Защо го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го прави?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2399 пъти
Здравейте,
Моят случай е доста дълъг. Дано да имате търпение да го прочетете.

Става дума за момиче с доста сложен характер и живот. Една година по- малка е от мен, учили сме в една гимназия. Но за 4 години нищо не сме си казвали, може би 2 или 3 пъти сме се поздравявали, но това е. Но още от гимназията си я вкарах в списъка "става, готина е на външност". Малко след нейното завършване, аз вече бях студент станахме приятели във фейсбук, но само това. Никой на никой не е писал просто безразличие. Но тогава разбрах, че е обвързана. Казах си "е и тя ли? ! " и това беше.

Не ми стана гадно, просто безразличие. Така времето си минаваше, когато след няколко месеца просто и коментирах един статус и то без никакви намерения и от там започнахме да си пишем. Не след дълго се и видяхме горе долу случайно в една столична дискотека. Тя си беше с нейна компания, а аз с моя. Аз нямаше да отида, но тя ми каза, че същата вечер ще е на същото място. Реално тогава си казахме първите думи на живо. Прекарахме известно време заедно вътре като си разменяхме смешки и общи неща. В един момент дойде време да си ходим и се оказа, че сме в една посока.

Вече живее в моя квартал заедно с приятеля си(тогава 2 години заедно). Тръгнахме пеша. През цялото време разговори, шегички, въпроси. Изпратих я точно до мястото, където живее сега. После започнахме да се виждаме, да си говорим по телефона, да си пращаме смси, музикални поздрави, писане във фейсбук. И в един момент просто и казах, че съм влюбен и това наживо. Въпреки моето очакване тя не ме отряза. Аз знаех в каква ситуация съм и че нямам шанс, но и тя ми даваше възможност да си мисля, че имам шансове. Продължихме да се виждаме, сближихме се още повече. След може би 2-3 седмици се уговорихме да отидем в същата дискотека и пак да се прибираме заедно.

По път се случи и първата целувка. Пак я изпратих до същото място. Продължихме да се виждаме, аз се влюбвах все повече и повече, но единствения проблем е, че се дърпаше, но това е разбираемо. Прекарвахме си готино времето заедно. След това изведнъж ме изтри от всякъде и ми прати смс, че повече не иска да се виждаме заради нейния приятел и иска да си е с него. Но след няколко дни пак започна да ме търси.

Продължихме старата песен на нов глас. След месец и половина пак ми каза, че не иска да се виждаме, въпреки моето упорство и опити тя да скъса с него. Разбирам се същата вечер да излезна с най- добрия ми приятел за разведряване, той ме чака пред нас с неговата кола и я виждам нея вътре. Това било нейната изненада и ми каза, че не иска да ме губи. Били се разбрали той да я вземе от там където живее с нейния приятел. Е хубаво ама след няколко седмици пак ми каза същото и спряхме да се виждаме за повече от половин година.

След тази повече от половин година се видяхме и всичко пак по старо му. Целувки, прегръдки, яки моменти. В този период ми каза, че ме обича за пръв път. Търсеше ме и тя и аз нея. Просто усещах, че е за мен, беше това, което желаех и физически и по друг начин. Ако аз казвах А, тя веднага казваше Б. Но пак си живееше с нейния приятел. Казах си имам шанс и започнах пак да се впускам. Този романс траеше 3 месеца. Малко да направим година, от както се видяхме за пръв път се скарахме и то много злобно. Разделихме се в една вечер насред нищото. Бях много нервен, защото седмица преди това все се карахме за дребни неща. Вече бях сигурен, че повече няма да се виждаме. Беше ме блокирала и аз нея. След това ми се обади за да се сдобрим. Сдобрихме се.

Но бях пасивен, не показвах желание за нови срещи. След 2 седмици пак се видяхме по приятелски, но пак бях пасивен. Така си и остана това- нито аз я търсех, нито тя мен. Казах си, че след този скандал е дошъл наистина нашият край. Но преди месец(година и 5 месеца, откакто се видяхме за пръв път) пак се видяхме, тогава се целунахме и започна пак същата песен ама на нов глас. Тя продължава да си живее с нейния човек. Но просто виждам, че тя се е променила много благодарение на мен. Започна да се интересува от това, което и аз. Слуша любимата ми група. Просто съм влюбен в нея и не искам да си отива от мен. Естествено лъгала ме е, но я разбирам.

Всичко е за да ме предпази и да не ми доставя лоши емоции. Прекарвахме си готино времето заедно. Но ми казва, че иска да е с мен, но не може. Това не го разбирам след като казва, че има много силни чувства към мен и аз ги усещам. Казва ми да се опитам да я забравя, че само ме наранявала(естествено, не се чувствах добре, заради гадните обстоятелства) Започна един лек игнор от нейна страна, което ме изкарваше извън релси.

Наскоро и казах, че няма смисъл да сме заедно. Обясних и защо, но въпреки това пак се видяхме и пак се целувахме и прегръщахме. Аз осъзнавам, че не мога без нея. Значи много за мен. Винаги си мисля за нея, навсякъде виждам само нейното лице. Но какво да правя? Да продължавам ли борбата? Да гледам напред? Да се надявам? Има и една друга подробност: от няколко дни започна да контактува с един мой далечен ама много далечен познат. Казвала ми е, че се виждат, ама само като приятели.

Дори си говорят вечер, пращат си съобщения, пишат си. Тя ми е казвала, че той и споделя много важни за него неща и за това го намира за свестен, но само като приятел. Аз обаче много се притеснявам от тяхното сближаване, казвал съм и какво не намирам за добре в техните взаимоотношения. Но тя ми отвръща да не се притеснявам от него и че са само приятели. Имало от кой да се притеснявам. Намирала го за рядка порода човек- приятел. Такъв, от какъвто имала нужда.

Изпадам постоянно в размисли. Защо започнаха комуникация? Какво цели? Какво намира в него, а в мен не? Защо не иска да се раздели с приятеля си? Какво ме очаква? На какво да се надява? Заради любов ли ревнувам точно от този човек, с когото се вижда от няколко седмици? Защо го прави въобще? Казва ми "забрави ме", а в следващия момент пак ме търси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b429711b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Срам ме е от такива жени. Заслужаваш все пак някакво обяснение от друга жена, защото продължаваш да си губиш времето.

Защо започнаха комуникация? (с другото момче)

Ами явно вече те е „разлюбила“, доколкото те е обичала. Истината е, че никой не обича, освен себе си, но има нужда от мъж-кученце да ? ходи след полата. Не толкова от кошче за душевни отпадъци, колкото от признанието на мъжа. Не вярвам дори да спи с вас. Защо да спи с вас, тя секс си има у дома, но признание явно - не. Или просто не ? е достатачно.

Какво цели?
Има нужда от много мъже да я ласкаят, да са на разположение, защото е ненаситна. Преминала е през доста мъже с връзка и е стигнала до извода, че не е нужно да разваляш връзката си - със следващия пак няма да ти стига вниманието, а можеш да си имаш приятел, дори брак, докато има будали да ти ходят зад полата. Не спи с вас също, за да може да размята „любовта си“ (шансът да я... ) пред вас като саламче пред кученце. Вие - глупаците тичате. Саламче същност няма.


Какво намира в него, а в мен не?
Двама глупаци са повече от един, а трима най-добре. Сигурното си е сигурно. Нищо не намира повече, а в повечето е повечето

Защо не иска да се раздели с приятеля си?
Е, защо да губи един глупак? То си ? е добре с него - свикнала му е, търпи я и я пуска да си ходи, където иска, може дори да ? чисти, да плаща сметки, наем. Да не е луда. Най-вероятно и сексът е ОК. Не, че тя се интересува от такива неща! Прекалено възвишена, прекалено добра е за това. Най-вероятно и приятелят ? е на сухо (не заслужава)

Какво ме очаква?
Още години загубено време, ако се занимаваш с тази

На какво да се надява?
На нищо. Тя същност има всичко, което иска - трима глупаци да я ласкаят, обожават и да ? подаряват звезди.


....

Според мен момичето не е с всичкия си. Не се занимавай с глупости. Блокирай я отвсякъде. Ако продължава да те търси, заплаши я, че ще поканиш другите глупаци на кафе да се видите тримката.

Успех

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 26f3735816
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охх вземи й бий шута на тая... явно е много зле :D


Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0e8e10accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Харесва и да я харесват и да е желана. Ако преди момчетата не са я забелязвали и сега това се е променило може това да е причината. А колкото до теб, може би пак те търси от чувство за вина. Питай я какво иска, все пак не е честно спрямо теб-ти не си подметка да си флиртува на воля без да се съобразява, пък ти да си седиш и да се чудиш какво става

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 72e7068cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човече, та тая не те обича, бе. Я я мани от живота си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker