Какво впечатлява мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво впечатлява мъжете?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 9418 пъти
Здравейте аз съм момиче и съм на 19, първо да подчертая, че съм си имала гаджета и съм опитна в връзките. Всеки мъж си има предпочитания, и както се сещате всеки си има различен вкус.. искам да споделите какво може да ви отблъсне от една жена няма значение годините и какво би ви допаднало?

Примерно има момчета/мъже, който биха зарязали момичето ако :
-има лош дъх(но може да има развалени зъби-но това не я оправдава.. има дъвки, бонбони
-криви зъби(но нека не забравяме, че човек се ражда, той не си избира примерно:зъбите, носа, устните и тн. н)
-Ако се държи като селянка и крещи като луда
-ако говори твърде много и го отегчава по този начин
-ако няма гърди-за някои са важни за други не
-ако няма хубаво тяло(но понякога си е до ген)
И много други неща.. Нека всеки напише от какво би се впечатлил и какво би го отблъснало.
И НЯМАМ КОМПЛЕКСИ НЕ МОГА ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ МЪЖКО ВНИМАНИЕ, ПРОСТО МИ Е ИНТЕРЕСНО И БИХ ИСКАЛА ДА ПРОЧЕТА КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА. А НЕ НАПАДКИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ac3b2131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се обиждай, но изреденото от теб показва обратното на твърдението ти, че имаш опит с мъжете. Не трябва да спиш с 1000 мъже, опитай да говориш с тях.

Мъжете не късат с една жена заради изброените, те ПРОСТО НЕ ТРЪГВАТ С ЖЕНА, КОЯТО НЕ ИМ ХАРЕСВА, не ги привлича физически. Точка.

Вярно - раждаме се със зъбите си, но 90% от нас зависи, дали ще са поддържани. Криви зъби - нямаш проблем с новите шини.

Ако се държи неподходящо - кой ще тръгне с нея, за да го издава. Определено държанието и характерът да бъдат подтиснати и временно изиграни, но външността никога.

Колкото до фигурата - моля те - била генетична. От теб зависи, какво ще ядеш и дали ще спортуваш.

...
....

Мъжете харесват естествени жени, но поддържани. Който харесва голям бюст, тръгва с жена с голям бюст, но не къса с жената, защот нямала голям бюст. Ало? Та той това го е видял в самото начало!!!
А и има не малко мъже, които си падат по малки гърди.

Но както и да е - за всеки влак си има пътници, но определено, ако се преструваш, ако обичаш да се държиш като на пазара, но се преструваш на Лейди Даяна - в последствие ще загубиш мъжа, които е искал да бъде с лейди Дай, а е получил мис Лютеница.

За външността - просто останете такива, каквито сте били.

Един мъж се жени и мисли - дано остане такава, една жена - дано се промени.

Е, останете такива, каквито сте в началото на връзката си, няма да ви зарежат!

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 41d9dc3611
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В днешно време, момичетата ме впечатляват със.. :
- Неизлечимата си тъпота..
-....
Еми това е. Нека не забравяме че и момчетата ме отчайват с безкрайното си безхаберие и малоумие.
Сега ще те вкарам в релсите. Ти харесваш характерни белези в момчетата, според което си формираш групичка, в която се вписват като 'Твоя категория', тоест тези които ти харесват НА ТЕБ, няма никакво значение какво харесва цял остатъка от света освен тези момчета, само тях те интересуват. Надявам се знаеш какво имам предвид под 'Твоя категория', тъй като почти ти го обясних. Всичко което трябва да направиш, е да разбереш какво харесват тези които се вписват. Тъй като стягаш категорийката си максимално, за да си извлечеш идеалното момче, много малко ще се впишат, но тъй като ще са сходни по външен вид и най-вероятно по характер, ако си ценител на това(и не си повърхностна персона), значи има голяма вероятност да харесват сходни характеристики в момичетата.
Какъв е смисъла да питаш всички в сайта какво харесват? Аз харесвам ниски, около 1. 60; с катранено-черна, дълга, права коса; слабичка около 40-50 кг, гърдите не са от значение за мен, макар че обичам големи гърди, мога и да се задоволявам с малки, които пък също много ме възбуждат. Дъха е от значение за всички.. Не може да дъха на стар казан! Но ако има такъв дъх с радост бих научил приятелката си, как да пази хигиената в устата си. Аз имам проблем със зъбите, доста пломби, и 1 развален, но нямам проблем с дъха, много често се случва да получа подкана като:
- Дъхни ми пак, моля <3..
Главно защото съм се образовал на тема устна хигиена.
Криви зъби? Не са от значение за мен, една моя учителка имаше зъб израснал над другите, тоест прав си беше но над другите, мисля че беше кучешкия, и то само от лявата страна. Всеки път като се усмихнеше, той се показваше леко, а тя го прикриваше с устни. Аз намирам това за АДСКИ секси. Моите долни зъби, са криви, не много, едва се забелязва, но пък никой не може да ги види, без да си дръпна долната устна.
Както и да е, идеята ми е че, много хора ще ти кажат че харесват високи и слаби, други пък ниски и дебели, или високи и дебели, с малки цици, големи цици. Какво значение има 'какво харесват хората? '. Разни хора разни идеали..

painbooster

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb35db25c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Нищо лично, но с прибързаното и натрапено изказване "първо да подчертая, че съм си имала гаджета и съм опитна в връзките. " ме караш да мисля точно обратното в което няма нищо лошо, все пак това е сайт за споделяне, а не за заблуда. Всички си имаме различни вкусове, мъжете както и жените сме съвсем различни един от друг, но се водим долу горе по едни и същи интереси. Аз лично си падам по-момичета без много грим, естествени. с нормално телосложение, чувство за хумор. Не ми харесват лигли, кофи с фондютен и т. н. на които една част от мъжете биха си умрели за тях. Хора много, вкусове всякакви. Какво би ме отблъснало? Свалииииииииии, няколко кила, няколко кила...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c85128947c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ако си опитна във връзките (както твърдиш) и не страдаш от липсата на мъжко внимание, въпросът ти е излишен. А ако имаш нужда от повече внимание, тогава зависи в каква среда се движиш и какво търсиш.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93b16d9bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Първото нещо което прави впечатление е външния вид. Това важи и за мъже и за жени. Жената трябва да изглежда добре да се поддържа, това не означава да си слага 2 тона грим. Да се облича със стилни дрехи, не е нужно да са скъпи.

А за гърдите да повечето мъже ги харесват, но дори и момичето да няма не е проблем има подходящи сутиени.
Относно килограмите спортувайте поддържайте фигура. Верно е че при някой резултатите идват по бавно но...

Много ми е грозно ако някое малко по пълничко (хубаво) момиче си изкара паласките на вън и и изкочат месата като си облече някое късо потнече или нещо вталено.
Затова казх по нагоре нужен е стил. И дебелите момичета могат да изглеждат добре и предизвикателно.
Другто което ми е много противно е да видя много светло изрусена жена с катранено черни вежди... ужас... Вечрно е че мъжете си падат по русо но не чак толкова прекалено...

След външния вид идва и характера. Ако се държи както кзаваш като селянка, проста е до няма и къде колкото и да е секси освен да я изчукаш с извинение и да я разкараш за друго не става.
За говоренето, че коя жена не обича да говори? :) Говорете си но все пак трябва да намирате общи теми и да е интересно и за 2-мата.
Относно секса. Опитайте се да нямате абсолютно никакви задръжки в секса. Правете всичко със ващия човек. Бъдете перверзници когато сте 2-мата (понякога 3-ма и повече) :)
Друго не се сещам какво да кажа освен, че можеби повечето от тези неща въжат не само за жените но и за мъжете

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 612a79116b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Стига с тези малоумни теми. Това тук не е форум, а сайт за споделяне.
Няма нещо общо, което да впечатлява абсолютно всички мъже/жени на тази планета. Влюбването и изобщо любовта е сложна химия. Индивидуално си е за всеки човек според характера, начина на живот, манталитета и средата, в която живее. Вярно е, че мъжете се влюбват с очите си и първото, което ще забележи в теб определено няма да е характера ти.
Според мен трябва да бъдеш себе си, да поддържаш стила, който те кара да се чувстваш добре в кожата си, а както се казва за всеки влак си има пътници. Невъзможно е да се харесаш на всеки. И не е нужно. Едно добро възпитание, елементарна култура и обноски. Да бъдеш Жена, да знаеш как да се държиш във всяка една ситуация. Да не си прекалено лигава и капризна. Да бъдеш Жена е изкуство. Тези неща се усещат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9b99f63500
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Да прави сте, интересно ми е какво мислят мъжете.. за това написах темата/..
Да аз също имам 2 криви зъба, само единия е крив а другия е някак си (по нагоре), не че е много нагоре.. Кучешкия ми изглежда по дълъг от другия кучешки(но много е малка разликата)..
Като бях малка искаха да ми слагат апаратче и не знам си какво бяхме при една зъболекарка тя каза, че може и да не си слагам, защото положението не е чак зле... И сега съжалявам, че не си сложих(въпреки това, което тя каза).. сега нямам възможност..
Имам позната, на която зъба и е вече крив нейния е по нагоре и се вижда, до като при мен забелязва се но не и да се набива на очи.. И да това ме накара да напиша темата.. С приятна външност съм, само зъба дето е малко по нагоре а другия зъб той почти не се вижда..
За бившите ми не е било проблем(до сега имах 2 връзки)
Не знам страхувам се че някое момче, може да го отблъсна по този начин.. Но до сега не съм чувала нещо от сорта
-виж какъв и е крив зъба или нещо подобно, живея в малък град и до сега да се е чуло.. И се надявам занапред да е така, а не да ме игнорират..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 85c55696eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тук сега се пита и се иска отговори по темата / независимо каква е / а някой започват да й правят забележки колко неопитна е била. Е това ме напряга, защото не се говори по темата. Или й помагате като се изказвате по темата, или не пишете нищо. Щом някой е написал тема, значи иска да разбере, да научи, да вземе решение. Не се правете на анализатори, то си е написано "А НЕ НАПАДКИ! "
Ето, сега ме развълнувахте и трябва да пуша...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ac3b2131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке - проблемът ти е стоматологичен. Обърни се към ортодонт. Ние тук не можем да ти помогнем. Щом се комплексираш от такова нещо - ами промени го!
Човек винаги има възможност - ще се лишиш от друго нещо, ще спестяваш и готово, но не винаги има желание!
И да - някои мъже могат да се чувстват отблъснати от лоши и криви зъби, но те няма да тръгнат с теб. А, които тръгне с теб няма как да се сети след години, че ти са лоши зъбите и да те зареже заради това.


От една, която носи 2 г. „апаратче“ и има прави зъби...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 479ae81f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добреее, много интересна тема :)) Не заради, дълбоки и главозамайващи заключения и доводи, а заради очевидната наивност, която лъха от тукашните течения! ... ;) Е, да тук не е форум, или хммм... поне така и аз мисля, ... но пък авторката има право да попита, да се пoйнтересува! Единствено се чудя, хората имащи подобни запитвания, правят ли си "тежкия труд" да прегледат и някой други теми. Има десетки подобни теми, в които мненита са еднотипни, като две капки боза :D

Чудно е, че за тема отправена към мъжете, виждам доста жени, говорещи вместо мъжете! Което ме води до обеждението, че или вие жените разбирате повече за
мъжете, кое е хубаво, или не мислите, че един мъж би казал нещо по-различно от вече така добре установения еталон, за какво се харесва, и как да се възприема! ... :)) Имам много какво да кажа, но първо към самата тема! ...

Към авторката - дали си имала гадже или не, не е толкова важно :) Знам, че си го написала, за да не си направим лошо заключение за теб. Предполагам че си имала някоя и друга връзка, но не е била чак перфектна за теб, нали? ! .. Та по-темата. Изборойла си само външни неща! Нима мислиш, че всички мъже ги вълнува само външността. Мен например, не ме вълнува само външността! ... Аз във възншността се стремя да разпозная душевността на момичето което гледам, това и търся :) За лошия дъх, ами не знам да има човек, който обича лош дъх :)) Това си е до нормална лична хигиена и грижа за здравето! Не е нещо специално, а и кое ще е това момиче, което ще се остави да има лошо дъх, хммм... Вие момичетата, държите на хигиената. Кривите зъби, за мен не биха били проблем, на ясно съм, че не всеки е носил шини, та какво ако зъбите са и криви. Винаги могат да бъдат изправени, малко скъпо излиза, но ако има средства и желание е възможно :) Ооллл... манталитета... това е до характер, и култура, ако се държи като селянка :D Няма да ми е много приятно! ... Но не забравяйте, че голяма част от градовете идват от селата, и понякога гражданите се държат като селяни! Та кои са тогава селяните? ! .. :)) Ако говори много, не би ме отекчила, както и ако мълчи много. Да кажем, толерантен съм и имам голямо търпение! ... ;) Обичам, както да изслушвам, така и да говоря, но предпочитам, общуването да е като обмен, да не е само едностранно. И да няма гърди, това не значи, че ще е грозна. Мен не ме вълнува да има някакви цици, като празнични балони :)) Ако се влюбя в нея, няма да е влюбя в гърдите й, а в нея самата, като цялост! ... ;) С отговора ми за гърдите, покривам и въпроса за тялото. Ама как пък трябва да изглежда че да няма хубаво тяло, във всеки има нещо красиво, при някой се вижда от пръв поглед, при други след известно време, когато спрем да гледаме само което ни се иска да търсим.

Останалото, ще кажа по пътя на вече дадените мнения :)

До Лаура, ...

Мдааа, може би си жена имаща опит, но и твоя опит не припокрива всички мъже ;) Какво значи, .. "Мъжете не късат с една жена заради изброените, те ПРОСТО НЕ ТРЪГВАТ С ЖЕНА, КОЯТО НЕ ИМ ХАРЕСВА, не ги привлича физически. Точка. " Брей, къде е тая точка не я виждам :)) Значи така, мислиш че ако мъж не тръгне с една жена, то е защото не я харесва физически, не го привлича. Е сигурно си прочела какво е важно за мен, и как виждам нещата! Та... мислиш ли че аз, примерно, бих се отдръпнал от жена, само защото не ме привлича! Ако ще и тя да изглежда като ангел, ако няма душевност и характер, за мен нищо не би се получило с нея мен! Ще я имам само за приятел и нищо друго. Защото за мен душевността в по-важна от плоската и студена красота. Ако искам кухи хора, ще отида в някой античен музей, там има статуй, те са точно така, студена красота, и нищо душевно от вътре! А сега, дано ти се е изяснило, че има и други типове мъже ;P На мен ми е омръзнало от повърхностни хора, дето живеят пред огледалото, ама не са прочели и една книга. За едно нещо си права, мъжете
наистина харесват естествени жени, но ако обичам една
жена, за мен ще е все тая дали е напълно естествена, стига да я виждам че е щастлива ;)

До 6

"Вярно е, че мъжете се влюбват с очите си и първото, което ще забележи в теб определено няма да е характера ти. "

Е номер 6, май не всички мъже са такива ;) А и вие жените, имам в предвид повечето, какво мислиш че правите. Подбирате не по-чувства, а по-външен вид и хммм... после се чудите, ама защо така, защо иначе. Ако не вярваш, виж темите в сайта.

Ето теми в които се стигна до такива разговори.

Какви момичета предпочитате?
http://spodeli. net/7/story-21824. html

Ще ви кажа какво искат жените от един мъж
http://spodeli. net/4/story-22069. html


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ac3b2131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   ~winterfire~ , обсъждам просто изброеното от авторката - все физически качества (некачества) с изкючение с лошото поведение.

Тя е Авторката и е поставила акцент върху физическото, коя съм аз да отклонявам темата.

Лаура

П.С. Намери си грозна, неестествена, непривличаща те и т.н. приятелка и изкарай минимум 5 г. с нея, тогава раздавай съвети. На теория и аз мога да съм най-добрият космонафт, но никога не съм била в космоса...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 479ae81f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   До Лаура

Знаех си, че веднага ще си дадеш мнението, и усещам че
прибързваш и че си малко подразнена! ... От какво? Какво
не ти харесва на теб? Ами прочети си мнението! :) Авторката, никъде не е казала, че всичко трябва да е само до физическото! Избройла е някой неща, и е допълнила, "Нека всеки напише от какво би се впечатлил и какво би го отблъснало. "! Това забравяш ли го! Е аз в пълно си прави както всеки друг, казах какво и за мен е! Та така... ;) Няма акцент, акцент се опитваш ти да кажеш че има, защото не ти се нрави меннието ми, надявам се да не си се засегнала. Просто казвам какво е! Стига сте гледали на мъжете и на жени, по-един и същи начин, и винаги еднакво за всички. Разбере най-накрая, хората не са еднакви. И моля ти се, не ми се ядосвай, или обиждай :) Аз предпочитам истините, пред заблудите.

А че си подразнена или ядосана, се вижда, по послеписа
ти. Коя си точно ти? Че да ми казваш каква да си
намеря! Аз на теб да съм ти казал, направи това и това!
Ами не си ми разбрала мнението, моля, прочети го пак,
за повече все че помисли!!! ;) Хаха, на теория ли, така ли, а я си виж първото мнение, какво каза там на авторката, а? :) "Не се обиждай, но изреденото от теб показва обратното на твърдението ти, че имаш опит с мъжете. Не трябва да спиш с 1000 мъже, опитай да говориш с тях. " Ти и казваш, че опита не е нужен, за да кажеш нещо, или да го знаеш! Недей да си противоречиш ;D А за мен не се притеснвай, аз имам опит ;) Ти нищо не знаеш за мен! ... Обаче, аз те хващам, да пишеш в много теми, където, не казваш нищо съществено, освен, да ни покажеш, че не харесваш дадения човек, пример е тази тема!

Крайно стеснително момиче, което не се осъзнава
http://spodeli. net/story. php? ID=23327. html

Където само показваш изразваш свойто открито нехаресване, а не че има причини! Какво си мислиш, че ще ме засегнеш с нещо ли :)) Едва ли! Виждам, че ти имаш нужда от самочувствие ;)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 612a79116b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   ~winterfire~ нима на теб не ти се е случвало да видиш жена, която да ти хареса, да те привлече чисто физически? Не бягай от мъжката си природа. Да, на мен също ми е омръзнало от повърхностни хора, които за съжаление стават все повече. Но мнението ми е, че все пак за да забележиш някой човек, той трябва да е привлякъл вниманието ти. Като не е задължително това да стане с огромни мускули или силиконови гърди. Може да те е привлякло самото му излъчване, присъствието му, енергията, която излъчва. Заради това и написах по-горе, че влюбването е сложна химия.
Всичко е много, много индивидуално. Не може да се направи генерално заключение какво харесват жените и мъжете в противоположния пол.
6

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fafc86289a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Няма как на 19 да си опитна във връзките.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5de52f9207
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ... въпросът е насочен към мъжете, но отговорът е ясен на всяка уверена и доволна от живота жeна... на повече от 19 г... ЗАРА

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4ac3b2131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   13 горе-долу го е казала.

Иначе - ядосах се от темата на авторката, защото според мен, във всяка жена някой мъж може да намери нещо, което да го накара да желае именно нея - не като приятелче, а като любима. Не ни трябва цялата планета, а един единствен мъж - сигурно и за кривозъбото и пълно момиче ще се намери партия (само вижте двойките по улицата)

А на ~winterfire~ мога да кажа, че няма лошо, но той търси приятелка-сродна душа, не жена - любима, майка на децата му и т.н. Всяка жена заслужава да бъде желана от партньора си и всяка притежава качества (и физически), които да я правят красива и желана в очите на един мъж. Ако момичето с-у теб не буди такива чувства в теб - ами бъди ? приятел, но я остави да си търси Любим. Качествата, които изброи БЕЗ желанието и харесването са характерни за връзката между приятели, за да има любовна връзка, трябват още мноооого неща, които жените наричаме просто „химия“.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 479ae81f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   До 13

Ами... да, случвало ми се е!... :) Ако бъда честен, това ми се случва много рядко!!! Не съм безразличен... но и не съм някой обезумял от нагона си индивид :D Виждам красиви жени, разменяме погледи, но не усещам да ме вълнуват много. Просто не чувствам онази вътрешна магия, която да ме накара да бъда силно привлечен към тях. А в редките случай, онези в които ми се е искало да имам нещо с обекта който ми е харесал само на поглед! Представи си го, виждам я, която и да е тя, усещам нещо като тръпка, и за горе-долу, 1-2 мин, тя ми е в ума. Но после си казвам, "какви са тези глупости от мен", защото не смятам, че това е удачно, да се хвърлям в някакви авантури и често неосъществими фантазий, за да свърша като някой от тук изписваните теми. А ииии... за жалост, нямам доверие на първото впечатление!... И може да ми е харесала, все тая коя е, но като знам, че красотата и може само да прикрива, едно никакво съдържание и разбирам, че е било едно илюзорно харесване. Не че не вярвам в любовта от пръв поглед, но любовта е любов, а не харесване. И щом не съм усетил нищо освен хубавото и излъчване, не горя от желание за повече :))

И моля те, кой е казал и къде е казал, че мъжката природа е в това, мъжът да се държи като разгонено животно!!! Не бягам от природата си, аз обичам природата :) Май съм по-труден за омагьосване от вашия чар ;)

Ако видя някоя жена която ми хареса, първия път бих си казал, какво толкова, след като не съм почувствал нищо! Няма да изпитвам необходимост да я познавам. Но ако видя същата жена няколко пъти, ще го помисля, за някаква хммм... не случайност, и би ми се прискало да се ближа с нея :) Зависи, какъв е деня, какви са обстоятелствата, и тнк.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 22d59e27a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Аз пък ще изредя сухичко това, което мисля, че прави впечатление на един мъж в една жена.
Първо положителното:
- да е открита и естествена
- да е жизнерадостна (мисля, че мъжете не обичат киселици)
- да се цени като жена (тоест да няма комплекси за външността си) Просто сама за себе си да се чувства красива ижелана. Тогава тя е привлекателна.
- да има добра хигиена
- понякога да се държи като дете - да върши шури неща или да трогва до умиление, но това да не е постоянно
- да умее да си стои на мястото, където и да се намират - в бар, при семейството му, в дискотека
- тялото също мисля, че прави впечатление, но не мисля, че мъжете отдават толкова голямо значение на това. Тялото трябва да е апетитно, да ги подканя да го вкусят и пожелаят.. не е толкова важно точно колко килограма си
- усмивката (тук май се повтарям)

Какво прави впечатление, но в отрицателен смисъл:
- прекалената бъбривост, граничеща до лигаво бръщолевене
- надменността и студенината
- неуместни изказвания и поведение за конкретен случай
- неподдържаната кожа, нокти, коса
- прекалената почти монашеска срамежливост, граничеща с тъпо заинатяване по морални ценности, също едва ли е приятна

Това смята, че прави впечатление.

Но защо къса някой с някой... е всеки си знае. Няма чувства, прекалено несходство, изневери, постоянни скандали, липса на доверие, маниакална ревност... едва ли някой може да скъса с друг заради лош дъх.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 479ae81f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До Лаура (номер 16)

Не търся никаква "приятелка-сродна душа" - това е най-голямата глупост която съм чувал!!! Честно колко време ти отне да го измислиш ;)) Първо съчетанието "приятелка-сродна душа" няма никакъв логичен смисъл - какво "аджебъ" е това! Та приятелка, ама и сродна душа! Няма такова нещо, едно момиче, или ти е приятелка, или може да се окаже че ти е сродна душа! Впрочем Лаура, туко що доказа, че не вярваш в сродните души, а с това ни казваш, че не вярваш в истинската любов! И аз не търся нищо, но предпочитам сродна душа, пред човек с който ще сме някакви отчужденци :D Но ти имаш опит, точно с това, че НЕ си срещнала сродната душа.

И не ми се прави на много "добра", няма как да ми замажеш очите, за предишните си грубоватости :) Не идвам от Марс, а по-отношение на хората не съм наивен ;) И какво за бога значи това "той търси приятелка-сродна душа, не жена - любима, майка на децата му и т. н. " Лелеее, че ти от къде знаеш, че аз не искам да имам семейство точно от сродната ми душа? Лаура, ако в живота така лековато преценяваш хората, не биx се очудил, ако и теб преценяват по-същия начин. За твой умопомрачителни сведения, съм доста комплексен човек - като характер, и обикновенно съм труден за определяне, дори и да съм пред теб да кажем, пък камо ли да за това, че сме сега в някакво си анонимно пространство!!!

"Качествата, които изброи БЕЗ желанието и харесването са характерни за връзката между приятели, за да има любовна връзка, трябват още мноооого неща, които жените наричаме просто „химия“. "

Това съм го казал, 100 пъти, чети преди да пишеш! Къде ли не съм написвал, че любовта не е някакво си харесване! Но не е и "химия", тази дума съм забелязъл че я повтарят хората които не разбират много любовта. Защото е класическа дума, употребявана като клише! Химията е, свързана не с душата, а с тялото - значи ти казваш, че любовта е повърхностна и е някакво обстоятелство на тялото! :D E, за мен не е! А е нещо много по-силно и изпълващо.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f89d32a27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ах, ~winterfire~ написаното от теб звучи като че ли си мъж мечта... В думите ти виждам - него :) Много ме радват коментарите ти, продължавай...
Любовта е тиха и влиза винаги на пръсти :))

от опит

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8679908aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Всичко е комплексно, но колкото и да е хубава, красива... като е тъпа или с гаден характер. С вещица които иска будала да живее ;-)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7d0baddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Външен вид- харесвам ги високи и слаби като мен самия, 191 съм и 75 кг, няма как да тръгна със много ниска... или дебела...
Без грим и високи токчета....
Мразя селския хумор и момичета които не са чували думата скромност, не че трябва да мълчи и само да се съгласява де, също така злобата в една жена е много грозно нещо, бягам далече от злобили!

А иначе перфектната жена рядко се вижда, харесват ми много високите жени(175-185), с хубави рамене-не много тесни, тясна талия и не много широк таз, добре развити глутеуси така да го кажа и не много големи гърди- и без сутиен да си имат форма и да не висят. И походката е важна, някои- тия с много широк таз ходят като патици, а трябва като ходи-все едно не докосва земята : )
А в лицето да е младолика, демек по малка да изглежда за възрастта си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40e7ed1495
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   До 21

"Любовта е тиха и влиза винаги на пръсти :))"

Хах, като нищо може и да си права :D Тая любов, сигурно влиза с балетна стъпка :)) Може и така да е, ако Купидон е решил да изненадва. Хубавото винаги е ставало плавно, и сравнително спокойно.

Остава да се запитаме, ами ако пода скърца? :D Всеки иска да намери любовта си, най-очаквано! ... А всеки влюбен, пък най-нетърпеливо за нейното осъщестяване.

Но... както и да идва, все си е любов! Важното е да дойде :)) Двете сърца да се усетят! ...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 35c9f84016
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Хаха сладурана.... слушай сега значи първо мажете гледаме дупето, после лицето, после сърцето, после антрето, после котлето, ако една жена мине всички тези фактори то тя е удобрена! Но при мен лицето е най важната част обичам красиви нежни и мургави дами имам най-страхотната приятелка тя мина тези фактори! Че даже и е талантлива, испитвам любоов, а не просто това внимание което ти обръщат мажете, то е за това че стигаш само до антрето замисли се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40e7ed1495
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   До номер 25

Ей.. "сладурачно"... много смешно!!! :)) Не те знам какво слушаш, ама като даваш мнение, прочете ли предишните мнения! ... Мммм...? Като за теб, любов няма, защото не си я изпитвал никога, е очевидно, и защо, гледаш сексуално на една жена, тц... тц.. Еее, нeка те просветля, първо ти си посочил една конкретна група мъже, които правят това, да гледат, дупето на една жена, преди нейното лице, преди нейната душа!!! Това са онези мъже, дето се мислят за голямата работа, и живеят за да "оправят нещо" :D Разкрепостенчовци, дето от любов, не разбират нищо. За тях любов е, да забият някоя мацка, с "неустоймия си чар", да си направят кефа! "Любовта" на такъв тип мъже, минава през оная им работа, буквално! ... :))

Та... сега ще ти кажа аз какво гледам първо! И да не си помислиш нещо, от мъжки пол съм! :) Когато видя една жена, първо забелязвам лицето й, очите й, вглеждам се в устните и, търся появата на нейната усмивка :) Виждам косата и, движенията на тялото и, но не се вглеждам в някакви отделни части от самото и тяло. За мен е една цялост и такава я възприемам :) Разликата между мен и теб е, че за мен усещането за душата е от значение, за любовта.


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 85c55696eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Проявленията на влюбеност много приличат на типичните нарушения в психиката: постоянни мисли за предмета на страстта с непрекъснати безнадеждни случки, неадекватни оценки на ситуациите, мъчителен копнеж, безсънни нощи... Това е болезнена лудост, проверки и преследване, преувеличено внимание към хигиенните ритуали, събиране на предмети без никаква ценност. Болният се концентрира върху специфични детайли, натрапчиви мисли и страхове, дреболии, които преобръщат ценностите на делника му. Мания. Прекалено приповдигнато еуфорично настроение, крайно завишена самооценка, неспособност да се преценяват последствията от постъпките, желание да се правят екстравагантни подаръци. Депресия. Плачливост, потиснатост, безсъние, невъзможност да се съсредоточиш, липса на апетит или обратното.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ab2922cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   №28, щом въпросните "нарушения в психиката" са налице откакто свят светува, то значи те не са нарушения, а са част от нейната функционалност!

И още нещо - всеки обича според своето ниво на зрялост и мъдрост. Повечето от тези екстрмни симптоми, които си описал, са характерни само за още неовладели хормоните си тийнейджъри, за психически лабилни личности, или за същества, близки до приматите...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5870ef092f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Бъдете естествени! Това е най -важното! И друго важно нещо е грацията, походката, вървете плавно, изправени и имайте самочувствие! Това най- много привлича мъжете. Повярвайте ми!
А някой каза и подръжката -да... Може да не сте Клаудия Шифър, но се поддържайте! Семпъл грим, а не намацани като клоун. Това е едно от нещата, които отблъсква силния пол!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f89d32a27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   До 24

Мда, влиза с най-красивата и душевна стъпка - балетната... Освен, че пода скърца, да не забравяме, че и Земята се върти. А и ако приемем, че скърцащия под са всички малки препятствия, през които минава любовта, то това е изпитанието за истинската любов.

Но аз все си мисля, че голямата любов е обречена, поради невъзможността си, но остава вечният копнеж на душите една към друга.

от опит

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 111ce5264a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   СТ1: Парво да се уточним че всички първоначални впечатления и решения правени и от мъже и жени се базират на външния вид.
Какво би ме отблъснало:
Би ме отблъснало наднормено тегло или не поддържан външен вид. Чесно казоно само за това се сещам.
Какво би ме впечатлило:
Би ме впечатлило красивото, нежното, уникалното момичетата които изпъкват а не се сливат. Парвите неща които ми привличат вниманието са чертите на тялото дупето, краката гърдите. Естествено красивото лице може много повече да ме плени. Освек ако не е с един пръст гримове. Харесвам големите очи момиче с такива очи може да си ме варти както си иска. Косата определено сащо се забелязва. От характера бих искал едно момиче да е забаво и естествено купонджиика и общителна да бъде възпитана и любезна. Това е от мен.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f215bdcb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   До номер 28

(Първо да кажа, много ме зарадва номер 29, добре посочил/а нещата ;)

Е не, не можах да не се разсмея, на така добре изредените симтоми! ... :)) От кога любовта е болест? Както е написано, като че ли, е извадено от някой учебник с заглавие, "Как да разберем любовта - за начинаещи", а откъса ще да е от сраницата с препоръки, с подзаглавие, "Внимание, любовта има и странични ефекти". Уаааууллл... :D

Хммм... целта на това описание ми е непонятно :) От него може да се разбират две неща, или за теб любовта е
вредна, не вярваш в нея, не си я изпитвал/а никога, или просто считаш че любовта е нещо свързано само с тялото! И с изброяването на симтомите, ни казваш, хей, ... любовта е нищо съществено, а е една "болест"! Казваш ни, в нейното осъществяне, няма участие душата, а само телесните функций. Както и да е, но какъв бе смисъла, остава загадка? ! ... Ииии... нали не мислиш, че тези симптоми, са някаква абсолютна константа, а? :) "Депресия. Плачливост, потиснатост, безсъние", .. и не знам си какво си още... тях ги има само при несподелената любов, когато се намести и отчаянието, а не при самото присъствие на любовта! ... ;)

Хах, не ви знам вас ;D но на мен любовта никога не ми се е отразява както са изброените симптоми! Кoгато съм влюбен, се чувствам като презареден с енергия. Чувствам се по-жив от всякога :) Не прекалявам с нищо, и съм страшно щастлив, нямам и капка депресия :)) Ставам по уверен в себе си! И не се хващам за дреболий. Нито пък страдам за нещо си, заспивам спокоен и щастлив, и така и будя :) Но самооценките ми никога не са били завишени, защото дори и в това си състояние, аз не губя контрол над себе си! Да кажем, аз винаги направлявам свойте емоций, но не се ограничавам :) Така дори и да съм влюбен, не губя трезвата си преценка, а ставам в пъти по себе си! А за това е нужно само, човек да познава себе си и да не се страхува от чувствата, от любовта.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 14fac38c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Благодаря, че споделяте.. Моя въпрос е..
Харесвате си някое момиче, но примерно има крив зъб или или нещо друго (носа е мн надолу)нещо подобно.. това би ли ви отблъснало по някакъв начин?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f074b7ea7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 31

Оооол.. недей така! :) Защо да е обречена голямата любов? Защо да е невъзможна? Ще има трудности, "света" ще се стреми да раздели тези двама които се обичат толкова много! ... Обаче, можеш ли да разделиш два елемента които се привличат. Земята се върти, и което ги дели, така и ще
ги събира. Някой неща са предопределни да се случат, аз мисля, че ако живота е преплел пътя на двама и са се обикнали, не е случайност! И живота с това им казва, "направих каквото трябва за вашето щастие, срещнах ви, от
тук нататък вие се грижете един за друг, и пазете любовта си"!!! ;))

Стига сърцата да копнеят едно за друго, за да се каже че нищо не е обречено! Влюбените винаги ще намерят начин да бъдат заедно! Изпитанията ще застрашават любовта им, но пламъкът вътре в тях ще се усилва и те на место да губят воля, ще се желаят още повече! ... Това е изгарящата и сладка любов, да обичаш въпреки всичко и всички, и да си готов на всичко за любовта на живота си ;) Поне аз така приемам нещата за любовта.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 638d2f5025
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Моля разберете какво питам, не ми трябват поеми и есета :)
Просто искам мъжете да споделят.. Харесват си някое момиче би ли ги отблъснало това, че примерно момичето има крив зъб или нещо подобно, но кажете искрено... Само това искам да знам.. И обръщате ли внимание на това, как една жена се облича, грима играе ли някаква роля? И така просто споделете

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c548804f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   До номер 34

Мен лично, не! ;) Та, малко по-весело... Носа и бил
по-надолу, е колко на долу може да е от мястото за нос :)) А и това не мисля че е проблем, нито грешка. Щом това е тя, и такава си е естествено му, значи всичко е наред и както трябва да е. Така де, човек не определя къде да му е носа, сам си идва на своето място :D

А сега сериозно, ... ако харесвам, обичам едно момиче, ще харесвам, обичам всичко в нея! Каквото е, както е. От нещата който тя ще счита за несъвършенства, за мен ще бъдат нормални и дори прекрасни :) За кривия зъб, че какво лошо ще има? ! ... Според мен, това не би я направило по-малко красива! А и все пак, при усмивка, това може да я прави и по-чаровна :)


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c548804f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   До номер 36

Какво очакваш? На тези въпроси бе отговорено още към началото! За повече информация, просто се върни и прочети, ха ;) Надвам се, за теб чуждото мнение, не ти е нужно за да разбереш дали си красива? Харесвай се, за да те харесват! ...


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ff2175fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Авторке, като те притеснява зъба, сложи си фасети. Имам един леко крив и ще си слагам фасети само не съм решила кой месец. Не че много се забелязва, ама ме дразни, така че ще отделя 100-200 лв и няколко часа на зъболерския стол... какво да се прави трай бабо за хубост.

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 638d2f5025
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До номер 39, какви са тези фасети.. знам за шини, апаратче... за фасети сега чувам може ли да ми дадеш малко инфо.. Какво представлява...
Да но колкото повече мнения по добре, не че се успокоявам просто да видя от ваша гледна точка как е! Да аз също не бих отбегнала някого заради недъга му..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ff2175fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Има едно предаване по фокслайф ''довери се на журито'', в това шоу слагат фасети на участниците. Ако имаш време гледай го някой път.
Участничка от шоуто. http://www.potv.bg/uploads/otherImage/file11921.jpg?1253302806413
Малко инфо за фасетите....
http://www.adentalcenter.eu/estetic5.html

Моят стоматолог ми каза, че процедурата отнема един следообед при мен. Дори ми беше взел отливка, но аз така й не отидох, защото имах финансови проблеми, но съм решила да отида. Само да събера парички. :)

ps: Мнение на стоматолог.

''Накратко, фасетите са тънки плочки от стоматологична керамика, заместващи предната повърхност на зъбите и така променящи тяхната форма, подреждане, цвят и подобряващи естетиката на усмивката като цяло. Максимална естетика дават фасетите от фелдшпатна керамика, каквито са Da Vinci фасетите например. При тях цената е висока, но качеството е несравнимо с други материали. Пациентите често се притесняват доколко здрави са фасетите, дали могат да се отлепят и кога се очаква да се наложи да се подменят.

За да бъдат фасетите надеждно и дълготрайно решение, изключително важно е те да са много тънки и да са залепени само в емайл. Това накратко означава, че зъбите трябва да са изпилени много малко, така че да има запазен слой емайл по предната им повърхност. По този начин фасетата не уврежда зъба, а напротив – заздравява изтрития, изтънял или напукан емайл. Една честа и широко допускана грешка е преизпиляване на зъбите, което води до бърз неуспех и кара някои хора да смятат, че фасетите са нещо твърде нетрайно.

Изследванията показват, че ако изискаванията са спазени, фасетите имат най-висок процент на успеваемост след 15-тата година от всички порцеланови конструкции. Квалификацията на стоматолога е изключително важна за крайния резултат от лечението с фасети. За правилното планиране и техническо изпълнение на един случай с фасети е нужен много опит и много умения, за да може крайният резултат да е естетичен и дълготраен, както и щадящ за зъбите на пациента.
''

Ajna

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 638d2f5025
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   А интересува ме само слагане на фасети как става..
Съжалявам за глупавия въпрос но много ме е страх, последния път беше ужассс, и сега само като кабинета и ми става зле..
Мисълта ми е колко е скъпо горе-долу и боли ли самото слагане на фасети.. И нещо трябва ли да се прави с машинки.. И също така всеки зъболекар ли го прави, или не.. Бих потърсила в интернет, но pc ми забива... Ако не те затруднява моля дай ми още инфо, ако знаеш разбира се...

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f89d32a27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   До 35

Обречена е... от неголемия ми опит :) Освен него смислените книги и филми - потвърждават. Огледай се - виждаш ли наистина влюбени двойки, такива, които са безусловно влюбени? Такива, които не са свързани само и единствено от секс, пари, коли и разните там упгрейти и пластмасови добавки...?
Изисква се чиста душа, добро и искрено сърце, а в днешното идиотско време всичко вече е ретушнато и до болка фалшиво.
Освен, ако името не ти е Надежда, която да е винаги с теб, хаха :)

До 36

Не съм мъж, но ще ти споделя, това което питаш е много субективно - всеки има различни представи :)
Помисли дали теб би ли те отблъснало, изясни си сама за себе си идеята за мъж, какъв човек си ти и какъв човек искаш да е до теб...
Всеки се стреми да има до себе си Личност :))

от опит

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1e817b7f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Нямам представа как става. Едва ли е страшно, но на теб ти трябва ортодонт, а не какъв да е зъболекар.
При този, който ходиш ти няма как да ти сложи фасети, защото няма необходимата квалификация, материали и апаратура.
При зъболекаря, при който ходя аз ми слагат упойка, което е нормално при тях, постоянно те питат дали те били, много са внимателни. Иначе при предишните зъболекари, при които съм ходила е ужас. Да не споменавам, че пломбите, които ми сложиха издържаха една-две години и трябваше да ги махна, за малко не изгубих два зъба.
Не знам от кой град си, но ако си от СФ имаш голям избор от зъболекари само трябва да се решиш.

Ajna

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d74d5e75ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Към момичета считащи че имат някакъв "дефект".. Външния вид е важен за вас, то е ясно! ... Но това което на вас не ви харесва във външността ви, не е казано че другия би го забелязал :) Или че за него ще бъде неприятно. Проблем би се случил, ако много се съсредоточавате и притеснявате от това което не ви харесва. Започвате да си мислите, че от цялото ви присъствие и външност, изпъква точно това "несъвършенство" по вас. Да се питате, ами ако му направя лошо впечатление, ами ако не ме хареса, какво ли си мисли и тнк? ! А то, изобщо може да не е забелязал което за вас е забележимо. И какво, ... много паника за нищо! ... :))

От къде си вадим представите за кое е красиво и кое е "правилно"? Сами ли си ги създаваме? ! ... Не!!! Ние разбираме тези неща, от другите, виждаме ги, и в съзнанието ни се набива буквало, "идеята", кое е красиво! ... Красиво, защото всички правят така. Тааа... помислете веднъж над кое е красиво за вас самите, а не по-отношение на другите. Защо да се гласите само за другите, и да живеете единствено за тяхната оценка! Бъдете красиви, но за себе си! А ако се случи някой да ви хареса, още по-добре ;) Е видно е, че разбираме за своята доброта и красота, най-вече от очите на този/тази която ни хареса и ни е забелязал/а, отделил/а внимание. Но пък като правите нещо, правете го както на вас ви хареса, за се чувствате покъсно по-добре и доволни от себе си. И не се притеснявайте от външния си вид :) Няма точно определение за красотата, всичко е индивидуално и субективно.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d74d5e75ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   До 43

Да ти призная, .. и аз не се "гордея" с голям опит! :) Имам своя опит, но не чувствам да ми е достатъчен. Но неизвестно защо, разбирам хората, тяхните чувства, техните представи, виждания, решения, избори, грешки, болки, дадености, мечти... И въпреки че знам, че опита ми не е безграничено голям, това не ме спира да имам вяра в любовта ;)

Да, и аз виждам в книгите и филмите, какво се случва с голямата любов! Но нима сме длъжни да робуваме на едни мъгляви представи за невъзможност! Аз мисля, че нашата свобода е в това, сами да продължим пътя си, нищо че от обкръжението на света ни се "крещи", любовта е нищо, любовта е невъзможна и тнк. Наше право е, щом обичаме, да се борим за любовта си, и да си докажем на нас сии на света, че можем да устойм на трудностите! Защо не, макар Ромео и Жулиета, да завършват трагично, те са ярък пример, как истинската любов се разпознава по това, че не се предава! Според мен, целта на такива книги е да каже, че нищо хубаво в този свят не ни се дава лесно. Че ще има и горчиви моменти, но независимо колко ще са трудни, ако те е грижа за този някой който обичаш, ако искаш да си с него/нея, няма да се отказваш! Хах, сега ми хрумна нещо забавно, никой не е имал опит за важните неща, нито за първите си красиви неща и моменти. За всичко си има първи път ;) Пример е заветната мечта на хората да летят, те не са имали опит не са виждали самолети, защото ги е нямало, но са имали мечти, и са ги отстоявали, до тяхното осъщестявaне. Същото е с голямата любов ;)

Оффф.. имаш право, не виждам безусловно влюбени двойки! Ама не искам любовта да е само в музейте, или да е
застрашен вид :)) Та това са цветовете, хармония и тнк.
Човек не бива да се отказва от дара на любовта. А и какво пък? Дали е важно да виждаме, ако не виждаме, нека другите виждат нас :) Не ни пречи да бъдем безусловно влюбени, не мисля че за любовта е нужно да се чака съгласие от какво виждаме! ... Или просто съм една безкрайно романтична душа в представите си ;))

"Изисква се чиста душа, добро и искрено сърце, .. " За мен тези неща, никога не са били трудност ;) За жалост някак, когато другата страна, разбере че си готов да обичаш така чисто и искрено, не ти вярва!!! Хората са се нагледали на лъжи, и на гадняри, и ако срещнат един по-различен, и просто не могат да повярват че съществува такъв човек. Странно им е! ... :D

"Всеки се стреми да има до себе си Личност :))"
Точно така! ... :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8d418e68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   от авторката
До 43 мерси за искреността!Искам да прочета реално коментари,знам че мога да го оправя зъба но имам ли възможност..В момента не ..но няма да се оплаквам..
Искам още мнения от мъжете за това какво би ги отблъснало..Но за съжаление зъба за който ви говерех е преден така,че се забелязва...(но не се набива на очи)
Имам позната на която кривия зъб се набива на очи..Но това не значи че се успокоявам..
Въпросното момиче ми втълпи за кривия зъб..''На теб поне не ти е чак толкова нагоре зъба''Постоянно ми го повтаряше...Аз знаех,че ми е крив но тя само това ми говореше..Аз в бившия ми клас имам приятелки ,който и те имат криви зъби но моя е преден и за това се притеснявам толкова..На тях не им пукаше ,виждаше се кривия зъб но както казах не им пукаше..
Но пък има и такива ,който са с обратна захапка но не им пука.А на мен защо толкова ми пука не знам.
Също така ако има жени който и те имат проблеми с зъбите нека да споделят това било ли е проблем за мъжете /отбягвали ли са ги..Мен лично не са..
Но мисля,че ако някой ме хареса (за зъба не мисля,че е чак толкова важно)..Все пак те харесват как изглеждам-оххххх не знам..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0d256eae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Хаха авторке, излишно се впрягаш. Всеки си има недостатъци и във външността, и в характера, но както се казва за всеки влак си има пътници... ако влакът не спре на твоята гара, значи просто не е бил твоя влак и трябва да изчакаш още. Не се вглеждай толкова в недостатъците си, а в предимствата и в хубавите си черти... подчертавай ги така, че да изпъкват и бъди доволна от начина, по който изглеждаш. Жена, която е отчаяна, автоматично отблъсква мъжете. Усеща се кога не си уверена в себе си... усеща се и кога се чувстваш добре в кожата си и тогава наистина си привлекателна за другите (е няма как да се харесаш на всички, невъзможно е просто). Обичай себе си!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c7777cf327
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Номер 43, на въпроса ти "виждаш ли наистина влюбени двойки, такива, които са безусловно влюбени? Такива, които не са свързани само и единствено от секс, пари, коли и разните там упгрейти и пластмасови добавки...? "... Смея да вдигна ръка.

До авторката: Мен лично крив зъб не би ме спрял. Относно начина на обличане, има значение дотолкова, доколкото е добре да е чисто, спретнато, със здрави, не оръфани дрехи, и с поне някакъв елементарен вкус (макар че вкуса е много разтегливо понятие). Също така да подхожда на обстановката, ако е с протрити дънки и кецове на официален коктейл примерно, не прави добро впечатление, както и жена с бална рокля в дискотеката също буди смях. Човек, който ходи мръсен и неподдържан, ще е мърляв във всяко едно отношение, така че няма как да ти е приятно да си с него. В този смисъл, ако проблемът със зъбите е очеизваден, е неприятно по-скоро защото би могло да мине като мърлявост че не си предприела нишо по въпроса, а не толкова заради самите криви зъби.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d1bb2a265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

50.   До номер 47

Излишни са ти притесненията, според мен! ... :) Твърде много си се задълбочила в външния си вид, нима мислиш че това е единственото което би привлякло момче към теб? А и външния вид, не е гаранция, че някой ще поиска да бъде с теб. Кое ти е нужно на теб, някакво си момче, което ще те оценява само като външност? Или за което ще си нещо повече? Влиаеш се от мнението на другите, а не е добре за теб. Приятелката ти, ти е говорила за зъбите, и какво от това?

Хммм... комплексираш се, за несъществени неща. Търсиш мнението на повече мъже, за да знаеш какво биха видяли в теб, и да се успокойш, или да се допритесниш, ако се окаже че не отговярваш на техните критерий? Осъзнай се! Не можеш да отговаряш на критерийте на всички мъже!!! :D Като че ли, си в процес на обновяване, и си решила скоро да си "хванеш" приятел, та сега преценяваш, какво да правиш и дали ще бъдеш харесана. Обаче, не е въпроса само да си "хванеш" някой, колкото да не си сама, това го правят знаеш ли колко много? ! .. :)) Въпросът е, когато си с някой, то да е човека с който между теб и него, ще има нещо повече от външност! ;)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1c0afe50c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   От авторката.. Да наистина сте прави не трябва да се вглеждам толкова много.. Защото това е само един зъб.. Не е като да нямаш ръка, крак(ужас)...
Всичко друго си ми е наред..
В края на месеца може да излизам с един, и не знам защо толкова се притеснявам все едно не съм излизала с момче..
Харесвам си го, той мен също.. и ме е страх да не би да се разочарова и да не стане нищо. Мисля, че ако само заради зъба не иска да сме заедно, значи просто не е моя човек! Адски много искам да сме заедно.. И макар да е чак толкова далеч, мисля за този ден как ще мине? какво ще си помисли...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3de7acc844
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   До номер 51

Смелост и кураж момиче :) Ще се справиш, ще му направиш
хубаво вплечатление, уверен съм, само не се изхърляй много! Не отиваш на бал :D а на една обикновенна среща! ... ;) Всичко може да стане, но най-очакваното ще е, да се видите, да отидете някъде, да поговорите вероятно не много, а повече да се забавлявате там където ще сте. Все пак за това е срещата, да прекарате някакво време заедно, за да усетите как ще се чувствате, и дали ще си допаднете, дали ще се съвместите. А при теб, това ще е начина да се сближиш с него! ... :) Да, разчупите "леда", че да "фрапирате
кафето" :)) Познавам хора които имат същия, да го наречем "проблем", ама нито им прави впечатление, нито се притесняват, абе нищо. И всичко им е ок :)

Сигурно не го съзнаваш, или ти е трудно да си го признаеш! Но си се вгледала в себе си, защото го харесваш и ти се ще да си идеална за него! ... :)) За дa е сигурно че всичко ще се получи. Обаче, има и много други фактори, не зависещи от външността ти, те също са важни за това между вас. И разбери, няма идеални неща, има уникални ;) Бъди уникална сама по себе си, и така ще си и "идеална" в очите му! ... Бъди момичето което знае че е красиво ;) и той това и ще си помисли, че си красива, къде ще ходи друго да си помисля ;D


~winterfire~

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker