А ти така ли се чувстваш ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А ти така ли се чувстваш ?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2742 пъти
Било ли ти е някога толкова мъчно, че сила да нямаш да заплачеш, чувствал ли си се толкова безпомощен, че сърцето ти без звук да тупти, а дъхът ти силно и дълго да ехти, но никъде от никого нечут? А някога чувствал ли си се така ограбен, изоставен, огорчен... и мислите ти да са хванати във плен?

И да не можеш да избягаш от това, че миналото ти било е някаква шега. А заспивал ли си някога със тихичка тъга, а сънувал ли си кошмари от несбъдната мечта? А сутрин, сутрин някога чувствал ли си се така... Да застанеш пред себе си...
Да си признаеш, че си загубил войната. Това е най-трудното. А си се борил! Да си дадеш ясна сметка, че целите, които си имал, мечтите, са неосъществими. В един миг, когато признаваш истината пред себе си светът около теб се завърта и ти падаш... Падаш по-силно отколкото някога си падал.

Съдбата ти се изсмива ехидно в лицето. А ти? Ти се чувстваш така безпомощен. И след всички сълзи изплакани във времето, очите са пресъхнали. Но почакай, има още! Погледа се замъглява и една сълза се стича по бузата ти. И си даваш сметка, че за теб нищо не се е променило. Въпреки загубата, и след като си си казал, че това е края, че няма за какво да се бориш вече, очите не спират да се пълнят със сълзи, буцата в гърлото все повече нараства и усещаш как сърцето отново се пръсва на хиляди парчета, които знаеш, че никога не ще събереш, за да стане отново цяло...


=]]]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 42e59e5709
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено съм минала през всякакви неща в живота, но никога не съм се чувствала безпомощна за сърдечните неща. Човек е безпомощен пред смъртта, всичко останало го има вече в книгите, лириката, а твоето е просто не много хубаво за четене. Сори, но ме е яд на хора като теб - стегни се.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f816d5ca3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Адски тъжно... и да, чувствала съм се така... и в момента се чувствам така, по същия начин, благодарение на една недоизживяна, или несподелена, или неигурна любов.... боли, боли и не спира. Но това е живота...
Това, което не те убива, те прави по-силен, казват хората, но мен ме прави все повече и повече слаба и немощна...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2b7febc4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, чувствал съм се така. Съдба не съществува, да знаеш. Всеки сам е отговорен за действията, решенията и последиците.
Борил си се? Не е било достатъчно явно или по-лошото - не си мислил как точно да се бориш. Сега е време да си направиш равносметка на твоите грешки.
Ако искаш нещо, ти може да го имаш, зависи какво си готов да направиш и дали можеш да рискуваш. Направи това, от което се страхуваш. Заложи всичко. Действай. Никога не е достатъчно късно за да го направиш. Така поне после ще имаш едно успокоение -направих всичко, но не се получи, а не да се оправдаваш със злата съдба.
Защото болката за която говориш е жестока. Никой не заслужава това. Не си заслужава да я изживяваш в името на някой друг и за неща, които могат да се променят.
От това се умира, разбираш ли това? Дай си шанс да си щастлив, каквото и да ти струва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fd51e18ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Охх, ... ако си имал/а, тежки дни, силата на духа си запази! ... И никога не се предавай ;)) А просто си кажи, какво пък, страдах, беше ми трудно, дълго, кратко, днес, или вчера, но е факт, че всичко щом си изживял/а, и днес те има, значи предстой ти и хубави неща! Та, ей, горе главата, и не се коси за "глупости"! ... Глупости ли? Ами оккк, знам за теб не са глупости, важни неща са... Е да, но хайде помисли,
струва ли си да се измъчваш и да си късаш нервите, а? Не!!! Един загубен ден, не е края на света! Една неосъществена мечта също! Докато дишаш, всички твой мечти живеят заедно с теб ;) И дали ще ги осъществиш сега или утре, това ще разбереш само ако не свеждаш поглед и не униваш! ... А продължиш, .. напред :)

Хах, едва ли ще е успокояващо за теб! :D Ама аз съм имал подобни моменти. Ииии да, било ми е като че се намирам в някаква бездна, като че живота преднамерено ме е лишил от радостта и късмета. Ееее, за да пиеш от чашата на щастието ;) почти винаги се налага да пиеш, първо от горчивата чаша - дето, вкуса и се изразява с възклицателното - бляяяк-пфу!!! :)) Но няма как? ! ... Искаш нещо, ама не знаеш какво ти предствой, живееш и правиш и грешки. Че как иначе? Хубавото е, че после знаеш кое е най-добре за теб, виждаш кое цениш, и кой, кое оценява теб. Та, съдбата има много маски, форми, лица! ... Изсмеели ти се, то ще е само от една противност на твойте очаквания, с които ти казва, подготви за промени, промени свойте виждания и ще успееш! Казва ти, вкуси от което дълго си искал. Направи което считаш за правилно, рискувай! ... Казва ти, не е важно какво ще получиш, а какво ще избереш? ! .. Хммм... дано разбираш :)

Няма неосъществими мечти! ... ;) Ако сгрешиш, ако всичко е както не трябва да е, прави следващия си опит! Рано или късно, с повече време, и малко късмет, ще осъществиш и което преди ти се е струвало неосъществимо. Само едно нещо, не искай всичко наведнъж :)) започни с по-възможните неща, а по на там и останалите!!! ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f816d5ca3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8dd1f851d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И когато изгубиш всичко си свободен да правиш каквото си поискаш.

Rebel

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1bd1869d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много трогателно... Браво! :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ae41bbf904
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някой ти казва мечтай с мен. И след време ти отнема това право. Бъдещето начертано и очаквано ти го вземат с един бърз замах.
Най - големите страхове са реалност и се чудиш как ще минеш през тях. Чудиш се като станеш на следващия ден от къде ще намериш сила, за да я впрегнеш. За предходиня си впрегнал всичката си воля, а за утре? Утре къде ще я търсиш силата, та да се изправиш? И знаеш, че мечтата ти няма да се върне, животата си е друг и никой не те е питал искаш ли.
Да... и през това се минава. Понякога отговора идва сам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker