Как да се оправя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се оправя
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2952 пъти
Здравейте, аз съм жена на 29 години, която наполедък открива че има доста неща върху които да поработи. Стигнах до този извод, след като започна да ми се вие свят да пия успокоителни и постоянно да ми се плаче.

Имала съм мъже в моя живот, но повечето са били да запълнят тази празноста, която усещам от както се помня. Не ме винете, но човек не може да бъде сам. Повечето не съм обичала, не съм се възползвала за пари или нещо такова. Винаги съм търсила някой, който да създаде постоянни емоции в мен. Срещала съм красиви мъже с атлетични тела, умници и всякакви други, но никой не грабна сърцето ми.

После срещнах него, най обикновен мъж. Обичах го толкова силно, заради което може би се отказах от него. В началото беше страхотно, но с времето нещо се случи. Преди си мислех че постоянно ме наранява, прави нещо нарочно да ме дразни и какво ли още не. Всичко ме дразнеше в него, не го издържах накрая, толкова бях наранена и не знаех какво да правя, че реших да се разделим.

Никога не сме имали големи караници и проблеми, просто сама се докарах до това състояние, защото не можех да обичам и да не се тревожа постоянно. Само че ми липсваше, независимо че се върнах към състоянието си в което мъжете ми служеха като утеха и не можех да се влюбя в тях.

Вероятно съм ги наранявала, но също толкова ме болеше и мен. Не разбирам какво става. През това време няма ден в който да не се сещам за него. Питам се защо се случи всичко това, защо сега не съм с него, защото не е останал и помен от тези лоши неща които ме нараняваха, а са останали само хубавите моменти заради които не мога да спя. Нямам очи да поискам каквото и да било от него, дори не мога да вдигна телефона да му звънна, защото ме е страх от всичко.
Сега пия редовно успокоителни, вие ми се свят и съм в постоянна депресия.
Случвало ли ви се е нещо такова? Как да се оправя и да си стъпя на краката?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9e004cfc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че имаш някакво психическо заболяване. Спри успокоителните, ако не са предписани от лекар. Потърси психолог, психиятър и не се доверявай на този, които само гледа да ти изпише таблетки.

Намери си хора (може и в интернет), с които да споделяш, да говориш за проблемите си.

Не мисля, че си влюбена в това момче, просто си в депресия. Колкото до спомените - с всички ни е така, хубавото се помни-лошото не, защото мозакът си избира хубавото, за да не се побъркаме. Имало е лошо, добре си сторила, че си го оставила.

Продължи напред. Прави някакъв спорт с много движение и излизай на слънце - може да е просто, но така ще получаваш достатачно хормони на щастието и може би ще пребориш депресията.

Не се занимавай с мъже!!!

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b3f1993779
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги съм се чудила нахора, които казват че толкова много обичат човек, че чак се отказват от него... струва ми се много нелогично. Между другото снощи бях на театър и финалните думи на актьора много ме трогнаха, а той каза следното:" Хора, ако обичате някой, кажете му го... недейте да го премълчавате, и без това животът е твърде кратък и не знаете утре какво ще стане". Така, че ако обичаш някой, не бягай от него, авторке, няма смисъл после да се измъчваш.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c7f8cc953b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   авторката

До 1. Много лесно раздаваш квалификации. Успокоителните не са силни, а и депресията е повече от очевидна, но искам сама да се справя.
Каваш ми че не съм го обичала, при положение че знам, че го обичам. Благодаря ти все пак.

До 2. Благодаря ти. Това за последните думи е вярно и искам да го потърся, но проблема е че го наранявах няколко пъти и би било безумие да му се обадя отново. Дори да откликне на това както е правил преди, не съм сигурна, че нещата пак няма да се объркат. Много лесно се втурачвам и много лесно се ядосвам и се затварям в себе си, ужасно е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b3f1993779
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами вгледай се в себе си, направи необходимата промяна и спри да нараняваш хората, които обичаш.. в случая този човек. Направи всичко възможно да му покажеш, че си се променила, но само при положение че наистина си го постигнала... задръж го в живота си, ако държиш на него! А за депресията... ако мислиш, че сама няма да се справиш, не е никак срамно да потърсиш професионална помощ, докато не се е задълбочила, защото не е шега това. Психиката е фино нещо и не бива тези състояния да се подценяват, ако продължават дълго време. Успех ти желая!!! :)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 79a6b17d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 Много добре казано, но по това което пише жената не знае какво иска. И да се промени, което изобщо не вярвам кой ще и повярва. Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче. Аман от съдистки... От такива като теб мъжете намразиха жените.
Ти си за психиатрията чесно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b3f1993779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ей, не раздавайте такива квалификации на авторката.. никой не е застрахован от такова състояние, както казах психиката е доста деликатно нещо и много обстоятелства от нашето ежедневие могат да ни изкарат извън релси. А относно това, че не знае какво иска... авторке, изясни пред себе си наистина какво искаш и се бори за него. Аз и в друга тема коментирах за това и пак ще го кажа... сблъсках се с човек, който не знае какво иска и ме разиграваше яко, сега съм много наранена и наистина ме боли, защото ми пука за него. Той човека не е забравил бившата си, а тръгнал да се занимава с мен. От доста месеци насам не мога да спра да мисля за това, та камо ли да започна нова връзка.. абсурд. Затова внимавай на кой какво причиняваш и ако не си сигурна в нещо, просто не го прави. Надявам се да съм била полезна! :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82e29e0b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На мен ми се случи същото и още не мога да се оправя. Но аз бях на мястото на зарязаният мъж, който беше "по-обичан" от всичко на света. И аз не проумях, как може някой да се откаже от любов заради прекалено силни емоции. Не си единствената с този проблем. Хората цял живот си търсим половинките и когато ги намерим и се отказваме от тях. Поради тази тъпа причина, понеже и аз много си я обичах вече 5-та година съм сам. И не знам дали изобщо ще мога да се обвържа някога, както е по филмите или от тук насетне само ще отбивам номера.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 27acf93ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако мислиш, че можеш значи можеш! Ти си причината за всичко, което ти се случва в живота. Само ти можеш да промениш нещата и обстоятелствата около теб. Трябва да промениш начина си на мислене и да не осъждаш всеки, който срещнеш. Ако търсиш постоянно недостатъците във всеки следващ ще останеш сама знаеш ли защо, защото няма перфектни хора. Промени начина си на мислене и ще промениш живота си, но много важно нещо е да се подкрепи с действие. Все едно да искаш да спечелиш от тотото, а ти да не си пуснала дори един фиш.
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker