Тя ме остави внезапно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107818)
 Любов и изневяра (25897)
 Секс и интимност (12682)
 Тинейджърски (21061)
 Семейство (5511)
 Здраве (8582)
 Спорт и красота (4437)
 На работното място (2548)
 Образование (6684)
 В чужбина (1436)
 Наркотици и алкохол (1005)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1578)
 Други (15485)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме остави внезапно!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 4994 пъти
Здравейте, аз съм Мъж на 26 години. Изкарах почти 3 години с приятелката си, когато тръгнахме, бях много наранен от предишната.... не я отразявах, шегувах се грубо с нея, не я слушах за нищо, а тя много ме обичаше и не казваше нищо , естествено аз прекалих - пиех много, излизах все без нея, правех всичко на обратно.

В секса много си паснахме и останах с нея. на втората година започнах да изпитвам чувства, да се съобразявам с нея и желанията й. На края внезапно се изнесе, понеже излязох с един приятел, които тя не понася и се върнах пиян.

Сега страдам за нея и не зная как да си я върна? Приятелят, за които става дума го отсвирих, понеже ми светна и на мен, че ми вреди (както тя казваше ). Сега излизаме на кафе чат-пат. Моля и се да се върне, а тя е убедена че ще бъде същото.

Казах и,че ще спра и пиенето, но не ми вярва. Аз обаче съм готов да го направя! Всичко бих направил за нея, осъзнах че я обичам до болка и искам да споделя животчето си с нея. Защо, когато съм готов да и дам това, което иска - тя не ми вярва и не ми дава шанс да и покажа, че бих направил всичко за нея? Като ходим на кафе по някога, тя отговаря на целувките ми... , но не иска да се върне у дома! Дайте ми съвет, моля ви. Как да си я върна???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a8bb0a42d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя сигурно си има своите причини да не ти вярва - достатачно си я разочаровал.

Можеш все пак да опиташ. Оптай се да я спечелиш като приятел, без да искаш секс и да се нанесе при теб. Кани я само на кафе, изслушвай я, давай ? подкрепа и самочувствие, кани я на кино, на културни прояви, концерти. Няма да откаже.

Спри пиенето. Не заради нея, а заради себе си.

Отсвири въпросния приятел наистина, не се виждай с него, намирай си оправдания.

Идва лято - имаш доста работи да ? предложиш, но уважи желанието ? да се дистанцира. Дай ? време да се убеди, че си се променил действително. Не се иска много - просто не се мотай с парцали и не пий!

Лаура

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e2777fde4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има шанс, щом не те отблъсква. Покажи й, че в теб има промяна, но не само на думи, а с дела. За това, обаче, трябва време, затова прояви търпение.

П. С.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 28d6ecfb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Трябва да изгубиш някого, за да го оцениш. Явно не си се държал много добре с нея. Нали знаеш, че в една връзка се правят компромиси. Би трябвало да спреш с пиянските истории, и да и докажеш че си друг човек. Обаждай и се по-често, и се опитай да и се харесаш отново. Всеки един жест е важен, но най-важното са разговорите не го забравяй! Трябва да си изясните нещата!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 38250eba9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега ли я оцени, когато я загуби? Ако се съгласи изобщо да се видите за кафе и кажи, че искаш да си с нея и си готов да се промениш. Помоли я да ти даде шанс, последен шанс и вземи се стегни и направи нещо тя да е щастлива. Спри грубостите, пиенето и номерата. Предложи и да опитате отново да живеете заедно.
Побързай, защото ако си намери друг, вече няма да имаш никакъв шанс

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 859cf57616
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защото е жена с достойнство - затова не иска да се върне!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 95b28856f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек оценява нещата едва когато ги загуби.

Rebel

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 41e8beea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   сега е момента да и покажеш колко държиш на нея.. бъди постоянен.. прави мили жестове.. покажи внимание.. обич.. всичко зависи от теб!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7aaa3d3f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм момиче и имам същия проблем с моя приятел, с който съм от 3 години и половина. Мога да ти кажа, че правех и продължавам да правя страшно много компромиси с неговия най-добър приятел, но всичко си има граници. И аз съм се замисляла да го зарежа, заради тези неща, но още смятам, че е дребнаво да си развалим връзката заради такова нещо. Просто говори с приятелката си и й кажи, че тя е най-важната за теб и ако те обича, ще ти даде още един шанс. Всеки прави грешки, но никога не е късно да ги поправи. Сигурна съм, че ако подбереш правилните думи и наистина й покажеш, че си готов да се промениш, тя ще се върне при теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1999e71241
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Първо, приятелката ти явно не те е оставила внезапно, а те е търпяла дори прекалено много време! Мъже, крайно време е да разберете, че за предишните ви неуспехи с други жени не са виновни бъдещите ви такива, и подобно грубо отношение, каквото си проявявал към това момиче, а тя не ти е била шута говори, че е искала да бъде до теб, държала е на теб. На теб ти е светнало, ама в момента, в който на нея и е преляла чашата на търпението. Явно и друг път е ставало дума за т. нар. твой приятел, с когото тя не иска да се движиш, защото не е за твое добро и сигурно ти пак си я отсвирил.
Колкото до пиенето, ти първо наистина го откажи (защото на думи е лесно, ама не всеки има волята да го направи) и тогава я търси отново. Ок, приема да излизате, отвръща на целувките ти, което може да значи, че все още имаш някакъв шанс с нея... но може и да значи, че се колебае. Казвам ти го от личен опит. Разделих се с приятеля си, с когото имахме много дълга връзка, излизахме от време на време, но не го правех защото още исках да съм с него, а от страх един вид, че изведнъж късам с един етап от живота си, не знам от тук нататък какво ме очаква, всеки човек предпочита сигурното, пред неизвестното... но въпреки това накрая спрях с излизанията с него и продължих напред.
Ако наистина искаш да си я върнеш, първо се убеди, че наистина ще успееш да я заслужиш отново! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e95b1216d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ами явно наистина си попрекалил с грубото си държание спрямо нея... щом отговаря на целувките ти, има надежда. Сигурно те обича, но й е трудно да ти се довери. Изчакай търпеливо да спечелиш доверието й, няма да е лесно... но ако си търпелив и наистина си се променил, ще стане. Успех и умната!!! ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f71fd042fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Искрено Ви благодаря на всички. Коментарите ви ме обнадеждиха. аз лично си мисля, че жените могат да усещат когато мъжа казва истината (вече ). Има чувства към мен, сигурен съм. Дали толкова много съм прекалил?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 38250eba9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Според мен доста си прекалил и може наистина, въпреки чувствата си, да те зареже. Просто е дошъл момента в който тя си е казала, че не си струва да сте заедно. Не е щастлива и смята, че без теб е по -добре. Така поне е спокойна, че няма да я нараняваш повече, че няма да я нагрубяваш и че има шанс да бъде с някое мило момче. Ако не предприемеш действията, които те съветват хората, просто е въпрос на време това да се случи

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6a92cf536a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Шанс трябва ако си я наранил нещо може да поговорите ти си силен и трябва да се бориш

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f184c53554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не е така тя в била поредната кучка искам да кажа у че мен ме оставиха оспокойсе има у др жени оставиги ебиги в майката била е поредната кучка!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker