Чувствам се зле - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се зле
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4618 пъти
Аз съм момиче на 15 год. Била съм два пъти с гипс на целия крак, но някак се чувствах по-добре без пътерици, макар че доста натоварвах здравия крак. Причината е, че капачката на левия ми крак се измества и засяда отстрани.

Болката е.. нетърпима. Всеки път щом се разместви го наместваха с пълна упойка, после идва ред на гипса и така. Вече ми омръзна да става все едно и също-разместване, пълна упойка за наместване, гипс, 2 седмици в болницата и още месец с гипс. После още месец на раздвижвания и все така, и все така. Веднъж ми се размести и се ядосах на себе си. Хванах го с ръка и го наместих сама-без пълна упойка, без гипс. Случи ми се отново след това и отново го наместих сама.

Първоначално ходех с огромна наколенка, но не се чувствах комфортно при положине, че не мога да нося повече от половината дрехи в гардероба си. Да, по-важно е здравето, но и на мен не ми е леко постоянно с наколенки. Мама ми поръча една, която изглеждаше перфектно-без скоби по нея, без издутини, само една кръгче по средата за самата капачка. Тя обаче пристигна и.. какво да ви кажа? ! Пълен ужас! Огромнааа и на всичкото отгоре по кракът ми беше широка, а точно при капачката на коляното страшно много ме стискаше. Тогава вече се разплаках и споделих на мама, че вече не мога да търпя.

После ми стана гадно, почувствах се зле, защото в очите на мама сякаш беше поредната ми прищявка. Тя твърди, че не е така и ме успокоява, но нали ги знаете майките-постоянно ни лъжат за нещо само и само да не се чувстваме зле. Сега си ходя с една мъничка наколенка от плат и ластика. Чувствам се по-добре, защото отстрани съм, като останалите. Няма какво да се издува по кракът ми, няма от какво да се притеснявам относно външния си вид. Притеснява ме фактът, че тази наколенка не е никак сигурна и все си мисля, че всеки момент може отново да се размести. Психически се тормозя постоянно. Някой имал ли е подобен проблем и как се е справил с него/психически/?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1b1a2da819
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ампутираха ми крака.. и вече не знам за какво живея, искам да умра..

painbooster

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: df202b534b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имах същия проблем, само дето на мен изместването ми се оправяше само или аз го оправях, а после ми се пълнеше коляното с кръв. След известно време започна и при другото. Оказа се, че капачката ми не лежи ценрално в лелото, а леко настрани и едната връзка е по0дълга от другата, което допринася за изместването. Направиха ми операция на едното колято (на това, което започна първо с изместването на ка-пачката, при мен това е дясното). Скъсиха едната връзка, удължиха другата и така. Сега, да чукам на дърво всичко е стабилно. Внимавам с коляното, не правя резки движения, но си спортувам де. Идете при ортопед, който да те погледне. Стискам палци да се оправиш, занм колко е болезнено.
Лола

П. п. Про всяко изместване на капачката, че отделя хрущял, който е хубаво да се почисти от колянната става, иначе ще доведе до още проблеми по нататаък.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 59bd07f486
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   имам същия пробел днес ми се случи болката беше нетърпима :(( взеха ме с линеика и сгта съм в гипс и имам 4уството че капа4ката пак ше се мръдне :(( Щесе изместили???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 810fe57161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И на мен ми се е случвало. Даже цели седем пъти много боли слагаха ми гипс първите два пъти , а третия бях с шина. Останалите четири пъти само я наместват и си тръгвам без дори да ми правят снимка. Всеки лекар казва различни неща . Пази се и това е!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d79f9db7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен също ми се случи преди две седмици. Просто при ставане от стола си ударих капачката на коляното в крака на масата и тя се измести настрани. Болката не мога да я опиша... не можех да мръдна. Започна да ми става лошо, пребледнях и разсъждавайки сама за себе си реших малко преди да изпадна в безсъзнание да опитам да я върна на местото й.... и успях. На момента изчезна болката и след минути можех да се движа Нещо подобно ми се е случвало и преди 16-17 години, но се е намествала сама -просто се е измествала все едно по улей и се е връщала на место по него. Пак боеше, но за секунди време, а този път беше страшно-доста минути траеше всичко. Моля се да не ми се случва повече.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfb477d36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Преди 1 седмица точно и на мен ми се измести капачката застана отдясно после понеже се свлякох на земята от болки се изправих и тя уж се намести. Беше ужасно а и всичко се случи в училище направо ужас.. Сложиха ми шина дойде бърза помощ, направиха ми снимка и се оказа, че капачката ми е много над мястото на което трябва да е.. В болницата в нашия град нищо не можеха да направят и ме закараха в Плевен.. Оказа се, че съм скъсала връзките които държат капачката и трябва операция и така сега съм с гипс и аз като теб ще трябва да ходя на физиотерапия и да... Може би и на теб ти трябва операция, защото без тези кръстни връзки капачката излиза постоянно.. Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker