Изживявам дълго подтискана страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изживявам дълго подтискана страст
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2800 пъти
Здравейте, аз съм жена на 34 години, омъжена с детенце на 2 години. Обичам семейството си и искам винаги да сме заедно. Но.. преди три месеца сънувах сън с мой бивш колега.

Той е на 58 години, беше мой ръководител, винаги ме е подкрепял, защитавал ме е, някак си винаги е имал по-специално отношение към мен и аз съм го усещала. Много внимателно и предпазливо се е опитвал да ми покаже че има симпатии към мен, правил ми е комплименти но нищо по-настойчиво.

Аз вътрешно също усещах, че имам привличане към него, но по никакъв начин не съм му го показвала. И винаги съм подтискала това чувство в мен. Причините бяха това, че сме семейни и двамата, че е доста по-голям от мен, че работим на едно място и още нещо- че е съпруг на моя не много близка роднина, но все пак роднина. След като напуснах работа, той продължи да ми се обажда понякога за да ме чуе как съм, веднъж се видяхме по на кафе.

Той тогава ми каза: "Искам да те виждам, искам да си част от живота ми, да си ми приятел, но като се има в предвид че сме мъж и жена, може в определен момент отношенията ни да се развият в любовни. " Аз тогава му казах, че държа на него като приятел и искам да запазим тези отношения, но нищо повече. Той тогава прие това ми решение. После се обаждаше пак от време на време и това е. Така вече пет години. Но след този сън с него нещо се преобърна в мен. Това ме провокира да му се обадя с ясното съзнание че го искам. Че искам да правя любов с него.

И му се обадих. Много се зарадва! И така започнахме да се чуваме всеки ден и да си пишем емейли. В едно от писмата аз му писах че искам да съм с него насаме. Той беше най-щастливия човек. Бях с него. Два пъти.
Не искам съвети, пиша защото искам да споделя. И двамата сме наясно, че няма да напуснем семействата си. Знам, че това нещо между нас ще преключи, но и двамата искаме да изживеем това което чувстваме в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9990958ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпреки че по принцип не толерирам подобни неща, бих казала, че сте постъпили правилно... Един път се живее! :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8c9e3625da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обичай го

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec632bc869
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вкарваш се във филм, от който няма излизане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0bf1f48981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чудесно! Подкрепям! И аз съм така.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ab6681d12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   М 38. Как може да изневериш на съпруга си? Ако аз изневерявах при всеки "мокър сън" с колежка, щях да съм спал с половината офис.

До колкото разбрах поста му е по-висш от твоя, това подлудява жените, разбирам, но щом е било преди 5 години, а си женена от 2 /през това време си се чувала с ТОЯ/ защо каза да на мъжа си като ти предложи?

Ако нещо те подлудява или ти липсва, кажи на мъжа си недей заради един сън да откачаш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2fdcbc6ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Благодаря за подкрепата на повечето от вас. Към М38: Женена съм от 10 години. Много преди да познавам колегата си. А съня беше капката, която преля чашата. Искала съм този човек от години, но съм се спирала заради ред причини. В никакъв случай това не е необмислено действие и не съжалявам за нищо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b0235115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ... Да изпитваш страст към друг e разбираемо, да и се отдадеш.... също... , но разлика от 24г.. лично за мен е прекалена и някак нездрава... и все пак ;прави това, което чувстваш и бъди щастлива... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b9a9bdb977
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Постъпила сте правилно. Моногамията има ценностен заряд само ако е резултат от вътрешно усещане. Изживейте си емоцията и сексуланото приключение пълноценно и смислено.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9bd44a674d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Иди на църква :) докато е време...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e90503c8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е-е-е-х колко красиво. Подсети ме за лафчето "Има страсти, който прощавам и грешки, които оправдавам - моите грешки и моите страсти". Изживей я тази любов, това е повече от привличане и "просто секс". Мъжете ги усещат тези неща на някакво сетивно ниво. Вие пак сте най-добри приятели, само дето сте добавили и сексуални отношения. Това, обаче, трудно се обяснява на съпруг.

Сега да кажа и негативите. Лично аз съм имала много любови. Много късно създадох семейство. Живеех страстно, обичах себе си, живота, обичах самата любов.
Сега имам сънища. Разтапящи. Изпепеляващи. Влудяващи. Несбъднати. Цветни. Пророчески искрени. Но това са страсти, които изживявам в съня. Защото би ме било срам от детето ми. Усещам го, като предателство. А мъжът ми? Какъв избор му давам. Да го лъжа всеки ден, заради кратки хапки удоволствие. А социума? А реномето на семейството? А доверието? Не бих. (или поне, не бих, докато любовта пак не ме шибне по главата, защото тогава разумът се снишава в миша дупка).

Моят извод е, че много по-рано е трябвало да се отдадеш на страстта, когато всички са имали избор. Сега е късно. Но по-добре късно, отколкото още по-късно :)

Любовта е, за да се изживява. Сам се раждаш и сам умираш, и само ти имаш значение. Живей си пътя. Само без угризения, честно пред себе си (а пред другите, доколкото е възможно) и с ясното съзнание за последиците, и всичките им пътища.

Трябва да си смела и да изживяваш желанията си. Кураж и успех.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7644fdbd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Понякога, човек просто има нужда от отдушник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker