Провалих всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Провалих всичко
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2730 пъти
Здравейте, реших да споделя моята история. С приятелката ми се разделихме преди около 10 дни. Връзката ни не беше дълга, месец и половина почти, но за това време аз успях да се привържа много към нея и да я заобичам. Ще си кажете какво се е случило тогава.

Запознахме се в интернет, писахме си около седмица след което тя ме покани един вид на гости при нея, и още на първата вечер останах да нощувам, беше прекрасно, целувахме се и бях щастлив че съм открил така жадуваното момиче. Отначало нещата вървяха що-годе добре, макар че и двамата бяхме изживяли трудни предишни връзки, свързани с много болка, неприятности и т. н. Държа да отбележа че от първият ден още се стараех да се държа добре, да правя всичко за нея, просто за да види че се е влюбила най-сетне в правилният човек. С напредването на времето обаче тя започна да се променя малко, разкриха се някои черти от характера за които не подозирах.

Стана доста нервна, за което си имаше и причини де, имаше проблеми в университета, бившият и не спираше да звъни и да я тормози психически, като тя ми казваше че прави това нарочно за да откаже и мен, да ми повлияе, макар че е разбрал неведнага, но явно че не искаше да я остави на мира. Моето слънчице казваше че не ме заслужава, но всъщност се оказа друго.

Аз от своя страна вместо да успокоя нейната нервност, макар че се опитвах да правя това, я пренесох и в/у себе си, работя доста гадна и напрегната работа, за капак на всичко ме сложиха в график и трябваше да давам и нощни смени, от които се прибирах рано призори направо при нея, за да не бъде сама, пропуснах да кажа че тя живее сама тъй като родителите и са в чужбина, тя е от провинцията, учи и работи тук и е на квартира. И въпреки тези неща смятах че тази връзка има бъдеще, запознах я с моето семейство, аз стоях през повечето време при нея, тя идваше при мен, имахме много хубави моменти заедно.

Аз обаче като тотален идиот, които явно от глупост и липса на опит при такива връзки не разбрах че жената като цяло е най-важна и винаги трябва мъжът до нея да прави всичко възможно да е щастлива и с цената на всичко. Тя започна да не ми има доверие, някак си усещах студенината и вече, макар че ме е обичала, пропуснах да кажа че имахме и доста деликатен сексуален проблем, които впоследствие се оказа и препъни камъка на тази връзка.

Бяхме ходили до личният лекар да си взема болнични, и тя ме накара да взема направление към онзи лекар които може би щеше да реши проблема ми, аз взех макар че ми беше супер неудобно да разказвам на лекарката за какво иде реч. Тогава за пръв път се поскарахме малко по-сериозно. Последната седмица преди да се разделим тя замина за родния си град, а аз останах тук. Беше ме помолила да свърша една услуга, която така и не направих докрай, и за съжаление след поредната караница по телефона и поради други неща, вместо да отида на лекарят които трябваше се ядосах и се прибрах вкъщи. След това се чухме по телефона, аз я излъгах че съм отишъл, макар тя още тогава да се съмняваше, заради начина по които смутолевих причината. На следващия ден се чухме отново както го правехме всеки Божи ден, тя каза че е открила нещо което ме изобличава в лъжа, аз се изпуснах пък за лекарят и така се оказа че лъжите са две.

Каза ми че се прибира в София утре, и че ще говорим и т. н. Аз исках да ми каже причината за другата лъжа но тя не пожела. Цяла вечер още тогава започнах да се проклинам, да рева и т. н, защото знаех че я губя. Прибра се тя, отидохме в тях, и уж седнахме да говорим. Когато си влезе в лаптопа обаче видя че съм махнал това че сме във връзка, снимките ни и т. н. Това още повече я подразни. Разкри ми и втората според нея лъжа, а тя бе че съм влизал в комп. клуб (по това време моя комп. беше развален и на ремонт) и оттам съответно в сайта в които се запознахме. Това беше така и не можех да го отричам, тъпото е че и аз не знам защо го направих, от някаква глупост, нямане какво да правя може би. Всички тези неща + обидата че и връщам едни дрехи и една чаша с нейна снимка, които тя бе купила за мен като подарък, а аз идиота исках да останат при нея за да не ми напомнят за това че сме били заедно, всички тези неща тя прие дълбоко, молих я да ми прости, извинявах се, казвах че ще се променя и т. н, и наистина го мислех и продължавам да го мисля.

Каза ми че съм имал лошият късмет да не съм първият които я лъже, че ми е разказала толкова много неща и ми е имала доверие, а съм провалил всичко. Аз от своя страна често правя необмислени глупости когато се изнервя, тоест говоря и върша работи без да мисля. Съзнавам че супер много я нараних, но я обичам безкрайно много и не мога без нея. Ето вече са изминала 10 дена, а виждам какво реално се случва с мен, как нямам желание за нищо, как сивият ми живот преди да я срещна се завърна, как не ходя на работа, и как бавно и полека психически се сривам.

При мен тези неща идват от това и че съм супер чувствителен и емоционален, при предишният ми опит за връзка беше същото, силно привързване и после болка, гняв, депресии и т. н. Съжалявам за така дълго разтеглената история, но ще съм много благодарен ако някой коментира, има ли шанс тя да размисли, защото аз съм готов на всичко, живота си да дам за да не повтавям тези грешки, само и само да съм с нея, да я обичам и да бъдем винаги заедно. Сигурно съм пропуснал подробности така че ако има нещо питайте но в общи линии това е историята, нуждая се от съвет защото просто не съм на себе си и не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d544255b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, извинявай, ама според мен нямаш никакъв шанс:

1. Лъжеш;
2. Нервен си, когато тя е нервна, вместо да си й опора;
3. Имаш сексуален проблем... ;
4.... Който не искаш да разрешиш по тъпи причини;
5. "Късаш" с нея във фб като някоя ощипана ученичка;
6. Свръхчувствителен и свръхемоционален депресивен - демек нестабилен, демек - пълен лигльо.

Е, за какво си й? То за едно нещо да се хванеш, ама къде го? Остави момичето да си намери свястно момче.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 17869161d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Деца :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 485f8a9136
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все си мисля, че ако любовта между двама души е взаимна те ще си простят и най-големите грешки. Пробвали да я потърсиш, ако не си направи го и ако склони да те изслуша може би ще имаш шанс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e8a687079a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей.. не взимай при сърце какво сте си казали! :) Не знаеш ли, когато човек е под напрежение, когато много неща го притискат, можем да кажем неща, които избощо да не мислим, които да не искаме. А и реално никога не сме съвсем сигурно какво искаме! ... :D Разбираш ли, както ти сам казваш, че понякога не мислиш какво говориш, така и тя, е казала неща които едва ли е мислила наистина за конкретния момент. Виждам, че я обичаш! :) Че за теб, ... тя не е като предишното момиче с което си бил. Ииии.. каквото и да е било преди, се усеща, че си бил много наранен, изгубил си много от своето доверие в другия пол, и някак ми се струва, че винаги си под едно леско напрегнато състояние, като че, си готов да понесеш следващия удар който би разбил сърцето ти отново!!! Защо позволяваш на миналото да си поправя път в теб! ... Тя е не е като предишната, нито ти си като прешен нейн, просто така го е казала. Ха, ако това между вас е било нищо, е нямало да си кажете истината, и сега нямаше да страдаш.

Да, като си скрил от нея, си я наранил. Нали знаеш, доверието, предполага доверие! ... И след като тя е искрена с теб, трябва и ти да си такъв. Помисли, какво щеше да стане ако и кажеш направо какво е станало! Че не си отишъл, че не си го направил. Това нямаше да и развали отношението към теб! Щеше да те разбере. Но ти, .. не за да защитиш връзката си, а да защитиш гордостта си! Защото ти е било притеснено, да направиш за каквото сте говорили! ... Както и да е :)) Въпросът е, сега какъв е проблема? Нима няколко нахвърляни думи, са проблем! Не се излагай, задай си въпроса, кое е по-важно? Любовта, или глупостите? Да
глупости, защото да се разделяте за такива работи е
глупаво! ... Ако обичаш, ще спреш да мислиш за своя
страх и да се защитиш, от да не бъдеш наранен, а ще
помислиш, първо за нея! Ще направиш всичко което можеш да направиш? Ще се бориш за нея? И няма да ти пука за гордостта ти! Това е да обичаш? Да се стремиш към това за което те е грижа ;)

Оуууллл... И ако мен питаш, най-голямата ти грешка, не е че си скрил, а че си я премахнал предварително от живота си, още във виртуалния свят! ... Вътрешно се страхуваш, нямаш сили да понесеш някой да те нарани. Но я кажи, ще можеш ли да понесеш, ти да си този който я е наранил? След като знаеш, че с нея си щастлив! ... Си жив :)

Хммм... престани да се жалваш, да се самосъжаляваш! Ето как са нещата? Или правиш нещо, или продължаваш без
нея! Ако си човек който ще напрaви всичко, както казваш, какво чакаш? ! ... Някой да те изтреля към нея ли :)) Или някой да я доведе при теб! Я се стегни, и бъди мъж!!! ;) И аз съм емоциoнален като теб, но никога не бих чакал някакви безмерни и безметежни пусти дни. Бих говорил с нея! И това е което трябва да направиш! Еее.. ще се нуждаеш да вдигнеш както се казва, левъла :D Аз ти предлагам, да я поканиш някъде, я не ресторант, я на някакво красиво място, на което освен да се разсеете от
личните си проблеми, да имате и време да общувате. А Можеш и да я изненадаш, да се появиш при нея, неoчаквано, да и поднесеш нещо, цветя, или нещо което тя харесва и тнк. За да и покажеш, че си решил да се промениш и си започнал да го правиш! И бъди искрен, кажи и че си постъпил глупаво, кажи какво си мислел, и как си се чувстваш, за да разбере защо си постъпил така. Не попускай да споменеш и как си се чувстваш през дните без нея, хубаво е да знае, че не е напускала мислите ти :) Какво като ти е казала че заминава? Какво, да не би се готвиш да се откажеш, а? Който обича, намира начин! ...

И да, много е вярно, .. прави дните и щастливи :) А че сега си я натъжил, един ден в тъга няма да е нищо, ако следващите ще бъдат в щастие! Това е което се иска да постигнеш :) Та, .. зареди сe с много воля, "затягай колана", и тръгвай, към любовта си.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 522fe33bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш шанс да ти прости, но има вероятност да извършиш същите грешки отново. Преоцени поведението си и причините за тези избухвания и лъжи и не допускай те да се повторят.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d1e34a02a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора : Колкото и болезнено да звучи коментар номер 1 си напълно и абсолютно прав, но все пак я обичам и искам по някакъв да оправя отношенията ни и да и покажа че мога да се променя, че имам сили за това. Коментар 2, явно съм пропуснал да споделя, аз съм на 25 години, тя на 21, не знам за какви деца говориш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1adef41a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много малко време сте били заедно, а са се случили толкова неща. Значи в общи линии съм на мнението на номер 1.
Може да си на 25, но правиш детински неща-как така ще й връщаш нещо, подарено от нея? Това, извинявай, е супер тъпо. Признаваш, че правиш необмислени неща, а не променяш нищо.
Мога да те посъветвам следното:отиди на лекар, ако се налага някакво лечение, го започни. Кажи й. Направи това, за което те е помолила, ако не е късно. Изтрий си акаунта от сайта за запознанства, спри да влизаш там. Почни да ходиш на работа. Стегни се! Докажи й, че може да разчита на теб. Предложи й да започнете "на чисто"-без лъжи, тайни и скатавания.
Не се самосъжалявай. Ако наистина я обичаш, се бори за нея.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d544255b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От Н1. Болезнено или не, казвам ти го като жена на почти твоята възраст.

И не съм сигурна на нея ли искаш нещо да докажеш или на себе си.

Твърде малко време сте били заедно, за да разкриеш толкова много негативни неща от себе си. Аз от опит ти казвам, че само половината съм откривала в някого за 3 години и беше аут, и то като съм го обичала. А твоето момиче дори не е имало шанса да те заобича, камо ли да преглътне всичко това.

Затова според мен няма смисъл. Да се бориш за нея. Има смисъл да си помислиш над грешките и да не ги повтаряш. Със следващата.

Ако искаш адекватен съвет - забрави за нея, но не забравяй какво трябва да промениш.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d1e34a02a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора : Благодаря много на всички коментирали, особено на номер 4 и 1. За съжаление всичко свърши, вчера се чухме по телефона и тя ми поиска обяснение защо и пиша дълги съобщения във фейсбук и т. н. Каза че каквото и да правя, каквито и да е опити да и обяснявам че ще се променя и молби за прошка няма да промени решението си. Бях решил да я изненадам, като отида при нея, носейки и подарък, както ме посъветва номер 4 но тя се обади един вид преди да тръгна. Не знам дали обясних, но преди мен е имала връзка с човек с които е ходела 3 години, на 6-тия месец разбира че е женен но продължава да ходи с него, дори родителите и разбират. Точно преди да се запознаем се оплакваше пък че се запознала пак в някакъв сайт с някакъв, но след 1 среща в която преценилка че нещата няма да се получат, му казала, а онзи я тормозил, разказваше ми че я причаквал докато ходела до магазина. Когато си говорехме преди да се видим и обещавах че ще я пазя от такива хора, че съм готов да бъда до нея, и тя повярва в това и заради това ми даде шанс отначало. Като цяло е насъбрала много болка от предишни връзки, лъжи, тормози и т. н и може би това в крайна сметка повлия много, може и някъде дълбоко в себе си да ме обича още, но по нейните думи не иска да има никакви връзки повече, не иска да чува и вижда почти никого, смята да се върне в родния си град и т. н. През всички тези дни откакто сме разделени четох много мнения, много коментати като цяло в интернет и това което ме гложди е дали тя ме е обичала истински, или просто е изчаквала подходящият момент (естествено не без моя помощ) да ми каже че връзката няма бъдеще. Защото е изтъкана от нерви, недоверие, защото има разлика в мисленето ни, постъпките ни, ако щете социалните прослойки в които се намираме (тя учи за журналист и след време може би наистина ще стане такъв) аз работя но без перспеткива, евентуално тази година ще кандидатствам за студент. Та въпроса ми е според вас дали изобщо е имало някакъв шанс, при положение че тя е такъв характер че се пали от най-малкото нещо, че е изтърпяла толкова много работи и че самото ни запознанство дойде в крайно неподходящ момент. Съжалявам за дългия отговор, благодаря предварително на всички които ще коментират.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d1e34a02a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отново от Автора : Съжалявам че пак пиша коментар, но ми е интересно мнението ви и за друго. Нормално ли е човек да иска веднага след края на дадена връзка да иска нова такава, да почне веднага да търси човек, защото не може да живее без любов, защото това осмисля сивият му живот и иска по този начин да забрави за несполуката си. Държа да подчертая че съм си напълно нормален човек ако някой се усъмни в това, просто при мен нещата с момичетата стават доста трудно и се получават големи периоди на празнота м/у запознанства с някакви хора, тоест нямам много контакти и съответно по-трудно намирам човек за себе си и обратното, рядко някое момиче ми обръща внимание и желае някакви отношения

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d544255b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На първия ти въпрос - не, не те е обичала истински, за какво обичане за месец и половина говориш? Ти верно не си в ред.

На втория - не не е нормално веднага да се хващаш с друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker