Приятелят ми заминава за чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми заминава за чужбина
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6515 пъти
Здравейте! Имам дългогодишна връзка - 10г. Пращат приятеля ми в командировка в чужбина за 2 месеца. Много ми е мъчно. Досега не са се случвали подобни обстоятелства. Много плача.

Изпадали ли сте в подобна ситуация?
Ще бъда благодарна на вашите отзиви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab460011f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелят ти заминава ВРЕМЕННО за чужбина - не е зле да не го забравяш. Два месеца са нищо!

И да - изпатали сме повечето в подобна ситуация, но дори за по-дълго време. През 90-те, а и в наши дни, има доста семейства на гастарбайтери, при които мъжете ги няма 3 месеца, и дват за малко, после пак...

Какво да кажат пък жените на моряци?

Това ще е голямо изпитание за връзката ти, но ако не се стегнеш, ако не го подкрепиш, ще го загубиш.

Много неща се случват в живота на един човек - ще имате деца, идват болести, проблеми, как може да разчита на теб?

Хайде, стегни се, спри да ревеш и да се лигавиш. Живеем в 21 век, има скайп, има самолети, автобуси, идва лятото. Два месеца ще минат много бързо!

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4d43c71ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Eeee ти пък сега това са само 2 месеца. нищо нявма да ти стане ще оцелееш :). Ами ако трябваше да ходи в казрма за 3 години аааа? :)))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 989d74584d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Случвало ми се е подобно нещо преди време с бившия ми приятел, само че той замина за 1 година, да тъжно ми беше, на теб сигурно още повече, щом 10 години сте заедно и не сте се разделяли за толкова време... знаеш ли, преодолява се - в смисъл ще ви е трудно и на двамата, но това са само 2 месеца, ще се справите :), дори ще заздрави връзката ви. Не е като преди години когато е нямало телефони и интернет :Д, може да си пишете в скайп и да се чувате, в днешно време е лесно, приеми го като тест или изпитание. Няма как да ти стане по - леко от димите, които ще ти кажем тук, просто трябва да се успокоиш, знам че е трудно, намираш си занимание някакво тук и си отвличаш мислите.... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f93b4d6d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз имам седем години връзка с моя приятел той често пътува в чужбина по работа не е страшно и аз много плаках първия път когато замина но се свиква като се прибере вкъщи любовта ни е по силна така че спокойно ако има лаптоп при него в чужбина говорете си ще ти е по малко мъчно знам го от личен опит

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b428436cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз също съм изпадала в подобна ситуация и то съвсем скоро. Имахме връзка от 1 година и 5 месеца, когато той ми заяви, че заминава в чужбина за няколко месеца. Прекарахме разделени цели 10 месеца - време, през което той си дойде в България само за 20 дена и пак отпътува. Беше ми много тежко, загубих ориентация, всеки ден плачех, усещах как бавно се ''топя'' по него. Да, виждахме се понякога на скайп-а, дори и по телефона сме си говорили, но въпреки това аз не успях да приема липсата му. И разбрах, че никой, и нищо няма да облекчи моята болка. Когато наближи момента да си дойде, той ми каза, че е подписал договор за още ....1 година ! Изпаднах в шок, това ме съсипа тотално. Но както казват, Господ си знае работата. Изникна проблем, който анулира договора му и той се завърна в България. Сега съм много щастлива, усещам, че връзката ни е по-силна, по-зряла дори. Преживяхме това тежко изпитание и разбрахме, че се обичаме истински. Убедена съм, че и ти ще издържиш, защото ние бяхме още ''кисели лимончета'' в сравнение с вашите 10 години :) Успех ! В.П.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d3b4ad5233
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   миналата година приятеля ми беше в чужбина за 6 месеца.. това лято му предстои пак.. първия път беше ужас.. психическо натоварване.. радвай се че е за толкова кратко ей сега ще минат..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ebb009e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Хей! Разбирам те напълно. С приятелят ми бяхме дълги години в една компания - чисто приятелски отношения. Замина да учи в чужбина, говорехме си много по скайп, а и почнахме да си споделяме за неща, които преди това никога не сме правили. Иронията - влюбихме се по скайп. Прибра се за лятото, събрахме се, двамата усещахме, че сме един за друг, такова емоционално, духовно и физически допълване не бях имала до сега с никой. И започнахме да мислим варианти как времето през което сме разделени да е по-малко, тъй като и аз уча висше. Така съчетахме нещата, че се виждаме през 3-4 седмици. Той започна освен да учи, а и да работи, за да може да ми купува билети. Аз преценявам кога мога да отсъствам, както и той също, а и ваканциите му са по-дълги от моите. Вече сме 2 години заедно. Съвсем скоро ще заживеем заедно. И знам колко ти е тежко на душицата, защото всеки ден, когато не съм с него е ужасен. Той ми е всичко, не само любов, но и най-добър приятел, спътник... така че стисни зъбки.. това са 2 месеца, които може да не се повторят.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c0e74db030
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
Първо, искам да благодаря за разбирането и мненията.
Напълно го подкрепям в начинанието му, просто много ще ми липсва. Не се знае как ще сме с комуникацията -бих искала да си говорим по телефона, но с този роуминг става много скъпо и трудно.
Постоянно сме заедно, и някак си не знам точно как да си организирам ежедневието, така че да е пълноценно и да не се побърквам.
Два месеца не са малко, не са и много време..
И веднага започват да ми се въртят разни мисли из главата - дали ще се промени от взетите пари, как това ще повлияе на връзката ни.. от такива неща се притеснявам. :(

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab460011f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторке, на място той ще си вземе интернет с флашка и ще комуницирате по скайп, има и интернет-кафета. Преди 10 г. нямаше нищо и хората са се справяли.

Освен това съпругите на моряците не ги чуват по-често от веднъж на 3 седмици. Това са корави жени, истински стожер на семейството и подкрепа за мъжете си.

От теб само зависи, дали ще се отрази положително или отрицателно на връзката. Ако ревеш, караш го да се чувства виновен - определено няма да е първото. Това е изпитание, но можеш да се докажеш като жена-подкрепа, като жена, която разбира и може да ти предложи бъдеще. Ако си несигурна, това се чувства и действително ще поиска да е с друго момиче един ден. Никой дългосрочно не може да мъкне товар от такава жена със себе си. Прави се на силна и разбираща, ако не си, но щади човека до теб. Той в момента си има достатачно проблеми, за да слуша рев. За добро е отишъл, не е за лошо!
Как ще разчита на теб, ако се разболее, остане без работа?

Сигурно ще надуеш гайдата до луната!

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c0e74db030
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторката съм:
Той вече замина, и много ми е криво. Били отседнали в някакъв мотел, и там щели да са 2 месеца.. Все се чудя дали ще ми изневерява - не че има шанс да разбера де.. ама... поне се нядавам да не го прави- чужда страна... работа, нз, иска ми се да не ми се подиграва зад гърба евентуално :(.
Някой изпадал ли е в моето положение и как мислите, дали един мъж може 2 месеца да не прави секс?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker