Да превърнеш една мечта в реалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да превърнеш една мечта в реалност
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3014 пъти
Чувствам се страхотно, чувствам се жива, обичана, желана. Най-после се случи и на мен. Не вярвах, че някога ще стане, бях загубила надежда, но един ден най-неочаквано Той се появи.

Сякаш беше въплъщение на мечтите ми от плът и кръв. Другите може да кажат, че не е красив, но за мен е прекрасен. Усмивката му ме кара да се разтапям, всяка негова дума, всеки негов жест ме кара да се чувствам на седмото небе. Обича ме, виждам го в очите му, тези тъмни искрящи очи с нотка на лека тъга. Никога не съм вярвала, че ще мога да обичам така, още по-малко, че ще получавам същата обич в замяна.

Той ме спечели въпреки мен, въпреки страховете ми. Успя да изкара по-добрата ми страна. Да, сега се радвам на всеки миг, усмивката не слиза от лицето ми, всички казват, че сияя. Отношението ми към другите коренно се промени, започнах да виждам доброто у хората, а не само техните недостатъци. С една дума животът ми започна, едва когато го срещнах.

Не мога да забравя първия път, когато ме хвана за ръка. Първоначалният ми импулс, продиктуван от страха ми да не бъда наранена, беше да се отдръпна. Но само един негов поглед, в който се четеше много повече, отколкото може да се изрази с думи, ми показа, че не трябва да се страхувам.
Не мога да забравя първия път, когато ме целуна. Погледът му, силната му прегръдка. Ток премина през тялото ми. Чувствах се и още чувствам, че няма по-нежни, по-вълнуващи, по-възбуждащи, по-изпълнени с любов целувки от неговите.
Не мога да забравя първия път, когато правихме любов.

Търпението му, подкрепата му ме накараха да се чувствам „богоизбрана”, не можех да повярвам, че съществува такъв мъж, че Той е избрал мен. Отдадох му се така, както само една влюбена жена би могла. Свещите, виното и секси-бельото, което бях купила специално за него, всичко напомняше сцена от романтичен филм. А той беше толкова сладък не очакваше, че ще го изненадам така. Беше готов да изчака, колкото е нужно, не знаеше, че съм готова и леко се смути, но щом устните ми се впиха в неговите всичко си дойде на мястото. Прекарахме една прекрасна, страстна нощ, каквито са нощите ни и до днес.

За съжаление тази картина е само плод на въображението ми, а може би и на много други като мен, но отчаяно искам да стане реалност. Въпросът ми е вярвате ли, че това е възможно или утопичната представа за истинската любов е начинът да осмислим своето жалко съществуване и затова непрекъснато я търсим?

~bittersweetness~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 61afb31eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Четеш прекалено много любовни романи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f67d0049dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е. Не спирай да мечтаеш!
Ж 24

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b8314d1d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Айде, още една изгоря... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bbc56bfdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е, но ще разбереш, че си го намерила чак много години по-късно. Никога няма как да знаеш и да си сигурна от първия момент. В началото всеки е човек като човек, с предимства и недостатъци, и е "просто поредния". Много време ще мине, докато разбереш, че "поредния" е "единствения".

Но за да стигнеш до там, трябва да започнеш от някъде. Да си доволна на малко и на "банални" неща, за да видиш дали с времето ще станат повече и по-малко баналмни. Ако чакаш да срещнеш някого, в който ще се влюбиш като в приказките, ще чакаш завинаги.


Кубрат

П.П. Темата ти е донякъде романтичния вариант на "Да споделим най-мръсните си фантазии"

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a9a958928
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Батко ти, те поздравява, батко батко-колко да съм батко ама все пак...
Нямаш ли си друг който да го сбъдне!?

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 21e23b4548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По принцип съм съгласна с Кубрат, но само по принцип. Такава любов съществува но не всеки я среща. Защото когато видях съпруга си за първи път се почуствах така сякаш нямаше хора около нас, сякаш бяхме само двамата. Знаех, че ще направя всичко за него. И цяла вечер не отделихме очи един от друг. След един месец бяхме женени и така вече 12г. Но от друга страна моя приятелка изпусна любовта на живота си в търсене на "принца на бял кон". Така, че всичко е относително.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 10683809ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приказките са едно, реалността съвсем друго нещо. Всеки решава в кое от двете ще живее.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 320a6230d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз знам че е възможно :) Не ми е нужно да го вярвам! ... Много красиво си представила мечтаните моменти, които
искаш да почувстваш, които искаш да те изпълнят с
прекрасното усещане за любов! Любовта не е утопия,
утопия са прекалено високите очаквания на хората, и
тяхните вечни търсения на съвършенството! Мисля си,
това ни пречи, спъпва ни, спира ни да изживем една
такава любов която си описала ;) Ние сами си пречим,
защото ни е трудно да се доверим и да се оставим
чувствата ни да ни водят. Много са случвали на неправилните хора, и са изпълнени не с желание за любов, а със страх и недоверчивост.

Никой живот не е безмислен, но определено ще е жалък живот, ако е без присъствието на любовта! ... Ако живота е една безцветна кaртина, едно черно и едно бяло, едни
празни кунтури, то любовта е дъгата от цветове която
изпълва образите и им предава живот, топлота и
градивност :) Кой може без любов? Кой? Имали такъв човек? Щом дишаш, щом сърцето ти бие, освен да искаш да
живееш, искаш и да обичаш, защото да обичаш и да
живееш, са двете страни на една и съща монета! ... :)

Много неща не можем да знаем! ... Дали ние търсим
любовта, или тя нас търси, едва ли е важно :)) Ако щом
е пред нас, щом я усетим, не я оставим да си отиде, а я приемем, а я реализираме :) За любовта която си описала, не трябва само ти да го искаш, а той да иска същото. И когато желанието е едно, доверието е на лице, а чувствата са като вълните на едно море, преливат една в друга и взаимно се сливат! Тогава тази любов ще е като приказка, красива и запомняща се за всеки един момент :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bbc56bfdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да, Маги, очаквах, че точно това ще кажеш. Дори си мислех да включа твоя вариант в предния си коментар. Не го направих първо защото такива случаи като твоя са рядкост, но това е по-малкото. Най-вече не го казах, защото такива неща се случват, но не трябва да ги очакваш. Не трябва да стоиш и да си казваш "А, с тоя не стана като в приказките - марш, следващия". А имам чувството, че авторката точно това прави.

В крайна сметка дали ще започне като в приказките или тъпо и банално, няма значение. Важно е как свършва (или не свършва).

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a9a958928
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много хубаво си го написала, но повярвай ми мила, трябва да събереш сили и да го потърсиш, може би това е мъжа на живота ти.
Г. 26

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 009d9523c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, Кубрат, затова казах по принцип. Родителите ми са се запознали по най-баналния начин, чрез общ познат. Не са изпитали това чувство, което описах. Важно е не какво си изпитал първоначално, а какви са ви отношенията след това. Човек не трябва да витае в облаците, защото приземяването е болезнено. Много често в очакване на любов като на кино ни се изплъзват нормалните обикновени момчета. При мен се случи такава любов, при това споделена, но при някой, може да е по съвсем обикновен начин. И накрая един цитат на Бенет"Любовта е да дадеш на някого възможност да теунищожи, вярвайки че няма да го направи"

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e4efcc579e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Благодаря ви много мили хора накарахте ме да повярвам, че не съм просто една непоправима мечтателка. Въпреки, че понякога се отчайвам още имам надежда, че нещо подобно може да ми се случи. Все пак не е лошо от време на време човек да повитае из облаците :):):), пък ако някой ден мечтите му станат реалност още по-хубаво. Обичайте се, мечтайте, живейте!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 75c715a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Еми аз съм такъв, поне така мисля.
Казал съм: срещна ли момичето, което да ми обърне внимание, но внимание с главно В, обещавам, ще й докажа, че истинската любов съществува!
Дори имам чувството, че това ми е мисията в живота.
Да докажа, че истинската любов съществува.

Просто, момичетата не ми обръщат внимание, игнорират ме и не знам защо, явно понеже не съм олигофрен, а те, почти всички, точно това искат.
Или се влюбват в неква олигофрения и след това искат сериозност, ама олигофрена си е олигофрен и не може.
Такива случки, се случват доста често.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker