много години историята ми е някъде из сайта но това няма значение.

Преди години се влюбих за първи пат обичахме се много но дойде деня в който я изгубих (почина при катастрофа) вече минаха 7 години а аз все още не съм изпитал същите чувства.

И започвам да си мисля че след като един човек бъде наранен веднаж той малко или много се затваря в себе си за да не бъде наранен втори пат не казвам че не е възможно да ги изпита втори път но аз за 7 години не можах да ги изпитам а толкова много ми се иска.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2d16bfa4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: Благодаря ви! Толкова истински звучат всички ваши думи! Те са истини, които аз самата зная, но не признавам. Номер 6, прав/а си ...горчи миналото, горчи от разказите му за неговата изневяра, от прочетените чатове и есемеси... от нейното неискрено. "Той не е мой тип. Ние сме просто много добри приятели", от картините, които съзнанието ми рисува за техните нощи, от моите страхове, че никога няма да му бъда достатъчна... Трудно е... трудно е, защото на него му е трудно. Той си вярва, че изпитва към мен Любов... но аз не му вярвам! Може би вярвам във времето и се надявам то да ми помогне да прогледна в неясното си бъдеще.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 2f02b20984
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има една приказка - "Скъсаш ли нишката на дружбата и да е завържеш ще остане възел". Започнете наново с нов човек до себе си. С времето ще ви останат само добрите чувства към вашият любим и ще простите и забравите. Не си пропилявайте живота, защото само ще се нараните взаимно.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e0051d8713
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недей да живееш с миналото. Вдигни глава и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: abbddba91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката: Наскоро разбрах, че той и е писал на Нова Година! Прочетох отговора и: невинен и мил в стил "ние сме сродни души по грях - нещо, което свързва само двама ни". Заболя ме... за пореден път ме заболя дълбоко. Не разбирам що за човек трябва да си, за да правиш и невъзможното да спасиш рушащата си връзка и, след като си изградил мъничко, да го срутиш преди дори да е придобило форма. Истината е, че има нещо много сбъркано и извратено в цялата история. Мисля, че мъжът, с когото съм била толкова години, е болен в мозъка си. Господ да му е на помощ!

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e901100fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката: Позволи ми да споделя моето мнение - на този мъж му се живее толкова колкото не можеш и да си представиш. В същото време връзката ви е навик според мен. 8 години .... вече бяга от това, затова и други жени, затова и не иска да се обвърже. Не бива да го виниш че не иска да гради връзката ви отново.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f18170a069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, Ако можете да "ремонтирате "връзката си ще получите най-хубавото нещо - зрялост. Не си мисли че всичко в живота е идеално, какво те предпазва този проблем да не се появи в бъдеща връзка? Ако наистина държите един на друг просто си подайте ръка и се изкачете на едно по-високо ниво на общуване - с повече доверие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7b5da7b65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторката: Опитите да изградим връзката си отново бяха отчаяни и ЕДИНСТВЕНО от негова страна. Аз все още страдам и съм прекалено недоверчива, за да изпитам желание да подам ръка и да съдействам. За нищо не го виня и нищо не искам от него освен да бъде мъж, да разбере за себе си най-накрая какво точно иска, кое е важно за него в живота и да има доблестта да ми го каже. Грозно и мижетурско е да искаш да манипулираш и разполагаш със съдбите на всички. Или да я изтрие от сърцето и съзнанието си и да ми се посвети, или да ми даде свобода и да се върне при нея. Той не ме оставя да дишам, но и не прекъсва контакта си с нея. Не издържам така, това е коравосърдечно. Реших да се разделим, поне засега. Нека опита с нея, ако иска. Аз се чувствам по-спокойна така. Ако сме сродни души, независимо колко хора ще влязат в живота ни, един ден ще се преоткрием. Благодаря на всички за съпричастността и сърдечните съвети! Желая ви много щастие и късмет!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 50c86e1d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Поздрави за заключението Ви. Силна жена сте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker