Забранения плод - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранения плод
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4199 пъти
Привет на всички!
Много хора биха ме упрекли за това което ще разкажа, но хората като мен често остават неразбрани. Аз съм нормално момче, но проклет да бъда с хомосексуални наклоности. Разбирам хората, които не одобряват гей връзките, за жалост повечето от тях не подозират, че някои индивиди с такава ориентация не искат да са такива, просто са роби на капризите на съдбата.

С годините, въпреки че потисках желанието си да бъда с мъж в един момент разбрах, че всичките ми усиля са напразни. Дойде един момент в живота ми, когато имаж нуждата да съм с някой, не говоря за сексуалните си нужди, а за този момент в който на човек му писва да е сам.

Един ден съвсем случайно докато се ровех в гей сайтове където можех да си кореспондирам с хора като мен, попаднах на мъж който страшно се впечатли от факта че въпреки приятната ми външност бях девствен. Веднага разбрах секс намеренята му към мен, но бях в период в който не търсех секс а разбиране, черешката на тортата беше болната ми племеница, която страдаше от коварна болест, която бъркаше дълбоко в джоба. Исках да помогна и този мъж беше изходния варянат, тъй като беше много добре от финансова гледна точка.

Това разбрах малко след като му споделих какво ме измъчва и той сам предложи да ни помогне с пари. Това беше единственото от което имахме нужда и на мен се падна не леката задача да реша здравето на племеницата си. Човека не спомена нищо за платен секс или пък връщане на пари а ми подаде ръка, но аз знаех, че няма нищо безплатно на този свят. Това не закъсня и се потвърди малко след помоща. Започнаха намеци за креватни приключения докато един ден се озовах в леглото на този мъж.

До онзи момент не съм лягал с никой и се чувствах се като платена курва, но ме държеше това, че здравето на племеницата е подобрено след закупуването на нужните медикаменти. Продължавах да се виждам с този мъж и той да плаща лечението на племеницата, докато един ден установих, че това е родния ми баща, чиито образ никога не съм виждал тъй като майка ми беше се омъжила втори път и добре беше скрила всички негови сннимки, на въпросите ми към нея кой е баща ми тя мълчеше или отговаряше със сълзи на очи, казвайки ми че е лош човек който не трябва да познавам.

Трябвало да бъда благодарен на човека който ме е отгледал и бащата на сестра ми да смятам за мой роден баща Това е всичко което знаех за баща си до момента в който по време на ремонт попаднах на снимки от сватбата им. За мое съжаление младоженика до майка ми беше мъжа с който се чуках и ми плащаше за това. Той също не ме познаваше майка замина за чужбина и го излъгала, че е направила аборт след като беше го заварила с мъж в леглото.

След толкова време истината излезе и за мое нещастие беше по болезнена от колкото подозирах. Винаги си мислех, че е страхливец който ни изостави, защото не можеше да се грижи за нас, сега разбрах защо майка е крила от мен истината за баща ми и случилото се между тях. Не посмях да й призная, че съм като него и че мъжа който ме е направил сега се радва на тялото ми. Запазих тайната си и продължавам да се срещам с баща си, защото се влюбих в мъжа който отне девственоста ми и ми върна всичкото внимание което ми липсваше толкова години. Не е правилно това което правя, но и съдбата достатъчно си поигра с девството ми, с мечтите ми и реши да върне баща ми след толкова години пращайки го в легото ми, това е подигравка от живота, но я приемам и повтарям всяко нещо се заплаща!

Зная, че много биха ме ругали за това, но живота отдавна ме сравни с земята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e8df93769d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, ти не си виновен за греховете на майка си - да, на майка си - не е имала право да разделя баща и син.
Не си виновен също, че си гей!

Но от момента, в който си разбрал истината, ти си виновен в кръвосмешение - от древността един от най-големите грехове пред обществото и себе си.
Няма да загубиш баща си, ако му кажеш истината!!! Просто вземи въпросната снимка от сватбата на майка си и му я покажи. Кажи му, че си я намерил вчера и не знаеш, какво да мислиш, кажи му всичко за детството си и лъжата на майка си.

Ако е човек, ще те приеме като негов син.
Ако ли не - защо е в живота ти такъв човек?

ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 04712ed3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха-ха, добре измислено!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e9880f23f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Бях на път да повярвам, докато не се стигна до това, че този мъж ти е баща. Това е "най-сапунената" сапунка, която човешки мозък би измислил. Ако има минимална вероятност да е истина, бих ти казал, че цялото семейство сте извратеняци и сте за в лудницата. Бях критичен, но ще ми обясниш лзащо му е на гей да се жени, как една майка ще крие самоличността на бащата от детето си и как нормален човек ще просължава сексуална връзка със собственият си баща? !

Ian_the fucker

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 08601d7e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо мислите че е лъжа... за какво ще му е на някой си да си измисля истории и да ги публикува тук.. Нещо не мога да разбера..

Абсолютно е възможна да е истина и със сигурност има много хора с истории, които хората трудно могат да повярват, но те са действиетелност. Не всички хора водят спокоен и нормален живот като повечето хора с еднакво ежедневие и не чак такива проблеми.

Към автора-в никакъв случай не се чувствай виновен за това какви наклонности имаш. Гейовете не си избират да са гейове... Можеш да поровиш в интернет и да намериш много информация-плода още докато е в утробата на майката се определя.. при теб може и е наследствено незнам... Това не ти чак толкова големия проблем.. по скоро или трябва да говориш с баща си или да прекратиш отношенията си с него напълно. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4bc6bb0c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От тая сапунена история достойна за някой латино сериал ми залютя на очите. Никога не си лягал с мъж, а изведнъж си решил да проституираш заради някаква висша кауза и никой не се по интересува от къде идват парите за лечението на племенница ти. Пък и на всичко отгоре като от нищото си разбрал, че това е баща ти.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a6c4adb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И това е за раздел Измислени истории.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 24d0ae96bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сине мой, сигурен бях, че си ти!!! Явно съдбата си играе интересни игри с нас, след като по случайност тук открих изповедта ти...
Не се притеснявай за нас, всъщност не аз съм баща ти! Твоята майка ти е баща, а аз съм твоята майка!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 070cbaac2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не изпадай в ненужни терзания момче! Баща ми ме направи "момиче" още в пети клас и живота си продължи както до тогава. Е ... замествах понякога майка си в леглото, обикновено, когато беше в цикъл, но пък ми харесваше да ме изпълва с ... мъжествеността си и да оставя семето си в мен и с времето започнахме да го правим по-често. По-късно, като студент започнах да проституирам, но това вече е друг въпрос.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker